Marta Usurelu e chiar proasta sau doar face pe proasta ?

Tuesday, 21 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sub egida "nici o zi fara peste oceanic" astazi avem Usurelu. Marta Usurelu.

marta-usurelu

Am inteles, e foame mare, Revista As aia sau cum se numeste nu merge cine stie ce (dat fiind ca n-o citeste nimeni [dat fiind ca nu da nimeni doua parale pe opinii de-astea {dat fiind ca asa opinii nici nu merita doua parale}]). Ca rezultat, o intreaga generatie de usurei si usurele balesc din greu la orice "campanie" se arata pe firmament.

Da' totusi, hai sa luam o mostra de creativitate de-aia 100%, aleasa intimplator. Uite de exemplu la eProstin.

eprostin-succese

Mdeci, sase sute de vizualizari si patru comentarii. Din 6 Iunie, pai ce-au trecut, doua saptamini ? Sa lasam la o parte faptul ca eu primesc mai multa atentie in sase ore si daca scriu despre viespi, si sa redam mai bine 25% din comentariile alea patru. Zice la buche :

June 7th, 2011 at 10:34 am Manuel Says :
In ceea ce priveste valoarea campania BCR paleste in fata Superblog. La Superblog primii 40 de participanti primesc bani. Locul 1 ia 2500 de dolari, 2-1500, 3-1000 si scade pana la 100 de dolari pentru locul 40.

E bun asa ? Ca nici de superbingo ala n-am auzit. Articol publicat pe 6, ultimul comentariu pe 7, cazut in groapa cu gunoi si-acolo si ramine.

Intre timp pe planeta Pamint "marea campanie" a fost un mare fis. Asta-i adevarul, trist sau vesel, cum o fi. Cu o suta sau doua sute de copchii ametiti care nici macar nu stiu foarte clar pe ce parte se infige cardu-n ATM nu faci nici un fel de banking. Cu sase sute de vizualizari si patru comentarii-n doua saptamini nu faci nici un fel de refinantari. Cu o suta de widgeturi pe bloguri nu faci nici o brinza, tipul ala de la toateblogurile are zece mii sau ceva de genul asta, si tot nu se vede la ce-i ajuta, doi ani mai tirziu.

Asa ca, in concluzie : E ok sa-ti fie foame. E ok sa incerci sa-ti cistigi existenta. Ce nu-i ok e sa maninci rahat.

Si-n subsidiar, mi-a ramas curiozitatea : Marta Usurelu maninca rahat pentru ca e autentic proasta, si nu-i capabila sa faca diferenta intre terci de cartofi si fecale, sau pentru ca face pe proasta, si spera ca daca baga azi fecale grupa mare primeste miine portie dubla de terci ?

Astept pareri, poftiti cu incredere.

UPDATE, 10 Iulie :

zoso-bcr

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

71 Responses

  1. Eu zic ca gresesti. A fi platit sa spui unele lucruri nu te face prost.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    Mei, da' orice ?

    Deci daca te plateste destul tu spui absolut, absolut orice ?

    Am inteles, e o trupa de oameni care nu-si pot cistiga piinea de zi cu zi cu creieru', ca n-au, si nici cu bratele, ca li-e lene, asa ca si-o cistiga cu gura. Mircea Bazii si Monicile Tatoiu ale lumii asteia. E ok.

    Da' spui chiar orice ? Daca io ii dau cinci sute de euro, nu doua sute, spune ca dupa parerea ei soarele e de culoare castaniu-inchis ? Orice-orice, ca si Paunescu, Vadim Tudor, aia ?

  3. Deci daca te plateste destul tu spui absolut, absolut orice ?
    lol dar PR din ce naiba fac bani?

    deci care e problema ta cu duduia asta? rahatul ala de verb nonreflexiv?

  4. Da, orice, ca Boc. Tu zici ca Boc e prost sau umil? O fi si prost, dar nu asta e trasatura definitorie.

    Sincer sa fiu Usurelu nu stiu ce bani are, dar poate hraneste orfani, da la biserici, cladeste scoli sin banii de la BCR. Poate o cauta camatarii (altii decat BCR), n-ai zice orice sa scapi? Sa fim seriosi ... onoarea nu mai tine de foame.

    Oricat ne-am da de viteji, pentru o codru de paine zici si Hai Basescu. Multi au zis-o pentru o galeata. De condamnat nu-s ei, ci cei ce i-au dus in starea asta.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    @Critic Buei, aia-i alta.

