Detalii compromitatoare

Wednesday, 21 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Reciteam ceva articol mai vechi despre cum eu nu diverse, si parca mi-o venit chefu' sa va mai povestesc despre mine. Nu neaparat cu intentie laudativa, chit ca-i incadrat la Oda Superbiei, si superbia asta-i un pacat asa, cam ca vanitatea, ceea ce-ar putea sa conote un soi de laudarosenie. In realitate, rubrica respectiva aduna pur si simplu chestiile care-s strict despre mine si-atit, nu neaparat laudative ci pur si simplu oneste (si ca atare putem zice ca-i de fapt si-n mod ironic un fel de exercitiu de modestie, sau macar purism semantic).

Deci, la nastere aveam vreo trei kilograme si-o frunza (zece grame, ceva de genul) si mi se pare c-am luat nota zece. Dupa care am mai prins in greutate, cum fac copchii hraniti la peptu' mumei si-apoi cu diverse supe pasirate si alte delicii servite direct din biberon, dupa care cu brinza de vaci si piure de cartofii dupa care cu friptura de porc si snitele-n ceapaii si placinte cu mere si cu prajituri cu crema de unt + foietaj si cu chec de ciocolata si cu diverse altele. Gen zacusca.

Dar, chestie importanta, intotdeauna am crescut in lungime mai degraba decit in latime. Toata viata mea am fost subtire ca un tir tras prin inel, si chiar si-acuma, trecut binisor de treizeci de tomniiii tot n-am burta. Da' deloc. Am fost acum vreo doi ani si m-am cintarit pe-o masina de-aia electrica de cintarit si pe bon mi-a scris ca as avea 0.3% grasime. Mi-am amintit atunci ca in urma cu vreo cinci ani ma cintarisem pe-o masina identica in State si-mi iesise 0.4% grasime. Deci va dati seama, tehnic vorbind am slabit, vreo 50 de grame sau asa ceva. De fapt cam pe-acolo e si amplitudinea variatiei, in aste decenii ba am slabit ba m-am ingrasativ cite o cinzeaca.

Asta in pofida faptului ca maninc cite o vita la o masa, asa ceva n-ati vazut nici in legende. Uite de exemplu acum niste ani eram cre' ca prin Pennsylvania, m-am trezit de dimineata ca pe la noua, am mers la un Diner local sa halim breakfast, eu am cerut friptura de-aia de-a lor southern style cu gravy si cu tot dichisul, am halit-o (sunt imense) si-am mai comandat una. Spre socul femeii care servea, si care nu-si inchipuise ca un alb subtirel si-n costum va inghiti o de-aia gindita pentru field hands de-ale lor de-acolo. Si pe urma am mincat-o si pe-a doua, lasind-o complet pierduta-n ginduri.

Cu alta ocazie am inghitit o mud piev de o livra (juma' de kil) care intr-adevar a fost excelenta, asa ca am mai cerut una. Asta in conditiile in care eram iesiti "la o cafea", si dintr-o douazeci spre cincizeci de cetateni de ambe genuri adunati prin zona nu cred ca s-a strins atita consum de zaharuri in ora aia. Si-n fine, cind m-am intors din Egypt via Ungaria am oprit la un restaurant pe-atunci celebru pe drumul spre Oradea unde am mincat coaste de purcel. Eu singur. Portia consta in... coastele unui purcel. Toate. Frate, eram atit de disperat dupa grasime de porc, luni de zile petrecusem intre arabeti numa' cu miei si gaini, ca as fi lins si tigaile. A, si daca tot povestim : pe la cinci anisori ai mei parinti au coborit din camara (ca se tineau intr-un virf de etajera la 2km inaltime si complet inaccesibil din motive pe care le puteti suspecta si singuri) un borcan de juma' de kila de dulceata de caise facuta in casa. Pina s-au vorbit ei sa hotarasca daca fac clatite sau nu mai retin ce altceva, eu l-am mincat. Da, pe tot, am luat binisor o lingurita si da-i si lupta, aveam douazeci de kile cu totul dar am ingerat dulceata si nici macar nu mi s-a facut rau. Ci am avut energie pentru tot restul zilei, ca io eram copil de-ala capabil sa umble vertical in sus pe zid, spre incintarea parintilor feminini la dispozitie.

