Marian Stavaroiu, cel mai prost dintre paminteni

Thursday, 23 September, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Vorbe mari, nu-i asa ? Ei, sa zicem atunci ca daca Prostcu pateste ceva, tipul asta ii poate lua fara probleme locul, "without skipping a beat" cum zice englezu'.

N-ati mai vazut atita confuzie in legatura cu absolut orice cuplata cu atita ferma convingere ca e cazul si momentul sa-si dea cu opinia de cind sunteti. Sau de cind ati deschis ultima oara televizorul. Sau de cind ati trecut ultima oara pe la blogerii de succes A klasse.

L-am cules de prin mlastinile putride din subsolurile JEG-ului, nu stiu cum si de ce, dar probabil facind prostia de-a lasa comentarii pe-acolo. Nu va sfatuiesc, apropo, chiar daca apropritaru' ii un individ interesant dincolo de impresiile pe care le are el in capsorul lui, exista riscul sa calcati in cite ceva. De exemplu in Marian Stavaroiu. Si pute, si nu se mai da dus. Ca un fel de cacat, doar ca mult mai rau, si online.

Destul cu introducerea, sa purcedem in materie. Sper ca ati inteles ca veti avea nevoie de echipament de protectie, da ? Sa incepem cu citeva bucatele usoare, de incalzire (mai 2010). Prima bucata se refera la imbunatatirile pe care Marian Stavaroiu le-ar aduce algoritmilor regexp, si a doua e asa, in general.

1. Chestia aia cu jpe?g inseamna ca interpreteaza la fel jpg si jpeg ? Drace, pe asta nu o stiam. Nu mergea si jpeg si jpg scris simplu, la rind ?

Sa-mi fie rusine ca n-am observat la timp dar blogul tau se deschide de fiecare data cu alta pagina ! Cum se face asta ?

Urmatoarea contributie este sa nu participe, de pe un inalt musuroi de cirtite morale, la primul concurs de Proza Arhiscurta, pentru ca regulamentul n-ar fi fost suficient de clar si lamurit pentru nevoile lui. Dincolo de faptul ca vreo citeva sute de oameni au participat, si vreo citeva zece ori douazeci de mii l-or inteles, intre care scriitori publicati, realizatori de emisiuni radiofonice, redactori pe la gazete scl. Toti acestia palesc in comparatie cu intelectul sclipitor al acestui bou incaltat, care iata ca gaseste fin in carul cu ace.

Sa notam totusi ca Marian Stavaroiu n-a produs si nici n-ar putea produce in viata lui vre-o bucatica originala sau cumva cit de cit interesanta, oricit de mica, fie ea si de o suta de caractere, multumindu-se sa jepcareasca cu copy/paste. Ca atare, cam cea mai buna aproximatie pentru activitatea lui pe internet ar fi ceva de genul "Surdul n-aude, dar le potriveste, in timp ce prostul nici de inteles nu intelege, nici de potrivit nu le potriveste."

Mai departe lista ar putea continua pe cam douazeci de pagini, pentru ca din aproximativ 1000 de comentarii cu care a imputit atmosfera din ianuarie ac si pina astazi, aproximativ 1000 se inscriu ori la categoria timpenii ori la categoria timpenii oarzane. Daca va intereseaza le puteti extrage singuri, folosind cautarea de pe acest blog. Mie imi este destul sa mentionez ca am ajuns de nu ma mai obosesc sa-l citesc decit atunci cind simt nevoia sa ma amuz de prostia omeneasca, al carei demn reprezentant Marian Stavaroiu este.

Voi cita totusi trei elemente mai remarcabile, ca sa nu se spuna ca judec omul boul fara sa aduc probe.

In primul rind, la o discutie despre socialism si prostia imanenta lui, prostul de serviciu se gaseste sa sara in sus, si sa acuze in stinga si in dreapta vasta nedreptate a lumii,

Lasam putin deoparte geniile, fotbalistii, manelistii si ne concentram pe cei numiti antreprenori. Astia traiesc cam 2% din munca lor si cam 98% din a altora ! In Romania insa fiecaruia i se ia 16%.

vadindu-se apoi ca el, marele propunator al justitiei sociale sub forma redistribuirii de venituri prin abuzul fortei statului este de fapt un prapadit care si-a inghetat pseudo-firma ca sa nu mai fie tinut a plati vreo 50 de euro impozit. Adica fix acel impozit despre care el sustinea ca e necinstit de mic.

