Minciuni la comanda.

Tuesday, 09 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

O tipa despre care aveam indeobste o parere buna ma socheaza cu un articol de-a dreptul jegos, ocazie cu care isi cistiga si-un block pe twitter. (Daca tot suntem la acest moment poetic, sa va explic cum functioneaza block-ul pe twitter : e un surogat de memorie, ca prea sunt multe caprite si multi ghiolbani in miscare Browniana pe internet ca sa-i poti tine minte pe fiecare. In schimb cam toti si toate au conturi de twitter, asa ca eu ii blochez, ceea ce-i permanent si garanteaza persoanei astfel blagoslovite ca raspunsul meu la orice solicitare va fi "du-te-n pula mea", si miine si peste douazeci de ani. Chiar daca eu le-am uitat intre timp nesemnificativa persoana, totusi, masina isi aminteste vesnic, ceea ce ma umple de incintare.)

Sa spicuim.

Cum să scrii un text la comandă

* În primul şi-n primul rând, a scrie la comandă NU ESTE UN LUCRU RĂU. Credeţi-mă, atât revistele, cât şi blogurile îşi doresc să scrie la comandă, fiindcă asta înseamnă bani.

Sugi pula, Miruna. Faptul ca stabilimentele de muiste cunoscute si drept "reviste glossy", locurile alea unde tipii cu bani isi trimit pizdipoancele mononeuronale ca sa n-o frece toata ziua prin casa sunt dispuse sa scrie la comanda n-are nici un fel de valoare de model. Pizdetul obisnuit s-o suga la comanda scrie si la comanda, daca-i neaparat nevoie si musai, chit ca ar prefera sa faca o muie, daca le ofera cineva alternativa scris-supt.

Blogurile in schimb nu sunt un fel de reviste glossy pentru strimbele bineuronale care aspira sa ajunga si ele intr-o zi, dupa suficient silicon si vuiton, pitipoance mononeuronale, la brat cu vre-un buzat cu ceafa lata. Blogurile nu au nici o treaba cu cacatul in care va raboliti voi. Mars in pula mea de unde-ati iesit, jeguri ambulante. Auzi colo, "inseamna bani". Si dac-o fut pe ma-ta inseamna tot bani, sa-i zici stimatei doamne Siminel sa se pregateasca, bun ? Nu stiu daca ajung personal, da' trimit io niste baieti ceva.

Si sa-mi amintesti, daca ajungem cumva cindva undeva in acelasi spatiu, sa-ti fut doua cu niste bani peste ochi, ca sa te simti si tu bine. Ok ?

* Dacă nu scrii tu, oricum altcineva o va face. Şi atunci, de ce să nu profiţi şi să transformi ocazia asta într-o dată în minus de a fi minţit cititorul. Fiindcă rămâne la latitudinea ta să faci o diferenţă şi să prezinţi cât mai aproape de adevăr.

Corect. Nu, sincer, imi place cum gindeste fata, daca ar aplica mai cu osirdie n-am mai ramine in urma Thailandei la intrecerile in bransa an de an. Asta-i problema cu muistele noastre, ca-s bune de gura, da' vorbesc prea mult si fac prea putin.

* Prostituţie jurnalistică? Atâta vreme cât nu recomanzi un produs care ţie ţi-a scos peri albi sau bube pe faţă, nu ai de ce-ţi face mustrări de conştiinţă.

Si pina la urma, depinde si cum priviti problema. Sunt si bubele astea relative. Si-n plus, parca poti fi sigur de la care dintre clienti ti-au iesit bubele ? Miruna de exemplu n-are nici o sansa.

* Dăm dintr-una-ntr-alta. Oare există adevărul? Nici vorbă de aşa ceva. În funcţie de cercetări şi de cine le-a sponsorizat, el se poate schimba de la un comunicat de presă la altul.

Vedeti voi dragilor ? Ginditi ca-s prea dur cu "o fata" o scroafa, cum ginditi ca-s prea dur cu "un poet" un porc atunci cu ocazia Ignatului prematur a lu' Adrian P. Da' nu-s. Sunteti voi prea moi, si de-aia se dezvolta astia ca ciupercile, prin toate mediile umede.

* Proşti oricum sunt mulţi pe lume. Şi nu e datoria ta să îi fereşti de toate nenorocirile. Nu zic să le promiţi că dacă mănâncă deodorant pe pâine le trece durerea de stomac. Dar nu te poţi face responsabil de toţi credulii pământului. Cine are minte să judece, cine nu să înfulece.

Asta fiind si rolul, profund moral dupa mintea ei de boarfa ordinara, al scrisului pe lume. Da ocazia prostilor sa infulece. E ceva, nici la casa de copii daca crestea, intre un pedofil belgian si-unul neaos, nu cred ca-si forma niste principii mai solide si niste valori mai adecvate economiei de piata. Vezi ca te cauta Columbeanu', tu!