Deci, ce s-o mai lungim, am fost sunt si probabil voi ramine un mincau. Cam asa ca un boa constrictor sa ma va imaginati, genu' de cetatean care vede un tort undeva si se gindeste cum sa faca sa-l inghita nemestecat - ca si-asta e o caracteristica specifica bestiei, eu rar mestec, in general inghit. Sa zic ca mestec o data sau de doua ori la sapte-opt inghitituri. Abilitate care mi-a disperat parintii, dar in van s-au tot chinuit ei sa-mi explice ca ar fi "nesanatos" si ca "ma voi imbolnavi" : iote ca-s bine mersi, nici macar gastrita n-am facut, spre deosebire de maica-mea, care ba da, in pofida faptului ca nici fumatoare n-o fost nici alte vini n-o avut, da' te pui cu soiu' rau ? (Intre timp i-o trecut.)

Deci pina acuma avem asa : mare mincau, care nu se oboseste sa mestece, si nu s-o ingrasat niciodata in viata lui. Este ca ma uriti ? Mnoa da' de ce ma uriti ? U helly ? Adevaru-i ca m-am temut ca oi trece de treizeci si m-oi rotunji si eu, motiv pentru care m-am abtinut de la a scrie aceasta confesiune sa nu ma fac de ris chit c-o aveam mai de mult in plan, da' aiurea frate, nici vorba. Am un burtoi cam cit Madonna asa.

Si ca bonus, sa fie faza completa, n-am fost in viata mea la sala. Pe cuvint de onoare daca am pus mina de cind sunt pe-o gantera, daca m-am suit pe o bicicleta fixa, daca am ceva. Nimic, niciodata. Chiuleam de la sport si-n liceu, cred ca am fost la zece ore cu totul (zece ore nominal, da' faceam duble, deci ar veni 1200 de minute) si asta numai pentru ca ma acceptasera fetele in grupul lor de aerobic asa ca mai bitiiam si eu in fundul salii in timp ce se intindea din toate cururile, crupele si coapsele trupa de adolescente (ei da, sa mor, io am fost singuru' copchil din liceu' ala care facea aerobic cu gagicile, in buna pace si intelegere, iata ca s-a putut). Si ca sa-i pun capac, cindva prin clasa a XI-a intilnindu-ma cu profesoara pe drumu' spre chiosc (c-aveam sport cele doua ore urmatoare) si cum aveam "norma de control" adica ma rog, facut chestii cu note asta m-o provocat ca pune pariu ca nu-s in stare sa iau macar cinciul.

E pe dracu' ? Asa c-am luat un trening nu mai retin de la cine (da' probabil de la ceva gagica, la virsta aia fetele is mai curatele decit baietii) si m-am prezentat. Prima chestie, tractiuni. Baietii zece, fetele cinci, da' tre' sa te ridici cu barbia peste bara. Mei tati, fetele toate cu curu' mare si alte ingreuieri specifice virstei cit si felului lor nici de jumatate nu s-or putut ridica, nici una, nici o singura data. Iara dintre baieti, ala cel mai solid si sportiv tip a reusit sase, da' cu mare chin si efort, transpirat tot, ca deh, baiat musculos, curu' mare ca la fete, greu la deal. Si-am trecut je la aparat si unde n-am facut cincisprezece bucati in douazeci de secunde in gemetele de disperare ale intregii clase strinse ciopor sa vada dezastrul si umilinta la care erau cutotii supusi in grup! Si mai faceam inca un set daca nu ma dadea jos profesoara ca am impresia ca i se luase si ei.

Ei, iata c-au trecut cincisprezece spre douazeci de ani de-atunci, si eu zbor pe cele doua picioare ale mele cu 14,4km/h (valoarea este aproximativa), da' asta inca nu-i nimic : am in gradina o groapa, ramasa nu se stie de unde, chiar in fata casei. De mult voiam s-o acopar, si iata ca la capul strazii (sa fie vreo suta-doua de metri de la mine pin-acolo) s-a apucat municipalitatea sa faca trotuarul (ce bine suna, este ?) creind astfel doua gramezi serioase de pamint gata scos. Asa ca mi-am luat doua plase de Real de-alea impletite, modelul rezistent si hai cu un hirlet sa le umplu.

Dragii mei, stiti voi ce greu e pamintul ? Ia faceti incercarea, umpleti o plasa de-aia de real cu pamint, vreo treizeci de litri asa cred ca intra, dupa care ridicati-o de jos. Si pe urma umpleti doua, ridicati-le de jos si duceti-le vreo suta-doua de metri, sa vedem cum va prieste chestia, faceti vre-o hernie ? Ca io am facut chestia asta de doua ori, si dreptu-i ca ma tin in mod placut toti muschii, da' in rest n-am suferit nici pis. Cincizeci de kile la un drum minim-minimorum. Asta dupa ce acum niste luni am catarat frumusel in sus pe scara pina-n pod o tona si mai bine de apa in seturi de cite zece kile juma'. Mi-a luat fo' citeva ceasuri ce-i drept, da' de dus le-am dus, si daca socotim delta-has la vreo 2 metri juma' si doua folii de cite saizeci de duble la zece kile juma' bucata ne iese hapt 1`260 kilograme, deci per total un lucru mecanic de vreo 31 de kilojouli. Ceea ce-ar insemna o putere de vreo 3 Watti, sau aproape ca aprindeam un bec de-ala mic de lanterna daca era la o chestie.

