Risul zilei...

Monday, 18 October, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

... ajunge la noi pe filiera indirecta, via serviciile care-au dat stenograme la tot poporul, de la Sorin Ovidiu Vintu, proprietarul porcusorilor despre care am mai povestit. I-auziti :

D. Stanca: Vroiam să-ţi zic că vrea Bobby să se mai vadă o dată cu tine, dacă poţi.
S.O. Vîntu: Care Bobby?
D. Stanca: Bobby Voicu, ăla cu reţeaua socială.
S.O. Vîntu: Hai să spunem 2 şi jumătate pe Paris ar fi OK?
D. Stanca: Da, da, când vrei tu.
S.O. Vîntu: Dar pe Paris, la mine acasă, nu la birou.
D. Stanca: Bine, OK.
S.O. Vîntu: Că mai am o întâlnire acolo cu un prieten şi mă întâlnesc şi cu el.
D. Stanca: La 2 şi jumătate, da?
S.O. Vîntu: 14.30 fix.
D. Stanca: Bine. Şi, în paranteză fie spus, ca să ştii, noi avem, apropos de răceala socială românească, pe zona asta există Neogen, care e veche şi e liderul, şi noi am lansat "Toţi pentru unul" se cheamă, care acuma mi-au venit rezultatul pe luna trecută, cred că într-o lună îi batem pe Neogen că n-au...
S.O. Vîntu: Măi Dragoş Stanca...
D. Stanca: Nu, zic ca idee.
S.O. Vîntu: Ce-ai tu în cap? Rahat?
D. Stanca: Nu, că sunt de acord să mai facem, nu zic că nu e bine, doar...
S.O. Vîntu: Nu, tu mi-i trimiţi dar eu nu iau nicio decizie. Tu îmi trimiţi nişte...noi avem o strategie, am impresia că în permanenţă ignori care este, de ce mă întâlnesc eu cu labagii ăştia.
D. Stanca: N-am de ce să ignor, pentru că eu ţi-am propus asta.
S.O. Vîntu: Şi atunci? Nu, dar...Măi băiatule, n-am de gând să fac nimic nici cu Zoso, nici cu Bobby Voicu, pot să le dau o şpagă, şi cu asta, basta. Şi trec în regimentele noastre. E o tehnologie de a atrage lumea lângă tine.
D. Stanca: Nu, că Bobby e OK. Nu te fac să-şi pierzi timpul cu tot felul de...
S.O. Vîntu: Poate fi şi un cretin, mă doare fix în fund, nu mă interesează aceşti băieţaşi decât din perspective acelei operaţiuni pe care o facem.
D. Stanca: Bine, deci la 2 jumătate pe Paris.
S.O. Vîntu: Deci n-am de gând să-mi aduc şef pe F5. N-am de gând să aduc şmecheri pe F5, care să-ţi arate ţie ce prost eşti.
D. Stanca: A, mă doare-n cot.
S.O. Vîntu: Pentru că tu, chiar dacă eşti prost, ai trecut la categoria "eşti prostul meu". Am închis subiectele astea. Nu mă mai bate atâta la cap cu prostiile tale!
D. Stanca: Ţi-am zis ca să ştii.
S.O. Vîntu: Nu vreau să fac business cu ăştia, vreau să-i cumpăr. Uite, acum e clar şi pentru Coldea. Eşti mulţumit?
D. Stanca: Eram mulţumit oricum.
S.O. Vîntu: Băi deşteptule, d-aia ţi-i pasez. Ţi-i pasez ţie şi după aia îi temporizăm, le mai dăm un franc acolo, ca să se simtă bine, ne împrietenim.
D. Stanca: Da, OK, bine.
S.O. Vîntu: Că toţi labagii ăştia sunt pentru bani, nu vin de dragul meu sau cred ei în nişte principii generoase. Vor pace pe pământ. Vor bani!
D. Stanca: Bine, hai, nu mă mai certa atât.
S.O. Vîntu: Nu, dar chiar mă irit cu toate prostiile. Habar n-am ce ai tu în divizia aia, mă doare-n cot ce faci tu acolo, eu cumpăr nişte oameni pentru proiectul meu personal.
D. Stanca: Bine, gata, gata, pa, pa.
S.O. Vîntu: La revedere.

Mnoa mai baieti, spuneti-mi ca-s curios, uite e o experienta pe care eu unul n-am trait-o niciodata si dupa toate probabilitatile nici n-am sa ajung s-o traiesc. Cum este deci sa fii sclavul unuia care nu da doua parale pe fundul tau ?

Zi mei Bobita, relevantu' si importantu' mamii, te-ai pensat si te-ai machiat inainte sa mergi sa-l satisfaci pe domnu' Vintu' ? Cit ai stat in oglinda prima oara ? Te-ai epilat, pentru a doua oara ? Normal sau brazilian ?

