Parafilii

Sunday, 09 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca mi-e ingaduit, pornim la drum citind un schimb de replici :

vreau sa-i fac sex oral dar nu supor gustul de sperma
Autor: Anonim Data: Marti, 02 Septembrie 2008
as vrea sa-i fac dar nu stiu cum sa trec peste ca sa ne putem simti amandoi bine...

anonima bella a scris pe 02 Septembrie 2008, 21:31
Nu e chiar atat de greu s-o faci, prima data totul ti se pare aiurea dar dupa ce-ai facut-o prima oara apoi totul v-a fi atat de simplu, o sa ajungi sa-ti doresti sa se repete;))

Thuglife a scris pe 03 Septembrie 2008, 16:27
dak incerci de mai multe ori la un moment dat te obisnuiesti...

stefan a scris pe 07 Septembrie 2008, 19:28
cauta-ti pe cineva,al carui gust sa-ti placa.

mariisege a scris pe 20 Iunie 2010, 02:57
Eu iti spun din experienta mea. Si eu eram convinsa ca nu voi putea sa-i iau in gura penisul. Apoi cand l-am luat imi ziceam ca nu as putea sa ii iau sperma in gura. Dar am invatat, iar acum imi place sexul oral la nebunie si sperma sa o inghit.

Cum am putut? Metodic. La inceput, cand eram odata foarte excitata, am inceput sa-l sarut pr pept, burta si am ajuns si la partile untime. Le-am sarutat si pe ele. M-am excitat si mai tare si l-am dorit enorm. El si-a dat seama, dar n-a fortat lucrurile si a trecut el la conducere, urcandu-ma in al noulea cer. A doua oara i-am luat si mandretea in gura, rugandu-l sa nu ejaculeze in gura. Apoi i-am facut de multe ori sex oral, dar fara ejaculare.

Odata cand ne harjonisem mai mult, eram iara foarte excitata si ii faceam sex oral, el era pe spate si ma uitam la grimasele de placere facute de el. Mi-a zis ca-i vine, dar am zis: i-a sa vad daca mor de o ejaculare in gura si daca ii fac si aceasta placere. Am inghitit-o repede. Nu pot sa va descriu uimirea lui, apoi efuziunea de iubire ce la cuprins, incat m-am terminat fara sex. Am ramas cu gustul ei in gura si mi-a placut. Si de prima data - atat la sex oral, cat si la ejaculare - si acum raman cu un miros si un gust placute, de barbat viril.

sarah a scris pe 20 Iunie 2010, 07:55
dumnezeule mare dar chiar nu aveti ce manca?

belzebut a scris pe 20 Iunie 2010, 09:20
nu fii proasta
inapoiata
redusa shi
tarankaaa sarah
dk n ai pomenit tu ca esti babaciuneeeee
taci in plm ca nu mai prostii spui

sarah a scris pe 20 Iunie 2010, 21:23
crezi tu ca sunt babaciune
am barbat tanar si il pastrez fara sa ii mananc sperma

atat stiti perversiuni,vai de voi
va mai mirati sa va schimba ca pe ciorapi normal nu mai aveti ce oferi treceti direct la mancat si stop

din pacate,o relatie nu se limiteaza doar la a suge sau linge unele parti ale corpului

exista sau mai exact ar trebui sa existe colaborare,intelegere,armonie,si dragoste nu pofta de mancare

eu macar am o famile frumoasa dar voi desteptilor in asa conditii nici sa va reproduceti nu puteti

vai de ideile voastre

lucrez cu tineret,ma iubesc tinerii nu sunt deloc demodata,ma inteleg f bine cu copii mei dar sunt lucruri care sunt gretoase

Ajunsi in acest punct, fara indoiala vi s-au activat in psihic niste convingeri ferme de-ale dumneavoastra proprii. Inainte insa de-a trece la a discuta tema, tre' sa recunosc ca din strafundurile memoriei se ridica la suprafata doua chipuri si-o conversatie carora nu pot sa nu le fac de indata loc. Anume :

Would you give a guy a foot massage ?

Would you give a guy a foot massage ?

Ei si-acum, nu am idee de unde anume sa le gasim, da' totusi avem nevoie de resursele de onestitate de-a recunoaste cinstit ca... pai... da dom'le, e scirboasa, ce mai tura vura ?

Barbatii suficient de ipocriti cit sa nu recunoasca sunt poftiti sa manince o cana. Da' nu a lor proprie, bun ? Ca asa multam, basinile proprii par chiar interesante oricui, treceti dumneavoastra pe-o cura de amusinat basinile altora si mai discutam pe urma.

Motivul pentru care barbatul heterosexual mediu nu va hali sperma sunt doua si contondente amindoua : in primul rind ca-i scirboasa si-n al doilea rind ca respectivul act, deglutitia ejaculatului, are incarcatura sociala a unui act de supunere. Clar ca da, ce rost mai are s-o dam la intors, n-ati vazut niciodata gangstari amenintindu-se ca "ba, daca faci figuri vin pina acolo si-ti inghit sperma!"