    Ce plm de viitor au profesionistele astea daca pina si copchii de 12 ani care n-or mai vazut ce au ele intre craci is incapabili sa le retina numele 12 ore, chiar daca le mentionez io ?!

    Trist.

    @Ionut Mei, eu ma intrebam daca chiar ii proasta sau daca doar face pe proasta. Tu zici ca doar se face ?

    Eu zic ca de condamnat is fix ei. De altfel, am mai si zis.

  6. da. eu zic ca se faca. mergea sa bagi in poll, dar nu cred ca intereseaza prea multi ce zice tanti sau cine e. nici eu nu cred ca as vota :D

  7. Pafnutie`s avatar
    7
    Pafnutie 
    Tuesday, 21 June 2011

    Mda ... cam ai dreptate! Foamea-i mare si unii-s dispusi sa faca orice.

  8. Mihai B`s avatar
    8
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 21 June 2011

    man, iar o sa fiu hater, da' altfel nu se poate, simt ca tre sa te luminez!

    unul care scrie bine... esti tu. dar tu ai afaceri, joci la bursa, asa ca nu te incanta sa lucrezi in presa, ca pana la urma, da-o-n floci, asta se numeste si revisata abiz. altu' care scrie bine sunt eu(in opinia mea si nu numai). ca un p.s. in opinia mea tu scrii mult mai bine decat mine, ca tot e vorba.

    mno, eu as accepta sa ma angajez la din astia gen formula as, marele brand. pe de o parte, fiindca as face-o pe maica-mea mandra(ea citea formula as intr-o vreme), pe de alta parte pentru ca as castiga niste bani, pe care altfel nu ii castig. c-asa-i in viata. :D

    dar mno, am trimis cereri si pe la altii care nu-s asa smecheri ca si formula as, si nu am primit vreun raspuns. ei, presa/jurnalismul, sunt o societate de pile si de pilosi. zici ca mananca rahat pe blogotwitter, ea? pai abia acuma descopera netul...

    si nu asa, vezi doamne cum il descoperi tu. ea il descopera cum invatam sa conduc eu masina, invarte cheia, bun, baga-ntr-a-ntaia! asa... semnalizeaza, da prioritate.

    tu intelegi internetul in ansamblu ca managerul de proiect, ea e doar o parte infirma dintre ceva activitate din proiect. e o mare diferenta, nu vad ce iti bati capul cu ea. asa nu ai facut decat sa atragi atentia asupra ei.

    apropo, pe cand vine povestea fizicii? :D

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    @Ionut Mdeah.

    @Pafnutie Cu cine avem onoarea domnu' ?

    @Mihai B Pai marea chestie e ca eu nu-mi bat capu' cu Vali Perfu X, Vali Perfu XII sau Vali Perfu MCDLIII, persoane individuale si anumite. Io ii folosesc, ca pe niste cirpe, spre a ilustra niste idei. Ca de altceva ei nici nu-s buni, practic vorbind.

    Cit despre fizica, stii tu cum e cu corpurile astrale, oricind intre miine si 22 August 17520 se poate intimpla. Fii pregatit!

    Da' daca am inteles bine scoru' e pina acuma 1-1, proasta sau prefacuta ?

  10. Critic`s avatar
    10
    Critic 
    Tuesday, 21 June 2011

    platita.

  11. Eu zic ca este si proasta si prefacuta, predominant proasta. Prefacuta este ca asa a vazut ea ca se face in industrie. Cand arunca cu cacat in tine trebuie sa zambesti si sa ignori, sau nah "sa te concentrezi pe aspectele pozitive" si chiar sa mai bagi de la tine pozitivitate de-asta artificiala, ca doar asta inseamna PR, nu?

  12. Mihai B`s avatar
    12
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 21 June 2011

    naiva. preocpata de alte chestii decat de activitatile profesionale. mai ales daca are copii sau cel putin un sot foarte iubitor, e de inteles.

  13. Critic`s avatar
    13
    Critic 
    Tuesday, 21 June 2011

    eu de cand mergeam la mcd tot vedeam o pizda care zambea intr-una intre orele 7-10 dimineata, cu micul dejun. da buna ziua, meniu trolololo, balonase la copii.

    guess what, numai merg. mi se face scarba de la atata mancat cacat.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    @gheorghe Atunci s-ar numi CR, ma gindesc eu. Nu ?

