Leapsa universala

Monday, 18 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Totul a inceput de la o afirmatie misterioasa a Claudiei Gican, anume :

Hm… e cam lunga treaba asta, dar pot spune ca pe multi dintre cei pe care ii citesc si urmaresc i-am “cunoscut” pe fain. Nu imi place toata lumea de acolo, culmea, nu-mi place deloc Mircea, dar pentru aceia care la vederea unui articol bun li se aprinde beculetul si il promoveaza, merita orice “sacrificiu”.

Eu am intrebat-o cum e posibil asa ceva, sa nu ma placa pe mine ?! Ziceti si voi acuma, da' sincer, este ca-i imposibil sa nu ma placi ?!

Ea nu mi-a raspuns.

Avem istoric un numar de manifestari paradoxale (minate, precum cred ca-i evident, de cea mai clara pizma pe succesele mele, atit online cit si-n budoar), prin care diverse persoane aduc nejustificate critici injurioase Preasolarei mele prezente (online, ca-n budoar mai greu).

Precum de exemplu Dan Stefancu, mai demult

Nu-mi place Mircea Popescu, i-am spus-o si lui. Pe langa alte nume capatate online si-a dobandit de curand si porecla de “spammerul tramvaielor”, asta dupa ce a impanzit statiile de tramvai cu afise lipite cam ilegal (din ce spune legea) cu print screenul blogului lui si adresa scrisa cu litere de-o schioapa. Nu sunt singurul care nu-l prea iubeste.

Nu-mi place de el pentru ca peste tot vrea sa intre cu forta. Asa a facut si la intalnirea bloggerilor timisoreni. Asa a facut si cu statiile de tramvai. Asa a facut si pe bloguri. Asa face si pe Twitter.

Sau de alt exemplu Catalin Popa, tot mai demult.

In primul rand, desi admir capacitatea de munca a acestui om, cred ca ii lipseste ceva. E doar o coincidenta fata de titlul ales, dar iata ce se scria acum cateva luni despre el: “ceva mi se pare putred. Ii lipseste umanitatea”. Mi se pare ca nu pune suflet in majoritatea articolele sale, este ca o masina de comentat (a lasat-o mai moale in ultima vreme) si de produs articole. Iata de ce e greu pentru multi sa gaseasca ceva “pe gustul si inclinatia lor” in cele 600+ articole de pe Trilema. Mai rar s-a vazut pasiunea, dar chiar si in acele cazuri nu aveai prea multe de adaugat.

Am senzatia ca exista, vorba' politologilor, un bazin neforat de opinii negative. Asa ca va invit sa le impartasiti : scrieti dom-le intr-un articol ce nu va place la mine, da' pe cit de onest si de explicit posibil.

Contributiile cele mai reusite le voi spicui (adnotate!) intr-un volumas de omagii intitulat cumva sugestiv. Poate "Lăcrămioarele învăţăceilor gimnazişti din Cernăuţi la mormântul prea iubitului lor profesor Arune Pumnul", poate altminteri, dar in tot cazul, cumva sugestiv, bun ?

Iar la rigoare contributiile foarte reusite vor primi chiar si articole, da' ce zic eu, serii intregi de articole, bloguri speciale, campanii de afisare ilegala prin mass-mijloacele de comunicare in massa prin care pizmasii lor autori sa fie pusi pe veci la coltul infamiei. Mai ceva decit Basescu, mama lor de zacasi!

Asa ca dati-i bice, s-asa nu este despre ce scrie.

PS.

Îmbracă-te în doliu, frumoasă Bucovină,
Cu cipru verde-ncinge antică fruntea ta ;
C-acuma din pleiada-ti auroasă si senină
Se stinse un lucefăr, se stinse o lumină,
Se stinse-o dalbă stea !

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

49 Responses

  1. Ah, n-am vazut ca ai intrebat de ce... Acum m-am uitat si... sincer iti pot da oricand un raspuns.
    Sper sa nu fie prea tarziu :">

    Atunci cand citesc articolele si comentariile cuiva imi fac o impresie la care contribui cu fiecare chestie nou citita. Acea impresie se refera la omul din spatele randurilor. Ca om, am gandit ca nu te plac.

