Caserola cu inter si naut - I

Monday, 22 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei aparţinând Biroului de Ordine Publică au depistat-o în data de 20 noiembrie 2010, pe VARGA MARIA-ELISABETA de 21 ani din Arad, pe numele căreia Judecătoria Arad a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de prostituție. Aceasta a fost încarcerată în arestul I.P.J. Arad.

via stiriarad.info

Problema fiind ca arestul nu e penitenciar. Ori nu pricep eu ceva din toata chestia (de exemplu ca-i criza de locuri si se executa pedepse si-n arest, sub presiunea nevoii), ori baietii s-au gindit s-o incarcereze cite-o saptamina acasa la fiecare, sa se mai relaxeze si ei cind vin acasa dupa munca, se aseaza pe canapei, nevasta vine fuguta cu berea-n dinti pina Maria-Elisabeta le desface prohabu', tot cu dintii. O dilema.

constituţia, model PD-L

scandal_alba_iulia_drapelCitez din Constituţia României, Articolul 12, care se referă la simbolurile naţionale.

(1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.

Acum, să privim împreună drapelul de mai jos.

Este vorba de drapelul românesc, arborat pe Catedrala Încoronării de la Alba Iulia. Are un portocaliu acolo. Explicaţia edililor a fost simplă şi halucinantă: “A fost realizată această combinaţie de culori pentru a scoate în evidenţă de la distanţă construcţia mesh-ului. Produce un efect de vălurire, adică ca şi cum ar fi bătut de vânt. Culoarea portocaliu pleacă din logo-ul oraşului”.

Aparţine lui Mircea Coşer, purtătorul de cuvânt al oraşului.

via nervuri.wordpress.com

Mnoa, geme lumea de vuietul catastrofei ca si-a pus PDL-ul portocaliu in steag, spurcind astfel sfintele culori ale Romaniei asa cum au fost ele inventate acum aproape da' nu chiar doua sute de ani (1866).

Faptul ca o curva anodina (Roberta Anastase) conduce de ani de zile Camera Deputatilor, si anume, din pom in stilp nu intereseaza pe nimeni. Acum niste zile a furat la vot, deschis, pe fata. Fis. In Mai anul trecut eu scriam contra, eu auzeam. Ba chiar mi se mai atragea atentia ca-s misogin, si de-aia nu-mi place sa vad proaste rupindu-se in figuri ca a treia pozitie in Stat. Corect.

Da' s-a trezit brusc o vasta armie de aparatori ai integritatii, suzeranitatii si altor bulbuciri simbolice. Incalcarea lor factuala si dureroasa nu-i intereseaza, ca alea-s chestii prea complicate, da' sa te puna dracu' sa sifonezi drapelu', ca te-ai cacat pe steag cu ei. Revolutie fac, nu alta, capul ti-l taie. Sau macar se agita doua zile atotcunoscatori pe bloguri si prin social media aia.

Fratilor, scumpilor, dragilor. Hai sa nu facem de ris o tema importanta pentru ca suntem chiar prea prosti sa distingem intre manipulari si provocari. Hai sa nu-si mai bata astia joc de noi cum vor ei, si cum isi tot bat din 1990 incoace. Hai sa demonstram ca totusi, am invatat ceva in douazeci de ani. Hai sa ne ocupam de problemele reale, nu sa punem botu' cite doua ore la orice slit momentan desfacut, ca nu suntem Maria-Elisabeta, bine ? Macar nu toti. Hai, ca se poate.

Agitatia asta indirjita in raport cu non-tema unui drapel color-challenged din Alba Iulia (Alba Iulia fiind o chestie pe care juma' din populatia de pizde proaste cea educata a Romaniei pariu ca nici macar n-o poate indica pe harta, da' nu mai poate de "orasul reintregirii neamului", fix si exact cum aceleasi pizde proaste - si zic pizde proaste cu scuzele de rigoare fata de domnisoara Varga, care se descurca si ea cum poate - fix si exact cum aceleasi pizde proaste nu mai puteau de dragul "poetului pereche poetului nepereche" Adrian Porculescu, cind si-a dat intr-un final obstescul guitat) imi trezeste un gind care ma sperie.

