Doua fete - argumentul economic

Thursday, 04 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca nu-ti cauti /span> nevasta (ceea ce, asa cum am mai discutat, e o alegere pe care o face fiecare pentru sine, si ar fi bine sa si-o asume), ramane ca-ti cauti amanta, in afara de cazul bizar in care iti cauti doctor sa-ti taie jos fuduliile, despre care imi inchipui ca-i posibil in principiu vorbind, dar nici n-am vazut nici n-am auzit de vre-o implementare in practica la asa solutie radicala.

amantaAmanta va fi probabil o fata, undeva pe la vreo 20 de ani. Nu mult mai tanara de-atat pentru ca a fi amanta reclama o minima responsabilitate, si o minima independenta mentala pe care fetele de liceu indeobste nu le-au dobandit inca (exista, bineinteles, exceptii). Nu mult mai in etate pentru ca fiecare deceniu in plus inseamna un deceniu de bagaj in plus (sub forma lui tangibila, copii, boli si datorii sau intangibila, idei fixe, obiceiuri proaste) si flexibilitate in minus, ori principala calitate a amantei e tocmai flexibilitatea - face adica ce vrei tu cand vrei tu.

Aceasta din urma limita e cu siguranta mult mai flexibila decat cea dinainte, exista cu siguranta mult mai multe exceptii - cazuri de amante excelente trecute binisor de 30 si unele chiar de 40. Intr-un sens, limita de jos o fixeaza biologia, in timp ce limita de sus o fixeaza prostia, si ca atare incalcarea ei e mult mai la indemana oamenilor, sau cel putin asa pare uneori. In tot cazul, amanta poate fi si amant, adica un baiat, indiferent de genul dumneavoastra propriu, si in mod admirabil se aplica in continuare ce-am zis pana acum, si ce-om zice de-acum inainte, presupuneti ambiguitatea de gen, ca sa nu ma vad eu silit sa scriu peste tot amanta/amant, ca sa nu-mi iasa textul bruxeleza.

Odata ce-am hotarat ca ne cautam amanta, structura de costuri e clar fixata. Fata va avea nevoie de un apartament, care iese undeva intre doua si trei sute de euro pe luna, adica pe la trei-patru mii anual. Daca mai adaugam si cheltuileli diverse cu intretinerea, curent, internet scl ajungeti probabil pe la 5. Functie de cum vi-e norocul (pentru ca piata imobiliara romaneasca e inca foarte barbara, si rezultatele sunt mai degraba aleatorii decat predictibile) veti gasi un apartament de doua sau de trei camere, garsonierele sunt pentru planul B, mai jos.

Pe langa asta, fata probabil mai si mananca, ceea ce mai adauga un cinci mii la an, si probabil c-o mai si duceti o data sau de mai multe ori prin cate-o excursie, ii mai cumparati o blana, un bici, o catusa, ceea ce se inscrie in cel de-al treilea 5. Si iata cum bugetul pentru a va tine amanta e un foarte clar cincisprezece la an, asa cum de altfel si stim cu totii.

Fata de aceasta stare data si imutabila, se impun doua observatii : prima este ca desi amantele sunt un apanaj clar si indiscutabil al clasei de sus, cu oarecari exceptii pentru clasa de mijloc in cazuri particulare, toata lumea si le doreste. Atat ca sa le aiba, pentru uz adica, cat mai ales si in principal ca sa le defileze pe sub ochii celorlalti, pentru abuz adica. Tineti minte povestea aia din cartea de Citire despre copilul care nu stia citi asa ca si-a pus ochelarii bunicului ? Exact la fel.

Solutii ar fi, dintre care se desprinde cea mai populara : aia de-a pretinde ca iti cauti nevasta, dar de fapt a incerca sa folosesti fata astfel pacalita pe post de amanta cat de mult se poate. A face asa ceva e destul de ignobil, si in gustul cel mai indoielnic, motiv pentru care se intampla ca nu ma intereseaza si nu ma impresioneaza o buna majoritate a povestilor si faptelor de arme ale tineretului recent ajuns de varsta reproductiva - ca ei sunt principalii confuzi. Lor insa le este si scuzabil, chiar daca-i mizerabil, pe motiv ca-s prosti. Adultilor ramasi cu mintea in liceu insa greu le mai gasesti circumstante extenuante.

