Sexul anal - aplicatiune

Saturday, 07 August, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Iata ca reluam discutia, dupa cateva ore, nu un an, cum va si promiteam in episodul precedent.

Deci, odata ce intelegem functionarea mecanismelor orgiastice individuale putem trece la a discuta functionarea lor impreuna. Sa incepem, de incalzire, cu sexul normal, ca fiind mai comun e si mai usor de urmarit.

De exemplu, in pozitia misionarului, pe care o stie toata lumea : penisul intra in vagin, loveste in col, il apasa, pubisul barbatului apasa clitorisul femeii, dupa care se retrage, dupa care iarasi de la cap. Logic vorbind, daca penisul este lung e posibil ca miscarea sa se opreasca inainte de-a mai atinge clitorisul. Pe de cealalta parte, daca penisul e scurt si barbatul are dificultati cu precocitatea ejacularii, faptul ca s-ar putea sa nu prea ajunga la col ii da macar un minut-doua bonus. Ei, raspundeti acum de ce aceasta pozitie e preferata de majoritatea plicticosilor ? A, pentru ca permite "mangaieri reciproce" si privitul in ochi. Bien sur.

De alt exemplu, pozitia zisa a caprei, cu femeia in genunchi. Penisul intra in vagin, atinge cu orificiul uretral deschiderea canalului cervical, dupa care aluneca inspre partea ventrala (adica, in prezentarea data, in jos), frecand glandul de cervix. Precum puteti observa, toate pozitiile sexuale sunt de fapt o impachetare externa a unei dinamici interne, si la rigoare cat de preferate sau nepreferate sunt ele e o functie de potrivirea dintre cei doi parteneri, si anume, a organelor lor sexuale. O idee de altfel atat de veche incat nici nu stim sigur cand a aparut (dar stiim sigur ca a aparut in tiganie, in primul rand, si inaintea limbii romane, respectiv a poporului roman, in al doilea rand).

Ei, spre deosebire de sexul normal, sexul anal prezinta niste particularitati anatomice : in primul rand, lipsa "stopului", matul fiind un tub neintrerupt de cativa metri, fara nici un fel de col uterin prezent sa taie elanul exploratorilor ; in al doilea rand curbura. Intestinul are o prima curbura in sus, imediat dupa anus, si o a doua la stanga (stanga subiectiva, dreapta obiectiva daca va priviti partenerul in ochi) imediat dupa rect, trecand in colonul sigmoid. Pe langa acestea, musculatura care asigura inchiderea anusului e mai dezvoltata si mai puternica decat cea de la intrarea in vagin.

Aceste particularitati se traduc in proprietati diferite. De loc de neglijat, durerea, care survine din doua directii : durerea acuta, ca un cutit, care se datoreaza insultarii sfincterelor anale (ca-s doua, unul extern, mai ingust si mai precis, si unul intern, mai larg si mai difuz) si durerea difuza rezultata din insultarea muscularia propria (setul de muschi din peretele intestinal care-i da forma) din zona de trecere din rect inspre colon, pe care penisul o doreste dreapta, dar natura a creat-o curba.

In plus, intestinul este foarte plastic, admitand deformari mecanice impresionante, dar numai cu conditia ca acestea sa aiba loc lent si cu stimulare. In plus, nu este nici lubrifiat de la natura, nici proiectat pentru intromisiune - ceea ce se cunoaste dupa prezenta foldurilor haustrale, care-s inclinate corespunzator unei miscari mereu eferente.

Toate aceste consideratii ezoterice se pot sintetiza in observatia simpla ca

  • a fute in cur nu-i totuna cu a fute in general.

Tot asa cum a conduce trenul nu-i totuna cu a conduce masina. Sigur ca in ambele cazuri un vehicul se misca dupa dorinta conducatorului, dar asta nu inseamna nici ca mecanicul de tren nu mai tre' sa faca scoala de soferi si sa dea examen de carnet, nici ca orice tip cu B-ul, C-ul ori N-ul poate conduce un tren.

Elemente din repertoriul copulativ care fac deliciul fetelor din toate timpurile la o partida de sex normal, si pentru care v-au botezat Barosu', Picamaru' si mai stiu eu cum nu sunt deloc, dar deloc adecvate sexului anal. Atat in medie, cat si la parametrii maximali, miscarea in rect se desfasoara mai incet decat in vagin, si mai delicat. In schimb chestii pe care vaginul s-ar putea sa nu le simta deloc (precum daca va incordati muschii pelvieni, marind brusc volumul penisului cu cateva procente) vor trimite prin intermediul intestinului fiori in tot trupul partenerei. Incercati, de-o curiozitate.