Si anume, ca PSD-ul isi percepe culoarea rosie ca rupta din steag, si PNL-ul isi percepe culoarea galbena tot ca rupta din steag. Ala-i principalul avantaj strategic in lupta politica dupa parerea fiecaruia, si atunci daca ajunge si PDL-ul sa aiba culoare din steag s-a sfirsit, nu mai avem nimic al nostru, asta pare sa fie gindul care anima scafirliile si tartacutele """alternativei""" in trei rinduri de ghilimele.

In care caz sa ma iertati, da' situatia este cu adevarat albastra.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Eu cred că problema ta de aici pleacă de la faptul că ai o problemă cu mine. Nu neg problemele celelalte, dar treaba asta este echivalentă cu a cânta imnul pe manele. Sau aşa văd lucrurile. Crezi că o oricare altă ţară civilizată ar accepta alterarea drapelului? Mi se rupe de România, UBI BENE IBI PATRIA, dar nici aşa. După cum am spus pe Twitter, sunt curios dacă e vorba de portocaliu de PDL sau de unul de GMP Advertising :)
    Despre toate celelalte, eu aştept oameni cu care să fac treabă. Nu, nu să ieşim juma' de oră la protest. Ci să punem mâna pe armă şi să facem curăţenie. Unde sunt oamenii ăia? Că de arme, la o adică, ne putem ocupa.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Monday, 22 November 2010

    N-am buei nici o treaba cu tine, mi-esti chiar simpatic.

    Io n-am nimic impotriva, puscati-i pe prostalai. Sunt pentru. Da' ar fi bine sa existe o ordine. Incepeti cu Anastase. Si dupa doua-trei de-astea, vorba ceea, un Berceanu la protap brusc vei descoperi ca problemele astea nu mai exista. Ma-ntelegi tu cum zic ?

  3. Mircea, sunt multe. Şi trebuie rezolvate dintr-o dată. Repet, unde găsesc 99 de persoane care să tragă la fel de bine ca mine?

  4. Bogdan, ca sa-i puste cineva, ar trebui ca sa se intrezareasca ceva (ca nu conteaza daca-s plasmuiri fabricate de altii ori luminite aievea, da sa vaza omu ceva in fata ochilor, nu pustiu si resemnare).
    Trist in treaba asta ii ca astia suntem, atat putem.

  5. Da. Asta este o mare problemă, că nu se mai vede nimic.

  6. In care caz sa ma iertati, da’ situatia este cu adevarat albastra.

    Albastrul e al PRM-ului, hehehe. :D

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 23 November 2010

    Eu admir, din toata tevatura, urmatoarea strategie : citind si recitind, sa evaluez nuantele, sa vaz daca n-am scapat ceva ma intrebam in subsidiar bine bai, si care-i atunci solutia ? Care-ar putea fi solutia ?

    Si cum consideram eu solutiile mi-o dat prin cap, pai, ecologistii, uite, votez eu cu ecologistii de scirba si dispret fata de restu'. Mai bine cu ecologistii decit cu muistii.

    Da' ca sa vezi minune, cineva a avut grija sa-l infiltreze pe un cap de pula, care sa duca in derizoriu si mult dincolo de el optiunea aia. L-a infiltrat din timp, Cap-de-Pula si-a facut misiunea cu brio, e distrusa.

    Pai cum sa nu admiri virtuozitatea raului, mai fratilor ? Se pricepe, ce mai, n-are nimeni draci asa profesionisti la lucru cum avem noi. Popor ales, deh.

  8. Suntem in buda rau din cate se vede. Ma intreb oare daca generatia mea va prinde si vremuri mai bune. La asa popor, asa conducatori...

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.