In tot cazul, succese de-astea impresioneaza probabil colegii de facultate/giob, dar cu siguranta fac o impresie proasta atat "oamenilor de afaceri" (limba romana chiar n-are destule cuvinte in anumite spatii lexicale) cat si amantelor pe bune, ca sa nu mai vorbim de bietele femei care nu-s amante, sau cel putin nu stiu, daca le intrebi pe ele.

Pe langa solutia populara, dar nu neaparat distinct de ea, mai exista solutia de criza, asa cum de curand a fost rebranduita chestia ce era pana mai an solutia de saracie. Iei adica garsoniera, tii fata in camin, de-astea. Orice s-ar spune sau s-ar crede, saracia in sine nu-i lucru de rusine. Cu siguranta nu atat cat e minciuna. Asa incat copiii de periferie care-si asuma dorintele, aspiratiile dar in acelasi timp si conditia imi sunt chiar simpatici. Adesea aici incepe si curvia, adica time-share, cum ar veni. Daca tii fata impreuna cu altii, eventual unii adunati de pe strada, costurile anuale devin chiar suportabile, ba chiar poti iesi in profit, cu o buna administrare. Sigur, incercarea se termina uneori prost si cel mai adesea trist, dar nici moarte n-are.

Ei si-acum, dupa aceasta indelungata prelectiune, sa venim la chestie : Daca pe langa prima amanta adaugi o a doua, din orice motive, ca de exemplu pentru ca era ieftin si ti-ai zis sa cumperi tot transportul, sau pentru ca ti-e simpatica, sau pentru ca-s fetele bune prietene si asa cer si vor si doresc, sau pentru ca pare talentata si vrei sa faci o fapta buna (chiar stiu pe cineva care-a tinut ani de zile o fata saraca pana si-a terminat ea conservatorul, si inca dupa aceea. Sunt prieteni si astazi, si de la ea am invatat chestia cu cantatul si sexul oral) ai logic vorbind doua optiuni : sau inca cinspce mii la an, sau le pui pe amandoua impreuna, in care caz e practic doua la pret de una, pentru ca din experienta (si a mea si a cunoscutilor) totalul sare catre 18, dar rareori trece de 20.

Economia de scala, chestia aia care-i jumatate din painea consultantului pe probleme industriale, e cauza economiei si aici : oricum aveai o camera in plus, daca fetele nu gusta sa doarma in acelasi pat (ceea ce-i cam fifty-fifty, experimental vorbind). Oricum se facea de mancare, ba chiar e mult mai placut pentru ele, mai au cu cine schimba o vorba, fac alternativ drumul dupa tigari scl.

Revenind la chestiunea genurilor, in principiu lucrurile se aplica exact la fel si la baieti, dar se deschide posibilitatea cuplului, adica tii o fata si-un baiat, ceea ce-i o idee bizara, dar pentru fiecare bizarerie se gaseste si-un doritor. Eu cunosc un singur caz de-asa constructie, si nu pot spune ca mi-e suficient de clar cat sa pot trage o concluzie ce si cum, asa ca voi pastra rezerva.

Ei, cam asta-i socoteala, si cam de-asta toata lumea face perechi, pe cat posibil. Nu-i atat o "fantezie" cat practicalitatea cea mai nuda.