Nu cred ca-i ceva gresit sau de evitat in a recunoaste cinstit, da dom'le, pe linga placerea actului in sine, care exista si-o vom discuta intr-un articol urmator, mai ai si satisfactia psihologica a supunerii celuilalt. Uite ca sta fata in genunchi si inghite smecleu', nu poate fi chiar asa de rau sa fii barbat pe lumea asta, este ? De-acolo vine de fapt si problema cu neinghititul : e un act de supunere ratat, si ca atare frustrant (pentru ambii parteneri).

Si-acum, c-am fost oameni cinstiti si-am recunoscut adevaru', putem sa ne apucam sa facem misto si de falsitatile la care se inchina "lumea". De exemplu Stefan, romanticul incurabil care isi inchipuie ca oamenii sunt ca niste bomboane, tre' sa le sugi umplutura ca sa ti-l gasesti pe cel sortit tie. Sau de alt exemplu Sarah, care... vai mama-mama.

Sara este o nesuferita dupa orice definitie posibila, din motivul simplu ca-i o femeie care iese din paradigma supunerii : ei nu-i este suficient sa aiba o preferinta, ci are obraznicia intolerabila de a-si proclama preferinta proprie drept norma universala. Ori in statele arabe + Turcia + Romania asa ceva, precum fara indoiala stiti, nu-i tolerabil. Mai ales partea aia cu "ma iubesc tinerii", va dati seama concetateni, curva asta proasta de babaciune taranca isi permite sa corupa tineretul imprimindu-i ideile, alegerile si preferintele ei de curva proasta babaciune taranca!!11

Propun sa i se aplice de urgenta o suta cu biciul in piata, dupa care sa fie vinduta pentru un an in sclavie firmelor producatoare de bukkake. Sa se invete minte, pai ori suntem barbati ori nu mai suntem!

PS. mariisege e un model de supunere si adecvare in rolul pe care societatea i-l rezerva, poate c-ar trebui sa-i serveasca drept model in reeducare.

PPS.
omg-sarcasm

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. alexandra`s avatar
    1
    alexandra 
    Sunday, 9 January 2011

    marry me! :P

  2. mey da nush unde dracu le gasiti voi pe astea mey ppl.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Sunday, 9 January 2011

    @alexandra Cu cine sa te marit fata mea ?

    @cipslim Pe Internet mo. Tre' sa intri si tu pe Internet, e haiul de pe lume.

  4. Cristian`s avatar
    4
    Cristian 
    Sunday, 14 August 2011

    Hai că Ștefan are pe undeva dreptate, e ca la coaie. Fiecare cu aroma lui.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 August 2011

    Fals, din pacate. Depinde de ce haleste animalu' in primul si primul rind. Exista si-o patina personala, da' e minuscula, si decelabila doar de alea foarte educate. Pentru tot restul, a se incerca cu telina.

  6. Cristian`s avatar
    6
    Cristian 
    Sunday, 14 August 2011

    Da, așa știam și eu, dar cum fiecare om are propriul său regim alimentar prin urmare va avea și propriul său gust. Singura diferență e că schimbând meniul, gustul se va schimba mult mai mult (în bine) decât mirosul propriu.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 August 2011

    Io n-am prea intilnit barbati sub 50 de ani cu "propriul lor regim alimentar", cu exceptia cazurilor cind prin "propriul lor regim alimentar" intelegem "ce se gaseste in zona si poate fi inghitit".

  8. Cristian`s avatar
    8
    Cristian 
    Sunday, 14 August 2011

    Ai tu ce ai cu cratița aia. Mă refeream mai mult la faptul că unii mănâncă mere și alții pere. Și chiar și ăștia își mai pot schimbă obiceiurile în timp. Uite eu mi le-am schimbat în ultimii ani. Înainte nici nu vroiam să aud de pește și nici acum nu mă omor după el, dar îl mănânc. Am început cu ton, iar acum continuu cu sardine și macrou. Doar faptul că sunt din conserve confirmă teoria ta cu ce se gaseste in zona si poate fi inghitit. Pe lângă asta, evit musacaua și sarmalele care ție îți plac din câte am impresia. O singură dată mi-am luat în Grecia o musaca de-a lor ca să văd și eu cum e, în rest să n-aud de ea. Știu că nu sună a regim unicat și nici nu e, dar nici nu cred că mănâncă toată România la fel ca mine.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 August 2011

    E bine, esti pe drumul cel bun, aia-i clar. Io zic sa incerci si somon si poate cind te simti curajos tragi si-un crevete.

    Sa stii ca multa lume maninca la fel ca tine atita timp cit maninci mai ales conserve. Mai relevant la discutia noastra, cum pluralitatea conservelor nu este egala cu pluralitatea chimicalelor ce se baga-n ele (sa le pastreze, sa le coloreze, sa le scleze), ci mult mai larga, rezulta ca din punctul de vedere al unor ipotetice fete ce v-ar putea teoretic inghiti pula sunteti toti o apa si-un pamint, sau mai degraba un E si-o sare.