Ati crede ca dupa ce-a patit asa rusine omul s-ar duce in treaba lui si n-ar mai reveni niciodata. Ati avea dreptate, daca am vorbi despre un om. Marian Stavaroiu nu este, insa, un om. El este un prost, si prostii nu sunt oameni. Asa incit, rabolit cu nesimtirea specifica non-speciei pe care o reprezinta, prostul de Marian Stavaroiu continua si insista. A, ca-i ridicol ? Ce conteaza. A, ca n-are argumente ? Pai si ? A, ca n-are cuvint nici cit sa dea buna ziua, ca l-o pierdut acolo, la discutia despre socialism si impozite ? Cine, el ?! A, ca nu intelege nimic si prostiile lui nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni, dincolo de umorul involuntar ? Ei, asta-i acum. Marian Stavaroiu e in emisie si considerente de-astea n-or sa-l opreasca pe el. V-am zis ca seamana cu Vali Prostcu ?

Al doilea moment, din fericire mai distractiv, ca-i o prostie tehnica, si nu o prostie politica, e cel cu ISP-ul de laptop.

Sa zicem ca un nene s-a suparat pe multi furnizori de hosting si vrea sa incerce singur. Sa zicem ca nenea acela sunt eu. Deja am facut niste experiente cu Ubuntu Server intr-o mica retea, dar nu am curaj sa-l scot in lume. Bun, trecem peste toate NU-urile: am calculat si eu ca e mai mare consumul de curent decit taxa de hosting, am calculat avantajele si dezavantajele si m-am hotarit sa incerc marea cu degetul, sa mai invat ceva.

Expunere de motive: actualul meu blog pe wordpress n-are decit vreo 4 MB. Site-urile celelalte, pe care le facusem offline si le ridicam cu cont ftp de asemenea erau destul de mici. Banuiesc ca trilema e mult mai mare, ca dom` Popescu scrie, nu gluma, dar nu cred ca are mai mult de 500 MB cu totul. Mno, azi obtinem RAM de 2 - 4 GB foarte usor. Chiar daca HDD sunt azi mai bune parca tot mai bine e sa le protejezi. Iar eu nu fac hosting profesional, eu vreau sa pun un simplu blog wordpress, eventual si un mic site in html chior. Deci:
1. Se poate incarca un site intreg in RAM, astfel incit paginile sa fie livrate de acolo si nu din HDD ? Iar accesul la HDD sa se faca doar cind apare un articol nou sau un comentariu nou ? Eventual un fel de cron-job: actualizeaza continutul intre RAM si HDD la 30 minute, sa zicem.
2. Ubuntu Server e numa` bun pentru incepatori ca mine. E vreo alta distributie de Linux mai buna pentru acest scop ?

I se atrage atentia, bineinteles, ca pe de-o parte rateaza problema, ca pe de cealalta rezolva probleme imaginare, ca-n fine n-ar strica sa citeasca, da' structurat, manualu'. Nu doar de catre mine, Lucian se chinuie si el, cu rabdarea si modestia geek-ului adevarat, dar tot cu aceleasi rezultate nule. Ce intelege ghiolbanu' ? Pai, sa vedeti...

Iar in ziua aceea cineva va crea si va produce o dracie mititica si ieftina care, culmea, stiti ce va face ? Va incarca un ditamai site-ul din memoriile flash in RAM si il va livra celor care il cer. La naiba cu HDD-urile si toate celelalte ! In ziua aceea dom` Popescu n-o sa se mai uite la mine ca pisica la calendar atunci cind o sa auda de ideea de a livra un site direct din RAM. Apropo, dom` Popescu, ti s-a intimplat vreodata sa ai o idee nebuneasca si apoi sa vezi ca nu esti singurul ? Ei bine, in ultimul timp am facut sapaturi. In maxim doi ani o sa iei din supermarket o dracie mititica, buna de bagat in priza si care o sa faca pe serverul de hosting. In ziua aceea o sa ne intilnim si ar trebui sa-ti fac: sic, sic ! Dar ma abtin, ca nu esti tu singurul care m-a privit circumspect in timp ce niste cercetatori lucreaza de zor la EXACT ceea ce am zis eu acum vreo luna. Dar aia sunt cercetatori, nu incuiati la cap acre au pretentia ca le stiu pe toate.

Intelegeti voi ? Cabala mondiala compusa din je si altii pe care ii vom numi pe masura ce ne intilnim cu ei il impiedica pe Marian sa faca caching in RAM si astfel sa construiasca un ISP de dormitor care-i va scoate din piine pe fraieristii de la GNAX de exemplu, cu tot datacenteru' lor de un miliard de coco, pentru ca nimeni pina la el nu s-a mai gindit sa faca caching in RAM. Corect ? Si daca tot am ajuns la conspiratia mondiala compusa din je, care-l impiedica pe prostu' sa una-alta, si conspira impotriva lui, si-i momeste gagica sa-i dea papucii, si altele tot asa, nu va aminteste de nimeni ? Zau ?