PS. Am scris articolul asta mai ales pentru beneficiul traznitilor care cred ca-i o strategie buna sa strice de doua ori banii aia pe nu-stiu-ce masina nu-stiu-de-care, dupa care sa traiasca relatii ambigue cu fatuci confuze, cate zece sau douazeci de saptamani odata. Nu este o strategie buna, si nu este nici macar o strategie. E prostie.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

58 Responses

  1. kokofifi`s avatar
    1
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 4 March 2010

    am o propunere foarte constructiva: introdu un sistem de rating pentru fiecare postare ( din ala cu 5 stele, de la very poor pâna la excellent) si-ti spun ce parere am despre aiureala asta de text :D

  2. Mircea, "prima este ca desi amantele sunt un apanaj clar si indiscutabil al clasei de sus, cu oarecari exceptii pentru clasa de mijloc in cazuri particulare, toata lumea si le doreste", noa hat, stiam io ca-s anormal. Deci nu.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    @kokofifi Hehehe. Da-n cuvinte nu poti, numa pitita dupa ceva sistem "obiectiv" adica depersonalizat adica stii tu unde bat ?

    Baga cu-ncredere, doara de-aia s-or inventat comentariile pe lume.

    @Florin Apoi acu' stii cum e cu absolutele astea, daca nu ingaduim o minima elasticitate limbajului ne regasim captivi intr-o inchisoare formata exclusiv din propozitii precum "albul este alb. negrul este negru. lucrurile sunt lucruri. etc este etc."

  4. kokofifi`s avatar
    4
    kokofifiinsigna de criptograf 
    Thursday, 4 March 2010

    am crezut ca reiese :)

    cu toate ca nu cred ca vorbesti serios in intreg articolul asta, am o nelamurire:
    amanta aia pe care tu ( generic vorbind) o plantezi intr-un apartament, o hranesti si o imbraci si o fericesti cu vizitele când ti se nazare tie, aia ce face toata ziua, sta si te asteapta?
    si e prietenoasa ?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    Depinde de varsta si inclinatii, dar in general isi actualizeaza diverse ideologii proprii.

    Unele merg la scoala, pentru ca se vad psiholoage, managerite sau jurnaliste, sau ce s-or mai fi vazand. Altele merg la sala, spauri si asa mai departe, pentru ca se vad frumoase (ceea ce nu-i neaparat nici rau nici fals, doar ca mai devreme sau mai tarziu le va produce oarecari dureri). Altele fac bani online in timp ce dorm (cu tine). Ma rog, vorba vine, fac aceeasi bani de-o saorma pe care-i face si zoso, Rosca sau Boerescu, da' mnoa. Cica-i interesant. Altele picteaza, se pregatesc de actorie, pe scurt, fiecare cu pasarica ei.

    Cu alte cuvinte, exact aceleasi lucruri ca si toata lumea, oricat de surprinzator ar putea sa sune asta. Minus ridurile de la grijile pentru banii de chirie, raia de la 16 colege de apartament inghesuite in 4 camere scl.

  6. Hmmm, nu sună rău condițiile... se mai fac înscrieri? :))

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    Nu spune de-astea ca-i cauzezi kokofifei :D

  8. Ai inceput sa devii un avatar de-al lui Ciubotaru cel renumit pentru obsesia cu sexul oral. Dar care faza cu cantatul si sexul oral ca cred ca mi-a sarit? si mai era ceva dar am uitat ca m-am luat cu cititul comentariilor si pana am ajuns jos a zburat pasarica

  9. *care-i faza...

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    Am inceput sa devin zici ? Cred ca te gasesti putin tulburat :D

  11. argumentul nu-i doar economic. e si ergonomic.

    Altfel mie imi pare ca punctul tau anacronic de vedere asupra chestiunii, recte patriarhal, iti limiteaza serios posibilitatile envizajate si creste costurile. Ce idee: sa mesteci morale cu moravuri...

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    N-am inteles, in societatea postmoderna chiria se plateste cumva singura ?

    Sau am atins deja perfectiunea organizarii statale si-o plateste direct fiscul ?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    Si-am adaugat si-o poza ilustrativa, la cererea cititorilor nedumeriti.

  14. asa... erai mereu de fapt :D mult mai bine cu pozna

  15. Mikael Eon`s avatar
    15
    Mikael Eon 
    Thursday, 4 March 2010

    poza ilustrativa e buna, dar buna rau de tot, e cam fetishul ala de il visez in fiecare noapte, uneori unele lucruri e bine sa ramana la stadiul de vis. in alta ordine de idei, eu cred ca te-ai indragostit si nu stii cum sa ne spui. nu cumva prinzi radacini? iti dau un sfat, nu te impotrivi, o sa-ti fie mai rau, o sa doara mai tare. in dragoste nu poti sa fii mereu calare.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    @fcbl Cheerios.

