Hai sa ma declar castigator.

Tuesday, 25 August, Year 1 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Acum 2 saptamani de zile, cand am lansat fain@polimedia.us, diversi isi dadeau cu parerea despre cum nu-i nevoie de inca o clona digg pentru continutul .ro, ca-s prea multe, ca nu merge, ca oricum Bobby Voicu cu al lui FTW are cele mai bune sanse, etc etc.

Chiar daca FTW e pur si simplu un rebranding pe un proiect mort (blogoree). Chiar daca nici una dintre problemele structurale care au facut proiectul sa moara o data n-au fost in fapt rezolvate. Chiar daca design-ul este si mai atroce, si mai nefunctional decat in precedenta incarnare. Dupa mintea atot-comentatorilor si atot-stiutorilor de prin zona, o operatie de schimbare de sex aplicata unui cadavru are sanse chiar bune sa-l aduca la viata. Acum intr-o noua prezentare, ftw.

Asa o fi.

Hai sa comparam niste metrici simple. La ora la care scriu aceste randuri, al 20-lea cel mai recent link introdus pe fain@polimedia.us este

in timp ce al 20-lea cel mai recent link introdus pe FTW este

    revenire: de ce scrii pe blog?, Adaugat de IonutP acum 14 ore 14 minute in Personale

Deci cam 6:1 ar veni. Al 80-lea cel mai recent articol introdus pe fain@polimedia.us este

in timp ce al 80-lea cel mai recent articol introdus pe FTW nu exista. Ca nu-s cu totul decat 73 de bucati, pretioase fiecare dintre ele. Din care aceea cu #73 are 2 zile si 18 ore vechime. Adica iara un 6:1, asa, sa fie.

Sa nici nu intram in discutii adanci despre probleme precum rata de crestere, ca nu exista crestere decat in partea asta, pe FTW putem masura cel mult rata de lihozeala (ei da, 20 de intrari se strangeau in ~12 ore acum 2 zile, iar acum se strang in ~14). Sa nici nu intram in discutii precum volumele de trafic, ca nu mai vorbim de 6:1, diferenta e mai degraba masurabila in ordine de marime.

Si-acum, expertii si priceputii nostri, cu proiectele lor cele geniale au de explicat un lucru simplu : cum frate, cu un avans de-un an si mai bine de zile, vine unu' si te rupe in doua saptamani ? Ce-are, toiagul lui Moise ? Il tine Thetis de picior ?

S-ar putea sa fie chestia ca asta chiar stie meserie, si expertii de serviciu sunt asa, un fel de poeti judeteni, unsi acolo ca era nevoie sa aiba si Dambovita un poet, si-un specialist in hieroglife egiptene. Dar despre asta, probabil intr-un articol viitor.

Category: Oda Superbiei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Ambii depindeti de echipa din spate, so to say. Si stiam ca masuratorile in astfel de situatii le faci cam dupa ce s-a asezat proiectul, say, un an?

  2. Cat trafic o trimite fain@polimedia... ?

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 27 August 2009

    @dAImon In general, asa-i cum zici. Eu mi-am asumat riscul de-a face profetii, adica extrapolari (educated guesses cum li se mai zice) bazate pe date insuficiente. Sa vedem ce iese, mm ?

    @tecnos Fa si tu o incercare.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 April 2010

    Pfoai, fii atent c-or trecut aproape opt luni. Daimoane, mai am de asteptat 4 si pe urma fac masurari, bun asa ?

  1. [...] nu poata zice mai tirziu, cind se numara boabele, chestii penibile precum de exemplu ca ei sarmanii n-au stiut, nu si-au dat seama, erau niste oite albe si [...]

  2. [...] la capitolul "schimbari de paradigma introduse in .ro de Mircea Popescu", sa ridem impreuna cu "e prea devreme", sa ne amuzam impreuna cu "proiectele au nevoie in primul rind de un domeniu propriu", nu cum [...]

  3. [...] ochelarii bunicului si stii citi, iei bastonu' in mina si esti vrajitor, faci blog si esti bloger, faci fain si ai succese etc ftw, dai exemple de-astea cu pizdet si gata, esti un lamuritor de probleme si deschizator de [...]

  4. [...] prea devreme, ca ati mai avut impresii de-astea idioate cit si deplasate & nelalocul lor si mai demult. Ca eu asa fac : ma prind [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.