Ma insor

Tuesday, 29 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu.

Aveam in liceu un coleg, un tip inaltut si frumusel, da' frumusel-frumusel, zici ca era iepuras, mureau fetele pe el. Doar ca tipul era mai simplut asa, mental vorbind, n-avea el cine stie ce subtilitati in program, si mai era si timid. Ma rog, asta cu timidul i-a trecut cindva printr-a zecea, cind am descoperit brusc ca de unde-i dominam eu pe astia la baschet de puteam juca eu cu inca doi alesi de ei contra cinci oricare-ar fi fost si tot cistigam, bai frate... s-o facut asta un zid de netrecut. Peste vara se apucase de culturism sau ceva, in tot cazul luase contact cu ceva barbati care-i explicasera ca tati, esti mai inalt decit toti astia, mai solid decit ei, daca le lipesti una clopotesc, ce te tot sparii si sfiesti asa ? Ca n-are nimeni nimic cu tine oricum. Si intr-adevar, n-avea, ca era simpatic de felul lui.

De timiditate s-o vindecat, da' simplex o ramas cre' ca toata viata lui, sau in tot cazul tot liceul. Asa ca a petrecut un intreg an scolar, da-ti-va voi seama, complet incintat de urmatoarea figura retorica :

- Hai sa futem buha.
- Hai nu.

Deci asta, ma-ntelegeti voi, repeti ce-o zis antevorbitoru' cu nu in coada. Este o gluma. Rideti in pula mea.

De ce nu rideti ? Mnoa. Bai deci, avea pauze-n care-o facea de cite eu stiu, douazeci de ori ? Cincizeci ? UN AN DE ZILE. Si mai bine. Cumva reusea sa nu fie-n realitate chiar atit de enervant precit suna-n descriere, dat fiind probabil ca adolescentii-s cei mai toleranti dintre traci, sau cine stie care-o fi explicatia.

Ei, si-n amintirea lui am trecut si eu la Ma insor nu, dat fiind ca in ultima vreme e aparent ceva epidemie, cel putin in plaja mea de virsta, mai-mai ajungi sa suspectezi ca astia traiesc sa se insoare, sau se insoara sa traiasca, sau ceva. Si ma tot intreaba lumea, bai, da' tu nu te insori ? Iar prin lume nu intelegeti gagicile in general vorbind, sau mai in particular subsetul despre care-ai putea presupune ca-si fac iluzii. Nu. Ci in general tipi, si respectiv maica-mea. Ceea ce... biata femeie. O inteleg, se pare ca soru-mea nu-i suficient de curva pentru nevoile ei, pierzindu-si viata aiurea in loc sa-i faca dom'le nepoti! Da' pe tipi nu-i inteleg deloc.

Si nu pentru ca i-as suspecta ca vor adica sa se insoare ei cu mine sau ceva de-astea, chit ca-i cam homoeroticosuspect asa, ce pula mea te freaca pe tine Dabija daca ma insor eu sau nu, ci pentru ca da dovada de completa si absoluta irationalitate, chestie pe care-o putem tolera la femeile altora, da' parca de la tipi avem pretentii, chiar daca nu suntem insurati cu ei.

Hai sa gindim rational, cum m-as insura eu ? Ca intr-o incercare concreta as intimpina doua probleme majore : nu am cu cine si nu am de ce.

Pe partea ca nu am cu cine, dat fiind ca bigamia-i inca ilegala, mi-ar fi imposibil sa ma insor cu toate fetele cu care ma fut la ora actuala, sa nu mai vorbim de fetele cu care nu ma fut curent da' ne mai futem daca ne intilnim. Si-atunci prin ce criteriu arbitrar sa aleg una dintre sclave sa ma-nsor cu ? Sa facem un ciclu, ne insuram si divortam in cerc in fiecare luna, astfel acoperind intr-un orizont de timp de ordinul unui an cel mult intreaga populatie ? Voi aveti impresia ca eu n-am suficienta hirtogarie prin casa sau ceva ? Am draga, stati linistiti, daca mi se strica spurcaciunea de centrala ma incalzesc pe hirtie doi-trei ani.

