Metoda experimentala

Sunday, 21 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mie mi-e simpatic Radu Alexandru - il stiti sigur, tipul ala caruia ii ziceati probabil si-n ziua de astazi Pitici Gratis, daca n-aflati de la mine cum il cheama acu' un an de zile. A, da, stiu, "o aveam si eu". Sigur ca da.

Si fiindu-mi simpatic, il citesc din cand in cand, de exemplu duminica noaptea. Sa subliniem pasajele mai reusite :

„Radu, dar poţi să-mi zici mai pe îndelete ce ai vrut tu să zici cînd ai zis că..”. Desigur, în pula mea. Ăsta e scopul meu în viaţă. Să îmi explic idelie cîte unui prost în parte. De-aia mi-am făcut un blog pe care mă citesc 40j de mii de proşti deodată pe lună. Ca să explic pe îndelete căcaturi pe yahoo, cîte un prost pe rând. De fapt nu, nu sunt 100 de proşti care mă fut la cap cu acelaşi întrebări. Tu eşti specială. Pişă-te sânge.

(Alte chestii care ma enerveaza)

Sincer spun ca subscriu la sentiment. De-aia-i blogu' si de-aia scriu pe el, ca sa se afle scris, si sa nu mai pierd (ingaduiti-mi sa subliniez : PIERD) eu vremea explicand prin viu grai. Asta nu inseamna ca-s contra discutarii de aspecte si alte fenomene, ci dimpotriva, sunt pentru. Cu doua mentiuni :

In primul rand, ca daca nu exista o cauza clara si substantiala pentru care respectivele discutii trebuie neaparat sa ramana private - cum ar putea fi de exemplu faptul ca imi platiti bani grei pe respectiva consultatie, sau cum ar putea fi tot de exemplu faptul ca v-ar da sotul afara din casa daca afla ce discutam noi - prefer de departe sa port respectiva discutie la comentarii. Pentru ca in felul asta ea poate fi citita direct de urmatoarea persoana ce infrunta aceeasi problema, scutind-o de o insemnata pierdere de timp (adica pana i-as raspunde eu) pe ea, si mai ales pe mine.

Si-n al doilea rand, ca daca persoana incearca sa ma faca pe mine sa inteleg in locul ei... pai nu merge asa. Sunt lucruri pe lumea asta pe care tre' sa le faci de unul singur, depunand efort. Nu ma trimiti pe mine sa-ti masor gagica pe dinlauntru, este ? Noa, pai atunci nici nu te poti astepta sa-ti mobilez capatana batand eu de disperat in taste. Tre' sa te si chinui insuti, mai un google, mai una-alta. Exemplul negativ aici e dadatroll, evident.

Da' pe de cealalta parte, mi-e draga si metoda experimentala. Asa ca, sa trecem la fapte.

dead_ghost

Concluziile le-o-ti trage si singuri, ma gandesc, ca n-o-ti fi copchii de tata, ma gandesc. Pai nu ?!

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

  1. In primul rand, ca daca nu exista o cauza clara si substantiala pentru care respectivele discutii trebuie neaparat sa ramana private .... prefer de departe sa port respectiva discutie la comentarii. Pentru ca in felul asta ea poate fi citita direct de urmatoarea persoana ce infrunta aceeasi problema, scutind-o de o insemnata pierdere de timp (adica pana i-as raspunde eu) pe ea, si mai ales pe mine.

    Ei da, iata un semn bun. Sa inteleg ca intentionezi sa pui o functie de cautare ? Hai, mey, orice amarit de wordpress are asta !

  2. pe acelasi principiu ca la forumurilor unde se descurajeaza rezolvarea problemelor prin PM.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 March 2010

    @Marian S Dar exista, draga. http://trilema.com/2009/cautare-pe-blog/

    @dAImon Intocmai.

  4. Eu zi ca postul asta e despre metal si evolutia lui recenta. Nu stiu de ce, dar asa zic eu :)

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 March 2010

    Probabil ai si dreptate.

  6. O discutie devine interesanta cand ai pe cineva care prinde din zbor ceea ce doresti sa spui, si nu atunci cand ca sa inteleaga unul scrii trei comentarii. Asta incepe sa semene a forum si nu a blog.

    Iti doresc un Craciun Fericit !!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.