Anunt angajare pe post de radio

Saturday, 13 November, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

M-am hotarit ca vreau emisiune. Este ca-i excitant ? Ca atare, se cauta spre angajare un post de radio, in urmatoarele conditii :

  • Nesalarizat. Intrucit la halul in care se gasesc bugetele de radio oricum nu si-ar permite nimeni sa ma plateasca pe bune, vin in sprijinul antreprenorilor romani : nu cer sa fiu platit.
  • Format la dispozitie. Eu sunt singurul decident in ce priveste formatul emisiunii. Daca vreau sa fac shock radio fac shock radio. Daca vreau sa fac radio in limba turca fac radio in limba turca. Singura autoritate (si de asemenea obligatie) a managementului postului este sa se asigure ca este curent in prize. Cu mentiunea ca daca ne amendeaza CNA pentru emisiunea mea platim amenda jumi-juma.
  • In jur de o ora. Cam pe acolo, sub jumatate de ora sau peste doua ore nu discutam, in primul caz n-am timp decit sa ma enervez, in al doilea am timp sa ma plictisesc.
  • Ceva de la zilnic la saptaminal. Mai des decit o data pe zi nu se pune problema, ca am treaba. Saptaminal deja e cam rar si-si uita lumea. Ceva intre ele. N-am nimic impotriva sa va umpleti ce gaura din program va doare mai tare, noaptea, seara, ziua, numai nu dimineata, pentru ca dimineata dorm, si daca nu dorm oricum n-am chef de radio.
  • Studiouri in Timisoara. E obligatoriu. Daca n-aveti studio in Timisoara, intelegi-va cu cineva care are sa va transmita semnalul, sau gasiti o solutie tehnica. Nu se pune problema sa vin la Bucuresti sau alte minuni.
  • Drepturile de autor asupra emisiunilor realizate ramin in proprietatea comuna si egala a realizatorului si a postului, adica a mea si a dumneavoastra.
  • Fara Internet. Nu se pune problema de posturi de radio cu transmisie exclusiv pe internet, de banii aia imi fac post de radio singur. N-am nimic impotriva sa va retransmiteti emisia si pe net, dar daca n-aveti antena n-avem ce discuta.

Daca va intereseaza sa ma auziti vorbind aveti aici citeva exemple : Caci eu sunt ura, Poveste, Daca doriti sa ma auziti vorbind (II), Seminar de practica si teorie politica. Nu citez exemplele in sensul de-a sugera cit de extaziat de superba calitate a vocii mele ma aflu, nu-i cazul, cred cu toata sinceritatea ca-i inca foarte mult loc pentru perfectionare, si chiar daca substratul dat de la natura pare sa ingaduie un rezultat bun spre excelent la un moment dat, totusi nu suntem nici pe departe acolo. Cu siguranta se va imbunatati marcat prin practica, ca io-s genul de cetatean serios si deliberat care perfectioneaza odata ce se apuca.

Transmiteti ofertele cu incredere pe aceasta adresa. In principiu raspund la toate solicitarile, dar daca nu primiti raspuns incercati sa reveniti, eventual asigurindu-va ca ati introdus elemente utile precum de exemplu numele postului de radio despre care vorbim, numele si pozitia dumneavoastra in el, chestii de-astea de baza.

Eu voi sorta ofertele primite, luind in considerare in primul rind perfecta aderenta la punctele dinsus si-n al doilea rind audienta (evaluata de catre mine), si asta-i tot, v-ati ales cu cea mai reusita emisiune de radio din toata istoria postului.

Ingaduiti-mi sa inchei, vorba pastorului din Seinfeld, cu un cintec.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

27 Responses

  1. Uite dom'le care stie sa se "vanda" ...

  2. un om*

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    Pai sigur ca care, cacarenu nu.

  4. cred ca cine se ocupa de un asa radio va citi doar prima conditie si te va contacta. pe foamea asta cei ce nu cer bani sunt cei mai buni! :))

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    Hehe e posibil, da' nu se stie niciodata.

  6. Ma retrag umila ... :P

  7. cu cat faci tu mey post de radio? De ala de comuna? Si in plus bugetul de radio e mare mey ca se da jingles si la cat trafic e pe drum oamenii asculta. Ca fapt divers reclama pe radio ramane una din cele mai pertinente pentru targetul "aia care au masina" ca sa nu mai calculam taximetristii vorbareti, comuters si babe cu difuzor.
    Deci radio nu-i ca ziarul.
    Aberatia cu Online radio nu are nici un fel de efect, adevarat, dar terestru radioul nu moare deoarece oamenii au destule activitati care nu necesita decat atentie vizuala.
    Ddeci investitia in radio are sens cum are sens ca egiptenii sa-si trimita fetele nemaritate la magazin sa-si caute barbat. Acolo e target valabil si usor de atins.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    @cipslim Pai eu aia zic hatere, ca daca "radio" = "radio online" n-am nevoie, ca-mi fac singur. Online! Pricepi tu ?

  9. Da mey, da ce zici tu gu bugetul... ori esti tu prost informat ori nu stiu astia cu radiourile ce au sub mana.
    Vorba aia: " tara noastra aur poarta, vine cineva sa-l scoata?"