    De ce? Te simt uneori prea agresiv, prea vehement doar din dorinta de a avea replica decisiva, te vad ca pe un misogin incurabil (cred ca asta cantareste mult), uneori esti prea dur in exprimare si asta de exemplu pe mine ma inhiba sau ma revolta, in fine, imi da o energie putin cam negativa.

    Intre timp, cred ca am capatat si motive pentru care sa te plac :P
    Incerci sa fii corect si cand ai prins o neregula, o penalizezi indiferent de persoana si asta ti-a "adus" multe plusuri.

    Cred ca "nu te plac" pentru ca nu esti genul "meu" si nu ma simt prea des pe aceeasi lungime de unda cu parerile tale. Asta nu m-a impiedicat sa stau pe fain/trilema, sa comentez cand am simtit ca am ceva de zis.

    Ca proiecte, activitate si spirit, esti un pionier si pot vedea acest lucru detasat de o impresie personala care oricum e dinamica si in continua schimbare.

    P.S. Daca tot iti doresti o injuratura, am una proaspata dintr-un jurnal proaspat, preluata de la unul dintre prieteni:
    "manca-te-ar mustele de pe Babina!"
    dar asta e cam de bine caci delta e un loc superb, iar mustele alea sunt cam... musculite inofensive (sunt insa.... cu milioanele!)

    Altfel, numai bine!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    Niciodata nu-i prea tirziu!

    Eu misogin ?! Injust! Iubesc femeile!

    Dar nu pot zice ca nu inteleg, si ca nu-mi chiar si asum ce spui tu acolo. Mie-mi place sa fiu agresiv, noa. A, si iubesc o decisiva, sa mor io, mai ales alea venite asa, brusc si pe nevazute, din laterale. E un lucru mare.

    PS. Singura data cind am mers cu motocicleta am mincat mai multe muste, musculite, greieri, libelule si alieni de-aia din Alien decit pot exista pe toate Babinele. Cred ca si-acuma mai am prin canalele lacrimale fragmente de antena.

  3. Ce nu-mi place la MP:

    - nu-mi place domne ca are succes
    - ca e insistent
    - ca inoata impotriva curentului bloggeristic general
    - ca nu face parte din "cartel"

    ...as vrea sa am si eu timpul lui liber sa ma dedic lumii asteia online, dar n-am asa ca nici pretentii n-am :)))

    PS: Mai dai cateodata cu batul in balta dar per ansablu e un lucru bun in ceea ce faci. Inclusiv /fain ala...care l-ai cam zbarcit si facut greoi de utilizat

    Obs: Acest commment nu-i un adventorial!!! :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    Lol deci clar hater, lasa ca te tin io minte!

  5. Daca musculitele mele n-or sa te impresioneze, atunci bafta la recoltarea injuraturilor cu stil. Cred ca e destul de greu sa fie scornite caci stilul e o specie rara, greu de reprodus in vreo eprubeta :D

  6. :))))))))))) nu-mi place ca vrei sa iesi din tiparul bloggerului de succes si nu te vinzi pe o cutie de chibrituri sau pixuri personalizate ca "mai marii".

    PS: nu-i ura ci ...

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    @MtS Este ce zici.

    @Law Dac-ai stii tu cita lume mi se plinge ca vai ce scumpa e publicitatea aici, da' chiar vorbesc serios ? Da, vorbesc serios. Da stiu ca nebuloasa scrie advertoriale pe 30 de euro ? Da, stiu. Da' stiu ca din cit costa un banner la mine cumpara bannere in tot zelistu' ? Nici nu ma indoiesc. Scl etc.

    Asta e, la tati ni-i greu. Unora din vina noastra.

  8. asta dupa ce a impanzit statiile de tramvai cu afise lipite cam ilegal (din ce spune legea) cu print screenul blogului lui si adresa scrisa cu litere de-o schioapa

    wat.

    let's see. pe langa niste chestii existentiale de genul de ce atata spam de adsense, sistem de plata si cine dracu' citeste bloguri, io nu inteleg care e farmecul in a te rade in cap pentru a iti lasa o barba jew lunga, cam cat defapt ar trebui sa fie parul de pe cap.

    in rest, mai nimic.