    @Mihai B Mnoa rationamentu' asta nu l-am inteles, poate explici.

    @Critic Buei da' ce-i rau in a zimbi la copii ? Hatere.

    Deci, scoru'! 2.75 la 1.25 ? Ca naiva => proasta si predominant => 75/25 split. Objectii ?

  15. Mei, e o discutie mare asta cu PR-izdele. In principiu-n cele ale oamenelor nu exista chestii gresite, doar chestii inadecvate. Nu-i ca si-n natura, unde poti imparti totul in corect si gresit, aici totul e adecvat undeva si nepotrivit in alta parte.

    Abordarea ta o da-n fascism, ca va trebui sa impuscam oameni mergind pe ea. Solutie care desi nepotrivita in orice alta parte aici ar putea fi adecvata...

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    Hahaha, la ce rubrica te pun, la "proasta", la "prefacuta" sau la hater ? Aud ? :D

  17. Mihai B`s avatar
    17
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 21 June 2011

    avea probabil potential sa iti implineasca astepatarile, dar ea a ales sa se axeze pe o alta treaba ca sa si le implineasca pe ale ei(nu cele legate de munca sa). care nu coincid cu ale tale. decat sa invete ca presa se va face si deja se face pe interneti, ea a ales la slujba: un scaun comod, o masina de scris, o leafa ce vine, un cap de strut, pe care il infinge in gauri de prin pamant cand vin altii la ea sa ii arate ei in ce directie merge lumea... aaa presa.

    da' nimeni nu a putut consemna ca doamna, domnita, fatuca, nu avea potential. mai tre sa explic? :D

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    Am consemnat io. Mai tre' sa insist ? >D

  19. @Mihai B Nu mi se pare ca incompetenta poate fi justificata in vreun fel. Gen, eu lucrez cu unu, eu vad ca e prost, toata lumea vede ca e prost, el stie ca e prost, BUT WON'T SOMEONE THINK OF THE CHILDREN? Gen, ai lui. Nu... putea la o adica sa fie si destept si sa aiba copii in acelasi timp.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 June 2011

    Ba dupa unii era chiar recomandabil.

  21. Ceea ce ma intreb eu e daca vor fi la fel de "creativi" atunci cand isi vor da seama ca #refaiantare(a) asta nu a fost decat primul pas ( sigur si ale banci vor face asta ) spre groapa . Cu cat refinantarea-i mai mare cu atat recesiunea ( ce urmeza ) ii mai adanca .

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 June 2011

    Pai ma gindesc ca vom vedea. Pina la urma spre deosebire de banci, reviste, proaste scl, blogurile nu se duc nicaieri. Ca blogurile-s vesnice.

  23. Pafnutie`s avatar
    23
    Pafnutie 
    Wednesday, 22 June 2011

    Eu sunt prietenul Martei dar nu pot sa apar decat cu pseudonim, ca altfel ma bate cu cureaua de la geanta si e din aia nasoala, cu paftale din metal. Asa ca nu publica comentariul ;-)

  24. Pafnutie`s avatar
    24
    Pafnutie 
    Wednesday, 22 June 2011

    M-ai spart Mircea ... m-ai distrus! :-( ... a văzut cineva postarea la tine, m-a turnat și acum o să mă pună să duc eu o lună gunoiul. Pe lângă multe altele de care nu mai povestesc aici.

  25. mitzaabiciclista`s avatar
    25
    mitzaabiciclista 
    Wednesday, 22 June 2011

    Păi povesteşte Pafnutie, că suntem curioşi. Dacă ne spui istorioare picante şi nouă ne vor roşi urechile de emoţie şi ruşine? Pfoai Doamne, unde mai apucăm noi aşa minune?!

  26. doamne dumnezeule, mircea popescu se trolleaza singur din nou. senzational. dati sms cu euro la office [a] polimedia.us si puteti castiga o excursie a Poporului in grecia.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 June 2011

    @Pafnutie Pai io n-am nici o treaba, daca bagi ti se publica. Al'data pune si tu un link ceva.

    Totusi, unde sa duci o luna gunoiul ?

    @mitzaabiciclista Tu deci abia astepti sa ai despre ce poezi.

    @Critic Daca ma trolez singur sa stii ca-i intotdeauna dupa ora prinzului.

  28. mitzaabiciclista`s avatar
    28
    mitzaabiciclista 
    Wednesday, 22 June 2011

    Măi Mirciule nu mă mai da de gol şi tu acuma, că şparii băietu' şi nu mai aflăm nimic, ce treabă mai facem noi p'ormă, ha?