Zi mai Dragos, cum e sa-ti spuna si Vintu, de la obraz, tot ce ti-am spus si eu, asa umpic mai demult ? Te simti mai implinit daca vine de la el ? Plingi noaptea pina te fura somnu' ca uite si Sorin Ovidiu Vintu are tot opinia lui Mircea Popescu despre tine ? Daca se descopera ca l-am influentat io ce te faci, te omori ?

De Petcu nici n-are rost sa ma apuc, ce sa zic, el e deja cit galeata, probabil ca s-o invatat si-i face placere, azi miine il vedem cu silicoane.

Ziceti mai dragilor, cum e sa nu fii nimeni si sa nu contezi, da' deloc ?

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

46 Responses

  1. si eu am lasat un coment pe fain pe tema asta. c/p sau link?

  2. http://polimedia.us/fain/societate/de-ce-nu-se-iau-m-suri-dure-n-rom-nia-zoso-ro/#c20038

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 October 2010

    Arata dialogul pentru motivul simplu ca tocmai ce intrase postarea asta cu vreo 10-15 minute inainte si asa s-o gindit el ca se apara cel mai bine.

    In principiu e corect, doar ca in situatia data deja nu mai prea are ce apara, oricum se stie cine-i si cu ce se ocupa el.

  4. pletzalcoatl`s avatar
    4
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 18 October 2010

    Bobby Voicu-i pentru noi Sorin Rosca Stanescu doi

  5. Oricum se cam stia. De zoso stia cam toata lumea, de Bobby voicu mai mult cei cativa care stiau de el.

  6. Am lasat comment si la bobbyvoicu.ro, dar nu s-a aprobat. Bine, am zis ca aia ca i-a facut Vantu oferte nu o crede oricum nimeni. Dar am intrebat cat isi tragea comision Stanca, peste 50% sau sub 50%. Chiar sunt curios.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 October 2010

    @pletzalcooatl Poate-i putin exagerat, SRS fura singur, asta-i doar un fel de dama de companie, o mai scotea DobiStanca la produs ici-colo.

    @Cristi Pai se cam stia, secretu' lui Polichinele, il stie toata lumea doar ca nu stia impricinatu' ca se stie. Deh, ce-i mai dulce pe lumea asta decit o iluzie ?

    @Ovid.Eu I-am spus si eu exact acelasi lucru, stie unde-s intrebarile exact la fel de bine cum stiu si eu ca n-are ce raspunde.

    Ei saracii in inconstienta lor inca mai spera. Tinerete.

  8. Anonimosu`s avatar
    8
    Anonimosu 
    Monday, 18 October 2010

    @ovid.eu Ba ti-a aparut comentariul.

  9. am vaz mc

  10. pletzalcoatl`s avatar
    10
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 18 October 2010

    Am gasit, Bobby Voicu-i pentru noi Nicolae Popa doi. Punct zero.

  11. KamiKatze`s avatar
    11
    KamiKatze 
    Monday, 18 October 2010

    Da ce trist bate vantu, nici zece mii de iepuroi nu se mai gasesc prin conturi pentru cumparat neste moguli autentici de pe interneturi?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 October 2010

    @Anonimosu Si tu rizi cum rid si io ?

    @Ovid.Eu Hai sa-ti dau o ghiceala in cafea : Bobby Voicu urma sa primeasca jumatate din cit urma el sa creada ca valoreaza toata afacerea, ceea ce urma sa fie cam o treime din total. Ca are si Dobistanca nevoi. Nevoi grele.

    @pletzalcoatl Eventual virgula zero unu.

    @KamiKatze Pai chestia e si putin relativa, uite eu de exemplu nu am zece euro pentru cumparat fastfood. Ca nu merita nici zece euro, nici zece centi, e valoare negativa.

  13. KamiKatze`s avatar
    13
    KamiKatze 
    Monday, 18 October 2010

    Da de unde stie Vantu? Ca el habar nu are ce-i prin departamentul ala sau ce e el.

  14. Anonimosu`s avatar
    14
    Anonimosu 
    Monday, 18 October 2010

    Poate chiar mai mult.

    Dar sa nu o luam in tragic, un seminar, o iesire cu fetele la iarba verde si gata, s-a reparat gaurica fetitei.

  15. pai vantu a reactionat firesc. un om obisnuit cu cash nu e impresionat de o divizie online facuta din "labari". El e prieten cu Basescu, Geoana si tot ce misca prin politica/afaceri, crezi ca moare de curiozitate sa dea de Zoso si Voicu?

  16. pletzalcoatl`s avatar
    16
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Monday, 18 October 2010

    Ce nume tare de James Bond wannabe ar fi asta...