PS. Pentru toti aia care sunteti dispusi sa puneti botu' la minciuna asta, ultima productie a unei mincinoase declarate : probabil ca prostitutia nu are nici un fel de proaste efecte intre curve, ca doara cum sa va cada rangu' cind in jurul vostru pluteste o eterna aroma de pula rigiita.

Dar daca incercati vre-odata sa iesiti dintre curve, si sa sedeti intre oameni respectabili, n-o sa puteti spala in jde mii de ape de toaleta faptu' c-o scris Popescu despre voi. Asta asa, ca sa stim cum stam.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

50 Responses

  1. Cine a zis, bre, chestiile astea?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Una, Miruna Siminel, n-o cunosti.

  3. Mda, am citit în întregime articolul. Mda, din nou, că și eu mai scriu advertoriale, bine, numa 2 două cred că am scris, dar nu să pup în fund că-i la comandă. Nu pup, că-mi pute gura după.

    Pana mea, fata asta o citeam și eu într-o vreme, de ce e a ajuns să zică astfel de lucruri... e criză probabil.

  4. Mult mai înjuri, dragule!

  5. Hmm iti dau dreptate dar nu in totalitate sincer nu mai am incredere in nimeni.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    @Pavel Talent la scris ar avea, pacat ca n-are orbaz. Da' se vede ca Paunescu nu moare, Paunescu se transforma.

    @Alexandru Husaru Mai depinde si de subiect.

    @Cristi Asa ?

  7. Eh te pripeşti. Efectele "gândirii" cu pricina or s-o lovească din plin ceva mai încolo.

  8. Aud zilele astea ca Paunescu a fost poet de curte. Ceea ce e fals ca doar el statea la bloc.

    da va zic un lucru: daca vine campania helectorala anticipata eu deschid firma de postaci, troli, hax0ri si toat felul de idivizi specializati in activitati distructiive mai degraba decat constructive.

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    @Luka D O fi.

    @cipslim Bine faci, ca intr-adevar am observat si eu ca aia te preocupa. Uite sa luam ziua de azi : nu te-a atras Selma, te-a atras Simina. Adica vreau sa zic Miruna.

  10. Anonimosu`s avatar
    10
    Anonimosu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Statea la bloc da la ultimu etaj sa poata hateriza helicopteru buei cipslim.

  11. deci tot nu avea curte, asa ca care-i faza ca nu are legatura.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    @Anonimosu Hahaha ce fin.

    @cipslim Auzi buei, da' stingatoru' de incendii are incendii ?

  13. Deci stai ca m-ai pierdut. Stingatoru' adica buteliile alea??, make sum fuken sence mey ppl.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Buei deci simplu' fapt ca esti paranoic nu inseamna ca ei nu-s pe urmele tale.

  15. pai ai foarte mare dreptate in ceea ce spui numa ca nu se leaga cu dixcutia. Adica de ce sa nu cand avem?

  16. Domnisoara asta, care se auto-intituleaza ”patty maselutza”, se ocupa și cu vanzarea de produse de aloe vera in ceva sistem MLM.

    O mai vizitam in urma cu ceva vreme, dar în ultimul timp mi-e cam sila.

  17. P.S. http://www.youtube.com/user/pattymaselutza#p/a/u/0/BD2HhFaqiDs

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Fascinant, ce mai.

  19. De cand s-a angajat la ceva revista glossy s-a tampit mai rău, se vede ca i-au spalat aia creierul.

    Are toate sansele sa devina Elena Udrea, cand se face mare.

  20. Anonimosu`s avatar
    20
    Anonimosu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Le baga ceva in apa, e clar.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Noa ma ce festival de anonimi a iesit aici.

  22. Pan' la urma ar trebui pus articolul in rama si aratat incepatorilor in [jurna|bloging], in ideea "nu va umiliti astfel".

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 9 November 2010

    Zic ca este pus in rama, acu' aratatu' mai depinde si de public.

    PS. Tu fui anonimul de mai inainte apropo ?

  24. nu. nici macar nu stiu cine-i gagica.

  25. nevermind. fail.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 10 November 2010

    Nu asta buei. Aia se vede. Ala de la #16.

  27. Presupun ca nu i-a dat prin cap diferenta intre a fi platit pentru ceea ce scrii si a scrie pentru ceea ce esti platit. Sigur ca nu exista adevarul daca traiesti integral in lumea comunicatelor de presa. E aproape suprarealist articolul, o perfecta mostra de cum sa-ti furi caciula singur si sa te si lauzi cu reusita.

    Altminteri ce sa zic, eu m-am lamurit mai demult cu copila blonda - am avut o runda scurta de comentarii pe blogul ei si m-a lamurit fara drept de apel.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 10 November 2010

    Era si o diferenta dificil de inteles, dincolo de uzul normal al ratiunii nu-i ca si cum s-ar fi gasit scrisa prin toate manualele de presa din toate limbile, precum si de exemplu aici, pe Trilema.