Al treilea moment (da, stiu ca sincer nu mai este nevoie, da' hai sa fie trei, pentru completitudine, bine ?) s-a petrecut taman alaltaieri.

“Gasiti acele articole care sunt bune, si adaugati-le pe fain. Asta-i tot.“

Stai putin, ca eu nu inteleg. Mintea mea refuza sa inteleaga, asa ca te rog frumos (da, TE ROG FRUMOS) sa precizezi: cu voia sau fara voia autorilor acelor bloguri ? Pentru ca:
1. Daca voiau si le promovau singuri
2. Daca e fara voia lor, ceea ce scrie mai sus se traduce astfel: Dragilor, nu vreti voi sa furati pentru mine ? Pentru niste firfirici acolo, ca deocamdata nu stiu cit am chef sa va dau.

Lumea ride de el, eu nu-i raspund, asa incit ce credeti ca face ? Ia cititi in Manualul despre Prosti, chiar sub "prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul." Ce scrie ? A, persista ? Pai, inseamna ca persista.

Lipsa unui raspuns e tot un raspuns, dom` Popescu.

Ati inteles ? Deci fain fura articolele lumii, prin procedeul temut inca din antichitate de-a le da link. Ca si google. Dupa care se apuca de le trimite trafic. Indeobste mai mult trafic decit oricine altcineva. Tot ca si google.

Cititori mai milosi se apuca sa-i atraga atentia, frumos, cu exemple, ca n-o inteles nimic.

Pana la un punct, daca n-ai auzit de Digg vreodata, e normal sa nu te prinzi cum functioneaza treaba :)

Stiti ce raspunde prostu' ? Recititi in manual, tot in acelasi loc. Dap, exact, insista.

Explicatia e foarte simpla, dragule: Pe vremea cind eram eu tinar si ma jucam de-a site-urile (ca ma joc mai demult, nu se limiteaza viata mea la s-m.ro si blogul wordpress), pe vremea aceea, deci, existau niste reguli ale bunului simt. Una din ele spunea ca nu e frumos sa iei munca altuia si sa tragi foloase de pe urma ei.
Pe vremea aceea la Digg te inscriai singur si numai daca voiai.
(Acum observ si eu ca nu mai e ca in filme nici la Digg).
Dupa aceea au aparut fel de fel de smekeri care s-au gandit sa faca exact invers. Au aparut furaciunile pe net, agregatoarele, chestii, nu te invat eu, ca le stii. Au aparut si epigonii, evident, iar domnu` Popescu e unul dintre ei. Sigur ca dom` Popescu mai pune si material propriu - si pentru asta e de laudat - dar nu l-a rabdat inima sa nu faca o “ferma de linkuri“.

E bine, e rau, e moral, e imoral ? E mai bine sa o dai dracu` de morala si sa furi un ban cinstit ?

Eu sincer va spui ca nu cred ca omul a fost tinar vre-odata, el este de fapt nemuritor si fara virsta, avatar al unei esente cum se gaseste. Dar in tot cazul, vedeti ce prosti sunteti cu totii, si ce noroc aveti cu vigilenta lu' Marian Stavaroiu, de veghe in lanu' de secara ? Sa citam din alt prost de-un calibru absolut comparabil, ala cu mitele oarbe, sa ne minunam cum prostia se repeta in fondul ei fara deosebire si fara intrerupere, si sa nu uitam niciodata ca ea este, dincolo de-a fi intotdeauna amuzanta, potential foarte periculoasa. E adevarat ca din fericire aceasta potentialitate se actualizeaza rar, dar si cind ajunge cite unu' de-asta undeva, e jale.

Sfatul meu este sa-i omoriti de mici, de cind sunt inca libarci, strivindu-i sub pantof. Altfel intrebati medicii, avocatii, politicienii, si-n general intelectualii Romaniei de dupa razboi cam ce veti pati. Da, stiu, nu-i crestineste, aproapele trebuie ajutat, si cine are mai mare nevoie de ajutor decit prostul ?

Chestia e asa, aproapele care are nevoie de ajutor trebuie ajutat, si prostul nu are nici un fel de nevoie de ajutor, dimpotriva, e chiar in pozitia sa va ajute el cu un sfat. Intrebati-l daca nu ma credeti. Inca si mai important, prostul nu e aproapele nimanui, cel mult isi este aproape siesi.

