Educatia tinerei Z. - XXXII

Sunday, 12 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...]se amuza copios Da-i jos, zise apoi.

Zoe isi impinse chilotii in jos pe fund, pina la genunchi. Parul ii era naclait de secretii, o picatura se intinse in jos ca mierea si se opri pe turul blugilor.

- Incheie-ti blugii fara sa-ti tragi chilotii inapoi si hai la scoala, mai zise Dana si-o lua din loc. Zoe ramase privind in urma ei, apoi isi lua seama, trase blugii si-i incheie la loc. Contactul pielii cu denimul o electriza. Porni in graba in urma ei. In urma sefei ei.

Ajunse putin inainte sa se sune. Ora trecu fara sa-si dea seama [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. [...] Hahaha, ce mai parasute. Si cu Snoopy ? Ia uite, si sunt si uzi ? Dana [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...]ce se intimpla, fara sa noteze nimic, fara sa auda profesorul. Nu se putea gindi decit la chilotii aflati in jurul coapselor. Ii simtea sub fund. S-ar fi masturbat dar ii era frica. In pauza merse la baie, intra intr-o cabina dar nu indrazni sa se masturbeze. Isi privi doar chilotii deplasati si isi apasa usor cu mina vulva fierbinte. Era la fel de uda ca ieri. S-ar fi masturbat dar auzea mereu voci in jur, se temea ca va geme si cine stie. Reveni in clasa. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.