LOL din LOL se face ROFL

Tuesday, 04 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mai tineti minte faza aia penibila cu piscotarii adunati la Cristi China pe saitu' ala al lui de publicat comunicate de piar pe care se incapatineaza sa-l numeasca blog ca sa demonstreze ca habar n-are de mediul online ? Hai c-o trecut aproape la fix un an, n-aveti cum sa fi uitat deja.

Atunci mi-am propus sa ilustrez chestia asta o data pe an, si data fiind marea de cacat piscotari si piarijdi in care se scalda ici-colo cite-o insulita de blog pe bune, tip cu ceva de spus, individ relevant scl, nu mi-a fost prea dificil sa-mi indeplinesc planul meu cel nefarios (de-a gasi adica inca un exemplu fix de aniversare). L-am gasit. Iata-l :

piscotaria-redivivus-1

Deci bun ? Sunteti salvati, veti zice voi, pentru ca iata cine are cinci (CINCI!!!) invitatii de douazeci de lei bucata. Mie unul nu mi-e clar daca as intra intr-un club care se oboseste sa puna cover da' il pune sub zece dolari, adica mi se pare asa o faza de Mexic cum nu se poate povesti. Ce urmeaza sa gasim acolo, fetele prea ofticoase ca sa mai poata face trotuarul, dar prea blenoragice ca sa lucreze la bordel ? Sau cine exact sta prin cluburi cu sase dolari nouajcinci de centi coveru', spuneti-mi rogu-va, ca io uite nu stiu. Si-s curios de mor. Mor si mai multe nu, se-aude ? Mor.

Da' lasind astea la o parte, cite comentarii veti zice voi ca primeste articolu' (ca e articol, bun ? pe un blog, bine ?) care da gratis cinci invitatii (de sase dolari nouajcinci bucata) ?

Ma bucur ca intrebati, pentru ca iata, sunt in masura sa raspund :

piscotaria-redivivus-2

Sapte comentarii, din care de fapt doua-s trackbace, din care unu' de la viermele irelevant de-si zice Andrei Crivat. Care evident ca are el ceva treaba cu chestia asta, ca nu se putea piscotarie fara Andrei, cele doua sunt deja sinonime si vor fi fara indoiala consfiintite ca atare de noul dex.

Si probabil ca bineinteles ca eu is de vina. Pentru ca oamenii munceste si eu ii impiedic sa aiba si rezultate. Facind misto de cum n-au nici un fel de rezultate, si la drept vorbind nici nu prea munceste. Adica de asudat asuda, da' degeaba, degeaba.

Singura diferenta intre aia care si-or picat Bacu' in 2011 si aia care si l-or trecut pina acuma este ca despre nenorocitii astia din 2011 macar stim din capul locului. Cu ceilalti suntem siliti sa descoperim pe parcurs.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Hai să zic și eu un LOL ca să nu-ți zică ăla după aia că nici tu n-ai comentarii.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 5 October 2011

    Multumim din inima Cristianului, m-ai scos din nevoie.

    Da' intimplator io chiar doream sa zica asa ceva, dat fiind ca pe urma puteam sa ma lol in sine cu gindu' la injurat blogari.

    Pesemne nu-s chiar atit de tineri cit sa pice-n de-astea.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.