Bai, e chiar asa de greu ?

Tuesday, 08 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci, situatie de viata : faci o gresala. Spui o prostie. Comiti o iresponsabilitate. Chestia se observa, lumea vorbeste, ti se spune : dom'le, acolo ai gresit. Dincoace ai spus o prostie. Treaba asta-i iresponsabila.

Ce urmeaza ?

Is literalmente curios, nu intreb retoric, intreb onest, ca sa aflu. Pentru ca am impresia ca o larga majoritate din populatia Romaniei pur si simplu nu stie ce urmeaza. Deci, ce urmeaza ?

Uite, cazu' concret cu Madalina Tudor, ca-i amuzant. Deci, cineva (eu) organizeaza un concurs. Ca orice concurs si asta are niste reguli si niste premii. Ca la orice concurs (ma rog, ca la orice concurs organizat de mine si inca relativ putini) lumea participa.

Se constata ca unu' dintre concurenti n-o respectat regulile. Ca or fost absurde, ca n-or fost bine explicate, ca nu s-o priceput el ori n-o fi fost atent, din oricite motive se poate intimpla, iata ca s-a intimplat. E descalificat, ceea ce-i o chestie regretabila, dat fiind ca era un concurent bun, cu sanse reale la premii. Descalificatoru' (recte tot io) chiar si recunoaste toate astea, da' refuza sa faca exceptii. Te pui cu nebunu' ?

Unu' dintre concurenti (adica Madalina) decide ea asa din mintiuca ei ca ea de fapt nu-i concurenta, ea-i de fapt un fel de organizatoare, si nu-i de acord cu deciziile organizatorului, deci se va retrage din organizare (in care nu participa). De unde aceasta gresala ? Ei, o fi fost absurd faptu' ca daca participi la ceva nu devii astfel un fel de organizator al acelui ceva, n-o fi fost bine explicat. Stiti cum in toate barurile se aduce odata cu prima comanda si-o hirtie cu "prin aceea ca va cumparati de baut la noi in bar nu deveniti proprietari asupra barului" pe care tre' s-o semnezi ? Mnoa, acelasi principiu.

Organizatoru' ridica din umeri. Adica, omu' nu mai vrea sa participe, de unde anterior voise, asta e, foarte bine, banii la el, bautura la noi, fiecare cum decide. Ce, daca intra unu' intr-un bar hotarit, se uita-n jur dupa care iese iesi dupa el sa-l bati acuma ? Nu iesi, te uiti eventual asa, pe sub gene, iote si la asta, nu stie citi firma, s-o prins numa' interior ca aici e bar, el cauta capela cimitirului si-o nimerit gresit.

Ajunsi la acest punct, se repune problema de la care am inceput. Deci, ai facut o gresala. Ce urmeaza ? Sincer va intreb, stiti ce-i de facut in urma unei greseli ?

Mergem mai departe pe firu' evenimentelor : gresita se apuca sa organizeze restu' lumii, sa greseasca si ei impreuna cu ea. Pentru ca asa functioneaza mintea prostului : daca suntem multi care facem toti aceeasi gresala atunci ea nu mai e de fapt gresala.

Organizatoru' ridica in continuare din umeri. Citiva dintre participanti, mai cu capu' pe umeri, ii atrag atentia proastei (ca am progresat din faza de gresala in faza de prostie aici, asta e) ca totusi, hmm, cum era numa', sa citez :

totusi m-am gandit la ceilalti participanti care au stat sa compuna o poezie, merita maximul de atentie pe care si l-au dorit in clipa in care au compus.

Asa ceva. Moment la care te cam prinzi, daca ai capu' la tine, ca totusi... hmm... parca am cam comis o prostie. Deci cum ar fi teoria, daca pe noi ne string chilotii la serbarea de sfirsit de an sa punem foc la rochiile tuturor fetelor! Parca nu prea pusca, este ? Cam iresponsabila atitudinea, nu ?

Mnoa, ce facem dom'le cind constatam ca am facut o gresala, am perseverat in prostie si ne-am manifestat iresponsabil ? Stiti ? Se cunoaste ?