  17. dar am intrat sa vad ce commenturi mai are acolo, adica felul in care raspunde celor de-l pupa in fund si s-au prins usor de care-i faza si sa vezi minune: Zoso se ia de Pora ... adica? ba, daca zic ca l-a cumparat Vantu si deja a schimbat tabara, e rau?

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 October 2010

    @KamiKatze Ia uite, buna intrebare... cine stie ?

    @Anonimosu Corect, mai ales virginitatile virtuale, se regenereaza repede, o saptamina, doua e deja mult. Dupa care-i putem admira inapoi pe baricade, emitind judecati morale. Sigur, in directia corecta, da' orisicit, morale.

    @Ionut Iti inchipui ce impresie i-or fi facut cei doi. Ehehehehee

    @pletzalcoatl virgula zero unu ? Ce-i drept.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 October 2010

    @Ionut E, umpic de damage control, de cind nu s-o mai luat el de-un PDL-ist ? De prin 2006 ?

  20. Deci pana la final la cit am ajuns, 10,000 si fifty-fifty?

  21. Ma distreaza ca Bobby Voicu joaca cartea Geoana. A mers in vizita la un masaj, la un saleu, au discutat una-alta, cum sa eradicheze foametea in Africa, chestii. Cam cat de prost sa fii ca sa crezi ca asa ceva ar putea tine? Pe Geoana l-am inteles, el e mai prostanac, dar totusi, sa faci ce face prostanacul?

  22. Sunteti orbiti de invidie si nu reusiti sa intelegeti cum aceasta miscare strategica contribuie la dezvoltarea pietei de online.

  23. Eu inteleg aceasta combinatie in felul urmator:
    Boby si Zoso sunt prieteni cu Stanca. Stanca este "prostul lui Vantu", dar cu acces la banii lui in ceea ce priveste dezvoltarile pe online. Boby, Zoso si Stanca isi calculeaza un sistem de parandarat. Stanca ii baga sub nas lui Vantu pe amicii Boby si Zoso, sperand sa-i vanda si sa-si traga si el un comision frumusel la afacerea asta (ca doar la asta e bun mogulul, iar mogulul stie asta). Vantu, mai destept decat toti 3 la un loc, miroase ca e facatura si le da cu flit onanistilor. Afacerea cade, iar Boby si Zoso raman sa faca pe desteptii in tarlaua lor si opozitie amuzata acum. Stanca mai pierde niste bani dela Vantu, desi spera sa-i mearga si de data asta "ulciorul" asa cum ii mersese cu Tenita de la Zelist - alta afacere de "succes" :)))

    Concluzia? Desi nu-mi place sa spun asta, Vantu are dreptate! Boby si Zoso sunt niste onanisti tristi care fac pe influentatorii lui peste, iar Stanca este doar o sugativa a carui singurainspiratie au fost banii mogulului.

    Toti 3 dau lectii de moralitate online in timp ce bazaie ca mustele pe langa un borcan golit deja de alti "prosti" de-ai lui Vantu, dar mai rapizi si mai putin prosti decat Stanca :))))

  24. se ingroapa pe zi ce trece ... ce nu-si vede de treaba, nu inteleg! o avea nevoie de bani, dar chiar asa ahtiat? sa-si ia si el un loc de munca , dar probabil nu e bine ca ar fi unul dintre ce criticati si dupa si-ar lua plasma in rate si ar fi fix cel criticat de el. tare ar fi sa fie bugetar :))

    m-a amuzat un comment la el. unu ii zice ceva si el raspunde : ai facut fac la spru haret? adica cine s-a gasit sa rada, ala cu facultatea de garsoniera hyperion! :))

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Monday, 18 October 2010

    @Dan Nu e clar. Pare ca ei visau avioane de-o suta si de mii de epuroi. Mai sapam.

    @Ovid.Eu Daca prostia ar invata din experienta altuia n-ar mai fi prostie.

    @Alina Your sarcasm. It is kind of bland.

    @Robert Cred ca Robert a cistigat o cantitate oarecare de interneti.

    @Ionut E greu cu locurile de munca daca tu nu ai nici un fel de abilitate concreta. Voicu face foamea de cind, de la faza cu yahoo, acum 2 ani ? Stanca e la cura de slabire de prin primavara, deja s-au cam terminat rezervele.

    Asta este. Si da, lol, pariu ca ambii aveau plasme-n rate, aflam cu ocazia asta cine-s "prietenii".

  26. chiar`ca, uitasem postarea aia! :))))

  27. merci de link @Mircea, io' uit sa mai intru, am destui bilibistroci pe cap care'mi omoara neuronii ... uite asa ma rade si noi din cand in cand : hahaha :D !

    Foarte la moda treaba asta: "E o tehnologie de a atrage lumea lângă tine" = CU BANI gogule :)))

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 October 2010

    @ByREV Problema ar fi ca nu prea atragi oameni cu tehnologia aia, da' sa nu intram chiar asa adinc in detalii.