Dincolo de astea si revenind la referentul concret, prostul de Marian Stavaroiu da si el sfaturi, de exemplu mie, despre chestii de care a auzit, de exemplu de la mine, pentru prima oara-n viata lui (si n-am nici un fel de dubii ca in ziua fericita pentru omenire cind a vazut si el apa calda pentru prima data a dat niste sfaturi si despre aia, le-a pus in plic si i le-a trimis lui Vespasian, ca asa o inteles el, ca Vespasian e cu apa. Calda. Da, imparatu'. Ce, nu locuieste la Roma ?)

Asa-i ca-i frumos pe internet ?

PS. Nu mi-e clar daca-i acelasi cu numitul Marian Smarandache, dar banuiesc ca nici intr-un caz, nu datorita diferentei de stil cit datorita faptului ca a aparut prima oara la vreo 6 luni dupa, si nu crez sa existe troll cu rabdarea setata la nivelul ala.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

68 Responses

  1. sunt curios cum se va apara.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Stii bancu' cu surdu' si homalau' ?

  3. nu cred...

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Vezi linku', ca mi-ai inspirat o postare.

  5. "prin procedeul temut inca din antichitate de-a le da link" la faza asta m-am inecat cu Liptonul ce incercam sa-l sorb in timp ce citeam, dupa ce m-a pufnit un mare hohot de ras.

    Zic o singura chestie, pentru un barbat parguit bine si cu o anumita experienta de viata faptul de a incearca pe iahuuuu agatamente ieftine reprezentative pulifricilor cu polutii nocturne excesive, demonstreaza o chestie simpla ...

    Si fiti voi pe pace ca asta nu o sa faca decat sa-i hraneasca self esteemul.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Daca n-ai invatat ca Trilema nu se citeste cu lichide-n gura, ca nu stii niciodata peste ce dai...

    Cit despre self esteem, e bun si-ala la ceva. Sigur, nu in cazul de fata, da' in general vorbind.

  7. Ioi da' de obicei ma controlez destul de bine :)

    Tu Mircea, stii tu vorba aia "Nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita" si stima de sine a prostului nu e masurata in nici un caz in scala lui Rosenberg.

  8. Ehei... nu stiam eu de ce mi se bate ochiul sting azi !!! Pe la ce ora ai scris, maestre, ca la tine nu apare ora pe blog, nu care cumva sa vada oamenii ce matrapazlicuri faci cu comentariile, par egzampl ?
    Hai sa o luam metodic, ca te-ai straduit ceva azi (Google fie cu tine!)

    1. Daca puneai si tu un link nofollow catre mine macar aratai ca esti gentleman. Stii cum gandeste Mihaela Radulescu: orice, numai promovare sa fie ! Numai ca tu esti un bulangiu feroce, din pacate. Asta o sa te coste, anume punctul 2
    2. In functie de dorinta muschilor mei si la data hotarita de ei vei primi o replica asemanatoare, numai timp sa am. Material este, slava Domnului, in cei circa 300 MB de pulimedia/trilema. Sigur ca e posibil sa te salveze Dumnezeul tampitilor si sa-mi aduca mie aminte ca e cazul sa mai si iertam. Vom vedea.
    Te rog sa retii insa ca articolul meu VA AVEA link catre tine. Si stii de ce, bai pulica ? Ca sa te promovez, d-aia, ca altminteri tot un rahat cu ochi esti.
    3. Numele meu este Marian Stăvăroiu si nu ma ascund de nimeni fiindca nu am nici un motiv sa o fac. Nu stiu daca intelegi matale ce inseamna sa nu ai de ce sa te ascunzi. Sau intelegi ? Lasa ca in curind o sa inteleaga si lumea, cind o sa fie gata TOATE materialele.
    4. Am comentat prima data pe 9 ianuarie (faza cu visele tale cu gagica) si la 5 februarie (faza cu limba germana). Aveam IP diferit pe vremea aceea si e posibil sa te incurci si tu in loguri. Da, cel din 5 februarie pare introductiv, uitasem de 9 ianuarie, dar nu cred ca aici e capatul lumii. Si DA, am facut greseala sa te pescuiesc de pe jeg, fi-mi-ar greseala de ras sa-mi fie...
    5. Chestia aia cu `` a le da link`` ar fi laudabila daca s-ar face ca un act gratuit, numai ca tu faci bani din munca altora. E treaba unor prosti sa creada altceva, eu am in continuare pretentia ca stiu bine ce faci. Ma rog, unii sunt prosti, altii direct interesati.
    6. In rest: amesteci aiurea niste faze in care mi-am permis sa te intreb cite ceva cu alte diverse poante. Mai pulica, oamenii au diverse specialitati si nu le pot cunoaste pe toate. Nu e nici o rusine sa intrebi, chit ca uneori intrebi ca un copil. Ti se raspunde sau esti luat la caterinca, asta e riscul. Am fost luat atunci la caterinca, crezi ca esti mai glorios acum, ca ai reamintit acele faze ? Nu ai cumva imaginea unui copil prost care rade cu gura pina la urechi de unul mai mare: vaaaai, ti-ai dat cu inghetata pe mustati ?
    Sau, ca sa fiu mai exact, cind te uiti dimineata in oglinda nu-l intrebi pe dobitocul ala pe care il vezi ce cauta acolo, in baia ta ?

