Hai sa ne facem un bine

Thursday, 17 September, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu unul m-am saturat de campanii "umanitare" pe internet. Nu subscriu nici la pozitia prietenoasa a lui Negrea, de exemplu. Oamenii mor. E foarte bine, e natural, si e chiar indicat. Faci o boala, crapi, te ingroapa, si gata. Asta-i cursul vietii pe pamant, si e foarte bine asa, n-as schimba nimic.

Din punctul meu de vedere, e foarte bine ca lumea se imbolnaveste si moare, si asta nu doar in general, abstract. E foarte bine ca fiecare om bolnav, oricare ar fi el, s-a imbolnavit, si daca asta il va duce in groapa, tot foarte bine ramane. Pentru ca asta inseamna viata, traiesti, dupa care mori. Si inainte sa imi partaiti blogul cu petarde lacrimogene despre rude scl : sunt primul caruia ii aplic teoria asta. Mi-e clar c-o sa crap, multa vreme am crezut ca va fi prin gaurire, da' se vadeste ca cel mai probabil voi muri de ceva boala, daca nu-mi cade oarece in cap pana atunci. Foarte bine, oricare dintre ele, indiferent.

Decat sa tot stricam banii ca sa "salvam" diversi, intr-un act fundamental futil, ca ei de murit tot mor, pana la urma, plus ca altii se imbolnavesc, de aceeasi boala, ori de alta, tot timpul si-n fiecare clipa, hai mai bine sa stricam banii ca sa ne facem un bine.

Ce-ar fi sa puna fiecare bloger, cititor de bloguri, fan de online, antreprenor, consultant, magician, curva si ce-or mai fi pe internet un ban, cat are el chef, zece centi, opspe lei, un miliard si-un sfert, intr-un fond special, din care sa platim un clip la TV ?

Care clip sa dureze doua secunde, si sa zica pur si simplu "Dupa cum puteti constata, televiziunea e de cacat. Poftiti pe internet." Sau asa ceva. La cat costa punctul la ora actuala, cu ceva mii de euro cum se strang rutinier in campaniile de salvat bolnavi putem plati difuzari destul de ample.

Decat sa ne consumam vocea si nervii explicand cum nu vom putea niciodata ajunge din urma vedetele de cacat ale televiziunii, hai sa le rupem. Hai sa fim proprii nostri moguli, sa le umplem deci gura de cuvantul respectiv. Sa le aratam de ce suntem pana la urma noi mai buni, in cel mai bun mod : ala care ustura a doua zi dimineata.

Ce spuneti, se face ?

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Ma intreb daca-i doar un fele de a ne scutura gandurile ori chiar vorbesti serios. Io doresc sa fac si sapun, vreau si sa nu se mai scalambaie omii la tembelizor.
    Pentru asta trebuie ca cineva sa organizeze toata treaba asta, cred ca apoi se poate vedea si cati doritori ar fi. Io doresc, da sa sustin, ca de pus la cale treburi de genul asta nu-s apt, cum n-am fost apt nici sa duc la capat ideea ceea moarta.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 September 2009

    Pai ma gandesc ca daca se vede sustinere, se va face si organizare.

  3. Food For Depression`s avatar
    3
    Food For Depression 
    Thursday, 17 September 2009

    Asta e chiar o idee buna cu promovarea bloggingului, poate asa vor ajunge toti advertiserii sa se roage de noi sa isi puna bannerele pe paginile noastre.... banii vor curge precum mierea si laptele in rai.... noi vom putea sa postam linistiti updateuri din hamacul aninat intre doi cocotieri.... plus ca vom deveni celebri, ni se vor solicita autografe, etc.
    Da, ideea e ok.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 September 2009

    Macar sa profitam de faptul ca televiziunile si restul presei traditionale mai au putin si ies pe centura pentru vanzari.

  5. Sari cu campania de colectare.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 September 2009

    If you are the owner of this web site you have not uploaded (or incorrectly uploaded) your web site. For information on uploading your web site using FTP client software or web design software, click here for FTP Upload Information.

    Ghici de unde ?

  7. /blog, lol. Asa-i cand scrii de mana. O sa pun redirect pana ma hotarasc ce pun pe root.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 17 September 2009

    Pune nuduri :)

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.