Deci, recapitulare finala : mare mincau, nu m-am ingrasat niciodata, n-am facut sport veci ever da' daca ma enervez odata ce ma dau jos din caruta, rup picioarele calului si-l bat cu ele peste gura dupa care trag io caruta (cu calu-n ea) pin' hapt sus pe dealu' la mindruta. Sau asa ceva, dupa caz.

U helly ?

———
  1. De ce i se zice uneori pireu, unde s-a mai pomenit u migrator in limba romana ? Si cum se face ca i se zice pireu mai ales de catre clasele de jos si cei lipsiti de educatie, restul lumii preferind piure ? []
  2. O chestie ardeleneasca, aproximativ calchiata dupa nemtescul Ruladen. Da' de ce nu se scrie jnitele, pe bune-acuma ? []
  3. Sau se zice toamne ? Tomnuri ? Eu cred ca se zice tomni, primavara-primaveri, vara-veri, iarna-ierni si deci toamna-tomni, bun ? []
  4. Cum se face ca "am slabit" e diateza activa dar m-am ingrasat e diateza reflexiva ? De ce nu am ingrasat si m-am slabit ? Sau de ce nu am fost ingrasat, ca pina la urma in majoritatea cazurilor ori jumatatea ori arabul de la colt il ingrasa pe fiecare ? []
  5. Un fel de mega bomba calorica cu multa ciocolata, inghetata etc []
Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

172 Responses

  1. :)) cred ca duci lipsa de pizda de-ai bagat articolu asta.

    Cat despre forta, da, este asa sa fie omu. Exact asa e tata, slab, mancau pana peste masura si cu o forta de muta blocu 2 strazi mai la dreapta.

    Ca o conzluzie: stiam ca ai mintea de zeu si acum ni se confirma ca si fizicul e la fel.

  2. Pentru o informare cât mai completă a cititorului câte kilograme și ce înălțime ai?
    Mai sunt și alții care mănâncă mai mult și nu se îngrașă. Pur și simplu așa sunt ei, iar la polul opus sunt cei care se îngrașă mai din orice.
    P.S. Se zice tomuri :-P

  3. deci inca odata mircea popescu omu' indispensabil al romaniei, votati la 2012.

  4. Da, Mircea o să înalțe fabrici și uzine, o să asigure locuri de muncă clase muncitoare, o să dea o pâine tuturor și-o să extragă și tot aurul din Roșia Montana. Popescu, Ceaușescu, România!

  5. ntz, asta-i fascist.

  6. Și omoară toți evreii jidanii?
    P.S. Profit și eu cât mai pot de termenul jidan până nu-l retrogradează ăia de la academie.

  7. Slava cerului! Cineva care spune ,,in pofida faptului'', nu ca toti prezentatorii de stiri care stau cu ,,ciuda''-n gura.

  8. Eu de obicei îi aud spunând „pofida”.

  9. Absolut niciunul din ultimele trei luni pe putin n-a zis. Cel putin pe Pro tv si din cat am prins eu de dimineata la 7 si pe la 5

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @cristi Lolz dar mersi&sa fie primit.

    @Cristian Ai confundat, aici nu e presa sa fie informare corecta si completa a cititorului. Aici e blog.

    @Freud Y U SO helly ?

    @Cristian Alea nu, da' cite-o muie fiecaruia poate incerc.

    @Lilly Saru'mina. E placut sa-ti vezi munca apreciata. Nu-l baga in seama pe hateru' de Cristian, el asa face cind n-are pizza.

  11. Sa cresti mare (in cur) si sexos:p

  12. @Mircea Popescu: dar cine a zis că trebuie să fie corectă? La ce numere ai trântit pe aici nici nu trebuie. Poți să spui și că ai 2,50 metri și 50 de kilograme.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly Tom Cruise ma freaca pe feisbook sa vina sa ma linga ca poate se lipeste si de el sexosenia dar eu nu-i raspund. Si nici la esemes, plm de bosorog pervers.

    @Cristian Meri ba hatere. Noa numa' de-asta nu-ti mai zic desi intentionam.

