Cine-si da cu cotu-n pula ?

Thursday, 01 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

'Ai sa va arat ca-i de tot hazul.

Pasul I : Un blogar scrie o chestie stupizica despre cum ie cu incuiatul usii de doua ori, croita pe calapodul ca "vreau sa scriu ceva pe Internet cum procedez", cunoscuti si sub titlul conspirativ "Hiperbola pe Internet".

Pasul II : Un comentator ceva mai pornit precizeaza ca :

gluma asta a fost facuta de costel de la trupa deko inca de acum 5 ani. marsh la pula mea epigon cracked.com si stand up comedy scris pe blog. ce prost am fost c-am futut-o pe ma-ta, piticigratis!

Eu marturisesc ca nu stiu cine ii Costel, sau ma rog, costel, in caz ca stilistica-i neintimplatoare. Trupa DeKo am ceva idee vaga ca-i o aglutinare de de-astia care spun bancuri prin baruri, de cind cinci lorzi fara chitari in priza sa-si prinda degetele-n corzi au devenit chiar prea scumpi pentru ce-si poate permite INDUSTRIA (am scris suficient de imens ?) de loisir si timp liber din patrie. Chiar ca-i amuzanta evolutia asta, de la formatii cu instrumente s-a facut incet-incet trecerea la proasta cu tambal (prin care formula am numit-o pe Ada Milea, un fel de Julia Moore de-a locului) si de-acolo s-a trecut la putoiul cu minile-n jeb. Pentru ca 5 chitari sunt mai scumpe decit un tambal care-i la rindul lui mai scump decit niste scame de buric. Altfel oameni se gasesc, noi avem probleme cu mijloacele fixe.

Da' sa revenim ca ne pierdem. In Pasul III autorul ultragiat (magnum auctorem imperians ultragio, in limba latina vulgaraproximativa a stramosilor din care ne tragem noi) raspunde invederind un numar de fapte concrete :

http://www.piticigratis.com/2007/07/corpul-uman/

bai, cred ca in primu rand a facut-o acu 2-3 ani, nu stiu, nu am auzit-o de la el

in al doilea rand sa-mi bat un cui in pula si sa o fut pe ma-ta dupa, numa asa, ca sa-i zgarii ficatu ala de curva proasta care a avut nesimtirea sa nasca pe cur un prost ca tine si sa nu-l tina in beci pana moare de foame.

in al treilea rand, dupa cum vezi, e o gluma de-a mea din 2007, pe care am reluat-o cu mici modificari. ca am dreptu sa imi RAFINEZ GLUMELE, CE PULA MEA.

DECI PATRU ANI SI PATRU LUNI. SA MOARA MA-TA INFIPTA IN CUIU ALA DIN PULA MEA IN CARE II AGAT EU PANCREASU DACA A FACUT-O CINEVA INAINTEA MEA.

poate, cine stie, o fi furat-o cetateanu de la mine, ca multi alti stendupisti care au tot supt bancuri de pe site-u meu in ultimii 5 ani. nu stiu, eu n-am auzit-o. s-ar putea sa fie doar in imaginatia ta de homosexual notoriu. sa ti-o fi soptit-o ma-ta, in timp ce o pansai la pizda. ea e mare fana, si mai spune glumele mele si la prosti.

Deci, intr-o lista ordonata cronologic :

    III.1. Ca a scris aceeasi gluma acum patru ani ;
    III.2. Ca a auzit gluma de la altcineva decit zisul Costel ;
    III.3. Ca diverse perversiuni sexuale absurde ;
    III.4. Ca a scris aceeasi gluma acum 2007 ani (deci in anul 4 ien) ;
    III.5. Ca perversiuni sexuale-n forma tiganeasca (adica la conjunctiv) ;
    III.6. Ca asa cum el a auzit gluma de la altcineva (neprecizat) decit Costel, e posibil ca si Costel sa fi auzit gluma de la el fara s-o precizeze (pentru ca asa se practica la ei in Ciorogirla sau unde-s) ;
    III.7. Alte diverse perversiuni sexuale.

De-aici eu retin ca autorul fura bancuri, pe care le repeta. Ca ce altceva ar fi de asteptat sa retin, neavind eu nici curiozitati nici interese pentru deversarile impracticabile in ce priveste sexul si comportamente conexe din partea alora suficient de naivi de lumea asta cit sa nu stie cum functioneaza incuiatul usii ?

Mnoa. Asa se da cu cotu-n pula. Acum stiti.

Da' totusi : ce rost are sa repeti in 2011 un banc din 2007 ? Chiar daca ar fi fost bun, sa zicem.

———
  1. Calapodul, bine ? []
Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Ce rost are sa vezi Seinfeld in reluare daca era deja in 90?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    Daca simteam nevoia reciteam articolu'.

    Ce rost are sa faca Buzdugan & Morar remake dupa sketch-urile lu' Seinfeld, la Antena 1 in exclusivitate ?

  3. @freud. uaii, cum sa zici asa ceva. am vazut si am revazut seinfeld de 3 ori pana acum. este cel mai tare serial de comedie care a existat vreodata!
    trupa deko e o trupa naspa, care nici macar nu stiu sa isi faca propriile glume. toate sunt luate de la comedieni precum chris rock, eddie izzard, richard pryor, george carlin, si multi altii. nu poti numi comedian o persoana care nu e in stare sa spuna o gluma originala!

  4. Tu n-ai inteles sarcasmul mai.

    Mircea sustinea ca de ce are rost sa repeti o gluma de acum 4 ani iar eu i-am raspuns cu de ce are rost sa revezi seinfeld, in sensul ca daca lui mircea i s-a parut bun seinfeld in 90, in 2000 si pe viitor; care-i problema ca ala a repetat un banc dupa 4 ani, daca i s-a parut in continuare bun/haios?!

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 1 December 2011

    Gata, si-acolo se rupe filmul ?

  6. aahahaha, hater can only hate.

  7. !@Freud
    Intrebarea echivalenta, dar in forma corecta e:
    Ce rost are sa faca Art Wolff un remake dupa Seinfeld ?
    Raspunsul corect e ca "n-are."

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 2 December 2011

    Ce trist o fost pilotu' ala apropo, mai ales privind retrospectiv.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.