Concursu' respectiv isi urmeaza cursu', si sa vezi culmea culmilor : concurentii dementi din tipul celor care participa la concursuri de tipul celor organizate pe-aici se apuca si doneaza din premii, rezultind ca de unde locu' intii la fiecare sectiune primea cite 10`000 de karme dupa regulament, bietu' concurentu' cel eliminat primeste 11`000. Deci literalmente, din jocul "intimplarii", s-o numim astfel pe Fortuna, ajunge el cu o tira peste ce se lua daca cistiga. Sau cu alte cuvinte sistemul functioneaza, mai ales atunci cind e format din oameni sanatosi la cap.

Ce inseamna, ca o intrebare subsidiara, "oameni sanatosi la cap" ? Inseamna oare oameni care nu fac greseli ? Inseamna oare oameni care nu-s prosti ? Intreb, ca-s curios. Stiti ?

Zisa proasta-si linge ranile un interval, dupa care reapare, pe cimpu' de razboi imaginat de capsoru' ei cel defect, imbracata-n armura de carton colorat de sus pina jos, agitind o sabiuta. Ea a trecut prin timp imuna la evenimente, si-a schimbat ciomagu' din preistorie cu o sabiuta de carton presat, si se agita martial in numele dreptului divin, care coborind cu hirzobu' din cer a uns-o pe ea cu muci in frunte, sa fie imparateasa prostilor.

Io bineinteles c-am trimis-o la plimbare, da' intrebarea care ma framinta este in continuare, dom'le, dupa ce comiti o gresala stiti ce-i de facut ? Daca ai facut o prostie ce urmeaza ?

Hint #1 : Perseveratul in prostie NU ESTE RASPUNSUL CORECT!

Hint #2 : Aparent Serban Huidu stie. Eu suspectez ca el nu este de fapt roman. Nu roman de-asta, cu "bun simt", adica dobitoc.

Deci, stie cineva ? Ce facem dom'le dupa ce-am gresit ?

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

34 Responses

  1. Cea mai amuzantă chestie e că nenumitul concurent descalificat e bine mersi și ignoră toată treaba cu voioșie...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    Si pe mine m-o distrat faza aia lolz.

  3. Asteptam ceva pe tema asta, da' lame shit ie leim.

  4. Da recunoaste tu ca ai gresit. Recunoaste ca doar atat te-a dus tartacuta ta. Recunoste ca l-ai descalificat pe gaita in ideea de a arata cat esti tu de tare si cum nu tii cont de nimeni. Recunoste ca asteptai ca lumea sa zica ca esti coios prin ceea ce faci, cand de fapt lumea zice ca esti doar infect. Recunoste ca te fute traficul si relevanta pierduta in urma scandalului. Recunoste ca nu esti facut pentru interactiunea cu oameni normali. Recunoste ca esti prea plin de tine pentru a recunoste orice greseala, incepand de la nastere. Recunoste ca ti-a placut gustu puli. Recunoste-n pula mea de nerecunscator.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    @Cristi Asa zic vocile ?

  6. Omu, in nemarginita lui nepasare, il doare fix in pula de dreptatea ta, atata timp cat nu ai doza potrivita de omenie. Fix asta zic vocile.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    E ok, ca si pe mine ma doare fix in pula atit de om cit si de omenia lui.

    Diferenta fiind ca eu am mijloacele sa nu-mi pese, ducindu-mi existenta perfect independent, iara omu' n-are mijloacele respective, depinzind de bunavointa mea.

    Asa ca... ar fi o idee sa lase vocile si sa se reprofileze pe dreptate.

    Ma rog, cel putin deocamdata, cit eu asta zic sa faca, daca-mi schimb inclinatiile se va reprofila si omu', corespunzator.

  8. :)) hai ca esti simpatic mai mihai popescu. La multi ani!!! in aceasi stare

  9. ps mi-am adus aminte : adicacum tu chemi fata la tine sa faca pizza si nu dai si tu o karma ceva nimica, nu ti-e rusine.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 November 2011

    Lasa ca vezi tu cum e cind mai cresti mare.