    @Mikael Eon Hehehe asa mi-e de simpatic felul in care lumea insista sa creada siropuri de-astea. Io ce sa zic, fiecare cu autoamagirile proprii.

  17. Dan Patrascu`s avatar
    17
    Dan Patrascu 
    Thursday, 4 March 2010

    Ei da, eu nu castig nici 5000 de euroi pe an, deci clar nu imi pot permite nici macar o amanta, varianta de criza :))

  18. Nu mergea mai bine o poza cu două fete? Se ”asorta” mai bine cu titlu, zic.

    Mirciu, spune drept: cin' ti-a ars inima-n piept? :D

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Thursday, 4 March 2010

    @Dan Patrascu Dar nu dispera, ca banii vine cu varsta.

    @Mari Pai nu mergea o poza cu doua fete, dat fiind ca asteia ii caut pereche. Dar revenind la ce te-ntereseaza : eu n-am inima, domnita :D

  20. nevoia de sex e mai mult decat nevoie de sex. e nevoia de intimitate, pe care satisfacerea dorintei sexuale nu o rezolva niciodata. mai mult, atata vreme cat cerinta de intimitate e cat de cat satisfacuta, dorinta sexuala moare incet, drogata fiind cu acel "ceva" mult mai puternic, venit de dincolo de ea.

    cazul ideal, al implinirii totale a intimitatii (si) pe plan sexual e deocamdata doar un prototip, avand in vedere ca omul inca nu a invatat ca nu e nevoie sa intinda mana dupa fructul oprit. scopul scuza mijloacele, atata vreme cat scopul e tot ce omul cunoaste, mijlocul fiind si el tinut tot pe post de scop. insa cunoasterea nemijlocita, de tip "scop", nu e cunoasterea totala la care omul aspira si pentru care de fapt traieste, fara s-o stie. cunoasterea care ne seduce si ne multumeste intr-adevar pe deplin e cunoasterea mijlocita de necunoscut, pentru ca numai acesta ii asigura cunoasterii stralucirea.

    in alta ordine de idei, nu poti sa tii o fatuca cu-n apartament, afara de faptul ca vrei sa te incerce toate nevrozele. ca pasarea libera nu viseaza sa zboare, dar pasarica-n colivie numai cu gandul asta traieste, sburand chiar si cand deschide gura - sa cante. ceea ce, fireste, restul mobilei si electrocasnicelor din casa nu o fac, motiv pentru care nici nu ne pot tine de urat.

    cu riscul de a fi excesiv de transant, io cred ca toate problemele omului se trag din imposibilitatea de a discerne cand iti joaca mintea feste si cand e chiar pe bune. mintea omului atinge apogeul perversiunii atunci cand devine un replicator al sentimentelor. cu mintea se poate "simti" o durere care nu exista si se poate "trai" orice nenorocire in chip de binecuvantare. sigur, viata poate fi "traita" si pe simulator, insa in cele din urma ne trezim cu dureri de cap, care sigur nu provin din malfunctia masinii, ci mai degraba sunt datorate tocmai functionarii ei "prea" perfecte, comparativ cu ceea ce avem noi nevoie in fapt.

    cand emisfera stanga o ia razna, controland emisfera dreapta si preluandu-i functiile uneori cu totul (prin simulare, care-i singurul mijloc propriu creierului stang), ea face acest lucru sacrificandu-si propria aspiratie la absolut, pe care o scurtcircuiteaza. blissful ignorance.

    ce zice Mikael Eon, ca-n dragoste nu poti fi mereu calare, e foarte adevarat. io as zice ca-n dragoste nu esti deloc calare, dat fiind ca iubirea chiar asta reveleaza despre noi insine - faptul ca nu detinem niciodata controlul, chiar si atunci cand tinem fraiele mai bine.