  9. mitzaabiciclista`s avatar
    9
    mitzaabiciclista 
    Monday, 18 April 2011

    Nu ştiu să înjur, asta în primul rând. Pe urmă eu sunt genul care cam place pe toată lumea, fiindcă mă gândesc mereu că toţi suntem buni, bunica mea era pe principiul că: "Fiecare rău are partea lui de bine" care principiu nu era greşit de loc, drept să spun. Nu aş putea spune deocamdată că ştiu motive pentru care nu te-aş place, nici nu te cunosc foarte bine. Dar din moment ce intru mereu pe aici şi citesc ce scrii, indiferent că las un coment sau nu, e clar că nu am motive să nu te plac.
    Ah, ba da! Mă enervezi că eşti prea departe de mine :D

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    @Critic Imi face placere sa te anunt ca intre timp m-am ras invers, deci s-a rezolvat.

    @mitzaabiciclista Pai poate se nimereste un cutremur, ceva si mai schimba geografia. Nu dispera zic, s-au mai vazut de-astea.

  11. Critic`s avatar
    11
    Critic 
    Monday, 18 April 2011

    a btw, dece un blog si de ce nu publici carti.

    lasand aia in ingrish, ai putea face o poveste cu personaje in care sa pui toata cultura aia generala sau in schimb sa-ti scrii memoriile-parerile filozofice.

    why not?

    lasam la o parte anumite chestiuni etice, valori si posibil utilitate

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    Deci practic tu ce-mi propui, sa scriu cite 100-200 de articole odata si sa le dau public simultan, in loc de pe rind.

    De ce ar fi asta mai bine ?

  13. Critic`s avatar
    13
    Critic 
    Monday, 18 April 2011

    pei scrii o carte anul asta, ceva dezbateri literale, primesti un reply la carte. anul viitor scrii alta, etc.

    avantajul ar fi ca ajung traduse in strainatate, vor ramene mult timp pe rafturi, termenul de cultura generala e subiectiv, niciodata nu e prea tarziu si in teorie ai si face bani.

  14. Critic`s avatar
    14
    Critic 
    Monday, 18 April 2011

    *-> cu 200 articole odata probabil as/ai/ar/s-ar putea valora mai bine valoare intelectuala, decat un endless 3 pe zi, mai mult trivia decat personale.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    Daca vreau sa scriu intr-o limba straina scriu in limba aia, de ce sa astept eu dupa traducator ? Care oricum va fi mai nating ca mine.

    Garantat vor ramine mai mult pe rafturi aici decit in librarie, cauta tu carti din 2009 prin librarii, vezi acolo. Eu am cautat de exemplu aia cu avatariile in 6 librarii pina s-o identific.

    Garantat fac mai multi bani din trilema decit si-ar putea sa ma plateasca o editura (orice editura) romaneasca.

  16. Critic`s avatar
    16
    Critic 
    Monday, 18 April 2011

    publica in strainatate atunci.

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 April 2011

    Da' mie-mi place ce chitit esti tu sa-mi rezolvi mie probleme :D

  18. Critic`s avatar
    18
    Critic 
    Monday, 18 April 2011

    =)). mnu. e mai mult ▲

  19. mitzaabiciclista`s avatar
    19
    mitzaabiciclista 
    Monday, 18 April 2011

    Mie mi-e drag că m-am prins care era şmecheria ca să vin cu poză pe blogul tău :D
    Lol! Chiar că sunt varză la chestiile astea!

  20. Ma amuza rau aia cu lipitul afiselor. Asta e motiv sa nu-ti placa un om, ca lipeste afise? Sau a incalcat vreo lege minora gen "nu calcati pe iarba" si pentru asta nu ne place de el, ca n-are valori morale domne si incalca legi. Si ma amuza si mai rau ca incepe cu lucrul asta.

    As zice eu de ce nu te place lumea, dar mi-as da cu presupusul. Nu te place ca esti prea arogant, ii tratezi pe restul cu superioritate si ii faci pe altii sa se simta prosti (prosti, nu prost) dar asta nu inseamna ca de cele mai multe ori nu ai dreptate.

