Logica de presa

Tuesday, 05 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Motto : M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Sub acest generos motto-i curva, sa-mi permiteti sa va citez din profunzimile pe alocuri adinci, pe altelocuri confuze ale mintii de presa :

Jurnalistul a mai adăugat că nu va peria pe nimeni în emisiune și că are libertatea să spună ce crede despre oricine, bazându-se însă pe argumente.

"Nu cred că Mircea Badea are libertatea asta. Spre exemplu, dacă ar vrea să-l înjure pe Dan Voiculescu în emisiune nu cred că ar putea.[...]"

Cum ziceam si cu o alta ocazie, suspectez ca recenta abrihtulire a loazelor prin aplicarea cu sete a maciucii cunoscuta popular drept BAC n-a rezolvat in totalitate problema.

De fiecare dată când l-am urmărit pe Mircea Badea, în 90% dintre cazuriA am fost de acord cu el. Însă chiar dacă vom aborda subiecte comunteB, asta nu înseamnă că le vom trata în același mod. FicareC dintre noi avem mediul și universul nostru”, a declarat Banciu, adăugând că este greu pentru o emisiune nouă să se bată în audiențe cu una care are câțiva ani vechime.

E destul de evident ca fiecare dintre noi avem mediul si universul nostru. Este de asemenea evident cam care-i mediul cetateanului, si cam cit de paralel universul. Nu ne indoim de abilitatile lui de-a aborda aceleasi chestii in mod diferit, dat fiind ca le-a demonstrat deja, abordind foarte inovator niste cuvinte, sa recunoastem cinstit, cam invechite deja.

Este totusi o intrebare care ma framinta in 90% din cazuri de fiecare data : ce rost are sa faci ceva nou si prost ? Eu nu mi-as cumpara o masina care nu functioneza la fel de bine ca una veche, dar se scuza prin aceea ca-i noua. Si nici o masina de spalat, nici o amanta, nimic. Ca n-are rost.

Da' poate mogulii astia de presa traiesc in mediul lor, si-ntr-un univers paralel.

PS. Ca sa nu ziceti ca fabulez :

mintea-de-presa

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. frumoasa reclama aia ce se naste acolo, stanga jos. pariez ca-i vorba de emag. TrololoLOL!

    da' acuma ce iti veni cu astia din presa. castiga si ei o paine fara sa depuna sudoare. industrie de divertisment. nici industrie ca nu se produce nimic acolo-n studiou, poate doar besini si nici divertisment nu-mi pare ca e, comparat sa zicem cu ultimul articol jeg, care oricum e pe scandal. ala a lui groza ia la pas tot ce au scos astia ca si emisiuni tv anul acesta in romania la un loc, ca divertisment.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 6 July 2011

    Pe bune acuam, dintr-o perspectiva pur vizuala, nu e cam de 10x mai faina imaginea aia decit absolut orice reclama ai vazut tu, si cam de-o hm, nu stiu, 100x decit a trogloditilor alora ?

    Io-s de acord cu ce zici tu, da' sa-ti impartasesc din intelepciunea minerala a poporului roman : faptu' ca-i jegoasa nu inseamna ca nu poti sa i-o bagi in gura.

  3. faptu’ ca-i jegoasa nu inseamna ca nu poti sa i-o bagi in gura.

    http://efukt.com/20872_Smegma_Makes_Her_Gag.html gen ?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 6 July 2011

    Faptu' ca-i jegoasa ea, nu tu, buei!

  1. [...] Logica de presa [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.