  11. Cind devii zgircit adica?

  12. Eu nu înţeleg ce a greşit efectiv. Nu a fost de acord cu interpretarea regulilor concursului. Bun, şi care-i problema? E obligatoriu să fie omul de acord cu tine? Ce te pişcă pe tine că a decis să nu mai participe la ultima fază şi că a recomandat şi altora să facă la fel? Ce, i-a luat cu forţa, erau minori nevaccinaţi, n-aveau discernământ? Dacă jumătate din participanţi s-ar fi retras şi ei, care era problema?

    Nu ştiu ce vezi tu "amuzant' la cazul cu Miţa, dar uite ce văd eu: faptul că scrii în mod repetat mai sus cum ai dat tu din umeri a indiferenţă când de fapt i-ai dau un pumn în cap pe fain (unde acum e pe minus la karmă şi nu mai poate comenta) şi i-ai dedicat aici un articol în care-o descrii ca fiind proastă.

    Eu când am intrat pe fain, acum câteva luni, reţin că tu o aprobai. Miţa în sus, Miţa în jos, link-uri pe fain, link-uri pe trilema, Miţa are dreptate. De cât timp are Miţa cont pe fain şi de cât timp are Miţa dreptate? Bun, deci o aprobi atâta vreme de timp şi după asta în momentul în care nu-i de acord cu ce faci, bursc, realizezi că-i o proastă? Păi ştii ceva? Tu eşti mai prost. Că nu ţi-ai dat seama. Adică ai avut atâta timp ca să-ţi dai seama şi nu ţi-ai dat. Eşti prostu' proştilor.

    Deci articolul ăsta-i o mizerie. Apropo, dacă nu mă înşel, nu-i cumva Miţa-i pe primul loc cu blogvista în topul tău de bloguri? Păi aşa de hilar e topul tău de-a ajuns să pună ultimele 3-4 luni consecutiv o proastă pe primul loc? Îi drept, deasupra ei eşti tu, cu Trilema. Am uitat*.

    Concluzionând: n-are voie omul să spună ce crede? Eşti comunist? Sau aşa eşti de disperat după useri pe fain?...

    PS: ţi-am răspuns cu aceeaşi monedă pe care o arunci aici.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 November 2011

    Pai s-o lamurim pe bucatele :

    Ce te pişcă pe tine că a decis să nu mai participe la ultima fază şi că a recomandat şi altora să facă la fel?

    Mie chiar mi se rupe. Da' daca tu te asezi in fata unui restaurant cu o pancarta pe burta ca "AICI SE VIND COPIII MICI FRIPTI!!!" si urlii si faci scandal, mnoa, nu vad de ce te-ai astepta sa primesti o supa gratis de la restaurantul ala. E mai probabil sa cheme politia. Nu pentru ca au ceva cu tine anume, ci pentru ca pari sa ai nevoie de ajutor de specialitate, si la ei in societate asa se procedeaza : te duc aia la doctor, vede doctoru' ce pastile ai nevoie, te reintegrezi cit si cum poti.

    Deci sa nu intoarcem problema cu susul in jos : dementii-s dementi, negustorii-s negustori, fiecare cu felia lui din realitatea sociala.

    faptul că scrii în mod repetat mai sus cum ai dat tu din umeri a indiferenţă când de fapt i-ai dau un pumn în cap pe fain (unde acum e pe minus la karmă şi nu mai poate comenta) şi i-ai dedicat aici un articol în care-o descrii ca fiind proastă.

    Mnoa, hai sa vedem cu date concrete, ca altfel vorbim aiurea :

    12 Octombrie 2011 (acum 29 de zile) : se anunta concursul.
    12 Octombrie 2011 (acum tot 29 de zile) : fata isi anunta participarea.
    20 Octombrie 2011 (acum 21 de zile) : se anunta lista cu lucrarile inscrise in concurs.
    20 Octombrie 2011 (acum tot 21 de zile) : fata anunta ca "nu doreste sa strice nimic", dar ca nu va participa la notare.
    .
    .
    . Interval folosit de mine pentru a ridica din umeri si de zisa proasta pentru a incerca sa
    . convinga oameni sa nu participe. Oamenii imi mai aratau mie din alea, eu mai ridicam din
    . umeri. Cred ca intelegi ideea.
    .
    .
    22 Octombrie 2011 (acum 19 zile) : se anunta rezultatele.
    .
    .
    . Interval folosit de mine pentru a ridica din umeri, si de zisa proasta pentru a-si linge ranile.
    .
    .
    4 Noiembrie 2011 (acum 5 zile) : zisa proasta sfirseste de lins ranile, si demonstreaza ca nu a invatat nimic din asta. Eu o trimit la plimbare.

