O institutie culturala

Friday, 23 April, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Un prost asa cum n-ati mai vazut de cand sunteti pe lume, ascuns cu lasitate in spatele ignobilului pseudonim de "dadatroll", de parca asta scuza ceva, si-a facut un prost obicei din a murdari blogurile de elita intelectuala romaneasca (adica, deocamdata, Trilema) cu secretiile mintii lui putine. Si agramate, pe deasupra. Secretiile, zic. Ca mintea era la singular, ba chiar la zerolar, dac-ar exista asa ceva. Si daca n-ar exista, ar trebui sa existe. Pentru dadatroll.

Infamul personaj tine si un blog (unde s-a mai vazut internaut stupid fara blog idem in dotare ?) unde descopera, in premiera si exclusivitate, sunetele cuvintelor si alte teme de larg interes. Care blog este consumat pe paine cu ritalin in cladirea Goliei, precum si-n alte stabilimente de umor mentinute pe socoteala publica.

Tin sa precizez cu aceasta ocazie si pe aceasta cale ca susnumitul e si prost, pe deasupra.

Si-acum, ingaduiti-mi sa va citez cateva dintre interactiunile mai reusite cu vitalu' :

Eu : Comentariile mele au intotdeauna substanta. Ce variaza e capacitatea cititorului de-a o extrage.
El : Vezi cai scris varza gresit.

El (spontan) : Eu iti dau o ide beton. Date tu pe tine in judecata la judecatoria Timis. Si te prezinti odata in rolu tau de reclamant si te intrebi undei paratu Mircea Popescu. Si propui sa se amane ca nui paratu acolo. Si cand se amana te duci in rolu de parat si spui ca undei reclamantu Mircea Popescu dece nui in sala. Si sa se amane procesu pana vine. Si transmiti ca daca nu vine il dai tu in judecata pentru daune si insulte. Si tot asa. Pun pariu ca in Romania ai putea sa a ti procesu asta cativa ani buni si b sa ocupi cam cinci zece la suta din timpul tribunalului cu el. Ca cu ce altceva sa se ocupe oameni astia cu procese adevarate ces nebuni?

El (tot spontan, dar cu ideatie fixa) : Hai sal dam in judecata pe Mircea Popescu asta. Ca trebuie sa fi facut ceva. Poatea trecut strada pe rosu. Poatea fscut galagie noaptea. Poatea mers cu masina si avea farul murdarit de noroi. Ceva trebuie sa fi facut la viata lui de saptespe ani ca mai mult nui dau dupa cat e de naiv.

El (apropo de criptograma celor 10) : Baga solutia siapoi iti zic carei rezolvarea ca vad ca pe astia nui duce capu. Bine ca pe mine mar duce sa zicem da parca vad ca dacan cerc solutia iara e o aberatie din aia dea ta din care lipsesc litere si altele sunt adaugate dela tine din burta si cu toate astea cuvantul nici macar nu exista in limba romana.

El (apropo de drama soriceilor) : Sa numi spui ca si din asta o sa bagi mai multe parti ca si cu Eliza aia ca oricum no citeste nimeni
Eu : Pai io nu le pun ca sa le citeasca, io le pun ca sa le scriu.
El : Ce chestie ca si Emil Ciocan.

El (apropo de TOT) : Nam inteles deci carea fost fraza?

El (fiindu-mi muza) : Sati spun drept nici nam citit nu ca nu mia placut. Ca eu nu citesc nimic ca nam vreme ca trebuie sa scriiu comenturi. Da hai sati zic un banc super tare care lam auzit dela Teo dela Cafe Deko. Carei compozitia chimica la cafea? Ca Fe A. Hai cai tare nu?

kokofifi : ne-ai sparge si mai tare daca ne-ai arata cum ai gândit :(
El : Fi atenta cati arat: Gata mam gandit. Ai vazut cum? E destul de usor smecheria e sa sti la ce sa te gandesti. Nuca Gramo.
Tot el (dupa o adanca meditatie) : Deci as vrea sa imi retrag comentul anterior ca de fapt numam gandit cam bagat numai niste spati. Da spatile nuse vad asa ca nu se vede ca mam gandit chiar daca mas fi gandit dar nu mam gandit oricum. Cai greu sa gandesti si toti colegi mey crede ca eu nu gandesc oricum.