Merita mentionat in trecere ca desi foarte populara pentru incepatori, capra nu-i singura pozitie in care sexul anal se poate practica cu succes. Misionarul, mai ales variantele in care femeia isi sprijina pulpele pe umerii barbatului, sau isi tine genunchii la piept, eventual cu talpile pe pieptul lui functioneaza cel putin la fel de bine (prima mai ales pentru barbati mai experimentati decat femeile, care pot ajusta astfel unghiul optim ; a doua mai ales pentru femei mai experimentate decat barbatii, care pot astfel idem). Daca mai aveti si mobilier la dispozitie (ca de exemplu un butoi), ba chiar chingi, sfori si odgoane limitele devin brusc nelimitate.

In principiu, pentru femeie orgasmul survine in urma stimularii clitorisului, pe care-o poate face cu mana ei daca n-o face barbatul cu mana lui si nu mai sunt prietene prin zona dispuse sa-i dea o limba de ajutor in ceasul nevoii, combinata cu senzatia de "plin" pe care cumva, inexplicabil, intestinul i-o trimite-n valuri-valuri, si, paradoxal, senzatia disperata de gol a vaginului, care n-are, sarmanul, functie in chestie, spre completa lui confuzare, asa ca se zbate si strange-n gol de nebun (daca nu cumva se gasesc ceva prieteni prin zona dispusi sa dea si ei un penis de ajutor in ceasul nevoii, in care caz senzatia de plin si arhiplin poate crea singura mici explozii-n capul bietei fete).

Pe de cealalta parte, pentru barbat orgasmul survine in principal in urma senzatiei sale de stapan absolut al femeii, si alte gadilari de orgoliu pe care pozitia i le aduce. Dialoguri precum "Te doare ?" "Da..." "Si-ti place ?" "Da!" fiind perfect capabile sa-l trimita sa-si caute nasul undeva pe Luna. Sexul anal este deci, precum vedeti, unul dintre putinele cazuri in care barbatul iubeste feminin, adica mai mult cu mintea decat cu organul copulativ. Sa nu neglijam cu totul importanta frecarii coroanei glandului cu intestinul, chiar daca ea nu este prea insemnata, si a apasarii chiar foarte insemnate pe care sfincterul anal o exercita asupra aceluiasi, la extromisiune. Aceasta din urma placere ascunde un mic risc, pentru ca desi va doriti sa va apasati pe sfincter din interior, totusi nu va doriti sa treceti de el - daca ati trecut urmeaza in scurt expulziunea si va trebui sa re-intrati, ceea ce-i si dureros pentru femeie si oarecum neplacut in mijlocul activitatii.

Am lasat la final chestiunea clismei, sau a irigarii. Unele cupluri prefera s-o foloseasca, altele se dispenseaza. Adevarul este ca intestinul, nesfarsit educabil cum se gaseste, invata si se adapteaza cu incantare sexului anal, asa incat o practiciana competenta nu va murdari absolut nimic, si daca-i tanara, sanatoasa si talentata e probabil sa nu murdareasca nici macar prezervativul. Pana la atingerea acestei competente poate fi o idee buna se umpleti rectul partenerei o data sau de doua ori cu un sfert pana intr-o jumatate de litru de apa calduta in care ati dizolvat intre o jumatate si o lingurita de sare, dupa gust. Operatiunea de stricat nu strica oricum, mai curata colonul si stimuleaza peristaltismul intestinal.

Si cu asta cred c-am epuizat cam tot ce-as putea avea de spus in general pe tema. Restul discutiilor - in particular, de la caz la caz, iar pan-atunci, un traditional "sa fiti iubiti", dragilor. Si dragelor, idem.

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Porcul de York`s avatar
    1
    Porcul de York 
    Saturday, 7 August 2010

    si iata cum gandea ea pur
    si fericita de sejur:
    " sub soare toate le indur,
    plimbandu-ma cu sarea-n cur "

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 7 August 2010

    Ahahaha bien trouve!

  3. Ahaaaa ... acum stiu.
    Nu am gasit barbatul care sa iubeasca mai mult cu mintea ...
    Pot sa raman la orale?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Monday, 9 August 2010

    Pai daca poti inseamna ca poti :)

  5. He he de putut putem cu toatele/toţii. Nu în aia sta şpilul.

  6. amalia livia`s avatar
    6
    amalia livia 
    Thursday, 18 November 2010

    Fiecare cu cei place. Sa fi iubit!

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 18 November 2010

    Lol dar mersi. Cei sau cele ? Ca mnoa, in cazul meu is cele.

  8. Genial scris articolul acesta. Felicitari! Imi place la nebunie felul in care te exprimi. De altfel, ceea ce ai scris e si foarte util.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.