Manualul seductiei

Thursday, 30 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Sa veniti cu idei si sfaturi cand ati urcat voi pe pereti mai multe femei ca mine. Pana atunci, gureah.

N-am dubii ca am urcat pe pereti mai multe femei decit tinarul. De fapt, n-am dubii ca am batut mai multe femei decit a urcat el pe pereti si nu, nu bat chiar tot ce fut. Poate o treime, nici intr-un caz jumatate. Asta asa, ca sa va mai relaxati, ca m-am plictisit de domnite interesate da' in acelasi timp sincer ingrijorate ca oare le-oi bate ? Nu, slabe sanse, bataia e un act intim. Fututul, ma rog. Uneori.

De pe aceasta imensa gramada de balegar care este*, sunt in masura sa va zic in primul rind ca ghidul respectiv e bine scris, se aproba. Mie-mi convine, ca uite o facut un roman ceva util, nu mai tre' sa ma apuc io acuma sa-l scriu si pe asta, mi-o scutit o munca. Daca sunteti incepatori si cautati un ghid**, puneti mina si-l cititi. Daca nu sunteti incepatori si aveti chef sa rideti, rememorati, comemorati, alea, poftiti cu incredere. Daca sunteti Lotus, sau alt trist care are "dupa parerea mea" in program, este aici un alt ghid, mai indicat.

Citeva precizari merita totusi facute.

I. Toate femeile sunt capabile de orgasme multiple. Absolut toate. Fara discutii. Majoritatea (presupun ca foarte aproape de "toate", da' n-am avut timp si resurse sa chiar verific exhaustiv) sunt capabile si de ejaculare (da, si femeile ejaculeaza, pam-pam).

E adevarat ca daca va propuneti o abordare limitata a sexualitatii femeii (deci, doar un singur barbat, doar o singura femeie, doar futut, fara alti stimuli etc scl blablabla) e posibil sa nu-i puteti activa trairile sexuale in totalitate. Da' daca sunteti dispusi sa faceti orice - absolut orice - e garantat ca va juisa guitind ca o purcica***. Absolut oricare femeie. De t'spe ori (literalmente, de oricite ori aveti chef), pina cind face febra musculara la pizda (se poate, clar ca se poate), chestie care-i de altfel foarte haioasa c-o puteti chinui/face misto de ea a doua zi (de exemplu punind-o sa tina o cireasa, ce mare chestie).

II. Clitorisul e doar o parte a unui echipament mai larg. Am mai explicat cum pizda e de fapt un homomorfism al pulii, nu mai revin (decit pentru a observa coincidenta ca si acolo tot despre hiene-i vorba). Sigur, in majoritatea cazurilor clitorisul e arhisuficient pentru un orgasm lesinat. Sau chiar doua.

Totusi, hai sa punem problema altfel : sa zicem ca vizitam impreuna un laborator de distrus pizde prin futai. Deci pur si simplu, asa-i facuta chestia ca le fute pe alea pina cind ele mor, de epuizare, sau ca li se ard circuitele si le curge creieru' fumegind afara pe urechi. Mbon. Si n-are lacate sau ceva, pur si simplu stau alea acolo sa se strice de bine ce e la futut. Ok.

Va inchipuiti voi ca-n laboratoru' de distrus pizde prin futai toate echipamentele is o larga selectie de fluturasi ce vibreaza ? Mnoa, pai si-atunci ?

A, ca "ala e rolu' pulii", si suntem prea nesiguri pe sexualitatea identitatea noastra sexuala ca sa ne putem permite sa facem chestii care ameninta oricit de vag sa puna pula-n somaj tehnic. Mbine. Trist, da' mbine.

Probabil ca ar mai fi chestii de zis, da' la nivelu' de detaliu la care discutam zic ca-i suficient pentru un inceput.

---------
* ... faptul ca io de pe Internet am futut mai mult decit altu' de pe Internet...

** Calitatea principala a unui ghid pentru incepatori sau pentru persoane straine de domeniu, amatori, interesati accidental este sa fie exhaustiv. Asta trebuie urmarit cind scrieti un ghid de-asta, ca-i despre SEO sau despre orice altceva, trebuie sa contina, atit de rezumat cit vi se pare adecvat, totul, tot ce conteaza-n domeniul ales. Sa-l acopere complet. Sa nu fie posibil sa descopere cititorul biet ca de fapt ghidul tau despre Grecia e doar despre Grecia, nu include insulele, nici macar la nivelul de "si sunt si niste insule". Daca cititoru' are surprize de-alea, dati foc "ghidului", si eventual vedeti mai sus, ghidu' ala mai indicat.

*** Chestia asta e asa, ca un fel de secret, dat fiind ca mai nimeni nu aduce femei acolo cu regularitate, si ca atare toti is prea excitati ca sa mai auda ce se intimpla, ca li se rupe filmu' bietii. Dar in fapt ce scheunaturi si guitaturi dau femeile din ele odata ce si-au dat (cu adevarat!) drumul, pai... nu, ca nu-i descriptibil, n-am ce va face. Incercati eventual sa infigeti un soarece in gaoaza unei mite in calduri in timp ce infigeti mita intr-o scroafa, pentru o prima aproximare. Fara Alifie.

Category: 3 ani experienta
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

24 Responses

  1. ai marit numarul de free credits la 11 or what? :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 30 June 2011

    N-am modificat nimic. Ii fi prins tu un rest pe ceva IP shared.

