O, Tempura! O, Whores!

Sunday, 23 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Titlul e cam absurd, n-am reusit sa inteleg cam exact care-ar putea fi legatura lui cu articolul (asta aici de fata sau oricare altul, inclusiv articolul hotarit ma-ta) asa incit il vom lasa cu titlu de criptograma. Hint : e in latina.

Mai departe, subiectul articolului de astazi il constituie impiedicarile indesine ale circului Proasta Perambulanta si Satelitii pe blogul celui care e mai multi, din care si citami :

[... bla bla bla ...]

M1rcea Popescu e un bou.

Din 19 litere.

Acuma sa va vad daca reusiti so delegati.

Acest eveniment are loc "pe miercuri, octombrie 19th, 2011 la 9:37 pm", retineti amanuntul ca ie important. Pe octombrie 19, 2011 la 9:50 pm (deci dupa 13 minute), nedormitul semneaza in numele intregului colectiv de luare la cunostiinta, si spune:

are țîțe? și dacă da, cîte?

Ceea ce ar putea fi amuzant, doar ca nu este. Raspundem interpelarii pe aceasta cale : nu mai putin de opt. La fiecare masa. Sic.

Mai departe... pai mai departe greieri. Dupa o zi, adica PE octombrie 20, 2011 la 8:06 pm, zisa Marghioala (care-mi este in continuare simpatica, pentru aia dintre voi obsedati sa-mi tina scoru') intervine in discutie, cu observatia deplasata cum ca

Vezi c’ai scris bine “e un bou”.

Eu nu sunt bou, eu sunt taur, si anume de la briu in jos. Dar sa trecem peste scuzabila eroare a unei domnite care neindoielnic n-a vazut inca pula, ce sa mai vorbim de una faina. Sa trecem la... greieri. Nu se mai intimpla ABSOLUT nimic pina cind nu catadixesc sa zic si eu doua vorbe. Si anume, PE octombrie 22, 2011 la 8:01 pm :

Using a forced meme to try and insult He who forced it in the first place => new kind of fail.

Acuma sa traducem chestia asta pentru nevoile aspirantelor ratate la inalta functie de traducator din limba engleza : Forced meme denumeste o mema, adica o glumita de-asta de interneti, care a fost introdusa deliberat de cineva, si nu s-a nascut ea "normal", cum o fi aia. In cazul de fata mema "vezi cai scris X gresit", ca de ea e vorba. Mnoa, fortata sau ne chestia a ajuns mai mult sau mai putin mema (mai mult mai putin decit mai mult, ca sa fiu putin sincer). Probabil urmatorul pas in penibilism e sa se duca Marghioala la mormintu' lu' Steve cu Ipadu-n pumnu, si sa-i faca-n ciuda sic sic fraiere (batindu-i in pumniii) ca el n-are iPad 3,1415 de-asta nou, ca ea. Ca el ii un sarantoc si nu-si permite. Spre deosebire de ea. FOR GRAET JUSTIC!

Mai departe!, ca de-abia acuma intervine interesantu' :

    Lotus, pe octombrie 22, 2011 la 10:28 pm ; dadatroll, pe octombrie 22, 2011 la 10:38 pm ; nedormitul pe octombrie 22, 2011 la 10:49 pm ; Lotus pe octombrie 22, 2011 la 11:06 pm ; Lorena Lupu peiii octombrie 22, 2011 la 9:58 pm si asa mai departe.

Voi stiti cum fac sclavele cind isi cer pula ? Mai nou stiti, ca cititi Trilema. E bine.

———
  1. Nu fara a observa ca tot n-are nici un comentariu, ca si pina acuma, doar ca acum este din cauza ca n-are nici articole, spre deosebire de pina la a-l face eu faimos, cind era pur si simplu. []
  2. Da, e o referinta. Get over it. []
  3. Totusi, de ce "pe" ? []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

18 Responses

  1. mei, io cred că afirmaţia "vezi c'ai scris bine ..." e de fapt o corecţie gramaticală aplicată lui dadatroll, care cam întotdeauna scrie agramat. prin urmare îi semnala o greşeală de scriere, şi anume faptul c-a scris corect, fără greşeli "e un bou". ceea ce în cazul lui dadatroll e o eroare de scriere.

    şi tu ai sărit peste nişte comentarii pe-acolo iar pe altele nu le-ai prezentat cronologic.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    Pai nu am prezentat niciunele cronologic, ci in ordinea in care apar pe pagina, ca io asa am citit. Si am sarit mi se pare fix un comentariu de-al lui dadatroll, ceea ce... mnoa blogu' lui.

    Da-n rest se noteaza teoria.

  3. mulliganoglu`s avatar
    3
    mulliganoglu 
    Monday, 24 October 2011

    sa-i spuna cineva cretinei aleia de Alulumpen ca n-a inventat nimic si ca "hyde park" erau si niste stransuri de scrisori de la cititori care apareau in dilema, pe vremea cand invata ea s-o suga cu lacrimi in ochi.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    De ce esti hater si invidios pe succesul fetei ?

  5. mulliganoglu`s avatar
    5
    mulliganoglu 
    Monday, 24 October 2011

    din cauza lipsei de succes, desigur

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 24 October 2011

    A, am inteles. Iata inca o confirmare a adevarului inefabil detinut de o anumita parte a... ma rog, sa nu mai intram in epitete.

  7. Marcel Popescu se simte marginalizat. Sa fie cronica unei caderi anuntate?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 October 2011

    Lolz sa-mi notez asta, va fi tot mai amuzanta cu trecerea timpului.

  9. Retine asta: Marcel Popescu este omul care cade cand ar trebui sa stea drept si nu intelege sub nici o forma ca nimeni nu-i pune piedica ci picioarele nu-i suporta greutatea inteligentei.

  10. Ha ha ha!

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 October 2011

    @Cristi Da' hai si tu cu o predictie mai concreta, gen 18 Feb 2012 sau ceva, sa fie mai mult decit cacare-n propria gura. Altfel asa, plin peste tot de predictomani care prevad chestii fara data si pe urma mnoa, in caz ca se intimpla EI AU AVUT DREPTATE!!! si-n rest, pula, cine baga-n seama un anonim de internete ?

  12. 19 ianuarie 2038, ora 5 noaptea și 14 minute și 7 secunde

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 October 2011

    Toata infrastructura mi-e pe 64 de biti.

  14. 31 decembrie 2008.
    da cine eu vorbea de date si chestii de predictie. Eu vorbeam de prezent si fapte clare

  15. so much geek fail.

    mircea ari amd?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 October 2011

    @Cristi Deci in 31 decembrie 2008 io am cazut pentru ca picioarele nu-mi suporta greutatea inteligentei zici tu ? Mnoa, pai de-asta te consider eu idiot : ala care se uita la soare si jura ca-i luna nu poate fi tocma' cinas la cap.

    @Freud Unii e mai incepatori.

  17. pai are si intel 64, n-am inteles.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 October 2011

    Replica era la prima linie.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.