Inexplicabil!

Tuesday, 25 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Vaz ca-n ultimul timp ma tot framinta intrebari. Ia fiti atenti, sa va impartasesc minune :

6. In asa fel incit primul injurator sa primeasca zece karme pentru fiecare nota acordata in cursul concursului
7. Iar al doilea injurator sa primeasca cinci karme pentru fiecare nota acordata in cursul concursului
8. Iar al treilea injurator sa primeasca doua karme pentru fiecare nota acordata in cursul concursului
[...]
11. In afara de cazul in care se aduna o mie de note in care caz se incheie de indata.

Asta a fost cu ocazia arhicunoscutului Concurs de Injurat Blogari, editia a II-a. S-a bucurat aventura de maxima atentie, deluviu de injuraturi, toate alea. Dar la final...

Total note : 5 + 33 + 29 + 10 + 2 + 14 + 13 + 6 + 17 + 1 + 3 + 3 + 1 + 2 = 139, de unde rezulta ca locul I primeste 1`390 karma, locuk II primeste 695 karma si locul III 278 karma. Sa va fut in aripa de lenesi, uite cum va ratati voi ocaziile, ati reusit sa obtineti 13,9% din totalul de 17`000 de karme pus la bataie. De-asta aveti salarii de trei sute de euro, retarzilor.

Deci cum ar veni avem un datapoint cum zic englezii (ca noi nu zicem, ca noi nu stim de-astea cu statistica in limba romana) : Doua saptamini, maxima atentie&expunere rezulta in ~15% din o mie de note. Asta e, atit se poate.

Da' pe de cealalta parte!

La finalul carnavalului eu voi socoti punctajele, si voi acorda trei premii : primului clasat in ordinea descrescatoare a punctelor un premiu de 50 karma pentru fiecare tip alocat in concurs (in exemplul dinsus avem 6 tipuri alocate, 5 de C1 si 1 de C2) , dar nu mai mare de 10`000 de karma, celui de-al doilea clasat un premiu de 30 de karma per tip (nu mai mare de 6`000 de karma) si celui de-al patrulea clasat un premiu de 20 de karma per tip, pina in 4`000 de karma. Cel de-al treilea clasat primeste un minus de 0.666 karma per tip alocat, sa se invete minte alta data sa mai participe la chestii de-astea dubioase.

Asta acum recent, cu Carnaval!-ul (adica o saptamina dupa precedentul, sa fim intelesi). Conduita rationala, daca primim 139 din 1000 atunci cu urmatoarea ocazie sa reducem plafonul la 200.

Ti-ai gasit! A doua zi (de fapt dupa vreo 16 ore) eram deja la 171/200. Adica mai mult decit a strins celalalt in doua saptamini, avem aici in 16 ore.

Si asta in conditiile in care fiecare unitate din concursul recent are un cost mai mare decit unitatile de la concursul din urma : in primul rind, la ala vechi se cerea pur si simplu sa scrii un numar. Aici se cere sa scrii un sir de caractere in lungime medie de vreo 10, si nu oricum ci ales dintr-un set de vre-o suta permise. In al doilea rind, la cit ii de imbicsita mintea romanului mediu, aici ai bune sanse ca aia caracterizatii sa se supere (de fapt interactionind cu romanii ai certitudinea ca se va supara cineva oriunde, oricind si din orice, chestie care si conteaza drept principala frina in calea oricarei initiative la ora actuala, da-n fine, sa zicem ca aici ai mai bune sanse decit dincolo).

Voi vedeti vre-o explicatie la aceasta inexplicabila chestie ?

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. Hmm, nu intelegeam eu de unde am carma aia, apoi am aflat ca cica am castigat locu 2 la concursul de injuraturi, bagand 2 commenturi sau cam asa, deci 700 de karma pentru 3 randuri, productivitate decenta, as zice.

    Cum fac sa cash out? :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 25 October 2011

    Pai vezi ici-sa : http://trilema.com/2010/magazinul-de-karma/

  3. Continut platit, awww.

  4. Ovtopic, ca tot mi-am adus aminte de inexplicabil, acum cateva saptamani (sau luni) in urma, am observat ca sunt pe plus cu karma, mai mult de atat, in ultima vreme vaz ca mi-o crescut, ceva gen de la 10 puncte la 12, asta in conditiile in care contul ii inactiv de mai bine de 300 de zile.
    Masinaria ta ii fie ciudata, fie ti-i pervertita :P

  5. mircea e un fel de trollin hood.

  6. unrelated : ce nationalitate are domnul geamanu'?

  7. Inexplicabil my ass. Păi io singur cu mânuţele astea două sunt responsabil de 133 dintre punctele alea. :) Mi-am făcut o listă cu personaje de pe Fain şi-am luat la rând tipurile de războinici. Nu sunt pe Fain oameni aşa unidimensionali încât să fie perfect sau măcar acceptabil descrişi printr-o singură categorie de războinici...

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 25 October 2011

    @Tuk Acum doua saptamini sau cam asa am scos posibilitatea de-a mai vota comentarii, si odata cu asta toate voturile pe comentarii, si odata cu asta toate comentariile au primit 0 la nr de voturi, ceea ce facindu-se cu nebagare de seama a atins (touch) recoardele (records) respectivelor comentarii, resetindu-le data. Cu efectul pe care-l mentionezi. Se va remedia de la sine in inca doua saptamini sau asa.

    @cosminmaricari Pai aia e drept, da' tot tu singur cu minutele tale puteai la fel de bine pune 150 de note dincolo si n-ai pus. Si cum puteai tu putea si altu'. Deci ?

  9. Pai e inexplicabil daca o iei asa unidimensional strict pe un set de cifre. La modul asta vezi ca mai ai ceva concursuri glorioase online cu care poti compara si ti-o mai iesi un set de... inexplicabiluri.

  10. Andreea`s avatar
    10
    Andreea 
    Friday, 6 April 2012

    Nici nu stiam ca exista astfel de concurs. Sper sa nu am divergente vreodata cu castigatorul :)

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 7 April 2012

    Apai si daca ai, ce mare chestie. Te-njura putin si gata.

  12. Pe cand mai organizezi astfel de concursuri?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 April 2012

    Apai poate ca-ntr-o zi...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.