Drumuri, dar mai ales poduri

Thursday, 26 May, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

drumuri-si-poduri

Cautind prin arhiva de poze vechi (vechi vechi, ramase din mileniul trecut, de pe cind harddisk-ul se potcovea cu 40 de Mb si tot i se parea ca-i voluminos, apropo de care chestie, am sute de fisiere mai mari de-atit, astazi, va dati voi seama ce-am ajuns ?!) am gasit chestia dinsus. Nu am idee de unde-i, ca are un nume de-ala de 8 caractere. Pe-atunci era altfel. Cu siguranta n-am facut-o eu, da' pur si simplu n-am habar pe cine sa citez, din pacate.

Si daca tot am dat peste ea, mi-am amintit un banc, si anume : se pune problema sa se construiasca un ditai pod. Trei echipe de constructori fac oferte. Americanii : "pai noi incepem de pe ambele maluri, folosim tehnologia noastra de aliniere patentata, pe baza de laseri, si in doua luni aveti podul". Japonezii : "noi incepem de pe ambele maluri, ne bazam pe sistemul superavansat de aliniere cu nanoroboti care comunica prin sateliti geostationari, si in sase saptamini aveti podul".

Romanii : "Noi incepem de pe ambele maluri. Daca se intilnesc aveti un pod, daca nu se intilnesc aveti doua poduri".

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. e fake. ce, nu exista photoshop atunci? daca nu, e facuta in paint :))

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 26 May 2011

  Pixel cu pixel.

 3. fake and gay.

 4. Faina poza, amuzant bancul. Umbrele alea cad cam ciudat pe pod, cu totii stim ca-i retusat cadrul, dar nu asta-i ideea. E amuzant. :)

 1. [...] Drumuri, dar mai ales poduri [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.