    In schimb, eu nu stiu daca te plac sau nu te plac. Stiu ca imi plac textele pe care le scrii si imi place sa dezbat virtual cu tine. Am vazut destule cazuri de oameni care in realitate difera mult fata de textele pe care le scriu in online incat sa ma pot pronunta corect daca imi place sau nu de ei.

    Cat despre injuratura, n-am de ce sa te injur si nici nu-mi prea place sa injur dar las una pe care am gandit-o ieri pentru scop artistic. E cu gloante oarbe deoarece nu stiu daca o voi putea folosi prea curand.

    "Oamenii se impart in doua categorii. Cei care au futut-o pe ma-ta si i-au lasat 5 lei si cei care stau la coada."

  21. Luka D`s avatar
    21
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Monday, 18 April 2011

    Huhm era in tramvaiul 41? lol

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    @mitzaabiciclista E dupa email.

    @Vlad Stii teoria aia cu zona de confort, si ca omu' se supara daca-l scoti din ? Mnoa.

    Intrebarea care se pune, bineinteles, e daca-i coada liniara sau in forma de cerc ?

    @Luka D Pai 42 ar fi fost prea mult.

  23. Esti un Petre Tutea cu blog. Si-n ciuda chestiilor scrise, te contrazici mai mult ca el. Da-n fine, astea nu-s neaparat hibe ci mai degraba picadillos. Chestia care-mi displace cel mai mult este ca nu-ti citezi sursele, facand prostimea sa creada ca totul vine din crestetul tau, inclusiv date de nastere si biografii.
    Ai tu si alte hibe, dar esti inca necopt, se vor rezolva in timp.

  24. huooo, auzi la el... ii lipseste pasiunea. asta a fost prea de tot. m-am spart de ras.

  25. cipslim`s avatar
    25
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 19 April 2011

    din motive neelucidate inca nu pot sa folosesc propriul blog care este
    Opiniile mele:

    Trilema este un blog onest in primul rand. Atat de onest incat instraineaza foarte multi din cei care il folosesc. Daca ar fi sa desenam un grafic cu utilizatorii acestui blog am vedea ca ei cresc pana la un moment dat si dupaia zice Popescu ceva (pai cum dreq) si fuge gloata oripilata in toate directiile.
    Care este problema.
    Popescu asta are anumite chichite, un manual de folosire daca vreti care nu prea intra in canoanele celor care ar trebui sa il citeasca. El se adreseaza de exemplu mai mult unei categorii de varsta care a adunat ceva ani in spate, si odata cu anii astia a adunat si ceva orgoliu, convingeri etice, etc.
    Deci scrie Popescu un articol economic. Vine gloata si din gloata reies personaje care chiar au de a face cu economia, oameni culti, sau macar inteligenti, oameni intregi la minte care zic: uite domle, un om cu care se poate discuta inteligibil.
    Intra si a doua zi, etc. pana la un moment dat cand deschid o pagina: cum sa face secs cu o minora virgina. La care astia fac un scurt atac de apoplexie cum ai manca un mar si deodata e un vierme inauntru.
    Si din Mircea Popescu personajul cu alura Plesuiana intervine Mircea Popescu burn him with fire, un personaj mult mai bine conturat.

    A doua problema la blogul asta. Blogul e facut de Mircea Popescu, daca cineva vrea sa se strice la mate cu el solutia e foarte simpla: Promovezi un competitor fain si scrii niste aberatii despre fain. Ca rezultat devii victima sigura al unui atac Popescian (notoriu nu-i asa) de la care nu se exista intoarcere.

    A treia problema: Lasa in PLM introducerile de 3 kilometri, chiar la fiecare articol tre sa citim istoria finlandei? TL/DR e o problema personala a mea.

    A patra problema: Din ce scrie Popescu, cam 30% nu citesc ca nu inteleg introducerea. Face referire la prea multe lucruri, si cu niste metafore asa de incalcite de nu mai citesc restul.