  21. Mircea Popescu`s avatar
    21
    Mircea Popescu 
    Friday, 5 March 2010

    @grid Eu vreau sa-ti atrag atentia ca a reduce ceea ce-am scris eu la o discutie despre sex e in cel mai bun caz o dovada de naivitate. Textul nu precizeaza, si experienta umple golurile, daca exista, trasnformandu-l intr-o discutie in principal despre intimitate, si abia apoi despre sex. Amandoua, in aceasta ordine, nu degeaba in engleza se zice companionship si-n romaneste dama de companie.

    Dar dincolo de limitele imanente existentei reale - din orice motive, ca or fi ele superioritate sau intamplare, mai ades intalnesti oameni ce-au priceput exact ce spui, cu intinsul mainii, in relatii de-astea sanatoase, decat intalnesti intre naufragiatii prin decoruri de mucava inspirate dupa Disney.

    N-am inteles unde si de ce echivalezi tu eliberarea cu pierderea libertatii. Fii bun si subliniaza-mi rationamentul, ca mi se pare ca nu esti singurul.

    Cat despre simulatoare, sunt sigur ca amicul Adrian iti va spune ca nu exista probleme pe care ingineria nu le poate rezolva, ci doar probleme pe care ingineria nu le-a abordat inca :) Da' sa nu-mi zici c-ai luat-o si tu cu interpretari mistice ale lateralizarii cerebrale, c-ar fi pacat de-asa baiat inteligent si cultivat.

    Chestia cu dragostea si calaria ramane neclara. In vorbele unei curve celebre de pe la Crucea de Piatra, "om frumos, si calare si pe jos." Tot e ceva.

  22. Dupa cum observai singur nevoile tale se rezolva cu o gonflabila pentru care imi pare stupid sa inchiriezi apartament exceptand cazul in care locuiesti cu parintii :D .

    Am putea conduce discutia spre ce inseamna amanti si de acolo ti-as argumenta de ce modelul tau e un caz particular devenit anacronic. Nu as vrea sa deturnez totusi discutia de la obiectiv. Pana la urma tu consideri folositor sa sccrii sfaturi pentru unii care dau 25 30.000 pe un aspirator de gagici. Sfatul tau e bun si coerent la nivelul lor. Pentru restul realitatea e din alt film.

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Friday, 5 March 2010

    Soarta Romaniei, rupta intre anacronismul viitorului anterior si sine insusi. Io ce sa-i fac ? Cel mult capete de pod pe drum.

  24. @mari

    tu n-ai blog? :) :D

  25. pai tocmai asta e, ca nu poti avea intimitate cu cineva care iti tine companie. intimitatea cu o anumita persoana se manifesta mai mult in absenta acesteia.

    omul liber nu viseaza la libertate tot asa cum omul sanatos nu se gandeste la sanatate, sau cum pasarea cerului nu vede zborul ca pe ceva de dorit pentru ca face parte din fiinta sa, nefiind ceva "la indemana" in chip de instrument. pentru omul prizonier libertatea e doar o unealta, insa omul liber stie ca daca isi priveste propria libertate ca pe-o unealta risca a si-o pierde, pentru ca instrumentalizarea unui mijloc ce-l ai la dispozitie (aducerea / reducerea lui la indemana) are darul de a transforma mijlocul in scop, inchizand astfel mijlocul in el insusi. libertatea, ca mijloc (sa zic mai bine "ca stare") isi e siesi propriul si unicul scop si deci nu poate fi aservita altuia fara a o ucide.