  29. o fi maritata marta asta?

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 June 2011

    @mitzaabiciclista No sorry.

    @cipslim Da. Cu Greuceanu.

  31. pletzalcoatl`s avatar
    31
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 22 June 2011

    Meanwhile, back at the ranch :
    PR agency loses biggest account with a single tweet
    .

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 June 2011

    Aia este in strainatate.

  33. Mihai B`s avatar
    33
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 24 June 2011

    man, hai ca mai explic odata... tipa privitor la blog, gandeste intr-o dimensiune inferioara in care activezi tu privind blogul. asta nu o face insa proasta. e ca si cum te-ai uita tu la niste furnici care isi cladesc nush ce musuroi langa o zona care e foarte probabil sa fie invadata de apa, ca niste insi vor sa mute ceva curs de apa aflat in apropiere pentru irigatii. sigur, ele nu isi dau seama si construiesc acolo, iar tu privind din ansamblu zici, "ce proaste-s furnicile acestea!". ;))

    daca ai lua-o pe ursulet vreo doua luni si ai face in fiecare zi cu ea interneti si blogging, sunt convins ca ar desprinde ceva, macar la nivelul in care nu ai mai cataloga-o drept proasta. faptul ca ea e limitata la o anumita dimensiune, nu o face automat proasta, ci mai degraba naiva. :D

    bun?

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 June 2011

    Mei auzi, ce zici tu merge la 16 ani. Femeia n-are 16 ani. Unul dintre dezavantajele majore ale vietii adulte fata de copilarie este ca nimeni (si subliniez : nimeni) niciodata (si subliniez : niciodata) n-o sa bage in seama nici cinci secunde daca tu esti proasta sau naiva, si eventual sa te ia doua luni si sa te invete nustiuce. Astea-s chestii pe care le fac parintii si surogatele de parinti (gen profesori prin scoala, stapinii etc), odata ce-ai implinit opspce ani, ti-ai luat diploma de bac etc s-a terminat cu "e naiva", nu mai exista posibilitatea asta in nomenclator.

    Faptul de-a fi limitat intr-o anumita dimensiune e deja un dubiu. Cind dimensiunea aia e parte hapt din profesiunea ta aleasa, prostia-i certa. Pur si simplu, nu poti fi doctor de-asta cu practica generala "limitat intr-o anumita dimensiune a semiologiei clinice". Nu poti fi neurochirurg "limitat intr-o anumita dimensiune a neurochirurgiei". Nu merge asa ceva.

  35. Mihai B`s avatar
    35
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 24 June 2011

    mno hai ca e deja ca in targ, cand nimeni nu vrea sa lase din pret. dar intr-un fel ai si tu dreptate. profesia ei insa nu-i sa scrie pe net si sa studieze piata blogurilor. daca vrei sa ma contrazici, ada-mi fisa postului ei. ;))

  36. Mircea Popescu`s avatar
    36
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 June 2011

    Pai sa spicuim.

    Revista Biz inseamna inovatie, curaj si profesionalism in printul romanesc. Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.

    Marta Usurelu, Redactor-sef

    Viziune, leadership si pasiune sunt doar cateva dintre calitatile care reprezinta cel mai bine puterea personalitatii "motorului" Biz, responsabila de formarea si dezvoltarea actualei echipe.

    Pledoarie pentru creativitate
    21 Iunie 2011 by Marta Usurelu, Redactor Sef Biz

    Nimic nu conteaza mai mult decat relatiile pe care le ai, conexiunile la care poti apela si care te ajuta sa-ti pui in practica cele mai nebunesti idei. Cel mai multumitor este sentimentul de bine pe care-l ai cand vrei sa pui in practica un nou proiect si nici nu termini ideea de spus, ca interlocutorul tau intelege subiectul si-ti continua fraza, aducand si un plus de valoare.

    Asa lucram la Biz. Ne plac ideile noi, inovatoare. Iar oamenii ne percep ca atare. De cate ori sunam si spunem: “Stii, vrem sa facem ceva diferit si ne-am gandit ca ar fi interesant sa colaboram”, imi place la nebunie raspunsul pe care-l primim: “Stiu, stiu cum sunteti voi si sunt onorat sa lucram impreuna. Hai sa ne vedem pentru ca am si eu niste idei”. :)

    E de-ajuns suficient sau simti tu in sufletu' tau ca mai tre' ?

