Andrei Plesu Zero

Saturday, 11 December, Year 2 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Probabil ati remarcat tendinta fabricantilor de apa carbogazoasa de-a scoate modele "zero" ale diverselor sucuri ramase de la spalatul bomboanelor.

Iata ca si presa romaneasca, in frunte (asa cum ii sade bine) cu Trustul de Petrol-Gumademestecat-Tigari-Ziare Adevarul s-a apucat de o stradanie similara. Sa mai zica cineva ca Peter Imre nu-i un stratig vizionar si competent.

Dinjos, in premiera pe Trilema, prezentarea noul suc Plesu Zero :

andre-plesu-zero

Articolul in discutie a reusit performanta unui singur comentariu-contributie, in intervalul de 20 de luni si restul zile care s-a cam scurs de la publicarea sa. Il redam dinjos :

Fantastic! Magistral! Nu gasesc cuvantul potrivit. La ce ma refer?
Imediat dupa ce se termina articolul, gasim ("provocatoare") sintagma Adauga Comentariu. Stiu ca este doar o coincidenta, insa este exceptional.

Zic ca-i totusi destul de bine, per total. Asteptam versiunea Liiceanu Light. Parca si burtoiul ala cam incomodeaza la discutii cu nemtoaice premiate, stimate domnule director ? Nu stiu, ca eu n-am trait pe-atunci, si nici editura Politica n-am "intemeiat-o", dar asa, din auzite, parca nu-i tocmai de dorit, nu da bine. Nu ?

Eu nu pot decit sa doresc succes noii strategii de marketing precum si noii linii de produse lansate de TPGTZ Adevarul. Sa fie intr-un ceas bun!

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Vezi cai scris cargobazoasa besit.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 December 2010

    Corect. Am borectat.

  3. ioi dadat <3 mi-o fost de de tine

  4. da, tre sa ii facem cinste cu ceva

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 31 January 2011

    Lmao, am recitit, am reris, e bine.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.