Pedofilie, privire introductiva

Thursday, 14 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

'Ai sa discutam noi o tema de-asta atit de inabordabila si dificila incit nu indrazneste s-o discute nimeni altcineva. Ca de obicei.

Pedofilia, adica atractia sexuala catre membri imaturi ai speciei e un dat cultural, la fel de vechi ca si cerceii, de exemplu (si cerceii sunt vechi, in caz ca nu stiati - foarte, foaarte vechi), sau ca inclinatia reprezentarii artistice a iubitei (care-i o chestie asa de veche - te uiti la ea si-ti vine s-o tragi in chip - de nu crez ca va puteti imagina). De asemenea, pedofilia se manifesta in cam toate celelalte specii de mamifere, si cam cu aceeasi, minuscula, frecventa.

Pe de cealalta parte, pedofilia-i indiscutabil o parafilie, termen cu care probabil ca v-ati intilnit mai des sub forma lui pedestra de "perversiune sexuala". Este. Tot asa cum este si homosexualitatea o "perversiune sexuala". Sau sexul oral. Sau orice altceva pe linga, deasupra, in plus sau in jurul traditionalului

pula-n pizda, gata fata.

atit de plastic notat de artistul anonim-folcloric al carui nume momentan imi scapa.

Mult mai important, pedofilia displace, atit individului mediu cit si societatii. Chestia asta nu-i noua, nu-i un "defect de mentalitate" sau o "lipsa de intelegere" eventual a "alteritatii", care sa aiba sanse sa se schimbe - e la fel de veche precit pedofilia insasi, sau precit cerceii. De fapt, grecii, care practicau din greu violul asupra minorilor (pe teoria ramasa pina la noi ca "daca-i destul de mare sa umble e destul de mare sa ia pula") dezvoltasera si-un sistem de semnalizare dinspre familia pruncului inspre potentialul pedofil, sa stie ala ca daca le fute plodu' il vor cauta, il vor gasi si-l vor lapida-n chinuri. Ramine ca exercitiu cititorului studios sa gaseasca si sa documenteze respectivul sistem - nu va sfiiti sa introduceti rezultatele la comentarii, sunt chiar curios.

Cele citeva milioane de pedofili in viata la ora actuala la nivelul planetei (cam pe-acolo ne-ar indica statistica) constituie bineinteles un grup, prin prisma preocuparii lor comune, si ca atare sunt capabili si vor dezvolta toate comportamentele specifice unui grup. De interes in perioada contemporana sunt bineinteles manifestarile politice (ceea ce se petrece, au chiar si-o asociatie politica in Statele Unite - Asociatia Nationala a Iubirii intre Barbati si Baieti) si culturale, care revin bineinteles la Internet. Unde da, au comunitatile lor virtuale dedicate problemei, ca si gospodinele sau soferii de Audi.

Constituind un grup sunt bineinteles abordabili de catre societate, in sensurile obisnuite abordarilor sociale, si am numit aici oprimarea. Fiind un grup putin numeros si compus din indivizi bizari cu inclinatii monstruoase, evident ca exista un set de legi menite pe de-o parte sa "protejeze" populatia generala de rautatea pura deversata-n lume de catre pedofili, si pe de cealalta sa-i readuca pe ei pe calea cea dreapta (adica, sa futa pizda rasa, cum este normal, si nu anhirsuta de la natura-n virtutea virstei, cum este anormal!)*

Nu putem sa nu observam similaritatea marcata intre evolutia istorica a celorlalte parafilii si situatia in care actualmente se regasesc pedofilii. Deci, circa 1800 masturbarea era un pacat pasibil de-a aduce dementa si cecitatea, practicantii erau pedepsiti, existau scoli si centre speciale pentru reeducarea lor scl (un adevarat paradis pentru pedofili, apropo). Intre timp masturbarea a devenit norma sociala, mai ales la adolescenti, e cvasi-obligatorie si se preda in scoala. Circa 1960, homosexualitatea era o crima in contra divinitatii, legi speciale, batai cu politia, idem centre de reeducare, iata ca azi e cvasi-obligatorie, ca pretentie, printre efebii care se vor culeanu.

Lasind toate chestiunile astea pe moment la o parte... de fapt, mnu. Vad ca m-am intins prea mult. V-oi marturisi ca titlul initial era "Pedofilii si Internetul", da' il schimb acu' in Pedofilie, privire introductiva. Dupa care am sa continuu ce urma sa zic aici intr-un articol zis Clasificare a pedofiliei, si-apoi venim la tema. Eu ce sa fac daca ma apuc sa scriu o idee si bag sapte sute de cuvinte pina-i gat predoslovia ?!

---------
* Istoricul culturii nu poate sa treaca sub tacere evidenta ca pedofilii par cultural mai puternici decit media, dat fiind ca au sfirsit impunindu-si gusturile ca norma sociala. In 1960 strict pedofilii ar fi apreciat un pubis proaspat ras, in 2010 femeile se dau cu ceara fierbinte pentru... pai pentru... pai sigur nu pentru a emula in moile falduri aparenta unei copile de 12 ani. Nu ?

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Cica http://www.jwz.org/blog/2011/07/the-brain-on-trial/

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 July 2011

    Pina la un punct poate fi o teorie, sigur ca da.

  1. [...] clerului la o parte, din text ne survin si niste interesante indicatii despre prevalenta relativa a pedofiliei acum cincisprezece secole. Aparent, era destul de frecventa cit sa merite mentionata anume, si tot [...]

  2. [...] Pedofilie, privire introductiva [...]

  3. [...] bineinteles, pedofilia va deveni o problema tot mai [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.