Cum se exprima un director de marketing

Friday, 05 March, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

radu_apostolescu

Evenimentul Zilei, care de cand a fost "vandut" catre Bobby Paunescu (ati citit aici acum 3 saptamani chestia care azi surprinde toata piata) publica chiar toate prostiile nu-l putea rata pe Radu Apostolescu, cea mai adevarata piarizda dintre toate fetele alea blonde pe interiorul craniului si balansandu-se cu greu pe toace, absolvente de facultate prin SMSnpa.

Asa aflam ca "ce este adus oficial în România noi le avem" - ceea ce-i foarte bine si laudabil - alaturi de alte masline de-aceasi natura si consistenta. Va ganditi probabil ca nu-i frumos sa iei in balon inabilitatile de comunicare ale unui antreprenor de succes/mare mogul/om de afaceri etc, pentru ca bietului i-au placut probabil cifrele la scoala, n-a prea dat la orele de limba romana, si-a terminat facultatea de numere si isi vede linistit de treaba.

Asa o fi, doar ca Raducu se lauda ca el e director de marketing. Ceea ce ar trebui sa includa minime abilitati de comunciare in scris, zic si eu, asa, din auzite. Mai ales intr-un advertorial care se da drept interviu care se da drept stire, dupa modelul cunoscut. Ca Evenimentul Zilei nu-si permite un corector, sau un redactor-editor, sau un sediu, sau curent electric si toaleta cu apa inteleg. Da' nici la eMAG nu se gaseste cineva care sa citeasca productiile Raducului si sa le mai corecteze, macar pe ici-pe colo, prin partile esentiale ? (Si in subsidiar, bacu' l-o luat ? Cum ?)

Hai ca nu-i asa de greu, Andreea Ursu va rezolva pe gratis. Si eventual mai da si-un email-doua din banii aia. Bine ?

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

28 Responses

  1. Porcul de York`s avatar
    1
    Porcul de York 
    Friday, 5 March 2010

    Daca tot estem aici, sau nu, ca sa concord cu concordanta acestui domn din Concorde, yo cred dar aproape ca nu spun deci exist. El nu este cum nu stie noi sa fie si nu trebuie asa. Intelegere departe estem. Ismail uimit estem.

  2. Cristian Lisandru`s avatar
    2
    Cristian Lisandru 
    Friday, 5 March 2010

    Eu rămân uitându-mă precum curca în crăci, citesc, recitesc, încerc să apuc citatul ăsta de la un colţ şi să trag de el. Nu reuşesc. Comunicare să fie, da' s-o ştie şi domnul!

  3. da... vorbirea c-o rect c-am prin liceu se-nvata (la trecut)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Friday, 5 March 2010

    @Yorcul de Porc Henzir la Ismail ? Nu se poate.

    @Cristian Lisandru N-ai ce, e ca si cum ai trage de muci.

    @Flaviu Cel tarziu.

  5. Oribil. Sa zicem ca asa s-a exprimat omul la origine, da' EvZ n-au editori ceva, oameni care sa perieze ariciul din text?

  6. No bun asa, tara noatsra viitor de aur este si defilam cu spor catre un cutremur anuntat ...

  7. Narcisa`s avatar
    7
    Narcisa 
    Sunday, 7 March 2010

    eMag-ul avea o tipa foarte buna pe PR. Din pacate (de fapt, din fericire pt ea), a plecat cand lucrurile au inceput sa se imputa. De-atunci, nu stiu ce se mai intampla pe-acolo. A incercat un anume blogger irelevant sa revolutioneze lucrurile pe-acolo (in loc sa faca treaba ca la carte, poate ar fi avut mai mult succes), evident ca dupa 2 luni a plecat cu coada-ntre picioare. Zau ca nu reusesc sa-mi aduc aminte numele lui..

    oricum, cine-i Andreea Ursu?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Sunday, 7 March 2010

    @dAImon EvZ n-au bani nici de restul de litere pana la Evenimentul Zilei, mei.

    @Luka D La cutremur macar e show, a noastra va fi scufundare.

    @Narcisa Aia o fost mai demult, ce zici tu. Azi e dupa cum se vede, vraiste.

    Fata-i din promotia noua de piarste.