El (ulterior devoalarii solutiei la criptograma periodica) : Da hai sa va zic si eu un banc tare pe tema asta care lam auzit dela Teo dela Cafe Deko. Carei formula chimica la cafea? CaFeA! Ha ha ha, teai prins mey frate? Ce, vi lam mai zis? Nu conteaza ca si el le repeta.
Eu : Lol hahahaha ce banc fain mey. Mai zi-l odata.
El : Da sa sti ca cand lam zis am stat in picioare. Asai cal face inca si mai tare? Cai stadup comedy.

dAImon (apropo de cronica negativa pentru un film prost) : pai te laudai ca nu te uiti la filme decat daca te conving 3 critici si 7 fete fragede. cum ai facut exceptie de la regula?
Eu : Uneori ma duc la film ca sa avem fundal sonor pentru blowjob etc.
El : Pai stai un pic atunci ca poate nui vina la regizoru asta ca poatei vina feti. Casai in lucrun echipa nu sti pe cine sa dai vina.

El (spontan, de profundis) : Sti regula aia ca 80 la suta din 20 la suta din lucruri sunt fie mai mari decat 20 la suta din restul fie mai mici de 80 la suta din restu fie semparte la trei fie multimea vidra.

El (fascinat de teme etnofolclorice) : Da ce voi Bega ii spuneti la paraiasu ala? Mai potrivit ar fi Blega. Sau Benga.
Eu (necontrazicand nebunii) : Pai asa ii zicea la inceput, Benga, da’ o venit intr-o noapte niste tigai si-or tras n-u pe nas. Si s-o stricat Benga, si-o ramas numa’ Bega. Si aia s-or facut tigani.
El : Uau miturile fundatoare ale timisorenilor.

El (apropo de sinergia faptelor) : Mey vorba lui Zoso: daca nare nare si daca are cateodata nare cateodata are. Deci numai cateodata are. Sa tio zic sin engleza?

El (discutand meandrele concretului) : La figurat ma refer.

El (despre problemele Elizei) : Iti dai seama ca saracu Froid siar lua un intreg semestru pauza casa inteleaga cares problemele la unu carea scris paragrafu asta. Sper cai copiat depe undeva depe net nuca lai scris tu.

El (privind in gol) : Intelegi ceam vrut sa spun

El (din cu totul alt film) : Mey eu am citito. Sati spun drept ma prins dar e drept ca nu e pentru oricine.

Inceputul e mai lent pana faci cunostinta cu toate personajele si iti dai seama ce urmaresc da apoi numai poti so lasi din mana. Mia placut mai ales capitolul in care (spoliers a head) cateva personaje sau intalnit noaptea cu restul de personaje si nu siau dat seama ca de fapt toate urmaresc cam acelasi obiective siatunci sar fi aliat da nau facuto carea dus la tot felul de intamplari ciudate si tragice. Casai in viata. Cinea citito o sasi dea seama ca vorbesc de capitolul 16.

Dupa aia actiunea devine spectaculoasa. Cu tradari urmariri suspans si mister. Si duble tradari. Dar si cu mesaj cai gandita cartea. Casa nu divaghez foarte mult sfarsitul dau nu mai un exemplu: ca ce cauti intrun loc poate fi in locul ala sau poate fi intrun alt loc sau poate nu poate fi deloc. Daca am o singura critica e ca nam inteles dece personajul principal a trebuit sa triseze la ruleta si sa fie omorat in chinuri groaznice cand de fapt bani se aflau la soacrasa care era la inchisoare si care ia lasat la receptia la hotel cu un mesaj: Pentru eroul principal. Putin cam trasa de par dupa parerea mea.

El (in costumatie de justitiar livresc) : t se termina cu i nu cu i. si h se termina cu s.