  3. haha, ce chestie. :D deci, azi ma bucur de credite.

    si eu care deja ma gandeam ca precedentul articol ti-a starnit sentimente pentru blog si ai zis ca de azi il faci mai vizitat. :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 30 June 2011

    E, nici prea vizitat nu-i bine.

  5. deci eram sigur dupa titlu ca era ceva de manowar, clar.

    e de varsta ta ba, chiar aceasi mi se pare.

  6. "I. Toate femeile sunt capabile de orgasme multiple. Absolut toate. Fara discutii"

    fals. in africa exista anumite culturi unde femeilor li se taie de mici clitorisul pentru a le scadea apetitul sexual si dorinta de a insela. un fel de enucie, daca poftesti.

  7. dar io din cate intelesesem exista niste dudui care dupa primul orgasm sa cam consuma curentu' la centrala neuronala si cica trage somn, da' daca e fals sa ma lamuriti si pe mine, firar ele de manuale sa fie.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 30 June 2011

    @Critic Probabil ca e. Dar timpul trece degeaba prin unii.

    @Mihai B Ei da, in sensu' asta si prin cimitire-i plin de femei care nu mai sunt capabile de orgasme. Nu ca multiple, deloc.

    @Critic Alea-s povesti. Daca o trage somnu' ii pui titele in apa cu gheata sau ceva.

  9. @Mihai B:

    Pe langa clitoris mai exista si punctul G (ceva mai in fund). Stiu ca unii zic ca e un mit, ca nu l-au gasit niciodata, dar exista.

    In al doilea rand, femeile fara clitoris nu-s femei pe de-a-ntregu`. Deci, de data asta, Mircea are dreptate.

  10. parca ala e pe ambele gauri.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Friday, 1 July 2011

    @adi Noa ca s-o putut.

    Ca si de toate celelalte dati, de altfel :D

    @Critic La barbati e in cur.

  12. Judecând după unele lucruri pe care le scrii, cum ar fi acela că bătaia este mai intimă decât amorul, faptul că ai o părere dezaprobatoare despre mine (numindu-mă trist) nu poate decât, paradoxal, să mă bucure.

  13. Deci să-mi transform penisul într-un fel de picamăr pneumatic dintr-ăla cu care se sparge asfaltul și care face să vibreze un cartier întreg?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Privind retrospectiv la ultimele comentarii, incep sa ma intreb daca ideea asta cu permisul comentariilor e chiar asa de buna.

  15. Acum ce faci, începi să-i dai dreptate copilei blonde? :-)
    În orice caz ar fi fost util dacă dădeai și niște sfaturi mai concrete în loc să prezinți doar niște constatări destul de adevărate de altfel.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    E ce sa-ti povestesc, o ajuns Miruna Siminel punct de referinta. Bre, rau obicei si trist semn de incultura asta, sa te referi numa' la anodini. Zi si tu Seth Godin ceva.

    Nu ma indoiesc c-ar fi fost util, da' mergi la PECO sa te plingi c-ar fi util sa dea si-o masina la benzina aia. Sau daca nu, cumpara ceva masinute cu baterii si explica-le ca era buna daca avea si bateriile. Asta din urma chestie-i chiar o idee buna.

  17. E un punct de referință actual, nu că-i neapărat centrul universului. De Seth a zis deja DAImon.

    Poate aveai dubii și era păcat. Baterii chiar se găsesc la benzinărie, știu eu de la Mircea Badea (alt punct de referință) că ăla își face cumpărăturile numai la benzinării.

    În ceea ce privește ejacularea feminină, nu sunt chiar toate capabile de așa ceva.

    She [Nina Hartley] explained the ins and outs of female ejaculation, admitting that she herself has never done it. "Ejaculation is something females can experience easily, occasionally, or never," she says a little ruefully, noting that the distance between the G-spot and the urethra can be a deciding factor in whether or not a woman can do it.

    Iar Nina Hartley nu poți să spui că e chiar tufă din moment ce-i actriță porno și e în stare să le învețe pe altele să ejaculeze.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Sa ne punem palaria de reading comprehension pe cap si sa citim textul :

    I. Toate femeile sunt capabile de orgasme multiple. Absolut toate. Fara discutii. Majoritatea (presupun ca foarte aproape de “toate”, da’ n-am avut timp si resurse sa chiar verific exhaustiv) sunt capabile si de ejaculare (da, si femeile ejaculeaza, pam-pam).

    Ce descoperim ?!

  19. Da măi, am citit de la început paragraful ăla cu atenție și nu încercam să-ți scot ochii, prezentam pur și simplu o excepție ca să iasă un articol exhaustiv, atâta tot. Mi s-a părut că e o excepție notabilă având în vedere că nu e nu-știu-ce duduie care nici măcar n-a dat de gustul penisului.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 September 2011

    Mbun. Si io zic ca are dreptate, plus ca probabil stie ea ce vorbeste.

  21. Ghidul respectiv *era* bine scris, acum dus este, de negasit nici pe wayback machine. Si lasa cititorul in pom, si pe tine cu responsabilitatea de a rescrie ideile cele, ca asa-ti trebuie daca i-ai crezut pe niste unii la fel de capabili si longevivi ca Trilema.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 20 May 2020

    Lol, sireacu' manowaru'. Si-o fi sters balega de 5 ? 10 ? ori de prin 2011...

    Da' lasa acuma, ca si fara seductie o fi bine.

  1. [...] Deci cam ca un fel de cura de slabire ar fi asta ? Pai atunci pacat ca fetele nu ejaculeaza, trista dovada de lipsa a inteligentei in design. Oh, wait. [...]

  2. [...] Manualul seductiei [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.