    "lateralizarea" cerebrala (cum zici tu, desi e un termen de evitat in contextul de care vorbeam noi, fiindca are o conotatie neurologica precisa de disfunctie) eu o inteleg mai degraba ca metafora. nu pot accepta segregarea emisferica ca fiind suportul real al disjunctiei intre doua moduri de a fi si de a intelege lumea.

    se accepta in general ca un asa zis "creier stang" (left brain) e responsabil de comportamentul logic, analitic, precis, repetitiv, organizat, orientat pe detalii, stiintific, obiectiv, detasat, secvential si literal, pe cand un asa-numit "creier drept" (right brain) genereaza uncomportament mai degraba intuitiv, orientat spre general, big picture, imaginativ, creativ, figurativ-metaforic, alegoric, conceptual-abstract, euristic, empatetic, integrativ, emotional, subiectiv si lipsit de orice regularitate.

    evident ca un left-brainiac intelege asta ca fiind expresia separarii fizice si fiziologice dintre cele doua emisfere cerebrale, in timp ce un right brainiac vede cele doua tipuri de comportament ca fiind eventual o functie a "inimii" sau sufletului. cand eu imi pun intrebarea "is my left brain right?" incerc sa gasesc o zona de confluenta intre perspectiva obiectiva si cea subiectiva asupra realitatii. de pilda, faptul ca un cub difera in mod obiectiv de o sfera poate sa nu conteze deloc din punct de vedere subiectiv, ambele fiind corpuri geometrice perfecte intre care nu exista nicio diferenta subiectiva (din punct de vedere al imperfectiunii lor, ele sunt identice).

    si calare si pe jos, cum zici, numai ca miza reala e calaria, ca pe jos esti singur si nu se pune.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Saturday, 6 March 2010

    Fals, dragul meu, fals! Nu-i obligatorie trairea asta doar in lipsa, si nici intr-un caz in natura lucrurilor. E doar un obicei prost. Te poti bucura de intimitate in prezenta intimilor tot asa cum poti gandi "fac sex" in timp ce faci sex, n-are nici una treaba cu cealalta. Ca multa lume nu practica, enfin, chestie de gust sau obisnuinta, da' nu-i mai mult de-atat.

    Omul liber nu viseaza la libertate, ci-si gandeste libertatea, ca masura insasi a libertatii lui, de fapt. Omul care nu-i liber sigur ca nu stie ce face omul liber, si-si reprezinta tot soiul de prapastii, de ce-ar face el dac-ar fi, ceea ce-i bineintels o contradictie in termeni. Cam tot asa cum si omul sarac nu stie ce face omul bogat, si-si reprezinta aiureli, de tiparul eu daca as fi bogat sarac fiind.

    E bine c-am lamurit aia cu suportul neurologic. Si nu, nu se accepta de catre mine. Ce s-o fi intampland in popgeneral, ma rog, alta mancare.

    In rest, mizele nu exista si nu se pune oricum, a inventa gradatii e asa un fel de nu stiu cum.

  27. @Mihai: Nu, nu detin proprietati blogosferice :D

    Oricum, multumesc de intrebare.

  28. @Mari

    'poi la ce ti-ai mai facut pe wordpress? :D

  29. Nu știu despre ce vorbești.

    Poate cealaltă personalitate a mea să își fi facut blog, eu sigur nu.

  30. daca nu ai avea cont pe wp, nu ai avea poza/avatar aici. ma gandesc ca totusi nu it-ai facut cont wp numai degeaba. si nici nu imi inchipui ca folosesti mailul altcuiva si de acolo ar reiesi poza.

  31. De gravatar ai auzit?

  32. nu... should i?

  33. Mircea Popescu`s avatar
    33
    Mircea Popescu 
    Saturday, 6 March 2010

    I lolled.

  34. Tipa din poză nu seamnă cu utilizatoarea asta de pe dtng?

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Monday, 12 September 2011

    Mai stii ?

  1. 36
    PISTOLARUL « (via Pingback)
    Thursday, 4 March 2010

    [...] Trilematicul MIRCEA POPESCU are un argument economic pentru două fete… [...]

  2. [...] incepem prin a preciza ca un om oricit de bogat nu ar trebui sa se considere plictisit pina cind nu tine doua fete din motive pur economice, face sex cu o minora virgina, primeste chiloti in fidesjuisiune** si-n [...]

  3. [...] rest, patronul care "are masina" n-are creier. E chiar atit de simplu. ———Doua fete, argumentul economic ; Fizica pentru soferi ; Automobilisti mai prosti decit prevede legea etc [↩]Cu care ocazie [...]