    Mnoa, e oarecum dubios sa vii dupa cinci zile si s-o dai ca si cum n-ar fi existat o luna de istorie, ma-ntelegi cum zic ?

    Eu când am intrat pe fain, acum câteva luni, reţin că tu o aprobai. Miţa în sus, Miţa în jos, link-uri pe fain, link-uri pe trilema, Miţa are dreptate. De cât timp are Miţa cont pe fain şi de cât timp are Miţa dreptate? Bun, deci o aprobi atâta vreme de timp şi după asta în momentul în care nu-i de acord cu ce faci, bursc, realizezi că-i o proastă? Păi ştii ceva? Tu eşti mai prost. Că nu ţi-ai dat seama. Adică ai avut atâta timp ca să-ţi dai seama şi nu ţi-ai dat. Eşti prostu’ proştilor.

    Gresala pe care-o comiti in rationamentul asta este ca ai impresia ca eu dau dreptate persoanelor. Mi se rupe mie de persoane, ceva mai accentuat decit aluia cu "mi-e prieten Platon". Mie nu mi-e prieten Platon, si deci : daca iti dau dreptate azi nu te baza pe faptul ca-ti voi da dreptate si miine, indiferent ce prostii mai faci, doar din simpla consecventa.

    Deci articolul ăsta-i o mizerie. Apropo, dacă nu mă înşel, nu-i cumva Miţa-i pe primul loc cu blogvista în topul tău de bloguri? Păi aşa de hilar e topul tău de-a ajuns să pună ultimele 3-4 luni consecutiv o proastă pe primul loc?

    Acelasi reflex servil la lucru si-aici ca si-n paragraful precedent. Topul e facut dupa niste criterii. Acele criterii decid. Faptu' ca-i o proasta sau nu-i o proasta aia de pe locu' 1 nu schimba nimic.

    Zic ca aceasta discutie ar putea sa fie o buna ocazie pentru tine ca sa inveti niste lucruri de natura civilizarii, in sensul renuntarii la giubea si adaptarii la costumatia occidentala. Sper ca vei profita de ea.

  14. Mie chiar mi se rupe. Da’ daca tu te asezi in fata unui restaurant cu o pancarta pe burta ca “AICI SE VIND COPIII MICI FRIPTI!!!” si urlii si faci scandal, mnoa, nu vad de ce te-ai astepta sa primesti o supa gratis de la restaurantul ala. E mai probabil sa cheme politia.

    Comparaţia nu ţine. Dacă lucrezi în acel restaurant poţi să pui la îndoială managementul prost. Miţa nu era chiar un outsider care-a venit c-o pancartă. Exact aici e chiţibuşul, în faptul că sistemul acceptă sau nu critici. Iar dacă cumva pe caz concret a greşit atunci a suportat consecinţele, respectiv descalificarea din concurs.

    Interval folosit de mine pentru a ridica din umeri, si de zisa proasta pentru a-si linge ranile.

    În primul rând de unde ştii care sunt motivaţiile ei pentru a nu mai comenta pe fain în acea perioadă? Apoi, principiul pe care mergi tu aici este: eu am întotdeauna dreptate iar cine gândeşte o dată altfel decât mine este prost.

    zisa proasta sfirseste de lins ranile, si demonstreaza ca nu a invatat nimic din asta

    Ba io cred că demonstează că ţi-a citit articolul Marota Bunului Simţ scris recent.

    Gresala pe care-o comiti in rationamentul asta este ca ai impresia ca eu dau dreptate persoanelor.

