Marea afacere cu plasele de tintari

Thursday, 11 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mdeci, avantajele de-a avea o proprietate facuta de romani pentru romani survin nemijlocit din Romania respectiva, si anume : nu sunt plase pentru tintari. De exemplu, acum doua nopti am omorit cam 30 de dracovenii inaripate, dupa urmatorul program : pina am stat si-am scris la blog respectiv citit la alte bloguri, 22 de bucati, cu mina direct in timp ce-mi zburau prin cimpul vizual. Da, sunt chiar atit de zen.

Odata ce m-am pus la somn, pe la 4 dimineata, aveam o gramajoara de tintari omoriti pe masa, si anume ultimii 18, ca numa' de la al 5-lea incolo mi-o venit ideea sa cladesc ceva cu ei, recte un totem de picioare lungi. Dupa care la 4 si 10 m-am trezit, ca-mi biziiau la urechi, si am omorit, trei. Dupa care intre orele 4 dimineata si doua dupa prinz m-am mai trezit inca de cinci ori, omorind de fiecare data in medie trei tintari. Pentru un total in starea de somn de 18, la care adaugindu-se totalul din starea de veghe de 22, rezulta un total general de 40. In medie ieri eu am omorit cam 1,(6) tintari pe ora.

Aceste evenimente s-au petrecut pentru ca am lasat geamul deschis. Iar geamul l-am lasat deschis pentru ca in noaptea precedenta am incercat sa dorm cu geamul inchis da' este peste putinta ca ma sufoc.

Asa ca am purces la a lua legatura cu idiotii care au montat geamuri de-alea noi de termopan intr-o vila noua fara sa adauge plase de tintari (veri primari cu idiotii care au montat scurgeri facute cu coturi, si probabil frati vitregi cu idiotii care au pus lemn de brad neuscat calumea la grinzile acoperisului). Si-am constatat ca ei ori nu mai exista, ori s-au mutat fara urma, ori ceva de-astea. Ca la romani asa e, iti faci pravalie, vinzi cit vinzi dupa care o muti altundeva si ii arunci telefoanele alea vechi. Pentru ca nu e posibil, pravalia romaneasca fiind, sa ai mai multi clienti multumiti si care te-ar mai cauta decit clienti nemultumiti si care ti-ar da foc, dupa citiva ani de activitate. Cumva chestia asta nu te face totusi sa realizezi ca esti degeaba, si mai bine te-ai baga zilier la munca cimpului undeva. De fapt asa se si recunoaste romanu', dupa nerealizarea asta. Cine, el ?!

Asa ca am purces la a lua legatura cu concurenta idiotilor respectivi, de la care am aflat ca... pai ca nu se merita. Ca sa citam, ca-i fix acelasi stil :

- Noi vi le vindem, apasa tipul pe “vindem”, foarte siderat, aparent eu aveam impresia ca ei nu mi le vind ? Ei mi le vind!
- Pai vindeti-mi-le!
- Vi le vindem!
- Deocamdata, nu mi se pare.
- Daca nu le cumparati dumneavoastra oricum le cumpara alti clienti.

Asa ca m-am dus frumos pina la un oarecare magazin, de unde am cumparat mesh de aluminiu cu fibra de sticla, la 25 de lei metrul liniar precum si duct tape la nu mai retin, vreo 20 de lei rola, si am purces la a-mi construi singur plase de tintari. Toata operatiunea a durat cam o jumatate de ora spre patruzeci de minute pentru doua camere, si pot sa va raportez ca am dormit ca un prunc, nemaiexistind asta noapte nici picior de tintar in augusta mea prezenta.

In concluzie, va las cu observatia simpla ca specia umana va merita luata cu seriozitate in considerare dupa si numai dupa ce reuseste sa extermine toata familia culicidelor, aceste mizerabile abominatii eretice, precum si cu ideea antisociala si periculoasa ca romanii trag mita de coada pe citeva sute de euro lunar pentru ca ei asa merita, si vor continua astfel pina cind se destupa la bucata de lemn de-o poarta inutil pe umeri prin lume. A, si poze :

sursa-foto

(sursa foto: Capsicum frutescens, Salvia divinorum, Ocimum basilicum)

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

30 Responses

  1. Salvia aia o fumezi sau de ce-o tii acolo?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 11 August 2011

    Pun la friptura buei ca ati fuma tot sa moara jean ?!

  3. da, la friptura, lmao. acum se intelege cum de scrii tu asa articole pe aici. maria n-ai? fa si tu frumos ghiveci verde in casa, ie mai iefectiv

  4. Daca asa zen kilareste 1,6 tantari/h ... fumat i-ar trage de urechi, i-ar dresa sa bazaie in morse sau in limbajul semnelor.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 11 August 2011

    @Freud noiframe=http://polimedia.us/dtng/c/src/131299993180.jpg>

    @alas Daca is mai suparat il pleznesc asa fel cit sa nu-i omor, doar sa-i ametesc, dupa care ori le rup picioarele si le las aripile, sa poata zbura linistiti, ori le rup aripile si le las picioarele, sa se poata distra la plimbare.

