Particip la RoNewMedia 6.0!

Wednesday, 14 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa va citez din Cristi Parvan, un tip care in pofida diferendelor noastre mi-i totusi simpatic :

2. RoNewMedia 4.0 poate cea mai importanta conferinta despre internet organizata pana acum in Romania a beneficiat nu doar de vorbitori si teme importante ci, atipic pentru romania, de o multime de ascultatori interesati de mesaje … atat de interesati incat s-au putut umple sali mari desi costurile biletelor nu au fost mici.

Asta se intimpla in 2009, prin Noiembrie. Intre timp Cristi Parvan s-a lasat de blog, n-a declarat-o ca atare dar nici n-a mai scris nimic din Ianuarie curent. Chiar si luind in considerare ingrozitoarea lene si infioratoarea constipatie a cetateanului mai spalatel de pe Internet.ro, tot e mult. Asa ca-l trecem intre cei morti. Cristi Parvan e un bloger bun si-un specialist competent pe care l-a omorit, iata, criza.

Stiti pe cine-a mai omorit criza ?

ronewmedia

Asta este pagina curenta a chestiei aleia "powered by the undisputed leaders of the Internet". I-auzi la ei, indisputabilii, cum i-o disputat Timpul. Sa ridem impreuna la ESL-ul unor tipi care totusi, insista sa se exprime in limba engleza (e mai cool, ce daca n-o stapinesti ?!) si sa bagam la cap ca nu conteaza c-ai organizat cinci editii daca nu supravietuiesti s-o organizezi si pe-a sasea. Indisputabil sau nu, lider sau nu, pe Internet ca si oriunde esti doar atit de bun precit ti-a fost ultimul spectacol.

Pe mine ma distreaza sa masor experimental timpul mediu de viata a tot soiul de efemeride care se simt ele, asa, lideri. Musculitele la arat, liderii de front de plug.

Pe mine ma distreaza sa verific experimental, din nou si din nou, ca realitatea nu se construieste prin consens.

Pe mine ma distreaza tot felul de chestii.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. Anonimosu`s avatar
    1
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Saturday, 5 May 2012

    Aparent a durut. Te duci?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 5 May 2012

    Tiii ?

    Nu prea cred ca ma duc, ca bani tot n-au.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 5 May 2012

    Ps. Fantastic ca singuru' cit de cit notabil pe-acolo e regizor de film de fapt.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 May 2012

    Pentru posteritate : Putulache de D. Stanca o citit pe Trilema ca rid io de ronewmedia lor, asa ca o facut repede editie. In Mai. La care editie din mai o organizat un concurs, unde se acceptau bloguri active mai vechi de 3 luni, concurs care-o fost cistigat de-un pulete care scrie din Aprilie curent.

    Jeniile internetilor. De la jenant.

  5. Deci citeam eu pe aici asa random. Si ce sa vezi

    Asta se intimpla in 2009, prin Noiembrie. Intre timp Cristi Parvan s-a lasat de blog, n-a declarat-o ca atare dar nici n-a mai scris nimic din Ianuarie curent.
    Mircea Popescu, Decembrie 14 2011

    Am abandonat Indreptarul aproape un an.
    Cristi Parvan, doua saptamani mai tarziu.

    Gen.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 April 2014

    Lol.

    Macar in ultimii ani am stabilit ca prostia n-are tara.

  1. [...] ca repetitio est mater plictisium si-n fine luind in considerare c-o ckam dat criza neagra si se moare pe capete trecindu-se astfel in nefiinta m-am gindit sa vin in intimpinarea nevoilor cititorilor mei cu niste [...]

  2. [...] sa stii ca ma mut linga tine mai in citiva ani si te invit la beermeet da-i zicem cumva gen Ron Ew Media si ca va fi cu taxa de intrare da' tie-ti dau invitatii gratis pentru toata clasa. I really thingk [...]

  3. [...] sa nu ziceti ca ma iau de sarantocii de pe la noi, care se prefac dupa care nu le iese da' macar au scuza ca-s niste sarantoci despre care oricum nu ne asteptam sa conteze in mersul [...]

  4. [...] own view) members of the "community" hate me so in every "community" ever, be it BTC derpage or Romanian online publishing or whatever else have you. The discussion usually centers around "politeness", because the mimics [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.