    E important, pentru sanatatea ta, sa maninci mincare gatita. Nu-i obligatoriu s-o gatesti ca si mine, da' numai atita timp cit intelegi ca grill-ul nu inseamna "gatita". Merge la o padure, unde n-ai loc de gatit calumea, da' in principiu e un expedient, intre fastfood si mincare.

  10. Cristian`s avatar
    10
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 15 August 2011

    Am încercat niște somon chiar săptămâna trecută, dar nu prea mi-a plăcut. Ar trebui să încerc fie cu altă conservă, fie cu unul „proaspăt”. Creveți am mâncat odată la un restaurant chinezesc și mi-au plăcut, dar mi se par o mâncare prea exotică și prea scumpă* ca s-o mănânc prea des.

    Acum nu știu de ce conserve vorbești tu, dar eu mă uit cu atenție la etichete și în afară de sare, apă sau ulei nu au nimic altceva, poate doar condimente**. Sigur că pot fi mincinoase, dar să nu fim prea paranoici totuși. Pe lânga asta, simpla fierbere combinată cu un recipient ermetic plus sare sunt suficient pentru o conservare pe câțiva ani. Până și gemurile sau dulcețurile de casă țin vreo doi ani, iar borcanele alea nu sunt chiar atât de bine închise. Apropo, știai că și zahărul e bun conservant și din cauza asta e prezent și în mezeluri?

    Eu sunt pentru mâncarea gătită, de asta și evit junk foodul (deși șaorma are gust bun). Cu grill-ul ce-ai?

    *Ultima oară când m-am uitat adică acum vreo 2-3 ani era 35 de lei kilogramul sau punga de naiba știe câte grame.

    **Sper că în lista de condimente nu se găsește și monoglutamatul de sodiu întâlnit și sub denumirea de sare chinezească sau potențiatori de aromă.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Lol cica "alta conserva". Buei. Somonu' se maninca proaspat si crud. Ca si pizda. Da' vorba ceea, tu incearca alta conserva.

    E improbabil sa nu-ti fi pus macar mgs obtinut natural din soia daca nu de-a dreptul de sinteza, chinezii baga de-ala la greu in toate. Nu-i obligatoriu sa maninci des chestii, vezi discutia cu icrele.

    Gemurile/dulceturile de casa tin in principal pentru ca a) n-au proteine animale in ele si b) au continut mare de zahar. Borcanele insa sunt foarte bine inchise, cele care nu fac vid fac floare. Stiam ca e zaharul bun conservant, si nu e prezent in mezeluri din cauza asta, ci din cauza ca-i o metoda foarte ieftina de a atinge parametrii calorici doriti. Da' tu da niste exemple de conserve de-alea cu sare, apa, ulei si nimic altceva, ca-s curios si eu.

    Cu grill-ul n-am nimic, cum n-am nimic cu berea. Doar ca nu prea obisnuiesc.

  12. Cristian`s avatar
    12
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 15 August 2011

    Ai uitat epilată :-P Măi, deci mie nu-mi place peștele. Am oroare de halele cu pește, pescării șcl. De crud ce să mai zic. Până și Bear Grylls îl face la grătar de obicei. Crude (și în compania unei domnișoare) se mănâncă cireșele, căpșunele, merele, piersicile etc. (fie luate din copac, fie ale ei).

    Uite că la icre nici măcar nu m-am gândit, mai au de așteptat până când o să le vreau. Am mâncat odată și unele roșii și mari (nu știu de la ce pește) aduse de cineva din Rusia și nu m-au dat pe spate. Trei boabe mi-au ajuns ca să știu că nu mă interesează restul.

    Alt exemplu de conserve casnice fără mult zahar sunt cele cu zacuscă. Eu am dubii că se pune zahăr în mezeluri pentru a le crește numărul de calorii. Cât zahar poți băga în ele până să le strici gustul? Păcat că nu am o etichetă la îndemână ca să vedem unde apare în lista de ingrediente. Eu cred că apare pe la sfârșit. În fine, hai să-ți dau și exemplul cerut de tine: conservele cu ton. Citez de pe saitul Rio Mare*:

    Tinned tuna in particular (which is nothing more than a cooked fish with the addition of oil and salt, without additives) is suitable for a large number of recipes.

    *De ce browserele nu afișează cumva și atributul cite al tagului blockquote mă depășește.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Pentru ca-s prost implementate, gen.

    Da, ai nimerit la fix una dintre putinele linii de conserve acceptabile, si eu maninc de la ei.

    Mezelurile se fac din amidon, zahar, resturi de la procesarea animalelor si arome.

    Ma gindesc ca esti tinar, ai tu vreme sa descoperi diverse cruditati. (Ps. Romanii supracoc si supragatesc cam tot, da' mai ales carnurile si legumele).

  1. [...] ziceam intr-un articol precedent, si-atunci am zis ? Am zis! (Stiti bancu' ?). Deci, sa purcedem [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.