    Inchei aici cu tine, ca ma duc la munca. Trebuie sa caut intens pe trilema TOATE ocaziile in care ti-am dat peste nas, te-am enervat si apoi te-ai exprimat cum numai tu stii sa faci. Stii, eu o sa caut mai usor, n-am nevoie de goagle. E adevarat ca mi-ai creat niste probleme in ultimul timp dar... asta este, am material berechet. Daca esti atit de dobitoc incit sa nu intelegi despre ce e vorba intreaba-l si tu pe nenea goagle ce e aia httrack.

    Mircea Popescu, acest Mircea Popescu al blogosferei romanesti.
    O sa-l intreb pe Darius cine a scris asta, ca am ras vreo ora in ziua aia.

    In incheiere am sa te rog mult sa-mi mai dai o ultima ocazie, ca merita:

    7. Personajul ala dubios, pe nume ukavra sau luka sau cum dracu` o mai chema-o e o femeie care evolueaza prin Bucuresti. Habar nu am cine este de fapt. Mi-am permis sa-i trimit un email, i-am indicat profilul meu de neogen - da, am profil pe neogen, care e problema - si am rugat-o sa citeasca acolo ca sa inteleaga ce vreau eu de la ea. A inteles exact cit o duce mintea aia a ei, adica putina. Vad ca se da rotunda pe aici si face mare caz de acest fapt. Proasta pulii, nu te-am abordat pe messenger, ti-am trimis un email. Nu era cazul sa spui pe aici de acest lucru, clar. Dar ai ajuns la vreo 30 si ceva de ani si incepi sa dai din coltz in coltz, asta e viata. Da-te in continuare rotunda pe aici, cerseste atentia lui Mircea sau a oricui vrei tu, dara daca mai dai un singur cuvint din acel email iti promit ca te caut.

    Si cu acestea fiind zise va anunt ca am incheiat comentariile pe trilema. Cine vrea sa ma mai contacteze stie deja cum sa o faca.

    Na, numai bine va urez, dragii mei care nu aveti ce face si va pierdeti timpul pe blogul unui nebun. Sa-mi fie rusine, am facut-o si eu citeva luni.

  9. am vrut sa il intreb aici pe marian, dar mno, am citit si am vazut ca nu va mai raspunde. pana la urma citez si aici nelamurirea mea legata de comentariul sau.

    "explica-mi te rog si mie, ca eu sunt mai prost? cum face nea mircea banu' de la 5. din munca altuia? ca fain-ul el il tine si aia-i cheltuiala. iar publicitate nu are pe acolo, deci aia nu-i venit. io-s chiar tare curios si sincer iti zic, ma cred cu adevarat naiv. "

  10. http://www.youtube.com/watch?v=WacwJ1Fg8mE
    46"

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    @Luka D Nu, ci in scara lui Pulenberg, care are o singura treapta, pe care s-o cacat un ciine.

    Lol @ sporgersi.

    @Mihai Nu cerceta aceste legi, ...

  12. Lol Marian inca mai spera ca-i lasi un trackback hahahaha

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Da ? Mnoa, fiecare are nevoie de-un tel in viata.

  14. Chiar daca admir calitatile lui onorevvole MP,tot nu imi vine a crede ca o fi scapat el de un prost,pentru prima data de la facerea lumii.
    Asa ceva nu se poate.
    Cat dureaza pana apare Marian inapoi?
    Eu zic cam 2 saptamani.

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Fi-ti-ar gura de cacat, ptiu, drace!

    De ce sa nu scap, tu ?! DE CE ?

  16. Pentru ca nu ai responsabilitatea unui interlocutor.

  17. Hahahaha ce-a rulat lexy la faza asta

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Da mo, bine mo, e isteata, ce sa mai zic.

