Palitura din istorioritate

Wednesday, 13 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa ma scuzati ca am scris un titlu mai creativ, da' am incercat sa-l adecvez in extorsionarea degajamentului de la nivelul subiectului discutiei care va urma - un cetatean de bine cazut peste ghidonu' bacului si lovit mortal la cap. Presupun. Nu stiu sigur, da' zic si eu, in baza unor determinari concrete la care va invit si pe dumneavoastra.

Determinarea concreta #1 :

Esti in blogroll, eu iti citesc blogul si pot urma niste linkuri catre tine chiar si in articolele mele. Daca mie mi se pare interesant ce scrii, automat si cititorii mei vor fi pe aceeasi lungime de unda, si daca iti maresc traficul chiar si cu 50 de oameni pe zi, te poti declara multumit ca tocmai ai primit ceea ce pe un advertiser il costa aprox. 100 de euro (asta ca tot se intreba cineva de ce nu fac schimb de linkuri).

Determinarea concreta B( :

Am facut un test acum ceva timp, si cand “un baiat” mi-a cerut fara ca macar sa ma salute, pe messenger un schimb de linkuri, i-am trimis o lista cu conditiile impuse de un loc in blogroll pe acest blog. Printre aceste conditii, dintre care majoritatea erau de bun simt, am bagat si cateva exagerate intentionat, sa vad ce reactie are. Am scris de exemplu ca articolele lui trebuie sa contina minim 200 de cuvinte si sa nu foloseasca decat fotografii proprii sau ca e obligatoriu ca in fiecare saptamana sa scrie un articol cu link catre mine. A fost stupefiat iti dai seama, si a inceput sa-mi zica de noi “astia cunoscuti”, ca suntem asa si pe partea cealalta. Nu, erau doar conditiile pentru a primi un loc in blogroll, pentru un om pe care nu-l cunosc si nu-l citesc.

Ati fost stupefiati va dati seama ? Sau n-ati fost stupefiati va dati seama ? Ca sa stiu daca-s etnobotanice de-alea bune. A, si inainte sa uit :

Observatie factuala :
blogar-teoretic-vorbind

Se cere sa identificati personajul, si se ofera la schimb observatia irelevanta ca putine oratanii sunt mai amuzante decit un Bancheru' de pe internete.

A, si in loc de PS : istoria e singurul judecator al succesului. Precum si al succeselor. Precum si o inepuizabila sursa de umor. Pentru ca prostia-i un monstru fara memorie iara Internetul e o bestie fara uitare.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. cu searchu', dupa mircea popescu a iesit ca alexandru negrea. nu c-as stii eu cine-i ala, dar sanatos sa ne fie...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 13 July 2011

    A, dupa mine ? Noa ca sa vezi chestie cine-i expertu-n seo de-alea. Nici n-am stiut.

  3. d'amu nu te lauda, ca daca bagi acolo "mircea popescu zoso", primele vreo 4 ce ies is materiale de ale lui si abia apoi vine opinia trilemei.

    e drept si acum ca daca bagi trilema zoso, iese primul zamolxis si pe urma tu, dar asta-i asa, victime colaterale in razboium.

    deci, mno... :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 13 July 2011

    Pai bine, si daca bag "zoso" imi da cu nustiuce formatii anonime de muzica si chitari si povesti. Sigur ca pe masura ce tot intindem discutia ea devine tot mai intinsa.

  5. poate daca cauti pe ceva google strain. pe google-ul pe care caut eu, petcu revendica primele doua pozitii in cautarea "zoso". prima cu blogul sau. a doua cu rublica despre din cadrul blogul sau.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 13 July 2011

    Da' stii ca google face search adaptativ, si daca tu aia halesti aia-ti livreaza ?

  7. apoi de pe laptopul acesta nu imi amintesc sa fii intrat vreodata pe zoso pana ieri. si nici azi dupa cautari, nu am intrat pe rezultatele respective, indiferent ca or fost: zoso, zamolxis, trilema...

  8. @Mihai B
    intra pe google de pe anonymouse cu browserul in mod private daca vrei sa vezi rezultate interesante.

  9. @Dr.A

    done! asa iese popescu in top la "mircea popescu zoso". iar la zoso, the ultimate led zeppelin experience. :)

  1. [...] Palitura din istorioritate [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.