  4. [...] feministele o prezinta drept un imaginar "is ale lor insele" - lol) amintesc de putoisme precum amanta care crede ca-i logodnica si cu siguranta nu vor trezi respectul nimanui. Nici macar al femeii in [...]

  5. [...] aceeasi ordine de idei, tema SOCANTA a filmului este faptu' ca un barbat adult tine doua femei. Vai fantastic, extraordinar, sunt palit de uimire tatatat ce sa va mai povestesc. Nu-i ca si cum o [...]

  6. [...] Utilizatorii de windows sunt bune exemple in acest sens, cum sunt si don juanii de colt de bloc. [...]

  7. [...] pe luna din care sa se descurce cu securitatea si restul de costuri. Par poate bani multi pentru pustanii care sunt suficient de inteligenti cit sa poata ajunge competenti in ocupatia asta da' sunt [...]

  8. [...] indoiala pentru afaceri, in sensu' ca tine o pizduta adolescenta intr-un apartament pe-aici (si-i cauta pereche, ca tot veni vorba, asa ca fetelor care sunteti mai cu capu' pe umeri si chilotii sub genunchi : un [...]

  9. [...] just an English teacher before the Foundry group invested $10M into his company. MP I have three girls living in an apartment. How do you explain their rent being paid ? Maybe they're lucky. Maybe they're loved. Maybe they're [...]

  10. [...] Programatically, deliberately, historically. I do cultivate the company of sluts, both amateur and professional. I do believe that the best way for a young woman to make powerful friends and unlock the best in her is spending as much time playing the sexual slave as humanly possible. It certainly, but I say certainly beats going to college. [...]

  11. [...] could show off their bodies. Because doesn't it make sense, if you're keeping a pretty young thing or two like all your friends also do, to put them all together in a large pile and make them move [...]

  12. [...] but two cunts you're either stupid or deluded. Seriously, wake up and smell the coffee, this is exactly how my slavegirls live! They're just as married in pairs as you are! [↩]And, as often pointed out in the logs, this [...]

  13. [...] of the adult among the 100 who didn't get to... you know, to aupair any of the original 55. Living two or three to the house, but you know, at least they're [...]

  14. [...] dollars a month, to cover security and other costs. This may seem like a lot of money for the kiddos who are intelligent enough to reach competence in this occupation and also sufficiently uneducated [...]

  15. [...] if they weren't racked up they'd have completely covered the floor! [↩]No dude, you and your fiance aren't "in a BDSM relationship", fucking spare me. [↩] Category: Meta psihoza Comments [...]

  16. [...] Taylor (the track athlete) and Janet Leigh (J L Curtis' mother). [↩]Mostly, the naive reasons girls who never lived imagine to be controlling. In which vein, the first time we went to the seaside, five year old-me prepared an anti-crab [...]

  17. [...] rural, against his (uncomprehending) wishes. Eventually he falls upon the classic methodology, the misuse of his missus as passport into the new [...]

  18. [...] these self-same actual individual males are living with their "girlfriends" whom they won't even marry (why not ?) and sure as fuck won't knock up, notwithstanding their more overt or more covert yet [...]

  19. [...] have to be pretty fucked in the head to live there as a young cunt, what the fuck's wrong with the sponsors' apartment [...]

  20. [...] stably been just the one. [↩]A grandiose arrangement, what can I say. He could have broken up the girl pairing (so as to pay more rent and get less out of them) in a more direct manner than this roundabout [...]

  21. [...] you'd think goes on and what actually goes on never matches all that well -- take for instance the general civilian expectation enslaved girls are bored : do you know what the foremost complaint (if we can call it thus, which I [...]

  22. [...] off. [↩]By now we well know it ain't gonna do anything. Anything. [↩]He's running into that whole thing. In fairness a pimp with separate pads for each whore looks more like a terrorist [...]

  23. [...] the higher order effects. The sort of thing the naive, wanking pointlessly outside the gates, "trying to imagine" "how it could be" etcetera are necessarily spared, by the very nature of the interplay between [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.