    PS. ESTI ZIIIIIIIIIIISSSSS

  14. Parca n-aveai fb/:) Ma minti,ai?!
    Sexosenia se da? Sau se ia?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Sexosenia se linge.

    Nici n-am fb, de unde fetele inteligente deduc ca faceam misto, iara hateritele deduc ca mintasc. Tu unde-ti alegi sa stai ? Ca fiecare isi alege.

  16. Se linge? Si cand se linge se ia de la tine si se da la altu. Daca esti atat de sexos sa inteleg ca nu te-o lins nimeni? Sad mircea iz sad..

  17. @Mircea Popescu: nu-i nimic, dă valorile corecte ca să moară dușmanii de ciudă.
    Legat de Facebook: eu zic și că minți și că faci mișto. Lasă textele cu SAU-ul exclusiv :-P

  18. pletzalcoatl`s avatar
    18
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 21 September 2011

    And when I tell you people get father figure fixations on you...

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lelleeh Tendentious bitch is tendentious.

    @Cristian Nu am feisbook bre.

    @pletzalcoatl Lolz

  20. @Mircea Popescu: rog juriul să noteze că ai spus feisbook și nu Facebook.

    Cred că pletzalcoatl bate un apropo înspre a face un copil =))))))

  21. Tendentious.. bitch. Do tell me more!

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Cristian Nici facebook n-am. Si nimic altceva care incepe cu f decit fain. Si futut. Si fenilbutazon de-ala cum ii zice. Si femei. Si fructe. Si etc.

    Evident ca fetele isi doresc un copil, anume fiecare mai multi, care-i marea uimire aici ?

    @Licky Ce day ?

  23. Licky?=))) azi e miercuri, maine joi, poimaine e FRIDAY, FRIDAY!:)))

  24. @Mircea Popescu: înspre a-l face tu, nu te face acum că n-ai înțeles.

    @Lilly: mie mi-ar fi frică de pletzalcoatl în locul tău.

  25. Non capisco, Jane

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly Pai si daca e Friday ce ?

    @Cristian Ba am inteles fuarte bine. Si care-i marea uimire ? Cu cine-ai vrea sa-l faca, cu Gore ?

  27. Nu stii dezastrul muzical ?! IGNORANTULE! http://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0

  28. Și nu vrei să faci și tu o fată fericită. Ț ț ț...

  29. Loooooool. S-a încurcat Lilly în Trilema. Naiba o mai scoate acum.

  30. Stai ca nu ma prind... poate ma lipesc.. unde ma incurcasi?

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Io cre' ca-mi fac formatie cu ce muzicanti din Bremen am adunat pe-aici pe Trilemen.

  32. Tu o sa canti la ceatarna?

  33. @Lilly: credeam că-i vreo replică pentru Eu nu.

  34. Cred ca tu te-ai incurcat dragule:-j

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly Nu. Ci tu o sa cinti la ce uneori atirna mai putin cind cinti la el. Ca atunci scuipa.

  36. :))Nu-i uns bine instrumentu

  37. Mircea Popescu`s avatar
    37
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Pai bagam de doua-trei ori la teaca de ungere atunci.

  38. Teaca de ungere? Asta-i termen tehnic ?

  39. Hai Lilly că-n ultima vreme erai chiar bună la biologie.

  40. Mai uita omu fara practica.. ce sa-i faci?

  41. Și când te invitam la cursuri băgai dume cu autobuze.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly Nu atit tehnic cit lindic.

    @Cristian Tu mai mult cu autobaze, sa nu exageram, de unde buze la tine-n chestie ?

  43. Pai da poate nu te consider un profesor calificat:-??

  44. Termen lindicos mai bene zis

  45. @Mircea Popescu: ce mă întrebi pe mine chestii dintr-astea, întreab-o pe Lilly. Ea trebuia să vină cu buzele.

  46. Cand nu stii ce replica sa dai, ma bagi pe mine in vreo actiune sexuala. Mda, felicitari

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Deci la faza asta pustoaica te-a spart, Cristiene.

    Fa si tu un curs de replici noi ceva ca te rid pionierele-n camasi albe fara sutien.

  48. Ce replică să-ți dau măi? Când te cheamă omul la studiu, tu o dai la întors. Ce altceva ar mai fi de zis?

  49. Da tine-o tu pe a ta, ca altcineva n-o s-o faca:-j

  50. Lilly, eu ce să fac dacă ție nu-ți plac alea mari? Să mai tai din ea ca în bancul cu Bulă?

  51. Te-ai uitat la ea cu lupa sau cu telescopu de ti s-o parut mare?

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Musca-l fata nu-l lasa. Singe!

  53. Ți-aș propune să mi-o măsori, dar iarăși o să vii cu dume.