  37. anonimosu`s avatar
    37
    anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 24 June 2011

    NU! Nu este de ajuns! Pot sa completez eu? Pot? POT? Pot in pula mea.

    Gina Usurelu – Abonamente si research
    Gina, un jucator de echipa, care se implica activ in realizarea evenimentelor si a cercetarii pentru Biz, are o contributie importanta la succesul evenimentelor Biz.

    Uite ca am putut. Altfel destul de buna pizduta http://www.revistabiz.ro/uploads/echipa/gina_usurelu.jpg oare e sora sau fiica?

  38. ma tu te-ai indragostit cred. la fel cu aia cu tricou' da' petrom.

  39. Mihai B`s avatar
    39
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 24 June 2011

    lol, da' aia nu-i fisa postului, e o gargara copy-paste de pe la concurenti, modificata cu diverse sinonime luate din dex-online.ro. :))

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 June 2011

    @anonimosu Ei, daca tot te-ai apucat mai bine sa fie prietena, de ce sa ne lasam usor.

    @Critic Haidi bre, ma indragostesc tot la cinci minute-n ritmu' asta. Vrei sa crape ceva-n mine ?

    @Mihai B DECI pe baza a ce presupui tu ca fisa postului ie diferita, hatere ?

  41. lexy229`s avatar
    41
    lexy229 
    Friday, 24 June 2011

    @anon Pai scrie-i si intreaba-o.
    @Critic Popescu e prea finut. Trebuia sa iti raspunda "La fel cu ma-ta",n00b.

  42. y u all so mad ?

  43. Mihai B`s avatar
    43
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 24 June 2011

    @anonimosu

    buna, dar cam usuratica. :D

    @MP

    mno, pai fisa postului e document operativ, nu poveste. :D

  44. Mihai B`s avatar
    44
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 24 June 2011

    *justificativ pt activitatea omului, nu operativ, operativ doar daca il formezi in nush ce schema.

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Sunday, 10 July 2011

    Si-un mic update.

  46. sandman`s avatar
    46
    sandman 
    Sunday, 10 July 2011

    Asa a mzis si eu: e OK sa iei bani daca scrii ceva. Da rsa scrii despre ce stii, ori in campania aia niste nimeni care n-au facut vreun credit vreodata, ca sa stie cu ce se maninca, au scris verzi si uscate. Asta numai pentru a mai prosti niste prosti sa-si bage in cir cu bancile. Ai zis corect: sa manince rahat pe bani. Si cind maninci rahat pe bani se zice ca faci propaganda. Si proaganda e mereu mincinoasa.

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Sunday, 10 July 2011

    "Succese" cu orice pret, deh. Mentalitate de spammeri.

  48. Cand toti sunt prosti si doar tu destept, eu zic ca ai o problema. Dar cum si eu sunt un alt prost nu trebuie sa ma iei in seama.

    Succes.

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Sunday, 10 July 2011

    Mei, eu te cred ca la nivelul "elev de liceu" ai senzatia ca "toti" = toata clasa de 30 de putoi de-o virsta cu tine, sau eventual toata scoala, de 90, 120, 240 sau citi iti fi fiind voi, si profesorii-s o cantitate neglijabila cu prostiile lor.

    Pe de alta parte, in lumea reala profesorii chiar sunt o cantitate neglijabila, cu prostiile lor, ca-s prea jos in angrenaj, si alti oameni decid ce si cum pe lumea asta. Iar milionul de putoi de liceu... pai aia sarmanii nici macar nu se vad.

    Cam asta.

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 September 2011

    Tre' sa recunosc ca m-am inselat : campania a fost de fapt un real succes, dupa cum se poate constata citind de exemplu primul comentariu de-aici.

  51. Fluieratorul`s avatar
    51
    Fluieratorul 
    Tuesday, 8 November 2011

    Deci Marta Usurelu e chiar proasta. Tocmai a terminat de debitat enormitati la emisiunea Sandrei Stoicescu. Un exemplu scurt: foarte bine ca ingheata salariile si pensiile, sa se duca bugetarii in privat daca vor mai multi bani... Si altele asemenea, ori de cite ori (rar) a primit "mingea". Flacaii din emisiune si privitorii au suportat-o cu stoicism. La urma s-a laudat cu "zilele Biz", si pe pauza de publicitate, har Domnului, s-a carat.

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    Da' ce treaba avea ea, sau in ce calitate aparea acolo ?