El (luptand cu turnul Babel) : Vad ca nu nu mai cai aluzia ca cineva citeste blogu asta da ai si aluzia ca cineval citeste care stie engleza. Parca vad ca mainel traduci sin Morse casal citeasca martieni. Care exista. Cacare nu nu.

El (Apropo de cuvinte dificile) : Cei ala struj? Mam spart pe mine de ras noroc ca vorba aia eram pe veceu. Da de cand trebuie sa fie ceva casa fie solutie? Pai daco loam pe calea asta unde ajungem mey? La crisprostograme din alea corecte din Rebus? Nu se poate!

El (Fruity Fresh) : Si asta cu impeach e o asa de mare tampenie care nar trebui repetata de nimeni. Care are ceva in cap. Poti sa impeach un presedinte daca a trecut strada pe rosu, ma rog, da nu poti sal impeach daca dat o lege tampita sau a pornit un razboi. Caiai slujba lui.

El (patruns de context) : Cometarile mele au legatura cu tema intotdeauna da nau nici un sens. Aia e o mare diferenta si sar observa cu ochiul liber daca ar avea vrun sens. Da nau. Das la tema sau cum se zice in blogosfera oftopic.

Crisprostogramele lui Popescu nau nici sens nici tema si in general nici o logica nici interna nici externa. Dece e circumferinta pe doi si nu pe 100 sau pe i sau pe e ca vorba aia Dumnezeu iubeste toate numerele in mod egal. Siar iesi pierpecincizecisica sau doipierpeisica sau doipierpeesica. Ce zici ca astea nui in limba romana? Am uitat sa spun ca nare importanta ca nu trebuie.

Hai sava dau si eu o crisprostograma din asta: Tema masinute albastre cu motor. Crisprostograma: c+4-4=6. Raspunsu? Creion. Cancepe cu c, fraere.

El (cu furie patenta) : Sti ceva. Exista un motiv pentru care crisprostogramele astea care se publica in reviste de specialitate nus facute de niste nimeni intre o bere si un post despre cum a scris unu gresit o reclama pe net. Felicitari dacati dai seama carei motivu ala.

El (in chestiunea identitatii) : Mey in primu rand ca noi dadatroll suntem mai multi. Ca Gramo. Si nisa stricat masinuta electrica si numai putem sa ne intoarcem in a poi in galaxia noastra in care toata lumea e superioara la toata lumea. Fix casi Gramo.
El : Nu-i adevarat tototot ce-o spus asta mai sus
El : Deci sa stiii ca ala al doilea dadatroll carea spus ca primu dadatroll nu e adevarat cea spus primul dadatroll nu e un dadatroll adevarat ca nu e eu. Adica noi. Ca suntem mai multi. Ca Gramo.

El (in ce priveste fiindul fintei) : Acest coment nu contine nimica. Nu pe bune.

El (fin diplomat) : Hai acuma nufa si tu pe prostu ca si Republica Moldova tot din strainatate e.

El (critic) : Vezi case poate si ceva interesant pe blogu asta.
Eu (meta-critic) : Io ce-as vrea sa vad ar fi ceva interesant pe blogu’ asta –> dadatroll.wordpress.com
El (sincer) : O, da blogu ala e a unui tampit care nu scri de cat tampeni. Nai cesa vezi interesant acolo. De cat ca nici nare cititori. Nuca tine.
El (dupa o pauza de reflectie) : Mey care miati furat indentitatea siati scris ca pe blogu la dadatroll scrie nu mai tampeni? Dadatroll scrie adica scrim. Ca suntem mai multi. Ce se mai fura domne de pe net. Indentitati!

El (ideologizant) : Sti la ce altceva erau superiore stirile alea de acum 30 de ani? La realitate, mey. Din orice timp.

Una e cand poti sa tragi frumos un cadru cu camera pe tripod si securisti aducand frumos in cadru pe unu cate unu care a avut si ei un nas la partid si au primit un kil de carne de porc sa spuna cat e productia de ulei la hectar si militieni iti fugaresc porci sa nu intre nici uni nici alti in cadru. Ce frumos da la TV.