Partea cu nu am de ce e inca si mai haioasa. Voi stiti cam ce fac eu cu fetele in intimitatea neconjugala a caminului nostru, mai draga ? Pai sa va reamintesc pe scurt, ca 1, 2, 3 etc qs. Deci sa ma insor ca sa ce, ca sa ma asigur ca vor fi prin jur si "cind vom fi batrini", adica cu alte cuvinte atunci cind nu vor mai vrea sa fie ? Da' multumesc frumos, eu nu doresc sa ma asigur in contra vointei femeilor mele, tocmai asta e ideea, ca-s sclavele mai libere decit orice femei care se pretind libere da-s sclave (si-n general mai is si sclave prostiei, sa nu ramina chestia fara mot). Nu mai bine va insurati voi si vin ele, proaspetele sotii, pe sest la mine sa ma roage sa le fac un copil ca stind oricit de strimb da' judecind drept parca ar prefera sa aiba unul destept decit unul de-al sotului, acum ca-s maritate, si eu sa le refuz dat fiind ca ce plm facem aici ?

Eu cred ca mai bine-asa.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

47 Responses

  1. Nu-i idee rea chiar sa te insori. Asa iti mai vine minte la cap, o pui de-un plod si ajungi sa ai restrictie la avere, scuze la datorii.
    Eu zic sa le pui pe toate sa inregistreze un mesaj video in care motiveaza de ce te vor ca barbat si noi le votam. O punem si de-un concurs iesit din comun si-ti alegem si tie nevasta.
    P.S. daca furi idee te dau in judecata pe-o bere

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Lolz.

    Deci cu alte cuvinte sa lucrez eu pentru voi ? Da' stii ce, am eu o idee mai buna : hai sa lucrati de exemplu voi pentru mine.

    Pune mina, cauta gagici sa se marite cu mine, vezi sa aiba zestre. Eu le tin o luna-doua sa vad daca ma intereseaza si pe urma ti le trimit inapoi. Sa ma anunti cind incepem.

  3. Mdeci Mircea Popescu sa-mi multumeasca pentru pseudotrendul generat in comentarii, cel de casatorie.

    Give % share of jewlema credits :>

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Deci cum ?!

  5. Ie o chestie a imperialistilor europeni : plata salariilor sau ceva de genul, lolz wtf man never heard of.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    Bun, da' pentru pseudotrendul generat in comentarii e partea neclara.

  7. Adica eu tot am vorbit despre vai Mircea omu' cu valori [etc] nu vrea el sa se casatoreasca, au comentat mai multi pe subiect si hopa de ce sa nu bag eu Mirsea un articol despre casatorie.

    Pseudotrend pentru ca Mircea Popescu nu este nici un trend, si nicio moda, it's european.

  8. Now, say your vows:
    -I take you to be my wife, my partner in life and my one true love. I will love you faithfully through the best and the worst, through the difficult and the easy...NOT! (trollface)

  9. Nu tu esti singurul blogger platit de cititori lui sa dreaga? Pai ce sula calului faci, demisionezi? Vreau creditele inapoi, adica karme, vreau ceva, orice.
    Ar fi o dovada clara ca traiesti in aceasi realitatea cu noi, ca multa indoiala exista pe fata pamantului .ro.

  10. de ce sa te insori daca e bine si asa!?
    Insuratoarea este pentru cei care ii cunos sensul si profunzimea, nu doar asa de forma sa fii in randul lumii.
    Se pare ca tu nu vrei sa fii in randul lumii :))))

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    @Freud A, bine, eu ziceam irl.

    @krossfire Ai prins ideea lol. Acuma fa exercitii de 5000 de ori.

    @Cristi Capitalism in yo face.

    Apropo, ai remarcat parerea lu' dadatroll pe tema MP ? Ca el spre deosebire de tine se stie exprima, o ajuns si prin byline.

    @Calivita Asa deci ?

  12. Mama ta-ti citeste blogul Mircea?

  13. Lolz Mircea/F.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 November 2011

    @F Ea zice ca-i la zi.

