O suta de cuvinte - CII

Thursday, 20 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...] sa se scada ?

- Ce sa se scada ?

- Trei... treisprezece mii din ... din cinci mii am reusit eu printre lacrimi.

- A, nu, nici vorba. Asa ceva ar fi ca si cum te platim, ca pe fetele normale. Dar pe curvele ca tine nu le platim ca sa se futa si sa suga pula si sa se dea in spectacol, nici vorba. Pe curve le taxam, intelegi ?

- Si atunci... eu...

- Vezi ca incepi sa intelegi ? Pe masura ce trece timpul, si cu cat faci mai multe cu atat intri in datorii mai mari la noi. In felul asta nu vei putea iesi [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. Porcul de York`s avatar
    1
    Porcul de York 
    Thursday, 20 January 2011

    deci ... pana aici. ma opun. ce-are autoru' cu fata ? deci chestia asta o sa se termine trist. hai bah... o doza de LSD intre randurile alea...un elefantel roz ceva ...

  2. il sustin pe porc, nu mai are nici o noima povestea asta de cacat din orice unghi ai privi. Realitatea nu mai are nimic de a face cu respectiva proza, daca bagi pe micky mouse in poveste nu e nici o problema.

  3. Ii taie si chitanta? :)

  4. Stela era preoteasa?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 January 2011

    @Porcul de York Hahaha where I go you can't follow, what I'ma do you can be no part of. Identificati sursa citatului.

    @cipslim Pai daca mai gasiti inca vreo trei poate ca-l ridicati pe Captain Planet ceva...

    @gheorghe Probabil lol.

    @Luka D Nu se speficica in text.

  6. Pah de-aia intrebam ( ?! )

  7. Hahaha cititorii nu au nici un fel de problema cu cele mai atroce violuri si minuni, dar nu pot inghiti nici un fel de abuz cand vine vorba de bani. Fascinant!

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 20 January 2011

    @Anonimosu E cunoscut fenomenul, explicatia cea mai rasarita e ca oamenii sunt de mai multe ori in pozitia de-a executa tranzactii financiare decit sunt in pozitia de-a fi violati, si deci prima categorie de interactiuni e mai larg reprezentata. Pina la urma functia creeaza organul, vorba ceea.

  9. Porcul de York`s avatar
    9
    Porcul de York 
    Thursday, 20 January 2011

    Exact Anonimosule .. personajul asta fara nume, probabil si fictiv, n-a gasit o alta cale decat aceea de-a deveni un fir epic si a nimeri din lac in put fraza de fraza. Nimic mai ok, si in realitate, avem sau nu avem dupa cum ne alegem metodele in functie de situatiile in care ne vedem pusi. Acum insa, personajul asta a ajuns la un asemenea grad de ... degradare .. ca nu mai poate fi consierat om in deplinatatea facultatilor mentale ci tocma' ce-i si in text, deci caine. Si-apoi, cu un caine nu faci d'astea urate. Bun, mai in gluma mai in serios, lectura asta cum am mai zis cred ca e foarte interesanta din pricina ideii ca nimic nu are o forma initial, apoi se intrezareste un drum, care e batatorit de nevoie si ia o forma, pentru ca in final sa devina obisnuita si in faza terminala sa acapareze cu totul fiinta celui care-l calca. E ceva psihologie in povestioara asta si cineva a fost destul de bolnav incat sa lege, iar asta e fascinant.

  1. [...] Pai n-ar trebui [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...] niciodata, indiferent ce se intampla. Acum ai inteles ? [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.