    Nu e nici o greşeală. E doar o gândire mai lentă din partea ta. Dacă tu o numeşti în acest articol "proastă" nedându-i dreptate la respectiva fază, în acelaşi mod ai numit-o, direct sau indirect, inteligentă atâta timp, dându-i dreptate. Pentru că dacă o dată n-are dreptate şi tu concluzionezi că e proastă la fel dacă de 10 ori ai spus că are dreptate i-ai dat explicit sau nu calificativ de "îţi merge mintea".

    Topul e facut dupa niste criterii. Acele criterii decid. Faptu’ ca-i o proasta sau nu-i o proasta aia de pe locu’ 1 nu schimba nimic.

    Păi nu schimbă nimic în afară dar dacă ai gândi ar putea să schimbe ceva în capul tău. Respectiv poate ţi-ai da seama că ar fi cazul să modifici acele criterii care stau la baza topului, că ceva nu-i cuşer acolo să pună pe primul loc ditamai proasta luni la rând.

    Zic ca aceasta discutie ar putea sa fie o buna ocazie pentru tine ca sa inveti niste lucruri de natura civilizarii, in sensul renuntarii la giubea si adaptarii la costumatia occidentala. Sper ca vei profita de ea

    Adică să înjur rafinat, în franceză, ca tine?

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 November 2011

    #1 : De fapt, fals : daca lucrezi in acel restaurant nu poti pune la indoiala managementul prost. Tocmai de-aia e el seful tau, ca sa te judece el pe tine. Tu nu ai caderea sa il judeci pe el. A fi angajat intr-un restaurant vine la pachet cu recunoasterea explicita a superioritatii intelectuale in primul rind, da' si practice, a sefului tau. Vezi in principal articolul despre respect in practica ca e instructiv pe tema asta. Singurii care pot judeca managementul sunt proprietarii. Muncitorii nu sunt proprietari, si imi displace confuzia asta cu parfum de prolecultism comunist.

    #2 : Nu ma intereseaza motivatiile ei cum nu ma intereseaza motivatiile nimanui. Eu ti-am aratat niste fapte. Procese de constiinta poti sa-mi faci mie cum poti sa-i faci ei cum poti sa faci oricui, da' nici aia nu ma intereseaza.

    #3 : N-am inteles, zi si tu mai explicit.

    #4 : Instructiv pe tema asta ar putea fi si http://trilema.com/2010/nu-exista-prosti-online/ Mi se pare ca daca inteligenta e recuperabila intru prostie (facind greseli pe care nu le recunoastem) e posibil sa fie si prostia recuperabila intru inteligenta (recunoscind ce greseli am facut). Solutie corecta care de altfel e si indicata, proastei, in comentariul cu care a fost trimisa la plimbare. Faptul ca ea-i fudula in prostia ei si nu stie cind e cazul sa se puna in genunchi e fix problema-i, ca pe mine continua sa nu ma intereseze.

    #5 : Da' de ce sa nu fie kosher, n-am inteles, doara nu-i top de inteligenta ?!

    #6 : Fie si-atit, daca atit se poate.

  16. Auzi Popescule, i-a baga si tu un audio dasta

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 November 2011

    Da' mi se pare ca io m-am exprimat in scris in acest sens. Dat fiind ca eu am fata de cetateanu' respectiv avantajul alfabetizarii.

  18. Nai sange in pula daca nu inchizi fainu pe o zi, sa vedem ce pula mea mai comenteaza astia.
    Bai acestia, da e forumu lu ma-ta si a lu tactu?

    Parca a mai fost discutia asta odata, ca asa tin minte.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 November 2011

    Faptu' c-a mai fost nu-i nimic, sa vezi tu ca va mai fi.

  20. am un steag la nume, ce reprezinta ca nu mai stiu unde e articolu ala

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 November 2011

    http://trilema.com/2011/se-dau-insigne/

  22. Treaba ta. Vorba lui cipslim, îi jucăria ta. Cum ţi-i gestiona-o aşa îi şi avea-o.

    Rămâne totuşi aiurea ieşirea la TV şi bălăcărirea angajatului pe care tocmai l-ai dat afară din acel restaurant... Eu te văd ca un om slab în urma acestui lucru, un om care are nevoie să-şi justifice acţiunile faţă de subalternii săi. Care nici măcar n-ar trebui să-ţi fie subalterni ci prieteni.