    Da' daca la ei in cotet, in cadrul seminariilor de "il invata Tanda pe Manda cum sa se joace cu putulica-n nisip" nu s-o predat tema...

  29. Foarte bine ca ai luat atitudine. Vaci sunt peste tot, n-o sa le starpesti tu, dar macar or sa se simta vaci idioate din cand in cand

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Saturday, 30 April 2011

    Asa ?

  31. Și articolul ăsta miroase.

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Probabil ar fi mai simplu de numarat invers, care nu miroase.

  1. 33
    Servicii Speciale Online | cipslim (via Pingback)
    Tuesday, 9 November 2010

    [...] . [...]

  2. [...] UPDATE, 15 Martie 2011 : Va aduc la cunostinta pe aceasta cale ca mie imi plac foarte mult cocardeii care se cred mai destepti decit le permite plapuma. Va aduc de asemenea la cunostinta tot pe aceasta cale ca nu, n-are nici un fel de efecte nocive sa spamezi Trilema, insistati, insistati, nu-i ca si cind veti pierde slujbe in 2011 pentru ca ati fost prosti in 2010. [...]

  3. [...] de cititori sa scrie (da' mersi, draga). Sigur, specialistii in struguri acrii, mari iubitori de mintit pe bani au ris in prima faza, ca "nu se poate asa ceva", si acuma pling, cind incep incet-incet (dupa [...]

  4. [...] si-au format niste idei complet alaturea cu drumul. Ei cred ca Internetul exista pentru prostiile, minciunile si turpitudinile [...]

  5. [...] o judecata de valoare) cu ideea de articole platite, situindu-se astfel exact la antipozi fata de consensul din "piata" locala pe tema*. Pentru a-si sustine aceasta idee politica a lui (si probabil, cunoscindu-l, intr-o oarecare [...]

  6. [...] Chiar asa se numeste, de ce sa nu se numeasca ? O fi fiind chestia asta incredibila pentru generatia de mincinosi din care face parte si Perfu asta, da' uite minune : e tot sinceritate, indiferent daca ne convine [...]

  7. [...] un fel de motive financiare sa faca ce face. Da' dat fiind ca nu se cere nici o scoala, se gasesc mizerabile ca ea. Ohoho, si inca [...]

  8. [...] orice alti parameci de-aceeasi virsta, mai conteaza si cel fel de cineva devenim. Daca noi devenim un gunoi dispus s-o suga la rece pe treizeci de euro*, daca ne transformam in pupatori de funduri si [...]

  9. [...] Participa la "cresterea pietei", "educarea utilizatorilor", "industrie", "dezvoltarea blogurilor" scl, de preferinta dind sfaturi idioate (cealalta alternativa fiind inutile), ca de exemplu imbecila de Miruna Siminel. [...]

  10. [...] o proasta sau alta varsa advertorial dupa advertorial in care-si explica "alegerile" virtuale, "preferintele" [...]

  11. [...] ca Stefan Tirboaca, aiuriti precum Roland Minyo sau Vladimir Oane , tute ca Marta Usurelu, curve ca Miruna Siminel si asa mai departe ar fi mai bine folosit ajutind "piata" sa "se dezvolte" [...]

  12. [...] ei intre ei) sa minta cu toata gura intru distrugerea tarii lor ? Asa fac blogarii de agentie, ca-s curve. Pe ce bani, unde-s declaratiile fiscale, cine-a platit impozit ? Vai, dar cum, hoti sa plateasca [...]

  13. [...] nu vom vorbi despre Miruna Siminel, Marta Usurelu, Vali Perfu & co. E un titlu chiar prea bun pentru a-l strica pe asa [...]

  14. [...] intr-o zi am s-o vad pe cotoflendura de Miruna Siminel privind trista la masini de pe margine de drum, in speranta ca vre-un sofer de camion ii ingaduie [...]

  15. [...] discutia, intrucit sunt la fel de onesti intelectual ca orice tirfa (cum este de exemplu tirfa de Miruna Siminel, o buna [...]

  16. [...] e ceea ce Miruna Siminel ar numi "cel mai minunat lucru din lume : ceva cald in stomac", adica reclama mascata. Afurisiti si [...]

  17. [...] care io nu ma inteleg cu trupa diversilor bobivoici. Da' daca nu se intelege de-aici vedeti si dincoace, ca e cam acelasi principiu. ———Cum ar fi de exemplu Bobby Voicu, si da, insist [...]

  18. [...] de prost. Toata lumea joaca la nivelul unei cizme gaurite. De pizde nu ma mir, cine dracu-s ele, actrite de advertising la pasta de dintiii. De Pacino ma mir si ma-ntristez, ori s-o prostit la batrinete ori nu-i posibil sa te bagi in [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.