Are you a muslim ?

Friday, 13 May, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pentru nevoile altui articol ma apuc sa va spun aici o istorie, ca-i prea lunga si nu incape acolo.

Parte din calatoria mea pe continentul american a constat dintr-o calatorie cu autobuzul, pornind din Boston (care-i hapt in nordul extrem al coastei de est) si trecind prin douazeci de state (Massachusetts, Connecticut, New York, New Jersey, Delaware, Maryland, DC, Virginia, North Carolina, South Carolina, Georgia, Alabama, Mississippi, Louisiana, Arkansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, mnoa, 18). Am cumparat un permis de doua luni pe Greyhound, care-i ca un fel de Atlassib si-am mers din oras in oras, povestind cu oameni, tragind la hotel cind ne-ajunsese calatoria ori ne interesa orasul, am facut cinci mii de mile in vreo cincizeci de zile ajungind sa cunosc Statele Unite mai in profunzime si mai complet decit majoritatea americanilor. Si nu vorbim aici de massa.

Si, ca sa ne intelegem, odata ce-am trecut prin Nuevo Laredo in Mexic am facut exact aceeasi chestie pina in Guatemala, tot in vreo luna si jumatate sau doua, vazind iarasi vreo duzina de state si asa mai departe. Dar sa revenim la istorie.

Undeva prin Virginia daca bine retin s-au suit alaturi de noi in autobuz vreo 8 tipi. Negri. Mari, modelul pentru munca-n agricultura, o suta si de kilograme, echipati cu niste lopeti in loc de miini c-ar fi fost capabili daca-si puneau mintea sa rastoarne autobuzul. Din nefericire, mecanismul ala din cutiuta nu prea tinuse pasul, nu-s convins c-aveau 14 ani la cap.

Eu m-am asezat linga seful lor, care era putin mai avansat asa, poate chiar atinsese 16 anisori in cei douazeci si ceva de vietuire. Hapt in fundul autobuzului. Fata s-a asezat vis a vis, peste culoar. Toate locurile din spate ocupate de trupa de copchii de gimnaziu pierduti in trupuri de adulti rascopti deja de soare si vint, excitati de neprevazutul situatiei si de fantasticul calatoriei si asa mai departe. Giddy as fuck, cum s-ar zice-n limba lor.

Tipul de linga mine ma tot masoara si-ntr-un final vrea sa stie de unde sunt. Din Romania. Vrea sa stie daca-s musulman. Vedeti voi, sa fii musulman acolo la ei, in america profunda unde traiesc negrii si oameni saraci... sa fii musulman e o chestie mare si astazi, era cu atit mai mare prin 2006. Bloods si crips sunt neglijabili in raport cu tipii care bubuie avioane-n cladirile "omului alb", si parindu-li-se lor ca-s putin cam prea infipt pentru cit is de subtirel, si cam neras in mod suspicios (ca eram, chiar atunci), le-a dat cu musulman. Stabilim intrucitva ca nu, nu-s musulman, da' nu pot zice ca m-au chiar crezut. Sau, ca sa va transcriu din scrisoarea trimisa atunci si pe baza careia va istorisesc istoria astazi,

Technically, 95% of Romanians are eastern orthodox, but I really don't give a shit. Explain this in five words or less to people who don't know what a schism is. Didn't think so. I imagine they just thought I'm lieing about it. Devious fuckers, these muslims.

Asa ca... now it's on, cum se zice, tre' sa ma impresioneze. Tre' sa ma impresioneze cel putin la fel de mult precit i-am impresionat si eu pe ei. Trebuie (vedeti Levi-Strauss). Asa ca repede iese la lumina ps2-ul pe care si l-au luat cu dinsii, si-si gaseste drum in mina sefului de trib care si ma tot pindeste cu coada ochiului, sunt atent la el ? Omoara chestii!!!

Dintr-o pura intimplare noi avem un laptop (da, cel pe care-l reparam cu bricheta intr-o camera de hotel din Laredo, MX), il caram cu noi special pentru a juca Heroes 3 pe autobuze, optiunea de hotseat functioneaza perfect in context. Asa ca-i 30-love pentru Al-Quaeda deja.

Situatia devenind disperata, infanteria din spate incepe sa se manifeste zgomotos si vulgar!!! Chestie care mie unul imi convine chiar de minune, dat fiind ca intotdeauna mi-am dorit sa constat pe viu cam ce se intimpla daca expui un autobuz plin de cetateni americani seriosi, pasnici si iubitori de lege unui grup de-asta mai anarhic asa. Vulgaritate, o oroarea ororilor!!!