  54. Mai dar nu ma descurc cu nanometrii.. asta cati centimetrii venea?

  55. Hai că dacă dai bacul la fizică ar trebui să știi.

  56. Nu stiu mai, io lucrez cu zece la minus puterea. Cat era puterea in numaru lu avogadro? era cu 10 la minus 27 parca. Asa-i si la tine sau ie mai mult? Mai mult cu minus adica..

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly draga, uite chestii : nanometrii ai scris bine cu doi i, ca-i articulat, da' centimetri ai scris gresit cu doi de i, ca nu-i. Tine minte.

  58. Da, am inteles, sa traiti!
    Stii bancu ala?.. cu sa traiti?
    Cica la un restaurant, chelneru lua comanda la client. Clientul mai simandicos asa din fire ii precizeaza cum vrea sa-i fie servita mancarea. ,,Vreau asta, dar sa fie rece! Nu fierbinte, nu calda, rece sa fie!'' . La care chelnerul, servil de altfel, ,,Rece sa traiti!''..

  59. Mircea Popescu`s avatar
    59
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Ehehehe. Limba romana, nascuta curva, vobita de poeti...

  60. Lilly ii varianta feminina a lui Freud (n-are legatura cu typo sau mici greseli gramaticale, ci cu stilul)?
    Lilly & Freud sitting in a tree

  61. Mdeci as cam merita o insigna de trololol, zi si tu draga Tuk?!

  62. Mircea Popescu`s avatar
    62
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    ...si facind copii(i)...

  63. Mircea Popescu`s avatar
    63
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Vrei insigna de troala, mito ?

  64. Mircea, te mangiare dans le cur?

  65. @Lilly: iarăși o dăm în texte? Numărul ăla era cu 23 la putere, deși de fapt e mai aproape de 22.

  66. Nu-mi zice mito ca ma bate mitza:-s
    Vreau insignia!

  67. @Jan, pai io ce ziceam? 10 la puterea - 23. Ti-a luat cam mult sa raspunzi. Te-ai documentat pe wikipedia?

  68. @Lilly, din partea mea, sa-ti dea Mircea de la mine, daca va face placere, ca io nu ma-ncumet :))

  69. Esti un dragut Tuk, dar nu fur ce-i al tau pe merit:d Lasa ca are mircea ditai rezerva de insigne trololol

  70. Am și eu o întrebare: cine-i Jan ăsta? E vorba de Jean de la Craiova?

  71. Mircea Popescu`s avatar
    71
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly Sa-ti creasca mare.

  72. Deci concurs astazi am chistigat, domnita zis la mine dragut, ce sa mai vreau.

    http://youtu.be/Ye1MczmWkw8

  73. Cristian.. Cristijan. Jane. Dar daca iti convine sa fii identificat cu personajul acela, it's fine by me dear:-j

  74. Ieeeeeeee, sarumanaaaaaa! Ce frumoasa îî:x

  75. Tuk Tuk, na cu dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=Uj3Cs2ZmZz0

  76. Mircea Popescu`s avatar
    76
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Tu, sa stii ca-l iubesc pe asta femeile, mai ales ale mele, ever since 2009.

    Cre' ca din cauza ca-i blind.

  77. @Mircea Popescu: deci cursul tău nu mai e de actualitate?

  78. Tuk e blind? Pai cei mai buni masori is blind.. Pizdai seama ce atingere are omu.. vaileu!

  79. vexi ca nu se asorteaza

  80. @Lilly: nu mă cheamă Jan, de asta și întreb.
    Să porți cu cinste insigna și să nu faci Trilema de rușine!

  81. Iote că și Freud și-a tras insignă nouă.

  82. Mai is si muz pe deasupra/dedesubt

    http://trilema.com/2011/chiulangii-adica-copii-din-ziiua-de-azii/#comment-62831

  83. No ca ma asortez cu nea Froid!

  84. Mircea Popescu`s avatar
    84
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Cristian Ce rastalmacesti ba hatere ? Dujman al republicii poporului! REACTIONARULE!

    @Lilly Asta-i de-ala ca faci orgasm si daca-ti baga degetu-n ochi.

    @Freud Salut ba. Felicitari pentru o mie de comentarii intr-o luna, pe bune acuma : chiar discutam cu ceva pizda careia-i explicam ca oamenii au adeseori competente oricit de nuliferi ar parea. Uite tu de exemplu, de fonfait esti foinfait, pe jumatate analfabet, idei mai mult supa in cap, da' muncesti tati, pai un' s-o mai vazut blogar in Romania sa bage t-spe articole in zece zile plus o mie de comentarii in luna aia ? Iti spun eu unde, da' era mai demult.

