Licitatie - II

Monday, 15 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In continuarea traditiei de-a scoate la licitatie publica diverse proiecte de care nu reusesc sa ma ocup calumea, iata c-a venit rindul t6y.us.

Chestia ar fi un url shortener, cu un nume relativ scurt. Pe cind ma dadeam pe twitter mi-a fost util, de cind m-am lasat nu imi mai serveste la nimic. N-am cind (si nici de ce) sa ma mai ocup de el, asa ca prefer sa-l pasez altcuiva.

Cumparatorul va primi :

  • Domeniul t6y.us (platit pina in Octombrie curent). Aveti nevoie fie de un cont namecheap, sa va pot face push (varianta optima) fie de un cont la alt registrar si suficiente cunostiinte despre domenii cit sa va descurcati sa-l cereti si mai departe, dupa ce va trimit codul de transfer. E de asemenea recomandabil sa puteti satisface criteriile pentru a putea mentine inregistrat un domeniu .us
  • Parola de cpanel pe contul unde-i gazduit la ora actuala, platit tot pina in Octombrie curent (acceasi data ca si domeniul). Va descurcati mai departe cu mutat unde doriti etc.

Modul de desfasurare :

  1. Persoanele interesate vor depune o taxa de participare in suma de 5 dolari. Platile se vor efectua via PayPal, (nu aveti neaparat nevoie de cont, puteti folosi orice card VISA). Alternativ, puteti plati 0.5BTC in contul 1JPvucRfu3ZzEvfBUQTJwsxMrZjeTqD6zR. Taxa de participare va da dreptul sa licitati. Contravaloarea ei nu se returneaza, cu exceptia ca se deduce din valoarea vanzarii pentru castigatorul licitatiei.
  2. Orice persoana care a depus taxa de participare poate face o oferta care trebuie insa sa fie mai mare decat valoarea ofertei curente cu cel putin 5% din valoarea acesteia, dar nu mai putin de 1 dolar. Oferta se introduce la comentarii, folosindu-se neaparat o adresa de email valida pentru a putea verifica achitarea taxei.
  3. Licitatia se incheie cel mai devreme Luni, 22 August, la ora 23:59:59, cu exceptia ca licitatia nu se va incheia mai devreme de 24 de ore de la ultima oferta valida primita.
  4. Licitatia incepe de la nivelul de 5 dolari, si nu are rezerva - daca o singura persoana ofera 5 dolari va intra in proprietate.
  5. Castigatorul are la dispozitie 72 de ore pentru a achita contravaloarea ofertei sale. In cazul in care castigatorul nu achita in termen de 72 de ore, oferta lui e anulata, si voi contacta urmatorul ofertant, in aceleasi conditii. Daca nici urmatorul ofertant nu achita oferta sa in termen de 72 de ore, licitatia se anuleaza. Contravaloarea se poate achita si in BTC, la cursul mediu din ziua platii.

Succes!

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. exista ebay pentru treaba asta, parca.

    p.s. e t6y.us sau ty6.us? ca tu, precum de obicei, induci lumea in eroare. :P

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Ebay e mic copil.

    http://t6y.us/

  3. lolz. pai corecteaza in text, ca sunt conflicte acolo intre t6y si ty6, io aia ziceam.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Ioi da, mersi!

  5. ahahaha mihai super ownage.

    url shorter e un fail identic cu gunoi.net

    de asemenea .us are dezvantajul de date publice, ori cu numele tau, ori daca nu ar trebui sa faci un srl ceva in spate cu sediu si etc.

    mai repede iei un african dala .fm, .ws, .io, etc unde inregistrezi si cu o litera, aia deabea ce se mai freaca nitel pe maini cand vad mia de dolari, salariul pe toata viata.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Monday, 15 August 2011

    Pe de cealalta parte o mie de dolari nu-s cinci.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Friday, 19 August 2011

    Lmao sa vezi ca expira fara oferte. Greu tre' s-o duca domainerii zilele astea.

  1. [...] (sau doua) fain-ul va fi vindut la licitatie. Cam aceleasi conditii ca si data trecuta (sau ma rog, datile trecute). Nu va faceti iluzii ca "nu-l dau" daca "e pretul prea mic", ca la mine nu merg de-astea, si nu va [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.