  29. nu se poate pentru ca sa tragem concluzii despre nimeni altu decat despre Stanca.
    Care e un sclav.

    Despre ailalti doi nu se poate zice mare lucru, e vorba de impresia pe care o are un om deosebit de puternic la ora aia fata de ceva nattafleti online dar din perspectiva lui.

    Adica hai sa nu ne cacam pe noi si sa ne luam dupa Churchil care a zis ca daca Hitler ataca maine iadul el va gasi ceva bun de spus despre Lucifer.

    Stanca se milogeste de el cu ceva proiect si asta ii zice ca mey ppl, nu de asta vreau sa ii vad, vreau sa ma intalnesc cu ei ca sa-i cumpar, daca ei stiau, sau daca ei au fost cumparati sau daca opinia lui Vantu despre Bobi (care bobi?) este una studiata sau doar asa se exprima el, nu poate reiesi de aici.

    Si mie imi pare rau ca nu este intalnirea dintre ei in transcript dar daca nui nui.

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 October 2010

    Bun, in principiu pot urmari ce zici tu, nu zic ca nu-s de acord, in mare. Nu-i o idee sa judeci oameni dupa ce zic altii despre ei cind ei nu-s de fata.

    Dar explica-mi tu ce cauta natafletul din online sa ceara, ca el cerea o a doua intilnire cu tipul foarte puternic care-l privea intr-un anume fel ?

    Fara sa neg evaluarea ta, mie mi se pare ca amindoi se milogeau.

  31. Mi-ai inseninat ziua, saptamana, luna....

    ...Iar fraza: de ce mă întâlnesc eu cu labagii ăştia. e de pus in rama.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 19 October 2010

    Se intimpla pe net...

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Sunday, 7 December 2014

    Ah what a good lol rereading this.

    Anyway, the meanwhile convicted SOV actually has a blog : http://sov.ro/

  1. Risul zilei--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Intrebari fara raspunsuri....

  2. 35
    Law's Blog » A venit si randul meu sa rad…asa-i Zoso?! (via Pingback)
    Tuesday, 19 October 2010

    [...] Adevarul dupa mici sapaturi via Trilema VN:F [1.9.5_1105]please wait...Rating: 0.0/10 (0 votes cast)S-ar putea sa-ti placa si:Zoso, [...]

  3. [...] Risul zilei... [...]

  4. [...] cei cinci) or fi fiind suficient de dobitoci sa nu observe cum scrieti voi la comanda, sau ca sa citam din clasici Am nevoie de o organizaţie care să răspundă ordinelor mele ca şi Audi-ul pe care îl [...]

  5. [...] Motivul pentru care nu isi poate justifica riscul survine din incapacitatea lui de a evalua profund proiectul, care se bazeaza si pe-o slaba intelegere a detaliilor lui si pe-o slaba intelegere a contextului in care el se desfasoara. Deh, omul bogat are treaba cu a-si conduce limuzina, ca nu poate angaja sofer, si a se tine la rind cu gura tirgului, ca nu stie la ce servesc niste secretare-spion bine alese. Ca atare, el n-are timp (neavind in principal interes si cu atit mai putin abilitate) de a urmari in detaliu "prostiile copiilor astora", cum plastic se exprima un anumit cetatean-miliardar. [...]

  6. [...] de televizor, exact scopurile si exact mecanismele dupa care isi dorea si Sorin Ovidiu Vintu sa-si foloseasca trupa de gaozari pe-o [...]

  7. [...] XIX. Stenogramele inregistrarilor mai mult sau mai putin legale a convorbirilor lui Sorin Ovidiu Vintu aduc niste detalii amuzante. [...]

  8. [...] pizdutele de scriu prin reviste) precum si creeaza din nimic imaginare "cariere" (ca de exemplu prin presa, si apropo de care chestie Dobi draga, tot n-ai raspuns, cum e sa-ti spuna si Vintu, de la obraz, [...]

  9. [...] la un anumit moment, am fost și eu implicat nu poate fi un eșec; în plus FTW.ro este deținut de Bobby Voicu, cel mai cunoscut blogger din România – a apărut până și în Libertatea, [...]

  10. [...] whole charade looks so exactly alike the cheapo Romanian spamrings I was taking apart and mocking all the way to their grave a few years ago it's not even funny. [↩] Category: Meta psihoza Comments [...]

  11. [...] e tot. Eventual ca bonus conspectari din urma. Category: Rautati si Mizerii Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send [...]

  12. [...] more. There's exacly no difference between Fred Wilson and Dan Voiculescu, between Mark Cuban and Dragos Stanca, between Warren Buffett and Sorin Ovidiu Vantu etcetera etcetera etcetera. They're all exactly the [...]

  13. [...] has no time (which is to say he has no interest and even less ability) to follow in detail what one citizen-billionaire4 vividly described as "these children's [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.