Si altai realitatea cand unu in fundal isi baga destu in nas si altu se uita cas la tine casi cum poate lui nici nui place de Ceusescu asta si mai bate vantu cateo hartie si mai fuge cateun caine prin curte. Cine mama dracului ar prefera asa un rahat la viata frumos aranjata de la Telejurnal?

Ce bine era inainte! Bush e ca Hitler! Si Obama!

El (invatand cunilingus) : Ramflanglibilizanscopat? A, stai ca nui din doua silabe. Atunci poate mastramplicificantobulix?
El (dupa o pauza) : Mastrambalimusticoripatie?

El (apropo de obiceiurile mele cinefilo-sexuale) : Ce tampenie. In loc sa ne spui toate chestile astea despre film care oricum nu intereseaza pe nimeni mai bine spunene ceva interesant cum a fost oralu cat costa si carei numaru de telefon.
lexy229 : Pentru ca oricat ar fi costat,dadatroll e aici sa-ti spuna ca el ar fi prestat mai ieftin.

El (despre igiena muncii) : Tu ai zece paragrafe. Daca gandesti o jumate de ora la un paragraf, mai mananci, te mai uiti la un tv, mai faci un dus si sa zicem ca mai si lucrezi, nuti mai ramande decat maxim o ora de somn pe noapte. Cum mama dracului sa te astepti si sa scoti calitate cu o ora de somn pe noapte? E bine si asa cum scrii tu.

El (curios) : Si astia care nare prietena ce face?
El (dupa o pauza de reflectie) : Deci nu ma refer la mine sa nu mantelegeti gresit ca eu am prietena. Nu pe bune chiar am. Nu o stiti voi ca nui din orasu asta.
Eu (practic) : Pai care n-are prietena isi gaseste. Chiar aici. Chiar acum. Call now!
El : Stai un pic ca eu nam inteles concursu cam crezut cai pentru fete casa se dezbrace nu pentru tipi. Ca cine vrea sa se uite la tipi dezbracati aia nare nici un sens? Deci decat daca esti ghei. Nu tu da ala care se uita la barbati dezbracati. Bine poate si tu de unde sa stiu eu.
Eu (la obiect) : Eu, gheii si toate fetele viitoare prietene, ale mele si ale gheilor. Barbatii adevarati n-are prietena, pentru ca e din alt oras. Stii cum zic ?
El (ingrijorat) : Nu pe bune ce nu ma crezi. Nai de unde sa o sti ca nu sta aici.
Narcisa : dadatroll, da tu citisi, maica, articolul?
El (practic) : Hai mey sa fim seriosi cine citeste articolele. Da cine are timp de asa ceva. Sa sti ca daca nu mai citesti articolu nuti vine nici un cititor pe blog si in timpu ala ai putea sa lasi cam sase comenturi si sati vina cam trei cititori. Tot tu esti mai castigat.
Eu : Da’ tu ai blog ?! Pfoai, nici n-am stiut…
El (in fata tacerii) : Nu pe bune ce nu ma crezi. Nai de unde sa sti ca nu sta aici. Blogu nu prietena. Ca am si prietena. Si dejas intra noua cam intrat la liceu daca chiar te intereseaza. Bine ca tot nu stiu nici un pic de mate ca tot prostu clasei sunt da asteas genu de detali care nare importanta.

El (fata cu nedreptatea lumii) : Da bine mey da proza mea scurta era de Hemingway cum naiba de na castigat nici macar decat un vot?

El (fata cu neintelegerea aceleiasi) : Si undei suta aia de euro cam dezlegat criprostograma asta? Cala concursu alaltaltu chiar ca nam nicio sansa ca astia zic ca ceam scris eu acolo e poezie da nui poezie mey. Ca daca aiar fi poezie apoi vorba aia tot romanu care sa nascut ar fi si poet. Bine ca nui prima data cand cineva nu intelege ceam scris eu nici din viata si nici chiar din luna asta.

El (traducere prescurtata din Kama Sutra, creatie proprie) : Nu stiu ce sa zic. Sexul cu mana nui mai bun decat alalalt. Parerea mea.