    Cam asta ţi-am imputat mai sus. În rest, au revoir.

  23. Eu vreau aia de 10k. Insigna.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 November 2011

    @Eldur Bre, oamenii-s prieteni cit timp se comporta prieteneste. Aia care vin cu cacaturi dupa care o dau pe "prietenie" sunt cel mult mirlani. Cel mult mirlani.

    Chiar cred c-am discutat chestia asta mai mult decit merita.

    @Freud Pai baga mare.

  25. pletzalcoatl`s avatar
    25
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 11 December 2011

    Tot e mai bine decît să ai de-a face cu vreun mitocan fără veleităţi şi fără fasoane. Dar iată că, dintr-odată, strecurat în lumea ta, insul de care vorbim o ia razna. Crede că e la locul lui, cînd în realitate tocmai asta e problema: nu mai e la locul lui. Se ia drept altcineva, începe să-şi atribuie virtuţi şi îndreptăţiri fantasmagorice şi, pe nepusă masă, se obrăzniceşte. Dacă e, în adîncurile fiinţei lui, cuviincios, va găsi puterea – într-un moment de luciditate – să-şi ceară scuze. Dacă nu, se va institui în victimă ofensată. Şi îşi va continua alergarea bezmetică prin pustiul imaginii sale false despre sine.
    http://dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/note-stari-zile-31

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 December 2011

    Intocmai.

  1. [...] oarecari indoieli in auditoriu, mai ales in acele parti din auditoriu care nu disting prea bine intre prosti si prostii, incarcati cum se gasesc de grele angarale intelectual-sufletesti in a caror discutie&diesctie [...]

  2. [...] 4 Noiembrie 2011 este banat pentru a doua oara un utilizator pentru cocosism in forma agravata, ceea ce duce [...]

  3. [...] Nu-s de vina eu ca stiu dinainte viitorul prostilor. Asa-i tocmita lumea asta, ca daca ai mai multa experienta decit grebla sa iti poti inchipui cam ce iese din orice incercare de-a calca pe grebla. Si daca se intimpla ca unu-ti face observatie ca-i strici grebla cu capul tau de prost, nimic nu te impiedica sa-ti ceri scuze si sa nu mai faci alta data. Nu e chiar asa de greu. [...]

  4. [...] minciuni se gasesc, aia sa fie problema. Socialistul pur si simplu trece la urmatoarea. N-are de ce sa-si ceara iertare macar, nu percepe nici o nevoie sa make ammends cum zice englezu', sa indrepte lucrurile. El e aici la [...]

  5. [...] eventual la audienta teoretica a televiziunilor. In practica si-n lumea reala insa nu ajuta. Sigur, ar mai exista o alternativa. Din pacate e un pod prea misterios in indepartarea lui ca sa ajute pe [...]

  6. [...] Dupa care daca-i intrebi de ce nu au recunoscut ca le-a dat casul unu' care cica n-avea experienta, si respectiv le-a si zis ca li-l va da, si cum anume si de ce anume dinainte vor descoperi brusc ca problema aici e ca-i ala un om rau, si respectiv i-au futut ei femeia. Ca ei mai nou chiar si fut. Femei. Ce va uitati asa neincrezatori ? Da' totusi, ma bobita ma... unde-i articolu' ala in care explici ce-ai facut tu gresit si ce-ai invatat tu de la mine, mai prost si mai putin experimentat decit mine fiind tu, tot asa cum superior eu tie fiind eu ? Ha ? E chiar asa de greu ? [...]

  7. [...] contrazisa cu brio in practica. Motivul pentru care prostul mediu se incapatineaza cu atita ardoare sa nu recunoasca c-o gresit e tocmai asta : in modelul din capul lui faptul c-a gresit nu-l face doar ceva mai putin credibil, [...]

  8. [...] incheiat nu pot sa inchei decit cu stravechea bai, e chiar atit de greu [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.