    Am incercat sa le tai numa' trompa, da' nu imi explic din ce dracu' de titaniu e facuta, ca n-o reusit sa mi-o taie un cleste de inalta precizie cu care altfel taiam foite de aur/platina/iridiu etc fara probleme.

  6. Anonimosu`s avatar
    6
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Thursday, 11 August 2011

    E trist cand Maria Ioana e mai proaspata si mai fresh decat femeia.

  7. Da' poze cu plasa aia improvizată nu pui?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 11 August 2011

    @Anonimosu Haterii e cei mai tristi.

    @Cristian Nu ca arata ca curu' si mi-i rusine.

  9. daca arata ca curu' ala de mai sus pune linistit :D

  10. @mp : hahahah hatere.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 11 August 2011

    @dAImon Voi pe bune vreti sa vedeti plm meshu' ?!

  12. Cristian`s avatar
    12
    Cristian 
    Thursday, 11 August 2011

    Eu sunt cât se poate de serios. Am și eu nevoie de o improvizație dintr-asta.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 11 August 2011

    Pai atunci revin miine mai pe zi cu poze si descrieri, ca acu' degeaba ies sa fac poze.

  14. Cristian`s avatar
    14
    Cristian 
    Friday, 12 August 2011

    Apropo de grădini, viespi și țânțari probleme cu melcii ca alde zoso n-ai avut?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Friday, 12 August 2011

    Probleme cu melcii inca n-am avut. Da' cre' ca-i de la clima, nu toate tiritoarele abunda identic peste tot.

  16. am dormit cu geamul deschis

    hang_on_a_sec.jpg

    (din clasici)pentru somn bun, dormit cu geamul inchis in bezna totala

  17. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    17
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 29 August 2011

    @Freud: am remarcat și eu chestia aia, dar a făcut un compromis între temperatură și întuneric plus zgomot. Oricum în Timișoara nu prea sunt felinare, altfel n-ar pune domnișoarele să se dezbrace prin parc. Primul oraș cu iluminat public. Lol.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Monday, 29 August 2011

    @Freud Problem ?

    @Cristian Cum sa nu fie felinare bwey ?

    Si cam ce rost crezi ca are s-o dezbraci pe una in bezna ?

  19. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    19
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 31 August 2011

    @ⓜⓘⓡⓒⓔⓐ ⓟⓞⓟⓔⓢⓒⓤ ❃ ❂ ❁ ❀ ✿ ✾ ✽ ✼ ✻ ✺ ✹ ✸ ✷ ✶ ✵ ✴ ❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊ ❋ ❖ ♲ ♺ ☞ ☃ ☀ ☂: tu vrei să spui că fetele alea cumințele fac parada modei prin parc? Prezintă pantofii lui Albu de exemplu.
    O dezbraci ca s-o poți pipăi mângâia mai bine.

  20. fetele cuminti o fac acasa. fetele rele in parc. fetele bune in ambele.

  21. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    21
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 31 August 2011

    @Juice: ha ha ha! Asta înseamnă că...
    P.S. Și cele care o fac în pădure?

  22. initial vroiam sa pun linkuri.

    baga "pedobear forest" in google images :D

  23. Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔`s avatar
    23
    Cristian ♂ ☭ ♊ ♡ ☺ ⬤ ▶ ❚❚ ⬛ ⏏ ☠ ☢ ☣ ✔insigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Wednesday, 31 August 2011

    Mda, ăsta e iarăși plecat cu sorcova și nici n-are telefon dintr-ăla deștept ca să modereze de pe el comentariile cu linkuri.

  24. Prea mulți urși și prea puține fete. Bagă totuși linkurile alea. Doar aia de la mine de pe sait mi s-a părut mai răsărită.

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 31 August 2011

    @Cristian Ie mai complicat cu fetele. Si-ti dai seama ca am chestii mai bune de facut decit sa stau agatat de ceva ecran cit unghia sa nu cumva sa ramina vre-un link in suspensie. Care-i graba ?

  26. @Mircea Popescu: mă faci să-ți răspund cu un link: http://trilema.com/2011/oamenii-au-tendinta-naturala-de-a-alege-intregi-pozitivi/#comment-60087
    P.S. Măcar linkurile către Polimedia (sau doar Trilema) ai putea să le scoți de la moderare doar nu ți-o fi rușine și cu propria creație.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 September 2011

    Mi-e prea lene sa parsez.

    N-am inteles care-i faza cu link-ul ala ?

  1. [...] de asa razboi psihologic, Billy a cedat nervos, a mai cumparat un ghem de sfoara cu ocazia plaselor de tintari (ca precedentul se terminase, 1-2 metri x 10-20 de cuiburi = mult) si s-a hotarit sa bata un cui in [...]

  2. [...] creat o improvizatie ridicola din disperarea nevoii. Cum cititorii insista sa le-o arat, ca sa-si rida de mine fara indoiala, ce pot eu face decit sa acced ? Las' sa rida, ce, io n-am ris [...]

  3. [...] Dumbravita, li s-a stricat masina, nu instaleaza decit centrale precum si o larga paleta de alte timpenii specifice virstei la care se gaseste Romania la ora [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.