Ceva pustan cam albinos si cam uscativ, asezat vreo trei locuri in fata se intoarce si zice ceva, nu mai retin ce, prostii de-ale unui pustan albinos. Apeluri la cei sapte ani de-acasa, fara indoiala. Chestia il face evident tinta ostilitatilor care-si cautau anterior tinta.

Si de-aici incolo devine amuzant. Toata lumea se transforma in sticla. Stiti momentul ala din clasa a 6-a cind profesorul cere temele la control si jumatate din clasa n-o facut-o ? Ca rezultat toata lumea sta foarte linistita, foarte teapana-n scaune cu privirea fix inainte. Asa, brusc, le-o venit lor. Chestia ma amuza pina la a-mi smulge cite-o chicoteala. Clar, sunt neaparat un terorist musulman, deduce restul de vacute pasnice si iubitoare de lege si ordine.

Mnu. Nu chiar. Se intimpla ca mi-am petrecut niste ani folosind grupuri de retardati de-astia pentru... sa zicem pentru ceva scopuri mai lucrative si-n moduri ceva mai organizate. E o coincidenta. Intreb fata daca are chef sa mergem la inchisoare noaptea asta. Ea zice "haida". Ma rog, de fapt zice-n engleza "sure", da' cum sa va traduc, ca romancele care zic "sigur" zic de fapt "siiiiigur". Baetii nu pot sa-si creada simturilor. Bine, skinny fuck. Bine, laptop. Da' pizda, in pizda ma-sii, cine o mai auzit pizda sa zica "sigur" confruntata cu asa oferta romantica ?!

Asa ca-n completa disperare de cauza, tipul cel mai mare din trupa merge la blondu' din fata si-i trage una peste cap. Blondu' zice ca "that wasn't necessary". Te caci pe tine de ris ce dume au americanii cei pasnici si iubitori de lege si ordine in program, asta cu "wasn't necessary" e de baza. De parca nu-i poti fute doua peste ochi din pura placere, tre' neaparat sa fie "necesar". Cind fras e asa ceva necesar ?!

In timp ce eu ma tin cu amindoua miinile sa nu rofl, o negresa in virsta se ia de ei. Stiti chestia aia pe care un nulifer de import care lucreaza pentru Salon si are impresia ca asta-l face mai bun decit nuliferii homebrew care lucreaza pentru mogulii nostri a botezat-o "Scolding of Righteousness" si-o prezinta drept un specific romanesc ? Mnoa, ea exista bine mersi si-n America, cum exista bine mersi si-n Anglia si peste tot unde traiesc oameni primitivi. Ca-i o forma, adecvata unui anume fond.

Tot restul lumii e amplu ranita in cele mai nobile sentimente si profund agresata-n fibra fiintei proprii, de parca doi pustani dindu-si palme e asa o mare chestie. Ei, in State e o mare chestie, nu-s doi pustani dindu-si palme, e un grup terorist asaltind cetatenii. In copilaria noastra chestia asta s-ar fi rezolvat probabil de catre cei implicati. Cum negrul a pornit-o, ceilalti din grup ar fi stat deoparte. E o chestie de baza. Si de fapt, dat fiind c-ai de vreo trei ori cit celalalt, si se baga in seama aiurea, probabil ca va avea de compensat miine dimineata, sau va pierde fata pentru ca-i un dement care nu se stie controla.

Asta era atunci. Azi, si mai ales in SU, oamenii sunt atit de agitati fie si de posibilitatea teoretica a megacatastrofei in care doi tineri se tavalesc un pic incit naparat trebuie sa intervina Politia! Ninonino... Si intr-adevar, un politai ne astepta la destinatie. Si pentru ca tre' sa intervina politia, tre' neaparat sa fie o problema de grup. Ce alegeri mai are la dispozitie trupa de negrotei ? Cum poti sa pretinzi respectarea unor idei de baza precum aia cu 1 la 1 cind stim sigur ca va interveni politia ? Nu poti.

