Bai, deci m-am indragostit de-un barbat.

Wednesday, 02 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci eram la masa si discutam cu... a, voi sunteti cu sufletu' la gura ca va ginditi ca titlu' are legatura cu articolu' ? Hahaha. Ma tem ca v-am trolat umpic.

Eram la masa cu o amica din Marele Mar si discutam una-alta, ca de exemplu de tarzii cu occupy wallstreet. Ea-i mare feminizda, activista pentru tot soiu' de drepturi si-n rest democrata de-aia inflacarata (flaming liberal, in limba engleza in original) si era foarte indignata pentru ca aparent in cadrul relativ restrins al miscarii revolutionare se petrec diverse abuzuri cum ar fi de exemplu violuri (ma rog, in sensul american al termenului asta poate insemna si ca o ciupesti pe una de lobu' urechii) si violente, pe care insa "colectivul" nu le raporteaza autoritatilor. Cam ca si-n tiganie asa, ceea ce de altfel nici nu-i uimitor.

Eu, cinic cum ma cunoasteti am raspuns ca si care-i problema, lasa-i sa se omoare, pe urma li se face frumos o groapa comuna cu un mic monument si o inscriptie despre cum "Aici zace prima democratie din istoria statelor unite. S-a ridicat acest monument pentru a comemora observatia simpla ca orice comunism sfirseste trist". Iar ea, optimista cum se gaseste o zis ca mai bine-ar fi sa le dea undeva ceva pamint, sa traiasca acolo de capu' lor. Ceea ce m-o amuzat, si-am zis ca da, intr-adevar, sa li se faca o rezervatie indiana. S-a ris, la faza asta, da' s-or gasit si adepti ai ideii, ca adica, liberi de legile federale (ca indienii-n rezervatie isi fac legi singuri), scl.

Eu observind ca problema o ia intr-o directie neprevazuta am precizat ca nu s-ar putea niciodata asa ceva, si i-am intrebat pe prezenti daca stiu de ce ? Si ei ca mnoa, declara aia ceva razbel sau ceva. Dar nu. Nu asta este problema. Ci : a doua zi dupa ce timpitii primesc voie de la stapinire sa-si faca un stat doar al lor in care sa se descurce singuri, se vor infiinta cu jalba-n protap si oamenii bogati. Sa-si faca si ei stat singuri. Care stat al oamenilor bogati va deveni, fara impozite si fara idioti, cel mai prosper loc din lume intr-un an de zile sau cam asa.

Si-aici m-am pierdut in reverie, va inchipuiti voi ce frumos ar fi ? Un loc binecuvintat populat de barbati la costum si pizde-n pizda goala (eventual cu cite-o zgarda eleganta la git)... eheeei...

Ca sa ma provoace si cu rea intentie mi s-a pus imediat de catre audienta ostila bunastarii publice intrebarea ca "de orice virsta ?". Adica, sigur ca fete de saispce, douajisase, hai si vreo treizeci ar merge, da' daca ajung aceleasi de saizeci de ani, ori de saptescinci ? Tot in pizda goala, cu bentita la git ? Sau ce facem, le organizam o mare petrecere cu ocazia implinirii frumoasei virste de treizeci de ani cu care ocazie le si taiem gitu' (nu ca nu s-ar gasi tipe complet dispuse la aceasta intelegere) ?

Raspunsul este evident ca... depinde. Adica, o sclava competenta si dedicata pot vedea in principiu la orice virsta-n echipamentul specific starii ei. Dar pe de alta parte inadecvari profunde, care-s perfect tolerabile la virsta adolescentei, cind e suficient sa pari ca lucrezi ca sa se considere ca bine, lucrezi (sau ma rog, inveti, mergi la scoala, ce mai faci tu) nu mai sunt tolerabile cu trecerea timpului. La patruzeci de ani nu mai poti mima sclavia prin simplul fapt ca dai jos textila si porti la git nustiuce, cum puteai la douazeci.

Ceea ce ne duce evident la concluzia ca lumea ideala nu-i adecvata tuturor : unii barbati nu se simt confortabil in costum, aflu. Unele femei nu se simt confortabil in genunchi, se pare. Adevaru-i ca unora dintre barbati nici nu le este adecvat costumul : lor le sade bine-n blugi, in tricou, in spiehoseni de-aia reflectorizanti de la Retim, pe scurt, si ca sa citam niste clasici in viata : sunt atitea meserii frumoase, incearca-le pe toate. Iar unora dintre femei nu le este adecvata sclavia, ele au a-si duce cumva crucea propriei independente, mai la vale, mai la deal, dupa cum le-o fi drumul.

Dar mai frate... noi restu'... vai ce viata frumoasa avem. Tre' neaparat sa ne facem rezervatie, ascultati ce va zic.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Draghe elistizto, dar s-au inventat deja rezervații pentru bărbați la costum inter-îndrăgostiți: alege orice clădire de sticlă și metal de prin centrele comerciale (Wall Street, ca să pomenim și pe dracu), și simte-te ca acasă. La fel cum există locuri și pentru cei în blugi, tricouri și șpielhozeni: restul lumii.

    Stop hatin, biaci.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 November 2011

    Io astept cu drag momentu' cind punem niste impozite pe "restul lumii", sa plateasca macar spalatu' geamurilor la Wall Street din munca lor sau ma rog, ce fac ei acolo-n blugi. Sa le poci spune ca sa stop hatin', nu de altceva. Da' deocamdata, dat fiind ca tata lumea traieste din produsele muncii alora zece sau douaji de mii de tipi la costum, as zice ca ie cazu' de mucles bambarra : it's my party an' I hate if i want to.

  3. Eu aș zice că restul lumii trăiește de pe urma unor alți hipioți în șpielhozeni de prin Silicon Valley. Și că fără blugiștii ăștia, costumații de pe Wall Street, a căror singură utilitate e să se joace un fel de Dungeons and Dragons cu niște lichidități mai mult sau mai puțin inventate, ar fi rămas și ei la nivel de șpielhozeni. Și poate or fi fost mai fericiți. Doar zic.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 November 2011

    Eu zic ca nu stii cine-i Fred Quimby. Vezi aici : http://trilema.com/2009/recunoasterea-meritelor/

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.