Sa ridem cu Grasu'

Tuesday, 07 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Uite c-au trecut aproape doua luni de zile de la hlizeala precedenta si deja s-a strins material de iarasi. Tre' sa marturisesc ca-mi devine drag ghiolbanu' asta, intru pe mizeria aia cu care polueaza internetii cam in fiecare anotimp si am material de ris pentru cam tot anotimpul. E un fel de muratura de prostie, stimat d-l Amuitcea asta.

Cum care Amuitcea ? Hai nu va mai coditi acuma, ca-l cunoasteti. De ce ziceti ca nu-l cunoasteti ? Doara el e celebru. Alister. Ma rog, nu chiar pe bune, da' pe zise este si el. Cum sunt destul de multi, de altfel, blogari ca zic ei, importanti ca zic ei etcetera. Dar sa revenim.

muiarhi-1

Pfoai, ce bine suna, este ? Dar stati, ce se intimpla ?! Usa este deschisa ?! Dar ce avem aici (in afara de un meltean prost de pute) ? Ce avem aici ? Avem un comentariu ?! Dar vai!

muiarhi-2

Am putea concluziona ca tocmai ce ni s-a demonstrat teoria ca dezavantajul de-a fi conceput din laba prin intermediul mustei este ca toata viata tragi la cacat. Da' sa nu jignim musca de si-o dat concursu' la aparitia aparitiei asteia : era beata saraca si nu stia ce face.

Mai bine sa incheiem pe o nota vesela, interogativa. Raspundeti la urmatoarea intrebare : Care este ultimul lucru care ii trece prin cap blogerului Cetin Arhimuicea cind se striveste de parbrizul realitatii ?

    A. Chipul.
    2. Valoarea.
    III. [this space intentionally left blank].

PS. Raspunsuri ca "curu" sunt neaparat gresite : precum bine ne invata fizica cuantica, obiectele de la o anumita massa in sus nu pot fi accelerate.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Daca n-are sybian machine 'geaba dom'le ...

  2. Anonimosu`s avatar
    2
    Anonimosu 
    Tuesday, 7 December 2010

    Adica Symbian?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 December 2010

    @Luka D Adica Venus, vrei tu sa zici ? Sau te iei de onoarea de familist a cetateanului cetaceului ?

    @Anonimosu Buei calculatoristule care esti tu calculatorist cu calculatoare buei.

  4. @Anonimosu http://www.noob.us/sexy/leticia-cline-rides-the-sybian-on-howard-stern/ Symbian auzi la el, dar Java ce are :P

    @Mircea Da' mie imi plac cetaceele, ma rog, nu alea cu dinti ...

  5. Şi cu toate acestea, Mircea, ca şi în ciuda faptului că tocmai ce ne-am certat, Arhi e puţin altfel decât ceilalţi, în bine, zic. Pe cuvânt. Ieri, după înfruntarea de la el, mi-a scris. Şi a fost cât se poate de civilizat, dorind să afle care este problema de reacţionez aşa. Sincer, treaba asta nu o vei găsi la forcepsatul ălalalt, nu ai cum.
    E un exemplu, personal, nu ţin să fie literă de lege, dar este realitatea, aşa cum am trăit-o eu.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 December 2010

    Mei, eu nu neg, nici ca nu pot si nici ca n-as dori asa ceva, ca are omu' momentele lui bune. Io sincer nu ma vad pe post de Marat pe-aici, sa zic io pe cine sa linseze mobu', doamne-pazeste.

    Ca ma iau de momentele proaste ale oamenilor, aia e cu totul alta poveste, nu inseamna acuma ca trebuie aneantizati toti cei ce au momente proaste, defecte, scaderi si alte confuzii.

    In particular, ii inteleg strategia, vrea sa se spele putin, sa se "rebranduiasca" sau cum ii zice, si foarte bine face. Civilizatia nu s-o construit de catre genii si titani, s-o construit de catre hoti ce incercau totusi sa nu fure, de curvari ce incercau sa nu curveasca, de mincinosi ce incercau sa nu minta si de fumatori ce incercau sa nu fumeze, cum ar veni, macar pe cit posibil, macar pe ici pe colo, macar astazi. Sau, in vorbele nemuritoare ale lui Jules, "But I'm trying, Ringo. I'm trying real hard to be the shepherd."

  1. [...] cum v-ati putea astepta, prima categorie-i simtitor mai bine reprezentata, avem un Vali Prostcu, un Cetin Ametcea, un Sebi Birgau si pe linga ei inca jdemii de idioti pe care nu-i mai numim, da' ie plin atit [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.