  19. @Lexy229 Eu ii dau doua zile ...

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Haha tu mai bine recunoaste de cind ii tot dai tot la cite doua zile odata, ca vaz ca aveti adinci interactiuni din offlain.

  21. Cine? Eu? Dubiosul personaj ... bah de-a dracii, pe unde ma duc (real/virtual) daca nu primesc eticheta de "dubioasa aia de care nu stie nimeni nimic; auzi dar nu e aia care ... ah, nu? Dar nu e nici ... dar cine dracului e de o cunosc astia?! Stiu fata, e curva de-aia ... Care? Nu stiu fata, curva aia." :))))

    Hai ca iti imping o vizita ca sa-ti cersesc atentia ochi in ochi :))))

    http://www.youtube.com/watch?v=9km9E6-09IA

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Pai daca esti femeie si vorbesti in limba romana inseamna pentru mintea romanului ca esti curva, in virtutea rationamentului ca daca n-ai fi ti-ai vedea de ceva cratite. Copii n-ai de crescut ? Pai de ce ?

  23. Aman raspunsurile pe mai incolo.

    Vezi ca-s pe drum ...

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 September 2010

    Haha, pai da frumos un meil cu detalii, ce dume-s astea ?

  25. Deci nu serios, Marian a mai promis o data ca nu mai intra, si cred ca s-o tinut de treaba 3 zile. Pe-acolo. Acum ii dau vreo 9.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 September 2010

    Mai aveti putin si faceti betting pool.

  27. Feeling-ul mă îndeamnă să pariez pe 5. :D

  28. Eu pariez pe 2.
    Wait, what?

  29. I hate you!

  30. Reduc distanta la 7 zile+. Pe ce pariaza fetele?

  31. Ok I fail. Need to refresh moar often.

  32. dAImoane, in continuare ma uimesti. In continuare nu stiu unde sa te incadrez: la uimire pozitiva sau la uimire negativa ?

    Pai se vede clar ca ala de deasupra nu sunt eu! Ci mi s-a furat identitatea.

    Ce se mai fura pe net dom'le. Identitati.

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 September 2010

    Deci in plm, daca se descopera ca personajul Marian Stavarache asta e de fapt o concoctie a lu' dadatroll asta este oficial cel mai reusit trolism din toata istoria internetului cunoscut.

  34. dadatroll nu piere, dadatroll se transforma.

  35. Eu-s cea mai apropiata ca termen de revenire. Ce castig? :P:P:P

    Ntz! Nu e dadatroll.

  36. Mircea Popescu`s avatar
    36
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 September 2010

    P'acilea se fura personalitati ? Nu creeeeed :P

    Adica, test :)

  37. @MP

    vad ca ti-a scris depesa. deja devine telenovela. presimt o impacare cu buchete de trandafiri albi ca sa ti se asorteze cu costumul si cutii de ciocolata, precum si multe lacrimi varsate de marean.

    bine am facut ca mi-am scris si aici nelamurirea mea, intrucat desi prima data am scris-o pe site=ul sau, probabil m-a marcat ca si spam, pentru ca nu a trecut inca de moderare.

    ce am mai observat in comentariul sau e ca se repeta momentul 1. in ce sens? marian s explica revoltat cum ar fi trebuit dumneata sa ii dai link, chiar si link "nofollow". dar tot mai inainte se plangea ca lamenta detii o ferma de linkuri. :sigh:

  38. *fara se plangea -> lamenta :D

  39. Mircea Popescu`s avatar
    39
    Mircea Popescu 
    Saturday, 25 September 2010

    Io ti-am zis ca nu cerceta ca esti nebun de intelegi, da' tu nu m-ai crezut. Iti place acuma ? Iti place ?

  40. eu cred, nu cercetez... si o parte din cuvinte trebuie sa mi le retrag, intrucat pana la urma mi-a raspuns, dar la mine pe blog. :D

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Monday, 31 January 2011

    Deduc prin prezenta ca zisul Mihai imi datoreaza un buchet de trandafiri, sau cum era ?

  42. Stii bancu’ cu surdu’ si homalau’ ?

    ce? :D

    ahahahahah, asta merita mai mult decat tot articolul, si eu care ma chinuiam cu prouxi.

  43. Doare, doare inima.

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Lmao, ce desfasurare de expertize seoizde pe bietu' Marian.

    Pacat ca-i el cam prost asa de felu' lui, si nu intelege chestii de baza.

