Oamenii de cacat de pe blogurile de cacat au idei. Despre continut. Original. Si de calitate.

Tuesday, 19 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

le-grande-lol

Io chiar nu stiu cum sa abordez halul asta de disonanta cognitiva. Hai totusi sa incercam.

In Romania exista un numar de exact 1 site care face bani, cel putin suficienti cit sa plateasca colectivu' de redactie cu un ordin de marime peste salariul minim. Poate chiar doua. Acel site se numeste Trilema, si la redactarea lui participa un singur om : eu.

Logic vorbind atunci, exista in toata Romania un numar de 1 companii, si 1 persoane care au indreptatirea sa discute problematica asta.

Ca rezultat, exista in Romania un numar nesfirsit de site-uri care nu fac bani. Fie nu fac bani deloc, adica zero, fie fac mai putini bani decit costa sa faca banii respectivi. O foarte subtirica minoritate face ceva mai multi bani decit costa sa-i faca, iar excedentul ala e tocmai bun pentru a plati cite-un dublu cheeseburger participantilor. O data pe an. Pe linga aceste succese, contribuind construirea lor mai exista si o groaza de persoane care... pai care... pai care au o opinie.

In baza faptului ca e pe Internet, si pe Internet e cu opinii, nu ? Iar ei au trei ani de experienta, si deci neaparat un numar de opinii.

Mda. Pe Internet e cu opinii, si site-urile opiniilor de Internet nu fac bani. Ceea ce este foarte bine si convenabil, pentru ca opiniomanii se pot atunci aplica discutarii noii situatii aparute : opiniomania nu salveaza Romania.

Am si eu o opinie pe tema. Opinia mea este ca tre' sa fii cel putin si minim zis dobitoc sa te pretezi la asa ceva. Cam la nivelul de dobitocie nemurit sub indicativul "NOI SCLAVI CARE NU AVEM DE MUNCA IN STRAINATATE".

Ce-i drept, e doar o opinie. Faptul ca ea survine din directia singurei entitati calificate a avea o opinie pe tema paleste bineinteles in fata conjuncturii ca doara e pe Internet, si pe Internet e cu opinii.

Am mai zis ca-i o tara foarte amuzanta ? Parca am mai zis, da' nu-i problema ca este in continuare. Da' am mai zis ca exista bune motive pentru care maturatorul mediu de strada din lumea civilizata cistiga cam cit un microbuz intreg de romani mergind la "servici" si dindu-si cu opinia ? Parca am mai zis si aia.

Lasa, ca-n douazeci de ani asa isi revin la cap si stupid people astia ai nostri. Numa' sa nu ma puneti sa precizez de cind incepem sa numaram douazeci de ani. Pe tema aia n-am opinii.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Azi dimineaţă aveam chef să mă uit la o comedie, un clip haios ceva, până la urmă am citit articolul ăsta. Nu-mi pare rău.

  2. PS: just kidding, n-aveam chef. Şi nici nu-i de râs. Este tragică situaţia site-urilor din România. Cu excepţia Trilemei, pe care am ezitări să o pomenesc, căci are un nume sacru.

  3. Trilema = cea mai banoasa ciocolata din sud-fruncea europei

  4. Online-ul romanesc are inca destule probleme...

  1. [...] Oamenii de cacat de pe blogurile de cacat au idei. Despre continut. Original. Si de calitate. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.