Ca rezultat, fiecare tre' sa se transforme-n sticla daca-s trei negri la un loc intr-un autobuz, si sa se uite la mine de parca-mi caut moartea cu luminarea daca-mi duc diamantul din piept si ceasul de aur de la mina si camasile importate si costumele si tot restul la o poveste cu suboamenii. Se intimpla ca eu sunt unul dintre cei mai pro-clase sociale oameni de pe aceasta planeta, si cu toate astea sunt de vreo cincizeci de ori mai capabil sa am interactiuni sanatoase si placute cu pustimea ghetto-urilor decit practic vorbind orice american. American care daca-l intrebi declara ca traieste intr-o societate fara clase si oarba la clasificari de-astea. Ciudat, da ?

Deloc.

Category: La pas prin lume
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

18 Responses

  1. Fuller Eduard`s avatar
    1
    Fuller Eduard 
    Friday, 13 May 2011

    Se declara ca nu au clase sociale, dar cred ca ei pun cel mai mare accent pe asta!

  2. Critic`s avatar
    2
    Critic 
    Friday, 13 May 2011

    ai si cont pe stormfront.org?

    //

    lieing -> lying, wtf.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 13 May 2011

    @Fuller Eduard Depinde, vorbim de ce zice popa sau de ce face popa ?

    @Critic Nu. Ce-i ?

    PS. Dieing cum zici, dyeing ?

  4. dying?

    ding!

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Friday, 13 May 2011

    In the quaint words of the virgin Mari,

    Ÿ can not begÿn to ÿllustrate the ÿmmensÿti of the fuck Ÿ do not gÿve.

  6. Critic`s avatar
    6
    Critic 
    Friday, 13 May 2011

    hai ca a fost buna asta.

  7. pletzalcoatl`s avatar
    7
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Friday, 13 May 2011

    At least they got good drama ..> http://www.stormfront.org/forum/t796013/

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 13 May 2011

    Many years ago I listened to Jared Taylor describe a group of individuals seated around an oaken conference table. The topic of their conversation, "Is the white race worth saving?" I'm no longer certain as to the correct answer.

    I found Stormfront 2 years ago, my very first discussion board. I remember how proud and excited I was to be among true patriots. I obviously had much to learn regarding such patriots. I know them now, and I find myself holding my nose. I'd as soon walk these streets of Tucson among blacks and Mexicans than to be among those who have used this site to their content while offering nothing in return.

    I've now seen the measure of the typical "White Nationalist." Our enemies have nothing to fear.

    Right you are, moderately lulzy.

  9. asa is americanii la ei acasa si pe alte meleaguri deasemeni.
    Eu stand intre arabi si vazand americani in vizuft pot sa declar ca sunt cele mai paranoice fiinte posibile. De exemplu la supermarket daca nu merge american express sigur are ceva de a face cu faptul ca scrie "american" pe el. Strang din cur ca sa scape de accent, nu vorbesc cu lumea pe strada... ceva asa de se uita ceilalti unul la altul si zambesc strangand din umeri.

    Americanii sunt de un provincialism macabru.

  10. numa' tu si cu tocvil ce-ati fost asa haiduci, ca ardeleanu' de la poplaca, numa' ca tu n-ai lasat inca volume pline de profetii despre viitoru' natiei de viteji

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Sunday, 15 May 2011

    @cipslim Aproape cit bucurestenii :D

    @f Pai eu is si tinar inca.

  12. Fotbalist`s avatar
    12
    Fotbalist 
    Tuesday, 17 January 2012

    Of cata dreptate! Pacat...

  1. [...] Moment in care v-as spune o poveste. Vedeti aici, cu musulmanul din mine. [...]

  2. [...] Chestia asta m-a tinut cam un an, aproximativ asa. Dupa care ma plictiseam, fratii mei, de eram perfect capabil sa ma sui pe perdele. Asa ca ne-am pornit la drum (chestie despre care am povestit de-un exemplu aici). [...]

  3. [...] drept "boala", hai sa-i convingem pe fraieri ca toti strainii-s inamici, sa stea ca tontii si sa priveasca la niste negri ca si cum ar fi extraterestri si asa mai departe. Stiti ce faceti, ori de cite ori ii ziceti copilului "sa nu discute cu [...]

  4. [...] ceva taranoi prin Virginia [...]

  5. [...] either type in two thirds of the cases, but I'll bet money against 90%. [↩]Which reminds me : I am also muslim, according to US black people on some random bus. [↩]As an aside, I fully expect [...]

  6. [...] but it's nevertheless the fundamental inquiry : black farmhand boys from Alabama wish to know if I'm a muslim, and white castrated boys from the dreamzone wish to know if I'm a sovereign [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.