  15. buei Froido... I'm not asdfk... k?thxbye...

  16. Ce-i aia/ala byline?

  17. Faza cu "hai X", "hai sa X nu" o fo' oarecum la moda si pe cand ieram eu in scoala generala. Probabil e perena sau ceva.

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    @Cristi http://lmgtfy.com/?q=byline

    @dAImon O treapta-n nesfirsita scara a edificarii individuale.

  19. Tot nu am inteles, dar trebuie sa recunosc ca-s socat de trimiterea catre google. Chiar credeam ca pe trilema se gaseste orice, cum ar fi ca este un mod de culturalizare si ridicare de iq.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    Apai n-ai inteles, ca esti putoare de-aia de care nu se va alege nimic in viata, nu pui osu' la studiu individual, ci astepti sa-ti explice totul de-a gata onor profesorele, ca apoi sa poti pretinde ca tu stiai oricum, si ca oricum nu conteaza, precum nici n-are importanta faptul ca tu esti prea dobitoc sa-ti raspunzi la intrebari pe puterea ta (da, da, stiu, stiu, "nu ai incercat serios", pentru ca-i sub nivelul tau sa faci ceva util pentru tine). Chestii de-astea de idiot sortit vidanjei.

    'Ai sa-ti explic : acolo sus intre unde-i chipul meu si unde scrie Trilema apar diverse texte, ca de exemplu

    "intru aici ca sa mai invat si eu una alta, sa citesc oameni
    mai destepti ca mine uneori, sa mai scap de banalitatea si
    limitarea crasa a mintii mele" - Nijte oameni

    sau

    Mircea Popescu ii atata de fals ca fie e ceva
    parodie dupa cineva fie e ceva personaj ridicol
    din ceva povestire moralizatoare - dadatroll

    Acuma ai inteles si recunosti ca ai inteles, eventual multumindu-mi, sau ai inteles da' ai impresia (in idiotenia ta) ca e mai cul cumva daca faci pe superioru' desi rezulta clar si netagaduibil din desfasurarea faptelor ca tu chiar esti idiotul care n-a reusit sa inteleaga singur, avind nevoie sa solicite a fi ajutat in acest demers ? De curios intreb.

  21. Cu exceptia ca dadatroll este mircea popescu iar acei oameni sunt ukavra, care vorbea in plurar, deci acei oameni poate ca includ sau nu pe mircea popescu si in orice caz respectiva este sponsorizata polimedia cu domeniu si hosting, deci paid review even.

  22. Cu ocazia asta, Anonimosu mail revealed.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    Lol corect. Care esti in civilie, sa-ti dau semnu' de tehnolog ?

  24. Era si greu...

  25. Tot nu am inteles si anume ca aici am monitor nu ziar sau revista sau chestii de gen si pe monitor ruleaza ferestre si alte chestii unele ruland de pe pc altele de pe net si netu nu e acelaisi lucru cu presa scrisa si netu are proprii termeni pentru propriile chestii asemenatoare cu cele din offline dar era mai culeanu sa para diferite si asa au adaugat termeni diferiti cum ar fi ......nu byline.
    Ma scuzi ca tot uit ca tu ai propriile definitii la chestii care noi le stim. Dar pare ca nu corect.
    Ma scuzi??????

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    @Anonimosu Mei, eu mi-am pus intrebarea de cind am pus insignele ca oare cit dureaza pina se prinde careva ? Sau ma rog, careva-n plus, ca nu-s convins ca-i primul.

    @Cristi Nu te scuz, da' te intreb daca ti s-o intimplat vre-odata-n viata sa-ti chair serveasca la ceva abordarea pasiv-agresiva. Ai reusit ceva cu iea ?

  27. 2 posturi pe trilema cred ca-i reusita demna de podium.
    parca au fost chiar 3, dar nu mai retin exact

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    Pai toti prostii au reusit asa ceva. Uite de exemplu la recentul Catalin Prepelita.

