Exercitiu de dezumanizare

Friday, 09 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

In continuarea preocuparilor absolut legitime cu nefericirea semenilor descrise de exemplu cu ocazia publicarii prototipului Camerei de Tortura Juche si respectiv a Ghilotinei Moderne va voi propune astazi un interesant si instructiv exercitiu de dezumanizare.

Asa cum poate intuiti din titlul bine ales si denumirea corespunzatoare a activitatii, aveti nevoie de un om, genul nu conteaza. Pe linga acest om pe care-l veti dezumaniza mai aveti nevoie de :

  • o groapa, de 3 metri adincime, 3 metri latime si trei pina la cinci metri lungime.
  • o cantitate de aproximativ 20 pina la 40 tone de cartofi, indiferent de calitate sau alte considerente.
  • un gratar de 3x3 pina la 3x5 metri, realizat din cabluri intinse perpendicular pe un cadru rigid. Cablurile vor fi de cupru, neizolate cu exceptia punctelor unde se intilnesc perpendicular. Distanta intre cabluri va fi de 2 pina la 3 centimetri.
  • o sursa de curent continuu, cu o putere de minim 10 kW.
  • un transformator de tensiune, capabil de a fi alimentat de la sursa, si capabil de a livra in circuitul secundar tensiuni de la 1kV in sus.

Odata procurate toate aceste echipamente, nauciti omul (ori printr-un impact cranian, ori cu putin cloroform aspirat sau alte tranchilizante injectate - in fine, va priveste), dezbracati-l (sau dezbracati-o) in pielea goala, asezati-o mai delicat sau mai brusc in fundul gropii, acoperiti-l (sau o) cu cartofii, peste ansambul asezati gratarul, dati drumul la tensiune si asta este. Nu uitati sa turnati periodic apa in groapa, cam 1-200 de litri la 24 de ore, functie si de cantitatea de cartofi/volumul gropii.

Cum functioneaza ? Pai foarte simplu. Omul se trezeste si se descopera ingropat! Spatiile dintre cartofi ii ingaduie sa respire, cantitatea de apa reziduala in cartofi ii ingaduie sa nu moara de sete. Daca se apropie prea mult de lumina soarelui are bune sanse sa capete un soc zdravan.

Ca atare, viata recent-creatului vierme hominid se desfasoara exact ca viata oricarui vierme : se tiriie printre cartofi, si incearca sa isi evite propriile excremente, pe cit posibil. Data fiind lipsa de igiena va mucezi lent, cu ulceratii pe toate fetele, neplaceri intestinale si asa mai departe.

Ati crede ca moartea survine repede intr-o asa situatie, dar v-ati insela. Amarnic. In realitate, organismul uman e facut sa reziste tocmai acestui soi de stress-uri. Asa-i gindit el, asa cum masina-i gindita sa mearga pe autostrada si avionu' sa zboare prin aer, tot asa omul e gindit sa reziste intr-o gramata de cartofi in timp ce incearca sa-si evite propriile excremente.

Eventual puneti si muzica, n-are ce sa strice.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

17 Responses

  1. What's your major malfunction? Potato, potatoe.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 September 2011

    Deci cum ? :D

  3. mitzaabiciclista`s avatar
    3
    mitzaabiciclista 
    Friday, 9 September 2011

    Oricum, mi-ar place să ştiu că tipul astfel chinuit de tine e destul de inteligent să înceapă să mănânce din cartofi, astfel îşi menţine foamea în limite admise, nu se va tâmpi şi va câştiga spaţiu. Iar cartofii în stare crudă strâng stomacul, deci va rezolva şi partea cu eliminarea nedorită a fecalelor. De aici până la a smulge grătarul respectiv, mai este un pas. Ăla când îţi pică tensiunea şi-ţi smulge grătarul să-ţi dea cu cablul în cap. :P

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 September 2011

    Mie ? Pai eu nu sunt de fata, eu doar ofer consultanta de proiect.

  5. cred ca Mircea vrea sa fie colaborator la filmul Saw, amirite?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 September 2011

    Ce ti-ai sters articolu' bwey ?

  7. a il citisei?! mbun.

    deci de ce il mai cereti la loc nu stiu.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 September 2011

    Pai io nu l-am citit, numa' am citit pe fain despre.

  9. PorculdeYork`s avatar
    9
    PorculdeYork 
    Friday, 9 September 2011

    Ok, interesant dar daca "imbraci un om intr-un clilindu astupat jos la cur, lasand gauri ermetic inchise doar pentru picioare ? Partea de sus a cilindrului e destupata. Omul sta cu mainile in sus si cilindrul se termina putin dupa ce-i trece omului de capatana. Este imobilizat la un perete, legat de maini astfel incat sa-l foteze sa ramana in picioare. Este hranit la anumite ore, mancare pe care o poate refuza sau nu, dar mancare buna, daca se poate de 5 stele. Poti sa pui cum zici...si muzica. Intr-un timp T omul se va bucura de propriile fecale si propria urina pana cand ele vor deveni o problema pentru el, caci iata, il vor acoperi si in final ineca. Totul devine intr-un punct, o chestiune de multiple dileme si alegeri pentru el. Cum iti suna ? E aplicabil ? Ieftin sigur e.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 9 September 2011

    Da' n-am inteles, de ce sa-i iasa picioarele afara ? Se da un tub inchis la capatul de jos, ca o eprubeta asa. In el se introduce omu', daca sade sau sta drept il priveste. I se da haleala pe o teava si alcool pe alta, ce maninca si ce bea il priveste.

    Si pe urma pui muzica.

  11. @mp : yu gott meil

  12. Cristian`s avatar
    12
    Cristianinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 9 September 2011

    @Jew: republică articolul ăla.

  13. lol e de vreo 5 ore, vezi pagina 2, pe acolo pe undeva trebuie sa fie sau copiaza url-ul in tab nou direct de pe fain

  14. inb4 scot redirect

  15. PorculdeYork`s avatar
    15
    PorculdeYork 
    Saturday, 10 September 2011

    iar ai optimizat tu repede costurile :P

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Apropo de ideea originala : http://polimedia.us/dtng/c/res/3159.html

  17. @Freud: Mircea vrea să fie noul doctor Mengele.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.