    A cincea problema: Atacurile neincetate asupra variilor personaje din online si escaladarea conflictelor. Eu nu sunt omul care sa se dusmaneaca cu dusmanii cunoscutilor lor. Insa din pacate blogosfera iasta e pa sistem de asta. Eu il citesc pe Popescu, si pe Ionescu, Popescu se ia la omor virtual cu Ionescu. Ionescu si Popescu intra in faza copchilelor pubertine "eu nu mai vorbesc cu tine" Ionescu citeste blogul lui Popescu sa vada care comenteste pe acolo. Eu devin dusmanul lui Ionescu din oficiu. Aici nu e problema lui Popescu, mai mult al lui Ionescu, insa tre santelegem ca oameni suntem. Eu cer ca Popescu sa aiba diferente de opinie si sa le rezolve gentelmeneste, nu asa ca huligano-marlaneste. Adica replicile lu Popescu sunt mult, mult mai puternice decat ce putem noi ca oameni tolera ca fiind un raspuns pe masura. Deci mesaju ar fi ca Popescu sa nu mai dezgroape mortii. (acest lucru este valabil pentru unele articole, majoritatea articolelor critice sunt la locul lor)

    ce ma mai...
    asta cu plata nu mia insist ca deja e rasuflata. In genere urasc tot ce ia mai mult timp de cat ar trebui si din perspectiva asta.

    Asa, nu se ezicsta om care sa fie viu si sa nu greseasca, mea culpa lui Popescu e de negasit in miliardele de cuvinte, asa ceva nu poate exista aici sa se reflecteze o tzara.

    mai am da ajunge.

  26. lexy229`s avatar
    26
    lexy229 
    Tuesday, 19 April 2011

    Ce ma enerveaza pe mine la MP e ca daca ar sti restul de baeti cam ce inseamna agatat la el si-ar baga unghia in gat.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    @TOTI Eu atita numa' sper ca voi realizati ca voi folosi o suta de ani de-acum incolo articolul asta ca dovada clara si indisputabila ca-s o fiinta perfecta si fara defecte. Da ? Bun ?

    @P Diddy Si tu, fiul meu Diddy ?!

    (PS. Sa stii ca unii au memorie. Nu zic ca-i universal, si inteleg ca-i rar la o profesiune de-asta de nauci gen programatu' calculatoarelor, da' io sa stii ca nu-s programator de felu' meu, io-s scholar de-ala cu umanioarele, iti recit si-acuma ce poezioare in latinie invatam prin liceu de-un exemplu. Numa' zic.)

    @F Pune-te la loc c-ar fi pacat :D

    @cipslim Mei, io Unterschrift la ce zici tu acolo, si-ti zic ca nimic nu-i mai sanatos si mai util pentru omu' cu niste ani in spate etc decit un mic atac cerebral din cind in cind.

    Exista minim, dar minim 20 de clone fain. Pentru ca a existat un singur competitor fain, care intre timp a murit, sarmanul. E drept ca din relatii oarecum neutre m-am stricat cu aia de-l tineau, da' voi sa-ti spun ca n-o avut nici o legatura cu respectivu' proiect, ci cu altu'. Si anume, aveau ei ceva blog forum pentru blogeri incepatori, si prin toamna lui 2009 le-am scris ca buei, hai ca intru si eu pe forumu' vost, sa mai ajut si io la blogeri. Ce oferta aveti ? Bobby mi-o recomandat sa vorbesc cu nu mai stiu ce pulete, ca "el se ocupa" si ala o avut in program nu mai stiu ce figuri, da' ceva pe linia ca "cine ma cred io". Asa ca mi s-a taiat, si cu prostu', si cu prostu' care mi-o recomandat sa discut cu un prost, si aia o fost tot. Da' observa ca tu nici nu stii ce-i forumu' in discutie (ca intre timp nu doar c-o murit si ala, da' nici io nu l-am mentionat vre-odata).

    E drept c-am facut misto de aiureala aia cu cica.ro, da' sincer acuma, a fost pe meritul ei, si e drept ca i-am mai dat fo doo' peste cap lu' Curcudel ala sau cum il cheama, da' mai ales pentru ca da din el prostii sforaitoare in general.