El (aplicatie practica) : Deci nam inteles. Camera aia e goala deci cum poti sa faci sex daca nici macar tu nu esti in ea? Pe de alta parte daca se poate aiami da spearante desantate ca sunt uni care au inca si mai putini parteneri de sex de cat am eu.

El (asupra reformei in invatamant) : Eu zic ca copi astia nau nici o vina. Da nici profesoara. De vina e ala care lea bagat la copi in cap ca la facultate se mai si invata ceva. Nar trebui sa lasam pe cineva sa isi bata joc de ma rog aia cinspe saispe copi care chiar sunt atata de naivi. Sa se dea o lege ceva.

El (contrariat) : Da dece nare pisica coarne?

El (despre gnoseologie) : E cum zice fanitza. Nai cum sa sti cum o sa fie in vitor. De asemenea, despre trecut nici poveste ca nai cum sa sti cum a fost. Si casa nu mai zicem ca prezentul nu e decat o iluzie. Deci nai cum sa sti nimic niciodata. Ma si mir cum naiba de le da premi Nobel la uni care merita ca saraci nu stiu nimica cum nu stiu nimica nici eu nici tu nici Mircea Badea.

El (sustinandu-l pe Boc) : Deci in primu rand ca se zice ca daca le dai salari mai mici la oameni astai o sa plece la alte firme. Nici poveste ca cei mai multi deja au plecat asa ca nau cum sa mai plece. Deci astia nu stiu ce vorbesc: salari mai mici nau nici un efect negativ.

El (despre succese in online) : Sunt primu care lasa un coment? Restu la lume nu vrea sa aiba unu doi cititori la blogu lui de pe blogu asta? Atunci de ce nu lasa comenturi? De lene? Asa nu o sa ajungeti niciodata sa aveti mai mult de 10 cititori zilnici ca mine in fiecare zi.

El (aducand cu modestie solutia definitiva a problemei identitatii) : Pe mine oameni ma intreaba cateodata cum ma cheama. Si eu le spun. Cum ma cheama.

El (in chestiunea electorala) : Da ce bine le mai zici. Hai sa vad daca tu poti sa alegi. Sa zicem ca tu ar trebui sa alegi si ca cel mai bun element din setul ala pentru tine ar fi sa te culci cu Angelina Jolie. Da nu poti sa alegi aia in Romania. Tot ce poti sa alegi tu e sa intretii relati sexuale nonconsensuale in rolul pasiv cu fie Karl Malone fie Shaquil O’Nil. Poti sa alegi pe unu dintre ei sau poti sa zici ca nu vrei sa alegi ca sa aleaga altul. Chestia e ca daca il alegi pe unu din astia, cand tio trag nu numai ca o sa te doara da o sa si rada de tine si o sa zica ca tu ai vrut, ca doar tu ai ales. Tu ce ai alege? Da de ce nu alegi, prostalaule?

Dupa cum vedeti, personajul este de-a dreptul o institutie. Daca nu exista trebuia sa se inventeze, chit ca exista asa incat nu mai trebuie inventat - si mai bine asa, pentru ca daca nu cine stie cine reusea sa inventeze asa ceva ?

In tot cazul, nu au englejii in .com-ul lor prapadit asa chestie faina (ma rog, au altele, da' n-o au pe asta, deci 1-0 pentru Romania), si nici francezii, sau ma rog, canadieni si belgieni cum li se zice mai nou. Si n-are nimeni.

Ar trebui sa i se dea lui premii de blogosfera, nu la ametitele si tontii care le primesc acuma. Din pacate nu se poate, pentru ca exista impedimentul ca dadatroll sunt fo' 6 sau 7 persoane distincte. Da' oricum nu conteaza.

