Mesaj catre Delegatia Permanenta a PNL

Saturday, 18 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca Miercuri nu-l trimiteti la plimbare pe impaiatul de Crin Antonescu, mai pupam noi guvernare cindva dupa 2012. Adica in 2016 cel mai devreme. Si-n 2020 cel mai probabil.

Eu am 30 de ani astazi si voi avea 40 de ani in 2020. Voi aveti astazi, in medie, cincizeci de ani. In 2020 veti avea, tot in medie, 60 de ani. O virsta frumoasa, sau macar ar putea sa fie, la alti oameni.

Mi se chiar filfiie mie ca veti face voi foamea zece ani, pierduti in slujbe de copisti clasa a 3-a prin primariile oraselor neresedinta de judet. Mi se filfiie mie ca dupa zece ani de linie moarta politicienii de 60 de ani se pot pensiona linistiti, ca oricum nu-i mai baga nimeni in seama.

Oricum nu urma sa ajung eu ministru in decada asta. Oricum nu depind eu de stat ca sa-mi cistig piinea. Spre deosebire de voi.

Deci, scumpe si iubite lichele, gunoaie care va ascundeti dupa un nume de imprumut, nulitati care va pretindeti ceea ce nu sunteti, bagati bine la cap : nu-i o chestiune de principiu, aia am epuizat-o deja.

E o chestiune care tine de cel mai meschin interes si cel mai ingust calcul, e o chestiune de care atirna propriul vostru stomac.

Daca nu-l debarcati pe Crin Arlechin din functia absolut nepotrivita anvergurii lui, veti muri de foame. De foame.

Daca iarasi ingaduiti lasitatii care va caracterizeaza sa va conduca vorbele si faptele, va condamnati la zece ani de temnita. Din care veti iesi macinati, distrusi, sfirsiti.

Se joaca miercuri viata voastra. Aud ca pina si hienele, aud ca pina si sacalii sunt capabili de acte de bravura atunci cind li-e amenintata pielea.

Va doresc succes, de pe margine. Fara iubire, si fara prea mult interes.

De complezenta, va doresc succes.

PS. Bonus puncte pentru cine citeste mesajul asta in plen.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. eu zic ca voi pnl, aveti un mare avantaj... ponta conduce psd. ;))

    eu voi vota cu ponta cand mi-or creste mere de aur in gradina.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 18 September 2010

    Da, avem avantajul romanesc ca ceilalti is prosti. Halal.

    Si ne ocupam cu osirdie sa-l reducem cit de mult posibil.

  3. Si anume pe cine vezi conducand PNL?

  4. Absolut corect. Astia din conducerea PNL numai liberali nu se pot numi. Cum naiba solicitau ei cresterea pensiilor la 45% din salariul brut pe economie nu pricep. E incredibil ce "socialisti" sunt liberalii din varf. Oare nu stiu nimic decat "Rusine Traian Basescu"? E exact precum Ponta. Si cred ca si la nivel de ideologie sunt la fel.
    "Rusine Dinu Patriciu"... :P

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 18 September 2010

    @dAImon Nu conteaza, la ora actuala o ciubota gaurita ar face treaba mai buna prin simpla tacere.

    @ghost Nu mi-e clar cit e Dinu Patriciu si cit e lichelism funciar.

    Stii cum se zice, ca Dumnezeu iti da, da-n straita nu-ti baga. Nici dracu' nu-ti baga.

  6. Era o poanta, Mircea... Astia din PDL (si unii din PSD) tot asa zic.. Rusine, Dinu Patriciu!... de parca individul (pe care de altfel il stimez) ar fi vinovat pentru absolut orice se intampla...

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Saturday, 18 September 2010

    A... parca era mai veche, am crezut c-o murit.

  8. Mi se chiar filfiie mie ca veti face voi foamea zece ani, pierduti in slujbe de copisti clasa a 3-a prin primariile oraselor neresedinta de judet.
    .................................
    Oricum nu depind eu de stat ca sa-mi cistig piinea.
    .................................

    Sinceritate absoluta, realism zdrobitor. Bravo, asa da, incep sa regret ca te supar aproape zilnic... poate imi cer si iertare, cine stie !

    Un lucru nu pricep eu in ruptul capului (capu` ala slab al meu, ce sa fac): cum mama dracului poate un partid ce nu trece nici impins de la spate de 20% sa aiba pretentii de a guverna SINGUR si sa mai faca si guverne din umbra ? Asta nu pricep eu, zau. Sa-mi deseneze si mie cineva.

    Ca poate vede si crinu`desenul in cauza si se prinde pina la urma.

  9. la multi ani!

    cf.

    "eu am astazi 30 de ani"

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 September 2010

    Hehe, mersi, dar nu-i exact.

    In primul rind pentru ca io-s scorpie si nici intr-un caz balanta, daca partea asta n-o fo evidenta pina acum.

    In al doilea rind pentru ca eu am mereu 30 de ani in toti anii pari, cum si 2010 este, pe cind in anii impari am 29 de ani, precum am avut anul trecut si voi avea anul viitor.

  11. Io-s de acord ca "si o ciubota", la fel cum eram de acord ca oricine dar nu Ciuhandu sau nu Basescu. In practica insa unu' trebuie ales, necesitate matematica, daca insisti iti citez din articolu-ti propriu.

    Deci considerand ca cade Crin, cine vine?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 19 September 2010

    Marga, de exemplu. Vosganian, de alt exemplu.

    Pina si Ancuta Pocora ar fi o alternativa preferabila. Drace, pina si Nini Sapunaru', macar mai facem un clabuc.

    PS. Notez, spre amuzamentul meu nesfirsit, ca Tariceanu & Hasotti se afla acum exact ultimii in lista membrilor BPC de pe saitu' PNL-ului, care se incarca tot ca un cur. Bai frate, cita minte sa ai sa te tii de de-astea, nici centuristele nu-s toate atit de proaste.

  1. [...] din 2009 le-ati platit ? Ce veti face, imi veti da 30, 40, 150 de telefoane spunindu-mi ca am avut dreptate, ca v-ati inselat ? La ce ne va mai folosi [...]

  2. [...] ci datorita lui Basescu. Nu stiu sigur, dar deduc. Antonescu e presedinte in PNL nu ca rezultat al "alegerilor", ci datorita lui Basescu. Nu e o deductie, stiu [...]

  3. [...] incepem prin a cita dintr-un politician mai priceput in aceasta subtila arta decit oricine din PNL, absolut oricine din PNL, de la presedinte pina' la [...]

  4. [...] si "decid" in loc sa recunosca cinstit ca-s toti acolo strict ca sa suga pula (ca-i vorba de "alegeri" in Partidul National ex-Liberal actualmente Socialist, ca-i vorba de "alegeri" in antrepriza de [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.