    Asa ca, in concluzie : daca faci pe desteptu' si esti prost, ai sanse bune sa fac misto de tine, mai ales daca mi se pare ca exista copchii care chiar pun botu' la prostiile tale. Pe de cealalta parte, daca vorbesti de fain, sau de mine, sau de alte chestii pe care le urmaresc ai bune sanse sa citesc ce scrii. 1 + 1 = 2 si ca atare ce zici tu se poate constata statistic, da' zic ca e o coincidenta si nu un raport cauzal. Parerea mea.

    Regret acum ca n-am facut o introducere mai adecvata acestui comentariu, imi cer scuze si promit sa remediez pe viitor :D

    Evident, asa cum iti inchipui, cit ce priveste a cincea problema raspunsu-i un nu hotarit. Atita timp cit exista Ionesti in blogosfera care fac ceea ce zici tu - si ohoho, exista bugat, nu mai departe de ieri, dm pe twitter "de acum inainte sa nu mai discuti cu mine, primesc unfollow de la "prietenii" tai, gen Crivat! :))" - voi apasa pe chestia asta cit de mult se poate. Pentru ca problema trebuie sa se rezolve, ori prin disparitia fizica a Ionestilor - atac cerebral, incurcatura de mate, vomismente de bila - ori prin disparitia cititorilor lor (de preferinta prin reprofilare).

    Mai baga, zic, ca sunt nesatul.

    @lexy229 Sa nu dam din casa, zic.

  28. Pffff, nici o critica mai acida, nici o intepatura mai vehementa. Ceva cu suflet asa, cu ura, cu frustrare, cu invidie, nimic? Se pare ca dusmanilor nu le place cand sunt poftiti sa atace.

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    Practic sunt Iisus, iar dusmanilor li-e rusine de dusmania lor, pentru ca pina si ei inteleg in sufletele lor negre si-n inimile lor care pompeaza smoala prin vene si artere ca e rau ceea ce fac, si a lor va fi vesnica chinuiala.

  30. cipslim`s avatar
    30
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 19 April 2011

    mey ppl.
    80% din aia care citesc Trilema nu au nici cel mai vag interes in ceea ce priveste povestea asta cu agregatoarele, cacaturile prastie si trafic ca a mea nu are nimenea.
    Insa citind alte articole (care is bune domle!) despre alte subiecte, PAC! isi scoate capatina ba un zoso, ba nush ce developer ba alte alea care nu au de a face cu articolul in sine. Is muribunzi, lasa-i dreq sa moara.

    Nu stiu altii cum sunt dar eu privesc Trilema ca pe o invitatie la varii dezbateri. E cum ar fi sa stai la masa cu unu care din 5 in 5 minute iti zice de cat de curva e Maricica vecina lui? Pai la un momendat iti vine sa-i iei apararea Maricicai numa sa-l enervezi pe asta si sa nu mai deschida subiectul iar.
    pai nu?

    da probabil asta e si farmecu trilemei, nu stiu exact daca lucrurile astea imi repugna sau ma atrag...

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    Pai poate ca da. Apropo de care chestie, imi amintesc un banc, ala cu diferenta inte ora, doctor si Maricica. Il stii ? E asa : L'ora è di un'ora, il dottore è d'otto ore. Si Maricica-i curva.

    PS. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

  32. cipslim`s avatar
    32
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Tuesday, 19 April 2011

    hai ca te-ai prins

    Am lolat la PS, recunosc nu stiam dictonul.

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    Si iata cum afla si cititorii mai tineri care poate intimplator ne citesc de unde vine etc, adica et cetera. Nu coetera, nu caetera. Cetera, de la ceterum.

  34. Nu-nteleg ce treaba are ce-mi raspunzi tu cu ce ti-am zis eu. Eu ma refeream la ce faci, tu-mi spui cine esti. Nu te-am "invinuit" c-ai fi programator si nici nu ti-am zis ca tre' sa fii - nici Tutea nu cred ca era, desi nu se stie niciodata. Ce-ti ziceam este ca poti face ceea ce faci tu mai bine si-n special ca numai in ochii pampalailor vei incepe sa scazi daca-ti citezi mai des sursele. Si-apoi, la ce-i buna dragostea pampalailor? Si cu sursele citate vei continua s-o ai in cantitati nelimitate [dragostea lor]. Deja esti cineva si ai o audienta, asta conteaza pentru ei mai mult decat aparenta originalitatii izolate de orice milieu.

