Romanii (si Bulgarii) e prosti.

Friday, 15 May, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Partidul Poporului este un partid in Danemarca, considerat de dreapta. Alaturi de alte partide, face parte din coalitia care la ora actuala guverneaza tara. Mogens Camre este unul dintre parlamentarii acestei formatiuni politice. El mai este de asemenea si seful grupului "Europa Natiunilor" in Parlamentul European.

Intr-un interviu acordat postului de tv France 24, Mogens Camre a zis cateva lucruri mai degraba ingrijoratoare. Printre ele :

 • Ca Romania si Bulgaria nu merita un cuvant de spus fata de alte tari "mai sanatoase si mai viabile".
 • Ca, privind ponderea voturilor (la ora actuala, dupa populatie), Romania are mai multe voturi decat Danemarca, Suedia sau Finlanda, si considera, sincer vorbind, ca acestia din urma sunt mai destepti decat romanii.
 • Ca ei au mai multa transparenta, democratie si bunastare, si tarile disfunctionale n-ar trebui sa le dicteze, ci ca ar prefera o europa a Fatherland-ului.

In raspuns, Hannes Swoboda, un austriac social democrat membru al parlamentului a aratat ca "urmatorul pas ar fi ca doar partidele de dreapta sa aiba drept de vot, fiind mai destepte decat restul". Renate Weber, reprezentand Romania, a respins comentariile danezului drept copilarii.

Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

 1. E .

 2. romania inedit`s avatar
  2
  romania inedit 
  Saturday, 16 May 2009

  Omul isi baga parerile , atata tot !

 3. făniţă`s avatar
  3
  făniţăinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Sunday, 17 May 2009

  qed. ieri a câştigat eurovisionul norvegia. e şi asta o metodă de a se aprecia inteligenţa unei naţii. noi de vreo 10 ani ne tot chinuim să câştigăm şi în loc de asta mai mult o dăm în bară. şi aici şi în alte domenii. ar trebui să se stabiliească ponderea voturilor în funcţie, nu de populaţie ci de mărimea în kilometrii a reţeleor de autostrăzi din ţările respective. nu de alta dar m-am uitat ieri la un documentar unde arăta că americanii şi pe râuri şi mări construiesc iarna autostrăzi de gheaţă. noi nu suntem în stare să facem una de beton.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Sunday, 17 May 2009

  Dupa teoria asta, numai Patriciu si Popovici ar trebui sa aiba vot la parlamentare, ca pulimea nu-i in stare nici macar de-o suta de mii de euro pe luna, acolo.

 5. zamolxis`s avatar
  5
  zamolxisinsigna de prim sosit 
  Tuesday, 19 May 2009

  abia acum l-am..

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 19 May 2009

  :p

 7. Si ne mai miram de ce sunt atatea aberatii ?!

 1. [...] au nenumarate locuri in acest parlament, printre cele mai multe, asa incat reprezentanti ai Danemarcei, de exemplu, sa ne conteste in termeni dintre cei mai duri. Cu alte cuvinte, am avut si noi norocul [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.