Pe linga placerea actului in sine, care exista si-o vom discuta intr-un articol urmator...

Sunday, 09 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa ziceam intr-un articol precedent, si-atunci am zis ? Am zis! (Stiti bancu' ?). Deci, sa purcedem :

Acum sa tot fie treizeci de ani si mai bine, doi zarghiti pre numele lor Bruckner si Finkielkraut (notati-l mai ales pe asta ultimul, ca a-l cunoaste e proba clara si indubitabila ca va stiti la psotmodernism, istoria ideilor, chestii grele-grele) ii dadeau inainte cu "la jouissance, en devenant un imperatif categorique aussi comminatoire que la morale victorienne, avait secrete sa propre orthodoxie, une sorte de bien-pensance de l'orgasme reussi" si alte balarii de-ale lor. Tocmai le iesise cartea aia cu noua dezordine amoroasa, Bruckner scosese aia cu Luni de Fiere dupa care de altfel s-a si facut un film (destul de prost), pe scurt treburi grave.

Ei, cam singura idee remarcabila din toata pasta marxisto-emancipatorie-deconstructivisto-academiblablaizanta a altfel revolutionarelor creatii si foarte respectabilelor eseatii ale zisilor era de fapt o idee destul de veche si destul de des tratata : teoria ca exista o diferenta intre orgasmul "feminin" si orgasmul "masculin", si ca prin durata, intensitate si alte caracteristici proprii masuratorilor asupra masinilor acesta din urma ar iesi cumva inferior aceluia dintii. Pentru ca la femei dureaza mai mult, pentru ca dau ochii peste cap, pentru ca de-astea.

Ei bine, teoria este falsa. Am mai zis deja ca organele sexuale la ambele genuri si pentru toate mamiferele sunt omoloage. Observatia in sine e o banalitate. In plus, zicem cu ocazia asta ca si modurile lor de functionare sunt omoloage.

Organele sexuale au, pentru ambele genuri, doua moduri fundamentale de functionare : cel traditional asociat cu genul "masculin", al juisarii bruste si complete, si cel traditional asociat cu genul "feminin", al juisarii in valuri. Cauza subiacenta este intensitatea excitatiei.

Atunci cind excitatia este puternica si uniforma pe toata suprafata organului sensibil (penisul la barbat, si clitorisul, omologul lui la femeie) organul sexual functioneaza in primul regim, orgasmul loveste ca un traznet si se consuma intr-o secunda-doua-trei. Atunci cind excitatia este slaba si neuniforma, creindu-se disparitati intre rapoartele oferite de nervii din diferite localizari, organul sexual functioneaza in al doilea regim, orgasmul este un nivel care creste incet-incet si apoi explodeaza-n valuri.

Faptul ca intimplator, ca un accident istoric, experienta sexuala a masculului mediu se compunea din procedee care-i situau functionarea sexuala cel mai ades in primul regim, in timp ce tot intimplator (ca rezultat al unei dinamici socio-politice in a carei discutie nu mi se pare ca merita sa intram aici, ca n-are legatura cu tema) experienta sexuala a femeii medii se compunea din procedee care-i situau functionarea sexuala in afara satisfactiei proprii, cu o foarte recenta si foarte timida imbunatatire in sensul unei oarecari, minore excitatii cit sa atinga si ea regimul al doilea nu constituie cauze suficiente pentru a aloca genurilor modurile respective de functionare.

Barbatul este perfect capabil de orgasm "feminin", daca este excitat partial si defectuos, asa cum il excita de exemplu sexul oral. Ei da, asta-i, daca nu v-ati prins singuri (precum nici nu va puteti prinde singuri daca sunteti defapt singure, adica domnite, si n-aveti penis) atractia, valoarea si interesul sexului oral pentru barbat. In timpul copulatiei "normale", fie ea anala ori vaginala, penisul este complet invelit in tesut, care-l stringe si-i excita uniform nervii. In timpul sexului oral, datorita conformatiei cavitatii bucale, sexul este excitat doar partial, pe bucatele, repetitiv dar cu mici, minuscule pauze. Aceasta il plaseaza in al doilea regim de functionare, si-i ofera masculului un orgasm absolut feminin.

Faptul ca intr-adevar mecanica sexului functioneaza asa cum v-o descriu se poate verifica foarte usor, aveti nevoie de-o jumatate de ora de liniste si-o mina. Masturbati-va usor, cu pauze, cu intreruperi, doar intr-o parte, eventual folositi un jet de apa sau alte paleative si veti descoperi ca exact aceeasi minune are loc, orgasmul se cladeste incet-incet dupa care irumpe-n valuri, ca la femei.