    Cat despre injuraturile cu stil.. Scuza-ma rogu-te ca n-am fackut si asta.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    @P Diddy Da mo, ai dreptate, ce te infierbinti asa.

    PS. Te-am trolat ?

  36. Is de acord cu Ciplism @ A treia problema: Lasa in PLM introducerile de 3 kilometri, chiar la fiecare articol tre sa citim istoria finlandei? TL/DR e o problema personala a mea.

    Si descrierile aproape balzaciene.

  37. M-ai :)

    Uite, eu nu te citesc asa de des ca alti sfatuitori de mai sus. Poate si d-aia mie nu mi se pare firesc sa-ti cer sa te lasi de stufosisme. E ca si cum i-as zice unuia din Dumasi "si mai lasa-te nene de muschetari si alte alea!".

    Pe de alta parte, poate nu tre' sa te iei dupa mine. Stii povestea cu "sarea in bucale" si sperma in ochi? Asa-s si eu.

  38. cu sperma-n ochi adica?

    intehresting.

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 April 2011

    Sincer sa fiu, intre a da chix pe mina cititorilor si-a da chix pe mina mea prefer oricind ultima varianta.

  40. Calivita`s avatar
    40
    Calivita 
    Friday, 9 December 2011

    Imi place ca esti foarte direct si nu te ascunzi deloc dupa degete. Tu chiar spui ce gandesti si nu te intereseaza decat sa "magulesti" pe toata lumea. In schimb, imi displace cateodata cand devi un pic mai vulgar.....insa-i nu-i bai, cui ii place, ii place, cui nu, sa nu te citeasca.
    Tine-o tot asa!!! Esti cel mai original si mai "open-minded" dintre blogheri

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 December 2011

    Sa fie primit.

  1. Leapsa universala pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Va rog sa ma injurati!

    Da' cu stil, bun ?...

  2. 43
    Sa moara, sa faca … sa-l facem pe Popescu posta … » Pe fuga … (via Pingback)
    Monday, 18 April 2011

    [...] imi par de prisos si pe de alta parte chiar periculosi. Ca sa confirme regula, in cale mi-a iesit un personaj, ce m-a fascinat in aceiasi masura in care m-a si oripilat, Mircea Popescu. Un neica nimeni pentru [...]

  3. 44
    Popesciana – leapșă trilemică | (via Pingback)
    Tuesday, 19 April 2011

    [...] (căruia Fain îi pocește nick-ul), Alas, Luka (căreia Șoseta îi mulțumește pt leapsă), MP (să se rândă de el),Teo, Claudia, Pato, Achilianu, Spyt, Babele Marx,Hazmate, Diana, [...]

  4. 45
    Un blog de poveste » Blog Archive » Urzica din Şosetă (via Pingback)
    Wednesday, 20 April 2011

    [...] de Fain Polimedia) în care musiul invită pe toată lumea să îl opineze negativ printr-o Leapşă universală. Păi atât ne-a trebuit mie şi Şosetei! Astfel că într-un impuls literar de mare inspiraţie [...]

  5. 46
    Vrei sa ma citesti? Plateste! | Lenesu's Blog (via Pingback)
    Friday, 22 April 2011

    [...] doar ca sa le citesti. Am luat de exemplu doua articole la intamplare de pe Trilema, mai exact acesta si acesta. De ce ar plati cineva ca sa citeasca o leapsa sau un articol despre bloggeri noi si [...]

  6. [...] o stafie popesciană care lasă comentarii, cum că ar fi cazul să desenez și eu popești sau să-i înjur (și nu, nimeni nu vrea să priceapă că eu l-am înjurat artistic prima între daci și traci), [...]

  7. [...] Fragmentul dinsus nu are sursa, special ca sa-l scot din rabdari pe P. Diddy. [...]

  8. [...] vouch for him. Where shall you now hide, Dickie ? And how ? ———To quote an older statement of indignation, MP's reactions are far, far outside of what we as people can [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.