Un proiect de succes

Wednesday, 26 May, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

adcaptcher_1

Daca sunteti unul dintre nefericitii care inca mai tine codurile de la gainatul respectiv pe site, bucurati-va : toate paginile va sunt redirectate spre chestia de mai sus.

Felicitari. Ati facut o alegere strategica deosebit de inepta, asociindu-va celui mai tampit proiect pe care l-a puit mintea imbacsita a "antreprenorilor" online romani in tot anul 2009. Ca bonus, ati si perseverat in gresala dincolo de punctul in care oamenii normali, supusi greselii cum se gasesc, s-au supus si corectarii ei. Aceste abilitati deosebite va recomanda pentru un frumos viitor de degeabist prin online.

Mai tineti minte ce frumos se lansase , apropo ? Cate valuri faceau degeabistii de serviciu, mari mancatori de material maro ?

adcaptcher_2

Cate lucruri fantastice promitea, 200 de milioane de euro minim in 3 ani, este ? Si cum au trecut 6 luni si uite ca din alea 200 de milioane nu s-au gasit 7 euro pentru platit domeniul. Si uite cum mancatorii nu simt nevoia sa zica, "da, ba, am lansat cu pompa un proiect de cacat. Din nou." Ascundem frumos sub pres, lumea oricum a uitat, noi suntem tot experti, si maine lansam iara ceva. Dupa bloguri, cu Dragos Stanca. FTW, cu Bogdan Voicu. Pranzul din olita, cu nu mai retin cine.

Incredibil, pana la urma, cat de mult conteaza parerea pareristilor, si cat de putin atarna sase luni de zile. Este ?

Category: 3 ani experienta
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. why romanian online project fails??

    Pentru ca gloata de acolo de sus ce detine monopolul, le are cu furatul ideilor dar cu pusul in practica e mai greu.....

    Iti mai trebuie si cap pentru unele...nu doar un desenator de site :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 26 May 2010

    Ahahaha "Why romanian online project fails ?!?!? Someone set us up the bomb!!!1"

    Eleventy

  3. Eu zic ca unul pe al carui site intri si te intimpina un text cum ca ``internet explorer sucks, use mozilla instead`` si care da numeroase gherle la validatorul w3c org n-ar trebui sa vorbeasca de altii.
    Zic si io, nu dau cu parul.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 26 May 2010

    Iote ca vorbeste.

    Disputa despre care-s criteriile e nucleul galcevii de la inceputuri, si pozitia mea n-o fost niciodata c-ar fi acceptabila formalizarea. Poti tu veni cu ce patalamale poftesti, cu alte cuvinte, nu te-ajuta si tot ai s-o musti, cam asta-i ideea.

  5. Tu cu cine si DESPRE CE vorbesti aici ? Ca ai uitat sa pui un @ !
    Banuiesc ca e vorba despre ce am zis eu.
    Trilema se vede bine si in IE si in alte browsere, deci se poate.
    Dar mai vine cite unul, ia in brate o idee si se straduieste sa ti-o bage pe gat. Vreun super-designer din cei care au facut polimedia s-a gandit el in creierii capului: hai sa ii determin pe astia sa creada CE CRED SI EU.
    Si a exploatat toate subtilitatile de care a fost in stare ca sa creeze aceasta falsa impresie. Am mai vazut din astia, destui chiar. Asta nu inseamna ca n-au supt-o intr-un final. Si asta din cauza unui adevar fundamental:
    ORICE SITE CONSTRUIT DUPA TOATE REGULILE ARTEI SE VEDE BINE CU ORICE BROWSER.
    Gata, ca sunt off-topic, dar ma enerveaza la culme partizanatul asta.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Lol ?

    Deci mei, ce te roade pe tine root-ul, ca n-am priceput ?

  7. Nu ma roade root-ul, ma roade ca exista pe lumea asta tipi care stramba oglinzile numai ca sa se vada cum vor ei.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 May 2010

    Adica ?

  9. Adica polimedia. us este IN MOD INTENTIONAT proiectat gresit astfel incit sa se vada bine in Mozilla si prost in alte browsere. E vreunul fixat pe idee si se straduieste sa o bage si in capul altora.
    Da, zice bine acolo: pacat de internet ! Pacat ca exista pe internet asemenea oameni !

    Si fiindca mi-e clar ca nimic nu ti-e clar, tu fiind utilizator de Mozilla: mergi la un cunoscut care are Windows si IE8 si incearca sa intri pe polimedia. Abia atunci vei intelege ce spun eu aici.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 May 2010

    Da' poate ca pe mine chiar nu ma intereseaza sa vad lumea prin Windows is IE 8. E interzis ?

  11. A, nu, ca nu eu iau injuraturile. Au si ei dreptul sa vada. Aia care te injura.

  1. [...] putrid numit AdCaptcher nu este nici macar o "companie", lasa publica. E un prapadit de proiect online, gandit cu curu' ala [...]

  2. [...] impreuna cu niste prieteni de-ai lui si-au facut o casuta de paie in jurul unei idei deosebit de proaste, implementate deosebit de prost. Lupul cel rau (nu-i dau link, ca daca cititi mi se pare ca n-aveti [...]

  3. [...] gindesc ca stiti cam ce parere am eu despre mizeria aia care refuza sa moara zisa AdCaptcher. Iara daca nu stiti e probabil sa va puteti usor inchipui. Ascultati-va inima, ca-i probabil sa [...]

  4. [...] ceva plugin istet de distrus comentariile, cum ar fi de exemplu disqus ? Sau poate ceva gen adcaptcher ? Pai de-aia, draga. Scoate-le, lumea nu comenteaza pe blogurile idiotilor, si numai un idiot ar [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.