Lista de posibile dorinte secrete. Numerotata.

Friday, 16 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

1. Dorinta secreta a curvei este sa faca un copil care sa fie baiat, sa creasca mare si voinic si sa bata pe toata lumea care-o enerveaza sau mai grav, ride de eai. Dupa care sa-i devina el peste. Nu rideti, caci asa e, iar eu cunosc mai multe curve decit ati vazut voi floci pe femee.

2. Dorinta secreta a corporatistei este s-o ridice seful in picioare cindva cind is adunati toti in ceva sala de sedinte cu niste clienti foarte importanti si s-o puna sa se dezbrace. In pielea goala. Si pe urma timpul sa se opreasca cumva si sa nu mai existe decit aia cum o privesc pe ea si ea cum se tot inroseste la nesfirsit. Eu nu cunosc prea multe corporatiste dincolo de citeva tirfe reprofilate (mai rar) sau in misiune (mai des), asa ca n-am idee, da' poate va confirma cineva cu experienta.

3. Dorinta secreta a adolescentului este sa se trezeasca intr-o buna dimineata intr-o alta lume, intr-o alta viata. Nici macar nu-i chiar asa de secreta, sub aspectul ca ei sarmanii spun oricui ii dispus sa-i asculte. Este insa absolut secreta sub aspectul ca oricum nu-i asculta absolut nimeni.

4. Dorinta secreta a scriitorilor este sa primeasca intr-o zi o telegrama (sau merge si email) de la toti ceilalti scriitori prin care sa li se aduca la cunostiinta ca toti ceilalti scriitori au renuntat la a scrie in virtutea faptului ca i-au citit productiile si sunt chiar atit de bune ca nu mai are rost.

5. Dorinta secreta a impatimitului de jocuri de noroc este sa piarda tot, dupa care sa mai piarda un pic dupa care sa treaca-n proprietatea cuiva care sa-l foloseasca asa cum folosesti o masinarie oarecare. Relativ amuzanta fiind imprejurarea ca femeile, care-ar avea o buna sansa sa fie astfel satifacute nu prea joaca, iar barbatii nu intereseaza pe nimeni. Daca va ginditi putin chiar in aceasta imprejurare se afla si cauza.

6. Dorinta secreta a mamei este sa faca un tata cu copilul, dupa ce-a facut un copil cu tatal. Femeile au nevoie de echilibru in viata lor.

7. Dorinta secreta a politicianului este sa spuna adevarul. Odata, cindva, cumva, undeva.

8. Dorinta secreta a oricarui militar este sa fie prins si violat de un batalion inamic, daca nu se poate un regiment intreg. In lipsa de viol se multumeste si cu impuscarea.

9. Dorinta secreta a oricarui sofer este sa traga un pui de somn cincizeci sau o suta de kilometri, pe care masina sa-i parcurga fara incident. Asta-i si motivul pentru care soferii devin agitati si violenti in trafic : daca ati gasi cinci sute de idioti punindu-si prezervative si dindu-se cu lubrifiant in dormitor la nevasta dvs. cum v-ati simti ? Avind in vedere progresele ciberneticii acest vis are sanse bunicele sa devina fapt nu peste mult timp. Sa vezi atunci orgasm colectiv.

10. Dorinta secreta a oricarui mosneag e sa mai suga o data de la o tita de mama. In pofida incercarilor unor elemente benevolente de-a deschide ochii lumiiii miracolul rar se intimpla.

11. Dorinta secreta a oricarui profesor universitar este sa apuce ziua cind Universitatea va reveni la inceputuri, si el va vorbi unui numar de adolescente nude intr-o gradina. Din cite stiu eu sunt singurul care-a vazut visul asta cu ochii, da' e posibil sa mai fie si altii. Dubii carteziene.

12. Dorinta secreta a oricarui inginer este sa construiasca o chestie care la rindul ei sa construiasca un inginer. Contrar asteptarilor pe care poate ca vi le-ati format din interactiunea cu oamenii, noul inginer n-ar avea neaparat tite, ci pur si simplu ar fi o prezenta placuta care ar intelege chestii.

13. Dorinta secreta a oricarui artist este sa darime lumea. Nu metaforic vorbim, ci concret, pur si simplu sa produca un ceva care sa sfirseasca lumea, de exemplu prin prabusirea indesine a substratului cuantic ar fi bine. Urmeaza de-aici ca artistii sunt fiinte periculoase pe care tre' sa-i omorim inca de cind sunt samovar.

Cred ca ajung 13 intr-o prima faza, sa va fie cu noroc.

———
  1. Citindu-l pe cetatean mi-a venit ideea c-ar fi buna o lista. []
  2. Alaptarium ; Dragele mele, sa va dau o idee de fapta buna []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. De ce politicianu si-ar dori sa spuna candva adevarul, are cumva constiinta prea incarcata??? Il spune la spovedanie si e suficient, daca il zice in gura mare, s-a zis cu el :))

  2. Da' Dorinta Secreta a lui Mircea Popescu care-i? Sau n-are? Si nu raspunde ca tre sa ramana secreta sau ceva...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 16 December 2011

    Hm. Pai faptu' ca-i secreta inseamna ca ala de-o are n-o stie, vezi tu.

  4. [citation needed]

  5. Apropo de 2, http://trilema.com/2016/the-king-of-comedy/ e exact pe felie.

  1. Lista de posibile dorinte secrete- Numerotata- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    "12. Dorinta secreta a oricarui inginer este sa construiasca o chestie care la rindul ei sa construiasca un inginer. "...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.