Haterii mei, sarmanii, vai de ei...

Tuesday, 22 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Minat de cea mai pura si simpla curiozitate am introdus in cutiuta magica interogatia traditionala ca muie cutare, in cazul asta eu insumi.

haterilor-mei

Ce sa zic mai draga... haterim si noi mai cu talent ? Adica-i trist, io centrez io dau cu capu', io domin tot ce este si io dau si muia, ca daca nu ma obosesc s-o dau eu n-are cine ? Io ma straduiesc sa angajez trol (ca de vinzatori mi-am luat gindu', nu s-o nascut inca romanu' ala care sa faca ceva util sau nu-i clar care-i problema) si voi frecati duda aiurea cu nume false si alte de-astea subtirele ?

Pai unde se va ajunge in stilul asta dezlinat si dezorganizat ?

Hai ca ma mai uit intr-un an-doi, osu' la treaba ca din gura toata lumea poate, da' se-aude asa... ca si cum ar vorbi de tare departe. Cre' ca ma-ntelegeti.

Asta asa, ca tot se agita lumea de ce inseaman doua-trei milioane de hituri (a se tine cont ca aia vorbesc de limba engleza, nu de limba romana).

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Dai ma o bere?

  2. pletzalcoatl`s avatar
    2
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 23 November 2011

    Ahaha gratz Ukavra!

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 November 2011

    @Cristi Pai numa' sa am cui.

    @pletz Ie priceputa cu maiestria.

  4. apoi daca-ti dai singur m.... ce sens are sa-ti mai dea si altii :))...si asa iesi primu'n ...gogu

    PS: conform dex muie=fata...deci nu-i injuriu :)

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 November 2011

    Oricum era numa' prescurtare.

    PS noiframe=http://media.homemoviestube.com/thumbs/4/d/f/b/8/4dfb88e3c4fb1crazy%20self%20cock%20suck%20and%20cum%20eating/4dfb88e3c4fb1crazy%20self%20cock%20suck%20and%20cum%20eating.flv-3.jpg>

  6. ba, hai ca ii dau si eu search de pe tel, ca o sa caute obiectiv. dar sa vedem. :d

  7. da ma', asa eee... iti dau dreptate si inca o intrat si postul asta pe 4 parca. da' am cautat si mircea popescu si pe 3, 4, 5 esti luat la clasa. dan mircea popescu pe wiki locul 4, zoso cu mircea popescu cel mai influent si mai destept om din lume pe 5, dar cel mai tare e unul, mirciulici, care a luat locul 3 cu profilul sau de facebook.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 26 November 2011

    Pai nu ie normal sa mai lasam si pe altii sa traiasca ? Doara nu-s io singurul Mircea Popescu de pe lume, tu cum te-ai simti in locu' lor sa n-apuci nimic de unu' fetisist ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.