La multi ani, ba.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

58 Responses

  1. Poza lui vrem.

  2. uite, eu nu vreau sa imi zici ca-s taran si ca stau sa te corectez acuma. ;)) dar vezi ca ai facut greseli pe acolo. de exemplu, in cadrul primului exemplu, la cu totul altceva se refera varza, si mai exact la un typo de al tau:

    "Mircea Popescu
    Thursday, 22. April 2010

    Mei, din experienta mea n-am prea observat sa conteze vaza asta. E un exercitiu de auto-educatie, pana la urma, cum sa fii tu cetatean si sa nu fi solicitat informatii veci neam pururi ? E asa, ca un fel de virginitate.

    Si-n rest te cred ce vrei tu, atata ca o clasa are in medie 30 de elevi, si in medie in fiecare ora cate-un profesor. Daca copii petrec cam 5.5 ore/zi la scoala (4 in ciclul primar, 6-7 in liceu) revine-n medie ca intr-o zi normata de 8 ore un profesor face 5.5 la clasa si in rest ce mai face el, corectat lucrari.

    Poate ca trebuia sa asculti si tu fetele alea mai cu atentie cand iti vorbeau, cine stie."

    then, immediately next:

    "dadatroll
    Thursday, 22. April 2010

    Vezi cai scris varza gresit."

    restul iti zic, nu stau sa citesc. :D dar sunt sigur ca ai mai facut greseli.

  3. il cheama Ghita?

  4. kokofifi`s avatar
    4
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Friday, 23 April 2010

    dadagheorghe?
    :D

  5. Sfantul Dadatroll, ucigatorul de blogozauri

  6. troll, dada, troll! io-s fan total.

  7. ca sa fiu si mai precis, ai scris acolo vaza in loc de faza si dadatroll te-a corectat cu varza. ceea ce e oricum de laudat! :D

  8. Deci Trilema exista ca sa aibă unde comenta dadatroll? Sau unde scrie Popescu?

  9. daca-i raspundem lui dottore o sa scoata acusi ca trilema-i un fel de glory hole ...

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 23 April 2010

    @Marian S Si cu ce te-ar ajuta ?

    @Mihai Pai rau faci ca nu stai sa citesti. C-ai inteles gresit, de la toata graba asta.

    @F, kokofifi Chiar daca nu-l cheama ar trebui sa-l cheme. Alta pedeapsa adecvata nu crez sa existe.

    @MILF Io credeam ca tu esti fata si Petrov e baiat. Ati facut schimb ? Sau e obiectul la spalatorie azi ?

    @Dr.A Mei, deocamdata important e ca exista. Ce-o mai fi om mai vedea.

    A, si-o ceasca de cafea.

    @dAImon Pai este. Doar ca mai curata decat media.

  11. Mihai e ardelean doar prin adopție :D. N-are răbdare adevărată. E emulata in soft.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Friday, 23 April 2010

    Bai sa stii, l-ai prins :D

  13. Mey da ai uitat aia cu din cate silabe. Aia a fost cea mai tare. Parerea mea.

  14. ce esti bre asa tafnos? tu esti gelos? lasa, ca si de tine-mi place. cateodata. de petrov niciodata.
    PS: sunt fan. puteam fi si ministru. a-ul la sfarsit nu inseamna mereu feminin. de ex mircea.

  15. Of, dragul de dadatroll. <3

  16. Măi Mihai, pe bune, dadatroll măcar face mişto dar tu mai ai un pic şi cazi în ridicol. Voi folosi diacritice ca să înţelegi de ce varza ``a la Cluj`` e altceva decît sarmalele, parol.
    Eu am scris ``membru de vază al PNL``. De vază, dragul meu. Nici vorbă de fază sau varză. Data viitoare să fii mai atent, acum ai un doi, stai jos.
    Dai o palincă ?

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Friday, 23 April 2010

    @dadatroll Am lasat-o afara ca eram curios cat de cabotin esti :D

    @MILF Ie ? Zau ? Hai si c-un al doile' exemplu :D

    @fleurdulys O hai thar!

    @Marian S Noa lasa bre omu' sa sufle ce esti ase' pornit, vorba Milfei de padure.