  85. Ia, că-mi pun și eu niște insigne suplimentare.

  86. Mircea Popescu`s avatar
    86
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Ai uitat-o pe aia cu smurdu'.

  87. Si de ti-l baga-n alte parte ce mai faci?
    @Jane aka Fane Spoitoru, îi fumata faza, am mai vazut-o pe trilemica

  88. @Mircea, mai mult de atat, io la 16 (ca atat am intele ca are) luam barurile la rand si n-aveam numa domnite-n cap. Sincer, la aceeasi varsta era peste mine la capitolul de idei.

  89. @Lilly: infarct precum coardele.
    Tu nu știi că din Trilema izvorăsc toate, inclusiv dragostea ura dintre noi doi?

    @Mircea Popescu: nu mai aveau. Poate în Unicode 6.1.

  90. Vai, inteleg ca orice femeie se vrea mai tanara dar daca o sa continuati sa-mi taiati din varsta o sa ajung pedobear material.
    Is majora tuk tuk!

  91. Să nu uit, apropo de competențe, ce recomanzi pentru descoperirea competențelor?

  92. @Lilly: cred că Tuk vorbea de Freud, nu de tine.

  93. Mai Tuk Tuk, ce cv iti fac oamenii mei!
    @Fane.. zici tu ca-i dragoste?

  94. Mircea Popescu`s avatar
    94
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Pletz n-are 16 bre, de unde-ai scos-o ?!

  95. @Fane: zici tu ca era vorba de Froid? asa fraged îi?

  96. @Lilly, io n-am nici un gand cu varsta ta, la nenul Freud ma gandeam, nu-i destul de coerent da baga ca mig-ul si are preocupari aproape sanatoase. Pe anumite parti, ii de laudat, asa cum spune si Mircea.

  97. Întelesei Tuk tuk.. Da tu de ce nu mai esti trololol si altele?:-/

  98. Mircea Popescu`s avatar
    98
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Freud e mai spre douazeci din ce-am inteles, da' nu peste. E bine oricum, are vreme sa fie dobitoc inca niste ani.

  99. Ca nu-mi plac linsignele ?

  100. i are teh niggerest winrar.

    da' in trei zile de fain am ratat cam tot ce-i pe aici.

  101. Ingratule! Cat m-am zbatut eu pt insigna asta ..[-( Sa vezi ce bine dorm la noapte:x

  102. @Mircea, pai nu-i iarasi la liceu? Zicea ceva de genul "de 16 ani de cand sunt in invatamant", io de acolo am tras contuzia ca are 16 ani, ca in invatamant nu prea vad cum.
    Hmmm, drept ii ca pe la 20 ...

  103. @Lilly, pai nu neparat ca nu-mi plac si ca ingratule si ca ma iubeste femeile, da daca le port, mi-i ca sa nu deranjez pe careva, ca a mea ii mai mare :P
    Bun asa?

  104. @Tuk: 16 ani de școală (inclusiv grădinița) + vreo 4 pe acasă = 20.

  105. Mircea Popescu`s avatar
    105
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Apropo de SUBIECTUL ARTICOLULUI, adica ONTOPIC!!!

    Ieri m-am pus de-am facut un muschi file cu cartofi la cuptoru' olandez, cu tot dichisu' posibil, trii feluri de nuci, patru feluri de piper, ceapa rasa peste, ketchup facut in casa (cu usturoi, ha-ha!) si doua linguri de vin sa fie. Da' cum ajutoarea de la curatat cartofi e mai noua n-are estimarile intrate-n singe asa ca mi-a curatat pre multi. Cum erau curatati i-am pus in oala oricum. Si iata cum acusica mai erau decit niste cartofi + zama ramasa, pe care eu tocmai ce i-am mincat. Cu pine (ciabatta).

    Si pentru ca nu a fost de-ajuns cartofi cu piine, mi-am taiat o felie de-am unso-n nutella de doua degete si-am presarat alune si stafide.

    Ca sa stiti. Si-acum, raspundem haterilor, trolilor curvelor si doamnelor :

    @Tuk De ce nu-ti plac, mei ?

    Concluzia banui ca-i falsa, s-o fi dus la gradi la 4 ani gen ?

    @Freud Pai acum iti dai seama cam in ce pozitie ma gasesc eu. ZI DE ZI.

    @Lilly Sa nu pui minuta intre picioare. (Prea des).

  106. Pai lasa asea, sa se vada diferenta de marime!

  107. @Mircea, pai nu vad de ce ar conta ca-s pe aici de la inceputuri, ori de pe la mijloc, sau doar de acum, n-are a face, la fel cum nu conteaza daca am lasat 1k sau 100k de comentarii, nu-s mai altfel.