  29. Da mai, dar eu am reusit dor din postura de comentator mediocru.
    A si mi-ai dedicat si cel mai prost post scris vreodata de tine. Se vede clar ca erai nervos si nu ai mai avut pic de concetrare dar trebuia sa versi ceva din veninu adunat.
    Ma intristeaza discutiile lungi cu tine, parca chiar sunt degeaba. hai ca te-am salutat, ca ma plictisesti azi. Esti pe langa, poate maine.
    La multi ani Romania si dragilor tai locuitori!!

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    Care din ele ie cel mai prost ca nu mai retin ?

  31. Io am postat ca anon mai sus, ip-ul trebuie sa fie de rds bucuresti cablu, not my pc. Erata cu plural si anon@gunoi.net fusese chiar pus la nimereala.

    Da ma rog.

  32. Daca tot suntem la dezvaluiri:
    http://cumsafimcamirceapopescu.wordpress.com/wp-admin
    user cumsafimcamirceapopescu
    pw muiemp1

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 30 November 2011

    Ai plm de haterita...

  34. Lolz, mai nou citea cineva chestia aia?

  35. @lexy229: http://cumsafimcamirceapopescu.wordpress.com/wp-admin zici?! Sau cumsafimmirceapopescu?! Sau http://incautareastiluluipierdut.wordpress.com? Sau cum?! Care crezi ca mi s-ar potrivi mai bine? :-)))
    Si io care ziceam ca noi, fetele, suntem fair-play!

    Hai, La Multi Ani cu bine!
    http://cumsafimcamineinsami.wordpress.com.

  36. doar autoarea, care dupa cum s-a stabilit cu precizie e tot Mircea Popescu.

  37. @dAImon: Ntz, ntz, ntz, m-am blocat undeva la moderare, s-ar zice ca nu ma-nghite cineva de pe trilema sau ce?! :-)))
    Altfel ai fi putut vedea deja de ceva vreme ca-ncercam sa-i raspund lexy-ei, intreband-o daca m-ar coafa mai bine un cumsafimcamirceapopescu sau un cumsafimmirceapopescu?
    @Freud: Oricum ar fi, nu-i musai sa citeasca prea multa lume chestia aia, ca aici nu-i ca la piata! Mai mult de-atat, nu-i nici macar cu suparare! :-)

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    @Freud Ce ba, sunt si comentarii. Spre deosebire de pe blogul tau gen :D

    @ioana

    cumsafimcamineinsami.wordpress.com doesn’t exist

    Do you want to register cumsafimcamineinsami.wordpress.com?

    Doar zic.

    @dAImon Daca lexa-i eu atunci ori de cite ori am futut-o m-am masturbat ?

    @ioana Daca bagi link-uri tre' s-astepti. Apropo, ti-ai facut cont pe fain ?

  39. @MirceaPopescu: Mi-am facut asta-noapte, c-atunci am avut si eu ragazul. Saru'mana pentru karme!
    Da, mi-am dat si eu seama imediat dupa aceea ca de la link-uri mi se trage.
    Mda, poate ca n-ar fi o idee rea sa-l chiar iau...am vazut si eu ca-i disponibil...

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    Nu-i un nume bun, e prea lung.

    Succes in minunata lume.

  41. Pai si lexy tot mail fals are si e neverificabila inafara trilema cu nume, poze, etc'; ca si dadatroll, anonimosu, f, etc.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    Ca si tine, ca si zoso, ca si perfu, ca si ietc.

  43. Cum, zoso ie cu poza, si perfu la fel. Acuma faptul ca ambii sunt saormari sau ce sunt si nu recunosc, ie alta problema.

  44. Lolz acum ca am recitit, ti s-a plans maicata de sorta' ?

  45. @daimon : e posibil sa aiba dreptate mp mai sus, dat fiind ca lexy e nume de catea.

  46. Buna seara!
    @Mircea Popescu: Pai...multumesc pentru urarile de succes in minunata lume! Mai am un pic si-ncep sa ma simt ca Alice, ce sa mai?!
    Am aruncat o privire peste comentariile de mai sus...mai, mai, mai! Ziceam de fair-play-ul la fete...Incomparabil insa cu referirile la onomastica ale baietilor...

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    Hateri, nu baga in seama.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.