  18. Nu sunt foarte. E drept cami place apa minerala da restu de cola si din astea nu prea.

  19. @Marian S

    cred ca realizezi ca am scris la misto, nu? :D

    @Mircea

    ala l-am citit, asta nu-l citesc ca vezi, nu i-ai bagat si faza cu din cate silabe. care o mai fi si aia?

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Friday, 23 April 2010

    @Mihai http://trilema.com/2010/viata-grea-a-blogerului-incepator/#comment-17940

  21. Mey da nu la ala cu din cate silabe ma refeream ca la ala cu din cate litere. Ala a fost si mai tare. Sti tu la postu cu Carmina Burlana sau asa ceva.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 April 2010

    http://trilema.com/2010/carlina-burlana/#comment-16865

    Tot un drac. Si-asa nu ti le citeste nimeni.

  23. Cum nu ca unua facut o insemnare intreaga pe un blog nu mai cu ele. Sa numi spui ca nici pe ala nul citeste nimeni.

  24. @ Mihai: dai sau nu palinka aia ???
    Peseu: cred ca realizezi ca fac misto de cei care au pretentia ca scriu la misto ?
    Alt peseu: dupa fraza de mai sus mai dai palinka sau nu ? :)

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Saturday, 24 April 2010

    @dadatroll Ala ti-o si fost norocu', ca altfel mureai necunoscut.

    @Marian S Ma da' mult e de munca pe-o cinzeaca mama ei de lume.

  26. see, they really do have a point when they say DON'T FEED THE TROLLS.

    acu ca-i cu burta plina o sa-ti tot contreze pe articolul cu chestii lingvistice.

  27. Mircea Popescu`s avatar
    27
    Mircea Popescu 
    Sunday, 25 April 2010

    E, castigi, pagubesti, negustor te numesti.

  28. "Sati spun drept nici nam citit nu ca nu mia placut. Ca eu nu citesc nimic ca nam vreme ca trebuie sa scriiu comenturi. Da hai sati zic un banc super tare care lam auzit dela Teo dela Cafe Deko. Carei compozitia chimica la cafea? Ca Fe A. Hai cai tare nu?" loooool
    hai maa.. cum sa nu iti placa de el?

  29. "kokofifi : ne-ai sparge si mai tare daca ne-ai arata cum ai gândit :(
    El : Fi atenta cati arat: Gata mam gandit. Ai vazut cum? E destul de usor smecheria e sa sti la ce sa te gandesti. Nuca Gramo." :lol: :lol: :lol: :lol: omu' asta e o comoara!

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Thursday, 5 August 2010

    Este ? :D

    A prins niste momente bune pe-aici, da' mai nou se cam vede ca n-are material, e si deprimat, ii cade paru'...

    Viata.

  31. Anonimosu`s avatar
    31
    Anonimosu 
    Thursday, 5 August 2010

    Vezi cai scris vita gresit.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Thursday, 5 August 2010

    Ahahaha ce-ai rulat la faza asta.

  33. hahaha.. f tare

  34. cipslim`s avatar
    34
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 3 October 2010

    mai era aia unde se dadea el de gol ca e virgin si nu are prietena :D

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 October 2010

    Mi se pare ca-i acolo, mai pe la mijloc...

  36. cipslim`s avatar
    36
    cipsliminsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 3 October 2010

    da deci am vazut cam tarziu... my bad...

  37. Critic`s avatar
    37
    Critic 
    Sunday, 20 March 2011

    "pai eu am numai de cat 14 ani" (http://dadatroll.wordpress.com/siteuri-nashpa-care-ma-banat/)

    lol, nu-i de mirare comentariile.

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 March 2011

    Nu crede nici tu chiar tot ce citesti pe interneti.

  39. Critic`s avatar
    39
    Critic 
    Tuesday, 17 May 2011

    cred ca asta e sora lui ddtrll http://juchegirl.blogspot.com/2006/06/i-hate-us.html

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 17 May 2011

    Stii ce-i Juche aia sau cazusi intr-o coincidenta ?

  41. in proces de studiu.

    Juice e ideologia sefului Poporului Korean, el si pentru el, autonom, autarh, suveran in Republica Democrata pleonasm si trollolo Nord Koreana.

