Noua sufocari

Tuesday, 27 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Voi bagati flotari ?

In urma unor discutii au rezultat niste probleme, precum urmeaza :

  1. ca utilizatorii de 4chan sunt niste pedofili saraci supraponderali desocializati orbiti de laba.
  2. ca utilizatorii de 9gag sunt prea imbecili ca sa ajunga utilizatori de 4chan.
  3. ca utilizatorii romani de internet sunt prea melteni ca sa-si puna problema daca ei sunt pedofili saraci supraponderali desocializati oribiti de laba sau prea imbecili ca sa poata ajunge pedofili saraci supraponderali desocializati orbiti de laba, asa ca intra si ei pe 9gag ala din acelasi motiv din care-si fac bloguri pe blogspot si emailuri pe yahoo : ca acolo s-o nimerit sa ii duca virusii.

Ca atare, simtindu-ma eu responsabil pentru neam&tarisoara, iata ca-mi iau asupra mea dificila sarcina a propasirii internauneamului pina macar la statutul de imbecilitate daca nu de-a dreptul la saracie & pedofilie, supraponderalitate, desocializare & cecitate (de masturbare). Intr-o prima faza am sa va ofer sub aceasta generoasa egida & larg angajament niste poze de ris de pe 9gag traduse in limba romana, ca sa nu mai rideti cu tot birou' fiecare pentru ca rid prostii&proastele din jur, cum faceati pina acum. Ci sa rideti asa... ironic. Bine ? Biiiine.

9gag-tradus-in-limba-romana-1 Sunt atit de sigur pe mine incit stiu ca n-am nici o sansa la gagici care arata bine. Sunt atit de liber, independent & revoltat incit nu reusesc sa-mi accept conditia si destinul de labagiu. Sunt atit de naiv incit cred sincer ca voi prinde si eu o bucatica buna si sunt atit de prostalau incit imi inchipui ca asta se va intimpla pur si simplu, meteoric, din exterior.

Asa ca in loc sa ma spal pe dinti visez la cum va fi cind voi intilni o gagica buna care nu stie ca-i buna. Sau cind imi va da cineva o sticla cu Fanta in care nu s-o pisat in prealabil. Sau asa mai departe.

9gag-tradus-in-limba-romana-2 Stiu ca sunt prostalau, dar cred sincer ca daca ma prefac ca ma prefac ca-s prostalau nu voi mai fi prostalau. Ci ironic.
Corpul adolescentului mediu nu intelege de ce adolescentul nu se fute. Adolescentul mediu nu intelege de ce are un corp. 9gag-tradus-in-limba-romana-3
9gag-tradus-in-limba-romana-4 Un set complet de papusele japoneze e mult deasupra unui BMW. Pacat ca fetele is proaste si nu-si dau seama.
Planul de viitor ? Asteptam sa moara toti ceilalti si sa ne mutam in casa lor. Sa speram ca vor muri cu buda curata si mincare-n frigider. 9gag-tradus-in-limba-romana-5
9gag-tradus-in-limba-romana-6 Bazele programarii in Windoze : daca o instanta n-a reusit sa rezolve problema, sigur merita deschise minim trei instante.
Virginii pasivili de homaiala galopanta stau intr-un colt si pling gindindu-se la cum se fut ceilalti. 9gag-tradus-in-limba-romana-7
9gag-tradus-in-limba-romana-8 Inspecţia sanitară care controla locuinţele l-a luat la ochi pe Kalughin, a găsit că-i insalubru şi de nimic, aşa că a dispus asociaţiei locatarilor să-l înlăture odată cu gunoiul.

Pe Kalughin l-au îndoit în două, l-au împachetat şi l-au aruncat odată cu gunoiul.

Pauza. Frina. Pauza. Frina. Pauza. Frina. Repetati de voie. 9gag-tradus-in-limba-romana-9

Ajunge ca m-am plictisit. Ati retinut ideea.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1267644_460s.jpg

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 December 2011

    Da. Pentru ca hi5 nu mai e suficient de lame pentru pakistanezi, turci, romani, brazilieni si restu'.

  3. ca utilizatorii de 4chan sunt niste pedofili saraci supraponderali desocializati orbiti de laba.

    Deah, asta credeam si eu pana cand au aparut thread-uri dalea cu ce face fiecare si hopa ingineri, economisti, cu screenshot cu tot.

    Aia dupa /b/ si etc sunt retardati, cei care aud de foar cian de pe 9gag, 9gag fiind un cacat.

    Hateri domnule.

    ps : recomand krautchan

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 December 2011

    dtng owns them all.

  5. hei, 9gag nu e un cacat. el este siteul meu preferat. :-<

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 December 2011

    Pe bune ca nu-s surprins.

    You Banya fan you.

  7. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1257739_460s.jpg
    Fucking kids don't know what nowadays is hxax0rdays.

  1. [...] ii naspa pentru ca nu face decit sa reimpacheteze SA (tot asa cum ati aflat si de dtng cind cu noua sufocariii) a scris un ditai articolul, pe care vi-l voi traduce dinjos, ca voi nu stiti citi in limbi [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.