  10. Cred ca nu o sa le convina sa plateasca jumatate din amenda...

  11. Mențiunea cu CNA-ul mă face să mă gândesc că ești pus pe fapte mari. Ceva "13-14 cu Andrei Gheorghe", gen?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    @cipslim Da mey, ai dreptate, de-aia is toti lahuzii si clopotitii de cap in emisie, asculta tu juma' de ora de radio si-ti revii. Aia-s spalatori de geamuri si instalatori de apa-canal reprofilati.

    Sau intreaba pe careva cam care-s salariile.

    @i4ever Adica lor mai putin decit mie, de exemplu ?

    @Mari Pai nu neaparat, io-s de fapt un tip destul de pasnic, da' vorba e sa stim cum stam, mai bine intelesi de la inceput decit surprinsi de evenimente pe la mijloc.

  13. pai atunci e varianta a doua ce te ratoiesti la mine?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    Cred ca-i ceva din a doua si ceva din a treia (aia in care supraestimezi tu banii respectivi).

  15. Pai da ce eu is banca sa estimez valoarea banului? Banul cu cat il cauti cu atata vine la tine, respectivii nu il cauta ca sacul e acolo.
    Pai ce zeama de marketing merge la ora actuala mai bine pentru profilul asta in afara de radio terestru mey ppl?
    aicisa dai cu true si fals:

    1. Reclamele de la televizor sunt urmarite rar din cauza telecomenzii, in plus aia care au timp sa se uite la televizor in general nu au bani sau au o capacitate de cumparare redusa.
    2. In general anteprenorul sau omul cu bani de cheltuiala are masina deoarece are nevoie de ea si petrece o mare parte din timp in masina.
    3. Datorita cresterii numarului de masini in Romania traficul care se formeaza forteaza mii si mii de romani sa petreaca o mare parte din timp in masina.
    4. La o emisiune radio, in momentul in care apare sectiunea reclame, in proportie de 50% ele vor fi ascultate, pe cand in print, TV, internet procentul este mult mai mic, si uneori reactia este inversa datorita agresivitatii comerciale (vezi spam, popups, intreruperea filmului etc)
    5. In functie de profilul pe care il are statia tintele de marketing pot fi localizate foarte corect si pot fi stoarse de bani mult mai eficient.
    6. Exista imedimentul ca unele produse nu pot fi promovate prin radio, dar astea sunt extrem de putine.
    7. Radio va disparea doar in momentul in care nu se va mai putea detine vehicul personal si vom circula toti pa sistem de public transport deci o investitie in aceasta directie este futureprof.

    Drag Radio Timisorean
    Iata deci ca radioul, asa mic si pirlit si outdated pentru indivizi de-al de online gurus and shit, ramane si face bani, without fail. Competitia fiind oarecum limitata un program avand ca realizator pe domnul Popescu, cu tolba lui fara fund de opinii si viziuni, controverse si adevaruri are toate sansele sa devina o mina de aur atat timp cat este exploatat cum trebuie si i se impun dumnealui anumite limite de bun simt ca sa nu va ia CNA tot profitul.
    Veti primi evident publicitate (de amandoua si - si +) gratis si cu galeata, iar micuta redactie va deveni in scurt timp un etalon al emisiunilor de radio din Timisoara.

    Dar mare atentie la ce se negociaza in contract ca nici asta nu trebe lasat nesupravegheat.

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    Tu ai perfecta dreptate la nivel teoretic, doar ca practica ii cam omoara, mey ppl.

    Cit despre scrisoarea catre dinsul zic ca ai dreptate intru totul :D

  17. "io-s de fapt un tip destul de pasnic"

    ... muahaha, pe cine crezi dumneata că păcălești? :D

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    Pai fete inocente de ajung legate-n lanturi si-n pielea goala prin hrube.

    Si, respectiv, manageri de radio.

  19. În această ordine?

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 November 2010

    Ordinea se executa, nu se discuta :D

  21. Yes, master!!!

  22. Teo Negura`s avatar
    22
    Teo Negura 
    Sunday, 14 November 2010

    Ma Mircea, stii ce ma distreaza? Ca ai avea si tu sansa sa-ti spuna cineva "tanarul DJ de radio", cum am patit-o eu, mai deunazi. Si zau ca daca destest ceva, e sa ma numeasca astia DJ, ca-mi aduce a oligofren, retardat, debil, mna! :D
    Sa ne dai de stire cand o sa izbandesti! ;)

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Sunday, 14 November 2010

    @Teo Negura D-apoi io n-am nimic impotriva sa ma numeasta "tinarul DJ" daca le face placere, pot sa ma numeasca cum doresc ca io functionez dupa principiu lui Penes Curcanul.

  24. Teo Negura`s avatar
    24
    Teo Negura 
    Sunday, 14 November 2010

    Hahaha, Penes Curcanul :)) Bravo, domle', zau, imi placu, vorba aluia cu prazul ;) No bafta, vorba mea! ;)

  25. te angajez eu mircea. :D ups, uitasem, nu detin vreun post de radio. sa il intreb pe frate-meu daca au ceva radio pe acolo prin campus... sa vedem de o pila, ceva... ;))

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 16 November 2010

    @Teo Negura :D

    Doamne-ajuta.

    @Mihai O, pasa, cit de darnic esti!

  27. În bunul spirit al conflictelor faine, cum e „în jur de o oră” sau „înjur de o oră”? La ce slobod la gură ești eu înclin mai mult spre a doua variantă mai ales că vrei să faci jumi-juma amenzile de la CNA.
    Până la urmă ai găsit ceva sau ba?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.