  9. Si Titanicul s-a scufundat si Hindenburg a ars si s-a dus ... am devenit atat de cinica de vreo saptamana incoace ... incep sa ma intreb daca debilitatea anumitor romani este nativa sau just for fun si de ce de fiecare data trebuie subliniata.
    Si noi o sa ne ducem pe mana noastra.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Sunday, 7 March 2010

    Titanicul s-a scufundat, dar Britannicul a continuat pana cand a dat de-o mina in al doilea razboi mondial. Si s-a scufundat atunci. Dar Olimpicul, pentru ca vezi tu, erau trei frati, Olimpicul a murit de moarte naturala in 1935, in port. Lusitania si Mauretania, pe care fratii olimpici trebuiau sa le depaseasca, au continuat si ele. Lusitania s-a scufundat si ea, in 1915, lovita de torpile nemtesti, dar a adus intrarea americanilor in razboi. Iar Mauretania a murit de batranete, tot in port.

    Nu te mai obosesc cu istoria masinilor de zbor, care-i la fel de lunga, la fel de complicata si la fel de interesanta ca si istoria navelor, dar vezi tu, doar o parte se scufunda, si doar o parte ard. Restul trec mai departe.

    Si cam la fel cu debilitatea. Merita subliniata, ca jalon pentru restul lumii.

  11. Luka D`s avatar
    11
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 7 March 2010

    Mircea vrei sa fii laleaua mea?
    Restul lumii este majoritar.
    Majoritarul e anost, obtuz, vrea pasarele asezonate la rut, vrea bale si cantece de tambal tiganesc, cu raza vizuala banata de un creier parca prevazut cu aparatoare laterale.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Sunday, 7 March 2010

    Da' di ce sa fiu lalea ? Ca io nu-s lalea. Un' s-o mai pomenit lalea cu barba ?!

  13. Luka D`s avatar
    13
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 7 March 2010

    Poate tu, laleaua mea cu barba, reusesti sa-mi faci primavara in Brumar.
    No ... imaginatie... imi aplic poza popou expus si gol pe blog, poveste siropoasa cu inimi duioase frante de organe groase ... o sa fie mai impactant decat jalonul tau ...

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Sunday, 7 March 2010

    Pana la urma, ce-ai tu contra fundului gol ?

  15. Luka D`s avatar
    15
    Luka Dinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 7 March 2010

    Eu? Nimic. As prefera un echilibru.
    Soamne ...

  16. Evz q:
    a: suntem cel mai mare magazin on-line din romania pentru ca avem cel mai bun pret pe termen lung si cele mai multe comenzi. primii pe piata cu produsele noi ar insemna un pret ridicat, ceea ce nu face parte din politica noastra de companie. exista desigur si exceptii, dar in principal ne place sa ne grabim incet. si din cate se poate observa, si clientilor nostri le place acest aspect.

    acum e mai bine? :))

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 11 August 2010

    Da, mult mai bine, aia cu cel mai bun pret pe termen lung e cel putin mondiala.

  18. am gresit ca nu am bagat emag. trebuia sa introduc emag de cel putin doua ori in paragraf. faza cu pe teremen lung e buna ca genereaza confuzie cititorului si unul care chiar citeste atent va cauta sa se documenteze pe site-ul emag sa afle si el care e faza cu cel mai bun pret pe termen lung.

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 August 2010

    Vorba ceea, doar noaptea-i mai lunga ca pretu' nostru.

  20. se vb de emag?

    hmm, mult mai bine, aia cu cel mai bun pret pe termen lung e cel putin mondiala.

  21. ContaRadulescu`s avatar
    21
    ContaRadulescu 
    Tuesday, 8 January 2013

    Deci pe langa articol, comment-urile sunt mortale. Am ras cu lacrimi. Foartare tare.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 9 January 2013

    Si probabil ca nimic nu s-a schimbat.

  1. [...] vrea sa inchei tragand ceva concluzii, dand un sfat, de-astea, da' n-am ce. Periculosilor de la eMAG le-am sugerat sa ia si ei un corector ceva, daca tot se lauda cu vanzari de zeci de milioane de [...]

  2. [...] din pozitia de director de operatiuni, faptic, indisputabil si inevitabil, tot asa cum a vorbi ca un mototol de scoala profesionala te descalifica din pozitia de director de marketing. Astea nu-s pozitii elective, nu esti director [...]

  3. [...] daca tot vorbeam de istoria marinei, RMS Lusitania, vasul "de pasageri" scufundat "miseleste" de catre nemti la inceputul celui dintai [...]

  4. [...] clienti s-ar gasi, ohohoooo ce s-ar mai gasi. Uitati-va numai cum se exprima extemporal un "om de afaceri de succes" de pe la noi. Este ca-i mai degraba retardat ? Pai ar pica astia pe [...]

  5. [...] Cum se exprima un director de marketing [...]

  6. [...] sase luni acum doi ani. Stiu asta pentru ca tocmai eu am zis. Stiu de asemenea ca am zis despre Radu Apostolescu nasoale. Stiu si asta, si tot pentru ca tocmai eu am [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.