  108. Dacă tot e să fim ontopic, hai bagă mare înălțimea și greutatea.

  109. @mp : sa nu o puna murdara, ca de frecventa nu-i prob.

    @all : lmao fail maths.

  110. Daca te referi la felul cum dorm sa stii ca obisnuiesc sa dorm pe burta, cu piciorul indoit in lateral si cu o perna sub pelvis..
    Nu stiu daca asta spune ceva despre mine, dar.. mda

  111. ahahaha, dominanta fata.

    pai nu dormi bine ca te scoli obosita. trebe pe spate. daca-i pe lateral, e posibil sa ai dureri de ceafa si etc.

  112. @Lilly: te agiți noaptea? Cum e perna dimineața? Udă de la roua dimineții?

  113. Mircea Popescu`s avatar
    113
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Tuk Asa crezi tu, bre carabus, da' uite ca fetele stie mai bine. Si e doar in a XII-a. Nici bacu' nu l-o dat. Tu l-ai dat ?

    @Lilly Spune despre tine ca intr-o zi cineva te va vizita.

  114. Dorm pe spate doar cand sunt beata. Am incercat treaza si m-am foit toata noaptea:))
    Perna îi neprihanita!

  115. @cristian : picaturi de suflet.

  116. pletzalcoatl`s avatar
    116
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Wednesday, 21 September 2011

    http://www.youtube.com/watch?v=05vVpyndEEI

  117. Mircea Popescu`s avatar
    117
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Lilly Vezi cai scris nepizduita gresit.

    @Freud Cumparati alifie de-aia rosie vietnameza pentur perna fetei. Faceti o proba.

  118. @Freud: sigur n-ai vrut să spui stropi de umanitate?

  119. @Mircea Popescu: cu aia chinezească mentolată nu merge?

  120. @cristian : nu, picatura e pura si cristalina. precum sufletul ei neprihanit.

    @mp : nu era chinezeasca, aia cu vaselina si mentol zici?

  121. Trilema ma unge cu toate alifiile sau cum vine treaba?

  122. La fete nu-i neaprat dupa stiut, ci mai degraba dupa placut.

    Da cum osu meu sa fie in a XII-a, ca deabia ce s-o incris la liceu sa se faca linstalator francez, sa curete instalatiile domnitelor, cele cele alea alea?

  123. @tuk : lol ce cititor fidel. n-ai inteles tu ce si cum.

  124. Mircea Popescu`s avatar
    124
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Cristian, Freud Aia. E lubrifiant perfect utilizabil, ca orice vaselina, doar ca mai are un mic bonus.

    Cel mai recomandat e sexul anal. "Sa mai pun lubrifiant draga ?"

    @Lilly Ti-ai dat seama.

    @Tuk Lilly e a 12-a ba. Freud cre' ca-i a 9-a gen.

  125. Mie mi se usuca buzele des si stii cum se numeste balsamul meu de buze? Vaseline :)))

  126. Mircea Popescu`s avatar
    126
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Buzele adica labiile bucale ?

  127. @mp : mdeah, am auzit de lejenda hasta urbana cu sta beton.

    si hater.

    @lilly : pai cam aia si e, toate chestiile astea de machiaj sunt porcarii uleioase si petrolifere. eu nu m-as da in viata mea cu carburant colorat pe buze, chit ca as fi cea mai sexy femeie de pe lume.

  128. *rofl #126

  129. Ai de capu' meu ce ma asteapta. Ma duc sa-mi bat copiii. Preventiv.

  130. @Mircea Popescu: ce bonus? Că menta aia îți dă o senzație de răcoare? Pe lângă asta cred că și pișcă puțin, ceea ce ar trebui să crească excitația. Durex parcă avea niște prezervative dintr-astea înțepătoare.

  131. Draga froid, balsamul de buze nu ie ca sa par io chic sau ceva. Ie pt ca mi se usuca buzele! No, incearca tu sa faci ceva cu buze uscate si zi-mi cum iti merge

  132. Da, aveau, is unele albastre. tingling sau ceva se numesc

  133. @lilly : n-ai limba? a?

  134. Sa-mi umezesc buzele? Pai stau sa imi ling buzele din 3 in 3 secunde? Mai fac io ceva? Plus ca pisca buzele cand is uscate deci nu-ti arde de nimic

  135. Mircea Popescu`s avatar
    135
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Freud Tu nici n-ai nevoie, ca deja esti. Intreaba-l numa' pe Cristian. Sau pe Vali.