    Stalin a dat gres, Mao a dat gres, Ceasca a dat gres, Gorbaciov a stricat tot.

    Kim Jong a rupt tot. Mecanicul poporului vs fierar vs taran cu sapa vs cizmar vs agricultura mecanizata.

    Workers Paradise

    http://www.flickr.com/photos/fljckr/2604012738/in/set-72157605765183184
    http://www.flickr.com/photos/fljckr/2603192813/in/set-72157605765183184
    http://www.flickr.com/photos/fljckr/2604988678/in/set-72157605765183184
    http://www.flickr.com/photos/fljckr/1026448333/in/set-72157601251328262

    Nu fii hater si invidios.

  42. Mircea Popescu`s avatar
    42
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 18 May 2011

    Exact.

    Vezi si http://www.esquire.com/the-side/DESIGN/hotel-of-doom-012808 respectiv si mai ales http://en.wikipedia.org/wiki/Koryo_Hotel

  43. mnoa, cred ca avea caseta stricata Kj-il2 si vroia sa faca ceva de genul
    asta
    dinasta
    astalalta

    ultimate level, supreme fatality! pacat ca a ramas pe la jumate.

  44. Critic`s avatar
    44
    Critic 
    Sunday, 3 July 2011

    haters gonna hate http://www.flickr.com/photos/kansai/3486768872/in/set-72157594444262760

  45. ce mi-e dor mie de asta

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Monday, 2 April 2018

    Ie, ce s-o fi ales de bietu' ?

  47. O fi plecat si el sa se futa prin tarile calde. Intre timp a murit si princartier.com (de tot).

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Monday, 2 April 2018

    Neah ca parea ceva intelectual neinteles da' pantsuit asea. Daca n-o murit "accidental" dindu-si viata-n ambasada SUA ca alalalt prostan tot ce i-o mai ramas ii ceva slujbulita guvernamentala prin provincie si amaraciunea zilei.

    PS. Fii atent numa' cine zicea in Februarie ca moare Gaddafi. Popescu asta, cum ii el wrong despre toate ce le zice cu exceptia a 100% dintre ele, spre deosebire de absolut oricine in tata istoria. Vai, vai.

  49. Asa-i in революция, pizdoi y para siempre. A pizdit-o, cum ar veni.

  1. O institutie culturala pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Iote peste ce-am dat la mine pe blog, si-am ras din nou....

  2. [...] exemplu bun pentru confirmare ar fi ma gandesc cetateanul dadatroll, un prost in evaluarea majoritatii oamenilor inteligenti cu care intra in contact - si eventual [...]

  3. [...] trecuta, datorita meritelor zisului grid, alaturi de care si-au mai facut loc momente savuroase cu dadatroll, mistere eterne si nerezolvate cu kokofifi sau bizarerii cu oite si Florin si cred ca cam atit ? [...]

  4. [...] cu asta. E drept ca nu-i la fel de subtil si nici pe departe la fel de inteligent precit era dadatroll in zilele lui bune, dar sa spunem adevarul : a cam imbatrinit, s-a ruginit, s-a zaharisit, nici [...]

  5. [...] avut o vreme unu', dadatroll. Baiat de buna credinta, siltor, muncitor, onest. Chiar si ceva studii la activ. I-am facut si [...]

  6. [...] seriozitate. O observatie de-a lui dadatroll***, discutata si-n articolul [...]

  7. [...] el is banii") sau va face pe cititorul (in care caz indeobste se numeste hater - spre deosebire de trol, care-i bona fide creator de continut). Lachetii mai avansati se dau cu toate deodata, la scurte [...]

  8. [...] il constituie impiedicarile indesine ale circului Proasta Perambulanta si Satelitii pe blogul celui care e mai multi, din care si citami : [... bla bla bla [...]

  9. [...] Boc. Cind colo oamenii astia se razboiesc cu sine insisi! Va dati seama cita dreptate a avut bietul dadatroll ? Judecatorul s-a prezentat in fata sa insasi cu o hirtie in care scrie ca ce n-a facut bine si cit [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.