Subofiterii fata cu Buscu

Tuesday, 27 July, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

subofiterii_si_buscu

Cu linie dreapta bicarbonatul de sodiu si cu linie curba sarea de lamaie, ca sa fie clar cum se produc bulbucii.

Raman bineinteles cateva intrebari. Cu liniuta, de la capat :

    - Este asta modul oarecum subtil ales de Doru Buscu pentru a se destainui, in fata cititorilor fideli (printre care s-au inflitrat si cititori oarecum fideli, sau chiar deloc fideli), ca n-o fost in stare sa treaca intre gradati, ramanand sa-si duca zilele ca subofiter pana-n ziua de astazi ? Da-o-n fras mai Buscule, daca pana si io am fost in stare sa ajung locotenent-colonel...
    - Cam cate cafele a baut si cam cat somn a prins cetateanul demilitarizat Buscu Doru, de la anuntarea ultimului succes online al marelui expert in succese online, Dobitoc Stanca ?
    - Ce este de fapt "cu totul altele", cifrele, sau semnificatia lor ? Caz doar n-o fi si-si, sa descoperim uimiti ca de fapt nu doar ca nu da faliment, ci da chiar si mici+bere la tot cartieru' ? Hmm ?

In loc de concluzie, o observatie : rau faci ca te iei dupa talambul ala falcos, ramas mental inca la stadiul de baiat de mingi prin redactia de la Cluj. Metoda asta cu acopera si fugi, eu n-am lucrat de fapt niciodata la Business Standard, nici vorba ca l-am ingropat, nu eu am fost responsabil pentru deciziile ce-au nenorocit cam singurul ziar ce facea bani in Romania etc etc nu prea tin. Sau ma rog, tin la subofiteri, da' sincer acuma, daca tu subofiteri vrei sa convingi la ce te mai chinui cu cuvantul scris ?

Hai, liber la deontologie, suna cu mult - dar cu mult - mai credibila in gura falitilor. Asa, ca tine, ca Stanca, ca Vantu, spuma tarii, ce mai. Baieti destepti, mult deasupra "subofiterilor".

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

9 Responses

  1. aia de la cap limpede i-au corectat textul, ca el scrisese bine in original :D

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 27 July 2010

    Tot ce se-i posibil.

    Asa ceva ?

  3. Asa, ceva.

  4. cap limpede lol, acu faci crowd-sourcing si corectezi daca observa cititorii, gen

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 July 2010

    Sau nici atunci, ca tot gresit e scris.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 21 June 2011

    Si uite ca a trecut un an. Ce zice acelasi Doru Buscu azi ?

    Am întors situaţia pe toate feţele şi nicăieri n-am găsit sens. Am s-o mai întorc o dată, acum. Să presupunem, deci, că Dan Adamescu nu îndeplineşte o comandă politică şi că vrea pur şi simplu să investească în media. Bun, dar în media el a mai investit. A luat România liberă pe vremea cînd acest ziar conta în audienţă şi credibilitate şi a făcut-o praf. Azi, ziarul execută în văzul lumii pupături pe lenjeria intimă a PDL şi îşi falsifică în mod ruşinos cifrele de vînzări. Programul de relansare a cotidianului, care a ajuns la 27 de redactori, conţine, în principal, măsuri de restructurare a personalului.

    Da, veţi zice, dar omul face afaceri. Vînează oportunităţi. Cumpără, adică, în vremuri grele, la preţuri mici, pentru a putea creşte şi revinde cu profit peste ani. Hai să-l credem. Atît că preţurile mici cu care şi-a propus să cumpere marca Academia Caţavencu sînt astronomice. Ele arată ori o profundă necunoaştere a realităţii din piaţă, ori – în ipoteza că politica e exclusă – un stadiu îngrijorător de masochism.

    Ce putere incredibila are un an in Romania.

  1. [...] timp in lumea reala problemele evolueaza lent dar nerezolvabil, Buscu se lupta cu "subofiterii" care evalueaza gaura in care se afla pseudo-trustul cu o eroare ca de vreo 10%. Fara sa-l deranjeze [...]

  2. [...] cel mai pur oniric jurnalistii cu vocatie indoielnica si pretentii nejustificabile la Internet ? Un Buscu, un Hillerin, un Plesu, de-astia. Stiti, n-aveti cum sa nu stiti, e perena si eterna preocuparea [...]

  3. [...] din titlu' nu-i a mea (si nici a voastra) ci-i apartine subofiterului de Doru Buscu. A folosit-o el acum vreo doi ani la o ananghie a singurei reviste la care-a facut succes [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.