  53. Cartelatu
    53
    Cartelatu'insigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 6 December 2011

    Revista Biz dupa BRAT : 10000 tiparite 5000 difuzate. Succese maxime.

    PS.
    Numele Editorului: Biz Age
    Director General: Marta Usurelu Manafu

    Oricat ar fi ea de proasta e de-a noastra. Muie haterilor.

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 December 2011

    Mda. Sa le uram un traditional Casa de bula!

    Ca pietrele-s contondente.

  55. Cartelatu
    55
    Cartelatu'insigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 6 December 2011

    Manafu e gay. Casatorie de convenienta ftw.

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 December 2011

    I-auzi dom'le, da' de unde stii de-astea ?

  57. Cartelatu
    57
    Cartelatu'insigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 6 December 2011

    Se stie demult, se spune din 2009.

  58. Mircea Popescu`s avatar
    58
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 December 2011

    Asa o fi atunci.

  1. 59
    De ce nu merita sa organizezi conferinte de online in Romania ? pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. (via Pingback)
    Tuesday, 20 September 2011

    [...] douazeci si cinci de ani in care tu ai organizat evenimente la care ai promovat titoase destepte, anonime care fac pe proastele, dobitoci online, escroci de toate tipurile si asa mai departe vei fi luat de proaspat si tratat de [...]

  2. [...] Sunt practic vorbind un fel de Microsoft lightweight asa. Distributia lor e cea pe care am recomandat-o cu ocazia articolului despre trecut pe linux (il stiti, ala citit de vreo doua ordine de marime mai multi oameni decit aberatiile "blogerilor" despre BCR). [...]

  3. [...] Marta Usurelu e chiar proasta sau doar face pe proasta ? [...]

  4. [...] luam pentru edificare un exemplu relativ recent : mega-fail-ul revistei Biz in colaborare cu Cristi China, apropo de numairetin ce prostie cu ceva credite [...]

  5. [...] douazeci si cinci de ani in care tu ai organizat evenimente la care ai promovat titoase destepte, anonime care fac pe proastele, dobitoci online, escroci de toate tipurile si asa mai departe vei fi luat de proaspat si tratat de [...]

  6. [...] Desfid pe orice vorbitor de limba romana sa stie chestia asta. Hai serios, deci daca vinzi suruburi mergi pe Facebook si daca vinzi prezervative pe twitter, ca unu-i mai elastic si altu-i mai rigid ? A se slabi, pe bune acuma. Nu exista nici un criteriu rational dupa care se pot alege canale in limba romana. Sigur ca in practica se aleg canale, dar alegerea are loc intotdeauna pe criterii irationale, care sunt apoi justificate retroactiv de catre idioti si idioate. [...]

  7. [...] sau Ionut Oprea, hoti ca Stefan Tirboaca, aiuriti precum Roland Minyo sau Vladimir Oane , tute ca Marta Usurelu, curve ca Miruna Siminel si asa mai departe ar fi mai bine folosit ajutind "piata" sa "se dezvolte" [...]

  8. [...] pragul de jos al relevantei cu inca o campanie inutila ? Ba am putea. N-am egala-o pe proasta de Marta Usurelu ? Ba usurel-usurel am cam egala-o. Pai atunci pe cai, voinicii [...]

  9. [...] Marta Usurelu minte un pic pe tema unei alte campanii in care s-au cam fraudat clientii. Nu-i ca si cum ar fi incurcata cu unu' dintre magarii despre care discutam (si nu, nu-i vorba de [...]

  10. [...] nu vom vorbi despre Miruna Siminel, Marta Usurelu, Vali Perfu & co. E un titlu chiar prea bun pentru a-l strica pe asa [...]

  11. [...] s-a intimplat asta. De fapt, povestea nici n-a prea aparut prin presa. Sau pe bloguri. Atunci cind o pizda proasta combinata cu un muist irelevant facea "advertising" imaginar pentru Erste cu o trupa de copchii [...]

  12. [...] asa cum face de exemplu toata trupa de la ad20/realitatea.net. Asa cum face de exemplu toanta de Marta Usurelu cu trupa ei de lacheti diversi din "blogosfera" (blogosfera mica, bien sur). Asa cum face Corina [...]

  13. [...] exactly is the agenda of the USG promoted by the Romanian Synod, and what proof is to be had that a coupla girlies approaching vertiginously the end of their useful life as receptionists in US Embassy-financed "PR [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.