  45. Probabil că aţi ajuns şi voi la acel rezultat căutînd pe internet după numele Marian Stăvăroiu – Marian Stavaroiu (folosind sau nu diacritice). Sigur, titlul pe blogul lui este: Marian Stavaroiu, cel mai prost dintre paminteni. In cache-ul de Google toate articolele lui apar “pe Trilema“, o mică şmecherie care îi aduce ceva trafic în plus. Părerea mea de amator e că figura aduce un pic a cloaking, dar mă pregătesc să îi întreb pe cei în măsură să răspundă cel mai bine, adică pe cei de la Google. Că una citim noi, umanii, cu totul altceva citeşte motorul de la Google. Cum face treaba asta încă nu m-am prins, v-am zis că e şmecher. Dar are deplin control asupra serverului care găzduieşte polimedia şi cu asta am spus tot.

    Cloaking ba! Ai priceput? Cloaking, nu ca dume!

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Corect. Si cu asta ai spus tot.

  47. De fapt nu. Mai am de spus!

    Te-am mai rugat frumos prin cîteva emailuri să modifici două linii în robots.txt plus alte chestii şi să rămînem, dacă nu prieteni, măcar în relaţii neutre. Observ că nu vrei. Nu-i nimic, schimb tactica dar păstrăm regulile jocului, fiindcă joci murdar şi o să afli în curînd cum nu îţi permit eu să îţi baţi joc de acest nume.

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Lol ce distractivi is totusi prostalaii. Deci, el isi bate joc de numele lui prin simpla existenta, si nu de azi-de ieri. Eu observ asta, deci e vina mea ca-i el prost, nici intr-un caz a lu’ ma-sa, ca s-o futut cu toti boschetarii, betivanii sau ce-o mai fi adunat si ea din drum. Dupa care ar trebui sa vreau eu sa raminem prieteni, pentru ca intr-adevar asa si este, prietenia prostilor e un lucru foarte important. Si pentru ca sa raminem astfel prieteni, eu cu prostu’, imi revine mie sa schimb realitatea, cumva. De ce ? Pai cum adica de ce ?!?!?!!!

    Oare cum ar fi o lume in care sa n-ai de cine ride ?

  49. Cea mai faina faza este ca articolul de care se plange Marian era probabil cam uitat, dar acum daca am comentat la el apar comentariile cu link la Comentarii recente si probabil il va scoate iarasi gogu in fata.

  50. Mircea Popescu`s avatar
    50
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Deci ce vrei sa zici, ca o calcat pe grebla ? A doua nu mai retin cita oara ?

    Pai daca nu calca pe grebla mai era el Marian Stavaroiu, cel mai prost dintre pamanteni ? A ?

  51. Marian Stavaroiu cel mai prost dintre pamanteni nu este de fapt Marian Stavaroiu cel mai prost dintre pamanteni ci alt Marian Stavaroiu care nu este nici prost nici pamantean, ci este nepamantean de prost, adevaratul Marian Stavaroiu,

    Acest mesaj a fost sponsorizat de un prost, pe numele lui Marian Stavaroiu.

  52. Francisc Dragan`s avatar
    52
    Francisc Dragan 
    Wednesday, 27 September 2017

    Opa, ia uite unde dau peste domnul Marinica Stavaroiu. Si tot intr-o postura de om "destept" foc si in discutii de mare angajament si valoare ca pe LinkedIn unde bate campii mai ceva ca aici. Adica asa imi esti nene Marinica, nu iti ajunge numai LinkedIn-ul sa faci pe prostu, vrei tot internetul. Domule Popescu, fara sa citesc initial ce ati scris aici am dat peste domnu' Marinica pe LinkedIn cu aceleasi elucubratii si bazaconii ca aici si cand m-am uitat pe profilul dumnealui mi-am dat seama ca am de a face cu cine cu probleme grave. Uitati-va aici profil https://ro.linkedin.com/in/marianstavaroiu. Adica omul a facut un colegiu tehnic si a primit un Bachelor Degree in Telecommunication Engineering, va dati seama? A iesit inginer dintr-un colegiu tehnic sau scoala profesionala ceva. Nu mai zic de joburile avute si de descrierea jobului de la Telekom. Iar ultimul job care se numeste senzational Job Seeking la care isi pune la dispozitie realizarile doar la interviu e pur si simplu o capodopera. Daca vreti sa va delectati cu elucubratiile dansului pe LinkedIn puteti citi comentariile puse de acesta la o postare a domnului Eduard Fotescu. Cautati profilul domnului Marinica si apoi la activitate veti vedea acele comentarii si raspunsurile mele la ele. Credeam ca este doar o simpla intamplare dar vad ca este mult mai activ in prostia lui si doreste sa o dovedeasca tuturor.