    @Tuk Bate-i cu umerasu' de sirma primit gratis de la curatatorie cu orice costum in timp ce scrisnesti printre dinti "uite cu asta trebuia sa va omor in pizda mamii voastre!!!"

    @Cristian Si Magnum au, in pozele cu averea mea se vede ilustrat.

  136. Mircea, iarăși mă confunzi cu Chinezu?

  137. loool si ma rog de ce

  138. Mircea Popescu`s avatar
    138
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    +1 la Freud. Deci cum chinezu ?!

  139. Văd că măcar la prezervative se pricepe Lilly, dacă la autobuze nu.

  140. @mp : pai nu plus unu ca era adresat tie. sau n-am inteles.

  141. @cr : le face baloane.

  142. Pe Chinezu nu-l cheamă tot Cristian?

  143. Le folosesc pe post de posetute si/sau pusculita

  144. Mircea Popescu`s avatar
    144
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    @Freud A, da ? Bine!

    @Cristian Nu. Ci Cristi. Diferenta e marcaNta.

    @Lilly Si cind te-mbeti ? Sau numa' cind te-mbeti ?

  145. Dar numele meu de civilie este Cristian China-Birta.

    Ce ziceai? :-)

  146. Mircea Popescu`s avatar
    146
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    A ? Gresala mea.

  147. Cand ma imbat dansez cu perdeaua pana se creeaza efect static..

  148. Mircea Popescu`s avatar
    148
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    noiframe=http://polimedia.us/dtng/c/src/131553813973.jpg>

    Doar zic.

  149. mai da nu vad nimic de la puchineata aia de casuta!!

  150. Mircea Popescu`s avatar
    150
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Rigth click copy link ? Daca nu http://polimedia.us/dtng/c/src/131553813973.jpg

  151. M-am descurcat io, da ziceam asea

  152. Văd că una din ele poartă și un inel de logodnă.

  153. Mircea Popescu`s avatar
    153
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 21 September 2011

    Unde ?

  154. @cristian : vezi prin poza sau cum?

  155. Cum unde? În buze.

  156. @Mircea Popescu: deci Freud poate să țină conferințe de trolling?

  157. Mircea Popescu`s avatar
    157
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    Da o laie.

    Cel mult de bagat ca migu', ca sa preluam o fericita expresie a unui fericit comentator.

  158. Haide măi, după ce l-ai lăudat atâta... :-(

  159. Mircea Popescu`s avatar
    159
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    U helly ?

  160. U jelly?

  161. 160 comentarii aici, 300+ pe fain ... plm tre sa-mi iau concediu ca sa urmaresc ce se mai intampla.

    ia liniste acolo-n fund!

  162. Unde anume pe fain, la articolul lui Freud?

  163. P.S. Acum îs 163 de comentarii.
    P.P.S. @dAImon: tu ai văzut „inelul”?

  164. tipa din mij ... aa ... loc! da!

    si da @ 162 + alte articole cu zeci de comentarii. parca s-ar fi terminat vara si-o venit lumea cu chef de trolat sau ceva.

  165. Mircea Popescu`s avatar
    165
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    @dAImon Pentru curios precizam ca Trilema a vazut 420 comentarii azi, 380 ieri si 1780 cumulat pe ultimele 7 zile. Capul ma doare, da' coafura inca rezista.

    @Cristian Ala nu-i inel de logodna mei, ala-i drod.

  166. Ce e ăla drod? Bine că nu-i zici belciug.

  167. Mircea Popescu`s avatar
    167
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    Drodul e inelul metalic de se baga-n nas la tauri.

  168. @Mircea Popescu: ce spuneai de trollingul de la conferințe? Ia uite aici, ce spune lumea pe Twitter:

    Avem un troll la #blogoree :))

  169. Mircea Popescu`s avatar
    169
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    Lol ok.

  170. Anonimosu`s avatar
    170
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Sunday, 25 September 2011

    Statistici blogosfera 7 zile Posturi: 42,800 Comentarii: 34,705 via Zelist. Deci 1780 / 34705 = 5%. Cum va simtiti in calitate de 5% din blogosfera romaneasca, domnule MP?

  171. Mircea Popescu`s avatar
    171
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 September 2011

    Pai Trilema nu participa la zelist.

    Si ca tot ziceam de zelist, cineva simte o oarecare problema de legitimitate...

    Asta e.

  1. [...] nu intelegeti ca ma pling, pentru ca nu ma pling, chiar imi pare bine. Alte exercitii fizice decit sa fut si sa mut apa se pare ca n-am parte, de balotat masiv diverse grasimi si dulciuri nu ma dau in laturi, cumva [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.