Corespunzator, excitatia femeii este in general aproximativa si ca atare ii ofera orgasme pe modelul doi, cel "feminin", si asta mai ales din cauza ca aparatul ei sensibil este oarecum mai mic, mai prost plasat si necesita o abordare bifurcata. Este insa trivial pentru orice femeie, data fiind aparatura moderna, sa-si genereze orgasme "masculine" : are nevoie de-un fluturas si de ceva soi de drilldo, un vibrator cu penetrare mecanica. Corect reglate, cele doua impreuna genereaza orgasme absolut masculine pentru aproape orice femeie (exceptii vor exista intotdeauna, oameni suntem).

Cam asta-i toata povestea. Sper ca v-a placut, iara daca nu, asta este.

PS. Daca nu stiti bancu' : Bula se face gangster, bea bine, vine acasa suparat si-i zice la ma-sa (ca Bula gangsteru' locuia cu parintii, cum ii sta bine gangsterului adevarat care este) : mama, mergi sa faci baie, sa te epilezi frumos, ia pe tine numa' jartiere si lenjerie ca vreau sa fut ceva.
- Cum ma Bula da' io-s ma-ta, cum e posibil asa ceva blablabla
- Am zis ? Am zis!
Femeia se dichiseste, se epileaza, Bula o tavaleste bine dupa care adoarme. A doua zi, iara bea bine, iara vine-acasa suparat, zice catre soru-sa : tu Maria Carolina Ferdinanda Luisa (ei da, pe soru-sa lui Bula o chema ca pe ducesa de Berry, ce mare chestie, simpla coincidenta de nume) jos textila ca vreau sa fut ceva.
- Cum ma Bula ca io-s virgina si ma pastrez pentru nepotul Regelui Ludovic, Charles Ferdinand.
- Am zis ? Am zis!
MCFL (Maria Carolina Ferdinanda Luisa, ati retinut) da jos tricou' si sosetele, ca virginele surori de gangsteri asa stau imbracate prin casa (am vazut eu!), Bula o tavaleste bine si pe ea, dupa care iarasi adoarme. A treia zi deja nu mai prea avea bani, bea mai mult vodca de-aia proasta si spirt de frectie, vine acasa cam confuz si zice catre buna-sa tu buna, dezbracarea si cracii-n ecart ca vreau sa fut ceva.

Mama si sora in cor : cum s-o futi pe buna ma Bula, ca are o suta si optzeci de ani [de la ultimu' contact sexual, si ala cu un ciine bolnav de encefalopatie toxica]. La care hiriit, raspunsu' de pe copirseu : Gura tu, o zis, o zis!

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. 1. Mie mi-a placut Bitter Moon.
    http://www.youtube.com/watch?v=41qwk42BqyI

    2. Si penisul are un punct sensibil nah ...

  2. am cam prins bancu', da' ce inseamna copirseu?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 10 January 2011

    @Luka D Selma Hayek o face mai bine in Frida.

    @Mihai B Sicriu.

  4. @Mircea Sange latin ...

  5. Porcul de York`s avatar
    5
    Porcul de York 
    Monday, 10 January 2011

    nah, ca sa aducem ajutor cui n-o parasit acest articol total luminat: http://www.youtube.com/watch?v=8xqZpRmKO88

  6. Ar irumpe el în valuri, da' n-are destul fluid pentru asta. Apropo de experimentul propus, e o experienţă interesantă să mergi foarte aproape de maxim şi să te opreşti, rinse and repeat până chiar nu mai poţi. Really gives a measure for that "I came buckets" expression when you finish. Parcă era şi ceva tehnică orientală asta cu controlul, obţinând bărbaţii timpi de ordinul orelor?

    off: pune şi tu bancu' ăla în blockquote să-l discernem mai uşor.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 12 January 2011

    @dAImon Lasa, ce sa tot discernem atita.

    Si da, este si se recomanda. Nu-i bine sa exagerezi, da' orice fata ce-si stie macar la nivel mediocru meseria, sau macar cunoaste jocu' pizdei iti va face asa ceva macar o data, de proba.

  8. penis enlargement pills`s avatar
    8
    penis enlargement pills 
    Friday, 14 January 2011

    It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website [a href="http://www..org" ] I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    Regards: HonestMan2011SPH

  9. stupid bbcode is stupid

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 14 January 2011

    El avea cod corect, eu l-am inlocuit cu bb-style.

  1. 11
    Teoria climax-ului pe Trilema | LUMEA TA SUB OCHIUL LUI RA (via Pingback)
    Monday, 10 January 2011

    [...] artificii ca sa nu-i dau lui Popescu aia 5 euro, in final reusesc sa citesc si .. hoooop saaa… despre ce ne povesteste el iarasi ? Despre orgasme. Bai frate .. iar ? Uite ca iar ! Bun, imi zic, e ok pentru o zi de munca [...]

  2. [...] Glandul este evident partea activa, acolo sta smecheria pulii, asa cum am explicat cu ocazia articolului despre orgasme si nu vom mai reveni cu aceasta ocazie, ajunge unu' si bun, ce sa tot repetam orgasmu' [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.