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 September 2017

    Multumesc, da's delectat gata. De prin 2010 asa.

  1. 54
    Deci nu exista prosti online - exercitiu practic pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. (via Pingback)
    Friday, 31 August 2012

    [...] Bun. N-o sa ghiciti niciodata ce-a mai urmat. Adica, v-o amintiti pe pizduta aia increzuta cum aviatoare ? Sau pe pizduta aialalta, idem increzuta si ceva mai vivace, de-mi facea intr-o vreme pizza si-i mai reparam din proza dubioasa ? Ma gindesc ca vi le amintiti. Ce vreau sa zic cu asta e ca pe baza istoriei v-ati astepta pe buna dreptate de altfel la niste reactii tipice de om prost. [...]

  2. [...] Sa zicem acum ca am dori sa referentiem acest banc, din cine stie ce motiv. Uite un exemplu de asa nevoie. Ei, scriem in limba romana "stii bancu' cu surdu' si homalau'". Ca asa e corect, [...]

  3. [...] o sansa, in loc sa-si asigure el siesi, sigur ca va trebui sa-i tot asiguri. Intrebati-l numai pe Marian Stavaroiu, acest avatar al prostiei universale cum merge treaba asta, ca va explica el. Sau daca nu, [...]

  4. [...] aleg sa se straduiasca, altii aleg sa fie mindri de prostia si lenea lor, fiecare alege, pina la urma, pentru sine. Dupa care o noua generatie vine si judeca, daca judeca, [...]

  5. [...] de chestie. Lucru care s-a intimplat cam tot asa cum s-a intimplat si victoria zdrobitoare a lui Marian Stavaroiu in alegerile pentru Presedintia Romaniei din 2009. Cum adica nu stiati c-o candidat ? Nu fijti [...]

  6. [...] lunare, dar eu imi permit sa presupun ca aproximativ 1%, la care daca adaugam contributia lui Marian Stavaroiu obtinem cam fix acel 1,07%, deci cifrele se [...]

  7. [...] timpului exemple de indivizi deloc bineveniti. Care exemple sunt de fapt exact unul, tontul de Marian Stavaroiu daca-l mai tineti [...]

  8. [...] lor fereastra spre educatie, totul legat cu funda intr-un singur pachet atractiv. Sigur, poate ca cel mai prost dintre paminteni nu-i chiar neaparat reprezentantiv, dar totusi, cum stam ? Nu ne fac trebuinta gratuitati de zece [...]

  9. [...] ani de stagiu internaut satisfacut dorelul progreseaza la starea lui finala si definitiva, de prost pur si simplu. In aceasta versiune completa e responsabil pentru vasta majoritate a interactiunilor nefericite [...]

  10. [...] Cel mai prost dintre paminteni, un cetatean care raspunde la numele de Marian Stavaroiu si-a vazut link-urile catre blogul propriu inlocuite cu link-uri catre articolul de-i descrie [...]

  11. [...] l-ar citi numa' cp-b (ca als saracu' nu mai poa'), pe groparu' numa Vali Perfu, pe jeg numa' smro ala si pe pitici gratis numa' mamzel Gogu s-ar schimba ceva ? S-ar schimba fix o [...]

  12. [...] ca-i simplu si usor de inteles ? Deci, daca eu sunt egal cu Marian Stavaroiu, ca vorba ceea, ambii suntem oameni de afaceri, si statul nu poate face distinctii, legea e una [...]

  13. [...] vor fi omoriti, raminindu-le lor, iubitorilor de animale pe bani publici (adica ai altora, ca ei nu contribuie, evidament) optiunea sa-i ia acasa. Caz in care nu vor mai fi vagabonzi, si pe cale de consecinta [...]

  14. [...] de valoare. Bazate pe ce ? Scoase din ce ? Pai, dupa toate aparentele bazate pe si scoase din Marian Stavaroiu, cel mai prost dintre paminteni, ca-s exact acelasi tip de chestie. "Eu nu platesc impozite evit deliberat sa platesc impozitele [...]

  15. [...] Bun. N-o sa ghiciti niciodata ce-a mai urmat. Adica, v-o amintiti pe pizduta aia increzuta cum aviatoare ? Sau pe pizduta aialalta, idem increzuta si ceva mai vivace, de-mi facea intr-o vreme pizza si-i mai reparam din proza dubioasa ? Ma gindesc ca vi le amintiti. Ce vreau sa zic cu asta e ca pe baza istoriei v-ati astepta pe buna dreptate de altfel la niste reactii tipice de om prost. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.