Polimedia.us awstats pe noiembrie

Tuesday, 01 December, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

I. Trafic in general

nov_stats_1s

II. Tari de origine

nov_stats_3s

III. Browsere si sisteme de operare

nov_stats_5s

IV. Trafic automat

nov_stats_4s

V. Distributia pe ore

nov_stats_2s

Dupa cum se vede, ritmul de crestere incetineste, si media de pagini vizualizate scade, ambele semne ca ne apropiem de saturatie. Daca aveti chef de exercitii pe subiectul antreprenoriat online : ce inseamna aceasta observatie pentru antreprenor ?

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

 1. Ai aproape cat am si eu ... :))

 2. am incercat si eu de cand l-am mutat de pe blogger pe server si ordinul de marime pe awstats e cam de 4 ori analytics la vizitatori.

  PS. cum scoti traficul tau de admin din awstats ?

 3. Pai pentru antreprenor .. tii musai sa cresti in continuare? Nu te usuca 40j GB traffic deja? Oricum, mi se pare destul de putin ~180kb per vizita, aici se vede optimizarea.

  Totusi nu inteleg unde e saturatia: prea multe pagini pe /fain pentru vizitatorul obisnuit? Nu cred...

  Oricum, congrats.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 1 December 2009

  @Ionut Pai atunci, imi urez sa cresc mare :)

  @Dr.A Analytics se bazeaza pe js. Oamenii care nu ruleaza js nu apar. Traficul meu de admin nu-l exclud anume, dar e minuscul ca pondere.

  @dAImon Pai ma usuca, sau ma rog, incearca, dar mi-am luat servere UDMR :D

  Subscriu la ce zisasi cu optimizarea, e o intreaga discutie acolo foarte importanta si temeinic eludata de expertul de apartament.

  Saturatia din aia ca nu exista totusi decat un numar finit de oameni interesati sa citeasca orice anume.

 5. Pai "orice anume" ala se poate nisa frumos cu mai multe categorii, rss pe categorie, rss/mail pe tags, ma rog, e si o chestiune sa-ti educi vizitatorii. Cred. Adica aia care vor sa citeasca despre sport, o sa faca doar asta, aia care vor politikie la fel, and so on and so forth. Cand zic asta ma bazez pe comportamentul meu cand intru pe agregatoare straine, sistemul de categorii de la digg mi se pare chiar foarte ok :D

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 1 December 2009

  Eu traiesc cu impresia ca toate acestea exista, si-n plus posibilitatea de-a crea grupuri, cu rss feed propriu cu tot.

 7. statistici fara fotoshop si jpeg nu ai? :)
  sau tirpilicii astia pun botul la screenshoturile astea?

 8. ce inseamna aceasta observatie pentru antreprenor ?

  1. ca trebuie sa atraga noi membri (descurajati de concursurile karmice, de exemplu)
  2. trebuie sa incurajeze cladirea unei comunitati cu potential de crestere, asta e scheletul pe care se sprijina un un astfel de site, incurajand interactiunea, comentariile, feedbackul motivational.

 9. Daca mai scrii cateva articole revolutionizatoare o sa fi bookmark la paduchii de campanie (aia platiti din banul public sa inunde ziarele cu comentarii copy-paste). Nu stiu daca e pe targhetul tau dar cu siguranta ai de unde dubla traficul cel putin saptamana asta.

  inconvenientul e ca fie mori la moderare fie ii pierzi in ceata pe restul.

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 2 December 2009

  @ivory In principiu ce zici tu nu-i rau, dar nu raspunzi la tema.

  @Dr.A In principiu, ei n-au inters sa dezbata alte articole, asa ca incet incet fiecare categorie isi gaseste fanii ei. Daca dau statistici, expertii online neconsolati isi pun cort acolo, dupa cum vezi. Daca scriu de politica, sunt altii. Practic vorbind, nu vad solutii, ca nu intentionez sa ma apuc de (auto)cenzura.

 11. Bă gunoi ambulant de zozo mai bine ai recunoaşte cum furai tu de pe TV acu câţiva ani să ai ce pune pe blogu ăla de căcat decăt să te dai mare jmeker.Pute cojocu pe tine de cioban ce eşti

 1. [...] ca ne-am inselat in estimarile de tura trecuta despre cum cresterea da semne de oboseala, ori ca decembrie e o luna buna pentru online in general, [...]

 2. [...] Polimedia.us awstats pe noiembrie [...]

 3. [...] leads Italyvi. Romania seems to be way ahead of everyone, but it's actually in freefall. You see, four years ago it was doing in excess of 1.5mn pages a month. I switched to English just about a year ago, and [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.